canım benim cok kararsızım yaza dogru olursa genital bölge cok terler ıslak kalırsa yani nemli kalırsa tutmamasından korkuym

sanane nereye ne yazacağımı sana soracak değilim, istediğim yerde yazarım.
bişi yaşadın arkasında dur
yok sevdim kandım sevmek suç mu filan, türk filmi mi yani
kusura bakmayın namun filan bu mu yani?
yazdıklarımı bilsen namusun hymende olduğunu savunan biri ya da sevişen bekar kızları kesinlikle ayıplayan biri değilim
hatta tam tersi erkeklerin iğrenç tutumlarını eleştiriyorum
kimseye de nefretim yok ayrıca.
siz kendinizi yarım insan eksik insan hissettiğiniz için iğrenç erkekler böyle yüz buluyo.
ayrıca yaptığınız da iğrenç bişi kusura bakma yani! neresinden tutsan elinde kalıosun

lütfen kendi işinizle ilgileniniz, konuyu sabote etmeyiniz. biz burada birbirimize destek oluyoruz, kösteklerin işi yok aramızda. ben kendimi eksik hissederim hissetmem, ya da başka bi arkadaşım, bu sizi ilgilendirmez. madem bu kadar açık görüşlüsünüz de ne diye bu konulara girer okursunuz, kendinizden bir şey bulmak için mi? hadi okudunuz da ne diye canı yanmış insanları iğnelersiniz anlam veremiyorum.

canım benim cok kararsızım yaza dogru olursa genital bölge cok terler ıslak kalırsa yani nemli kalırsa tutmamasından korkuym

haklısın aslında, ben de kışın düşmekten fln korkuyorum, bir de soğuk havalarda akıntımız olabiliyorya hani. ev sıcak da olsa işe gidip gelirken olsun, zaman zaman iş yerinde üşüyoruz. en iyisi mayıs ayı sanki.

her ne kadar beddua etmedim dese de edilen bedduaya kayıtsız kalamadım.
hoş girip girmemek için izin mi almam lazım size mi sorucam ne okuyacağımı?
sizin konunuzda ne bulabilirim, hiç gidip hymenoplasti yaptırmayı düşünmek gibi bir durumum olmadı yani
burası hymenoplasti yaptıracakların destek alanıysa madem siz de eski sevgilinizin doğacak bebeğinden ya da kandırılmanızdan değil konu genital estetik ya işlemden zorluğundan filan bahsedin o zaman!

evet burası hymenoplasty yaptıracakların destek alanı bir anlamda ve birbirimizin umutsuzluğa düştüğü anlarda ya da sıkıntılı zamanlarında birbirimize destek oluyoruz, arkadaşımız bunu gidip de "bir derdim var" bölümüne yazmış olsaydı bir sürü kınama yorumu alacaktı kendini bilmez üyelerden. bizim onu daha iyi anlayacağımızı bildiği için de bizimle paylaşmış, hepsi bu.

Son düzenleme:
kızlar mrb ben abru hanıma gitmeye karar vermiştim ama ankarada yaşadığım için abru hanımın orda tanıdığım veya evleneceğim kişinin tanıdığı birilerinin görmesinden çok korkuyorum ebru hanımın merkezine gidenler cvp verirse çok sevinirim muayenehanesi kalabalık oluyor mu? hastalar aynı yerde mi bekliyor kaç çalışanı var çok korkuyorum biri görecek duyacak diye bursaya gideyim diyorum murat beye bursada 6 saat yolculuk yapıcam bide hiç bilmediğim bi yer ne yapıcam ne edicem bilmiyorum. birde murat bey ne kadar ücret istiyor

eflinaraf arkdaşım eğer dışarı çok çıkman gerekşyorsa kışın tehlikeli olur senin için karda düşme falan olur ocağa kadar yaptırabilirsin ama.kabızlıkta da aç karnına kayısı suyu içersin sabah akşam iyi geliyor bi dene istersen bana iyi geldi.

roserose ; seninde soruna cevap vereyim binersin özel bi taksiye inersin kapının önünde 1 dakika da kim görecek seni ben gtitiğimde saaat 3 civarıydı o saatte sakindi 1 kişi vardı ve yanında da sekreteri dışında başka çalışanını da görmedim.bu arada salon var orda bekliyorsun

Son düzenleme:

canım bildiğimiz kayısılı meyve sularından mı yoksa saf kayısı suyu mu?

kızlar cvp vermeyin şuna cvp verdikçe kendini değerli hissetcek bizbize yeteriz bence.bizi ALLAH tan başka birnin yargılaması haddinemi düşmüş.herkes saf temiz değil herkes bi hayatına baksın ilk önce

ben burda istedğimden bahsederim bundan sanane burdaki çoğu kızla özelden yazşıp dertleşiyrum bu seni ilgilendirmezki neyden bahsedeceğimiz AHLAK ZABITASIMISIN?

kızlar sanırım karar verdim aralık ayında olacağım ve seçimim istanbul olacak. aslında bursadaki murat bey de aklımı çelmiyor değil ama istanbul a gidip oradan bursaya geçmek biraz dert olacak gibi :S istanbul da hangi doktor dersiniz lütfen yardımm

kızlar sanırım karar verdim aralık ayında olacağım ve seçimim istanbul olacak. aslında bursadaki murat bey de aklımı çelmiyor değil ama istanbul a gidip oradan bursaya geçmek biraz dert olacak gibi :S istanbul da hangi doktor dersiniz lütfen yardımm

Canım ben 3 ay önce 1500 Tl verdim. Ben de İstanbuldan gittim. Terminalde indim asistanı bütün yolu otobüs numaralarına kadar tarif etti elimle koymuş gibi buldum :=)

murat bey flep için 1500 tl istiyordu bundan 2-3 ay önce. geçici ise 1300tl

murat bey flep için 1500 tl istiyordu bundan 2-3 ay önce. geçici ise 1300tl

resmen insanların çaresizliğinde faydalanıyorlar. bu fiyatlar çok yüksek. hadi flep bir ölçü-gerçi o da çok yüksek ama-, geçicide 2-3 dikiş için bu ne fahiş fiyat. ben geçici düşünüyorum. ve adı sanı olmayan bir doktora diktireceğim. ucuz fiyat arıyorum bakalım.

kızlar cvp vermeyin şuna cvp verdikçe kendini değerli hissetcek bizbize yeteriz bence.bizi ALLAH tan başka birnin yargılaması haddinemi düşmüş.herkes saf temiz değil herkes bi hayatına baksın ilk önce

şu sensin bi kere.
sanane istediğim yere yazarım sana mı sorcam be!
ahlak zabıtası değilim, sen ahlak zabıtasısın sanırım ki hymenoplastiye koşmuşsun hemen ahlaklı insan!
ahlaktan bahseden dürüst bi insan olsa bari
töbe töbe ya bi hemcinsime neler yazdırıyorsunuz çileden çıkarıyorsunuz
kandırdığın kocanla mutluluklar sana

Son düzenleme:

her ikiniz de saçmalıyorsunuz kızlar, biriniz ezik modunda diğeri de bir tuhaf yorumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…