ben tecavüz mü etti dedim.erkekler haklı dimi hep namus kavramı biz kadınlara özgü onlar bırakıp giderler dimi onlara bişi denmez erkeklere ahkam kesemezsiniz işte burda bana patlarsın doğacak kızının suçu ne demişsin peki benim suçum neydi inanmak sevmek güvenmekmi ha şimde dersin sen inanmasaydın güvensemese idin.güvendm evet hata ettim günahıda benim boynuma ben ahda etmedim bedduada bi kızı olcakmış namus ne demek anlar dedim büyüdüğünde gözünden sakınır demek istedm.burası bu dertten muzdarip olanların paylaşım olanı sen parazit olma bence .ha istediğini yaz öfkeni kus benden zerre cvp alamayacaksın buda sana son sözüm
sanane nereye ne yazacağımı sana soracak değilim, istediğim yerde yazarım.
bişi yaşadın arkasında dur
yok sevdim kandım sevmek suç mu filan, türk filmi mi yani
kusura bakmayın namun filan bu mu yani?
yazdıklarımı bilsen namusun hymende olduğunu savunan biri ya da sevişen bekar kızları kesinlikle ayıplayan biri değilim
hatta tam tersi erkeklerin iğrenç tutumlarını eleştiriyorum
kimseye de nefretim yok ayrıca.
siz kendinizi yarım insan eksik insan hissettiğiniz için iğrenç erkekler böyle yüz buluyo.
ayrıca yaptığınız da iğrenç bişi kusura bakma yani! neresinden tutsan elinde kalıosun
canım benim cok kararsızım yaza dogru olursa genital bölge cok terler ıslak kalırsa yani nemli kalırsa tutmamasından korkuym
lütfen kendi işinizle ilgileniniz, konuyu sabote etmeyiniz. biz burada birbirimize destek oluyoruz, kösteklerin işi yok aramızda. ben kendimi eksik hissederim hissetmem, ya da başka bi arkadaşım, bu sizi ilgilendirmez. madem bu kadar açık görüşlüsünüz de ne diye bu konulara girer okursunuz, kendinizden bir şey bulmak için mi? hadi okudunuz da ne diye canı yanmış insanları iğnelersiniz anlam veremiyorum.
her ne kadar beddua etmedim dese de edilen bedduaya kayıtsız kalamadım.
hoş girip girmemek için izin mi almam lazım size mi sorucam ne okuyacağımı?
sizin konunuzda ne bulabilirim, hiç gidip hymenoplasti yaptırmayı düşünmek gibi bir durumum olmadı yani
burası hymenoplasti yaptıracakların destek alanıysa madem siz de eski sevgilinizin doğacak bebeğinden ya da kandırılmanızdan değil konu genital estetik ya işlemden zorluğundan filan bahsedin o zaman!
eflinaraf arkdaşım eğer dışarı çok çıkman gerekşyorsa kışın tehlikeli olur senin için karda düşme falan olur ocağa kadar yaptırabilirsin ama.kabızlıkta da aç karnına kayısı suyu içersin sabah akşam iyi geliyor bi dene istersen bana iyi geldi.
roserose ; seninde soruna cevap vereyim binersin özel bi taksiye inersin kapının önünde 1 dakika da kim görecek seni ben gtitiğimde saaat 3 civarıydı o saatte sakindi 1 kişi vardı ve yanında da sekreteri dışında başka çalışanını da görmedim.bu arada salon var orda bekliyorsun
canım bildiğimiz kayısılı meyve sularından mı yoksa saf kayısı suyu mu?
kızlar mrb ben abru hanıma gitmeye karar vermiştim ama ankarada yaşadığım için abru hanımın orda tanıdığım veya evleneceğim kişinin tanıdığı birilerinin görmesinden çok korkuyorum ebru hanımın merkezine gidenler cvp verirse çok sevinirim muayenehanesi kalabalık oluyor mu? hastalar aynı yerde mi bekliyor kaç çalışanı var çok korkuyorum biri görecek duyacak diye bursaya gideyim diyorum murat beye bursada 6 saat yolculuk yapıcam bide hiç bilmediğim bi yer ne yapıcam ne edicem bilmiyorum. birde murat bey ne kadar ücret istiyor
Canım ben 3 ay önce 1500 Tl verdim. Ben de İstanbuldan gittim. Terminalde indim asistanı bütün yolu otobüs numaralarına kadar tarif etti elimle koymuş gibi buldum :=)
murat bey flep için 1500 tl istiyordu bundan 2-3 ay önce. geçici ise 1300tlkızlar mrb ben abru hanıma gitmeye karar vermiştim ama ankarada yaşadığım için abru hanımın orda tanıdığım veya evleneceğim kişinin tanıdığı birilerinin görmesinden çok korkuyorum ebru hanımın merkezine gidenler cvp verirse çok sevinirim muayenehanesi kalabalık oluyor mu? hastalar aynı yerde mi bekliyor kaç çalışanı var çok korkuyorum biri görecek duyacak diye bursaya gideyim diyorum murat beye bursada 6 saat yolculuk yapıcam bide hiç bilmediğim bi yer ne yapıcam ne edicem bilmiyorum. birde murat bey ne kadar ücret istiyor
murat bey flep için 1500 tl istiyordu bundan 2-3 ay önce. geçici ise 1300tl
kızlar cvp vermeyin şuna cvp verdikçe kendini değerli hissetcek bizbize yeteriz bence.bizi ALLAH tan başka birnin yargılaması haddinemi düşmüş.herkes saf temiz değil herkes bi hayatına baksın ilk önce
şu sensin bi kere.
sanane istediğim yere yazarım sana mı sorcam be!
ahlak zabıtası değilim, sen ahlak zabıtasısın sanırım ki hymenoplastiye koşmuşsun hemen ahlaklı insan!
ahlaktan bahseden dürüst bi insan olsa bari
töbe töbe ya bi hemcinsime neler yazdırıyorsunuz çileden çıkarıyorsunuz
kandırdığın kocanla mutluluklar sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?