500 tl civarı geçici yapan yok mudur sizce?

bence herhangi bir kadın doğum uzmanı uygun fiyata yapar geçiciyi burda telaffuz edilen dr lar kendilerini marka gibi gördüklerinden abartılı rakamlar dönüyo ortada.ve bildiğim kadarıyla hemen her kadın doğumcu (yapmamayı prensip edinmiş olanlar hariç ) geçiciyi yapabiliyo, zamanını geçirmedikten sonra başarısız olma gibi bi ihtimal yok bence :SSS

kızlAR BENCE FLEP tutsa bile bi iki damla kan geliyor geneli öyle oldu bu operasyon olmayanlarda da öyle..ilkinde az olduysa ikincide de öyle olur.. kanaması çok olanlar gecici yaptıranlar.flepin üstüne bir de gecici yaptırmak daha mı iyi sizce..

Son düzenleme:
peki istanbul bursa arası kaç saat ? bir de terminalden taksi tutsak çok mu uzak olur ?

3-4 saat. İstanbul'dan nereden bineceğine bağlı. Ben Kavcıktan Nilüfer Turizme bindim. Tam 3,5 saatte indim. Ama feribot beklenirse bilemem. Ben yaptırdıktan sonra dönüşte taksiyle gittim terminale. Yanlış hatırlamıyorsam 45 lira tutmuştu. Bursa İstanbul gibi değil heryer çok yakın aslında..

Canım burda böyle yazmak kolay da her işin bir bileni oluyor. Kimse çok para vermek istemez ama ilk gece kanama olmazsa varını yoğunu versen geri dönüşü yok. Bide böyle düşünmek lazım... Ben güvenemem herkese doğrusu. Sonuçta bir kere.

içimi ferahlattın arkadaşım çok teşekkür ederim.yıllardır ne yapacagım diye uyku girmiyordu gözüme.İnşallah senin dediğin gibi olur ileride.hepimiz çok çok mutlu oluruz inşallah:26:

istanbul:) bir kadın doğumcu kanaman olmaz demişti. yaptırmamak lazım doğruyu söyle dedi ama , insanın başına gelmeyince anlamıyor kimse.

aaaaaahhhh ahhhhhhh keşke o kadar kolay olsa da söyleyip kurtulsa insan.ya da söylemekle bitse keşke bence kabul edilse bile bi ömür sürer bunun yankıları...

son kontrole çağırıyor diye mi şüphelenenler olmuştu canım?

evet malesef, hatta bu forumlarda okudum ben de. sanırım eşi de aynı operasyonları yapıyormuş. ikisinin de çok fazla para amacı güttükleri rahatsız olduklarını yazmışlardı. eğer yaptıracaksan dediğim gibi başka doktora kontrol ettir.

evet pahalı, ben de geçicinin daha ucuz olacağını düşünmüştüm, ama genel anestezi ile yaptıkları için bence bu fiyata. çünkü operasyon sırasında anestezi uzmanı da bulunuyor. yani iki doktor olduğu için ve anestezi ilaçları pahalı olduğu için bu fiyatlar çıkıyor bence.

Kızlar şimdiye kadar soru soran herkese yardımcı olmaya çalıştım. Çünkü bu zor durumun nasıl bir şey olduğunu çok iyi bilenlerdenim.
Ben atlattım, yaklaşık 2 buçuk ay önce. Bu süre zarfında da yaşadıklarımı size aktarmaya çalıştım. Ama artık üyeliğimi iptal etmeyi düşünüyorum. Çünkü aktaracağım herşeyi aktardım ihtiyacı olanlara. Ve artık benim de bu olayı kafamdan silme vaktim geldi. Buraya girdikçe, sinir bozucu bazı yazıları okudukça unutamıyorum. Unutup önüme bakmam lazım. Sizleri de merak ediyorum gerçi ama uzaktan da olsa takip ederim sizi belki.
Kendinize çok iyi bakın. Allah yardımcınız olsun.
Bu zor günlerinizi atlatıp unutursunuz inşallah siz de.
Bana hakkı geçen herkes hakkını helal etsin, özellikle de minikperimm
Dualarım sizinle

Sende haklısın atlattın ne güzel,unutmak senin de hakkın,yardımların herşeyin için çok sağol kendime adıma teşekkür ederim canım..

yolun açık olsun arkadaşım ömür boyu mutlu ol sıcak yuvanda ve darısı bizlere olsun...

Son düzenleme:

yolun acık olsun canım daima mutlu ol inşallah

merhaba arkadaşlar.. ara ara merak edip giriyorum buraya yaklaşık 4 ay önce kurtuldum çok şükür ben.. ama size yaşadıklarımdan tek tavsiyem gecici yaptırmanız.. bakın bana doktorum tuttu ama çok küçük bir açıklık var demişti. ben felp yaptırdıktan sonra zar tamamen kapalıydı ıkındığımda bile açıklık gözükmedi ancak zamanla açıklığın büyüdügünü hissettim dikişler düşmüştü felp yaptırmadanki haline döndü. iki üç kere kontrole gittim ancak doktorum tutmadı demedi. en son 4 gün önce geçici yaptırdım ve tekrar 4 gün boyunca her gün bir iki kere kontrol ettim ve zar kapalıydı çünkü tamamen dikilmişti.. bence kalıcı diye birşey yok doktorlaın tamamı son dikişi mutlaka atıyor son dikiş dedikleri ise geçici işlem.. ben son dikiş dediğinde daha çok acı duydum ilk yaptırdığımda bu kadar acı duymamıştım eğer kormu okursanız benim gibi söyleyen arkadaşlarda olmuştu.. benim sizlere tavsiyem hiç kalıcıya bulaşmalın hem paranıza hemde psikolojinize yazık olur.. kalıcı yöntemle kurtulmak daha basit ve %100 garantisi var.. ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…