500 tl civarı geçici yapan yok mudur sizce?
500 tl civarı geçici yapan yok mudur sizce?
peki istanbul bursa arası kaç saat ? bir de terminalden taksi tutsak çok mu uzak olur ?
resmen insanların çaresizliğinde faydalanıyorlar. bu fiyatlar çok yüksek. hadi flep bir ölçü-gerçi o da çok yüksek ama-, geçicide 2-3 dikiş için bu ne fahiş fiyat. ben geçici düşünüyorum. ve adı sanı olmayan bir doktora diktireceğim. ucuz fiyat arıyorum bakalım.
hangi şehirdesin antepte var
korkut arslana flep yaptırıp son dikiş atılmadan kanaması olan var mı kızlar bildiğiniz?
emin değilim ama korkut aslan a yaptıracaksan , yaptırdıktan sonra bir kadın doğumcuya kontrol ettir istersen , son kontrol den şüphelenenler olmuştu.
canım benim bir arkadaşım da erkek arkadaşıyla bir kaç yıl aktif cinsel haaytı oldu ama kan gelmedi. onlar ayrıldılar, arkadaşım başkasıyla evlendi ve düğün gecesi kanaması oldu. yani hem zar esnek oluyor hem de erkeğin boyutlarıyla alakalıymış bu durum. takma kafana şanslıymışsın keşke benim de esnek olsaydı. yerinde olsam bu konuyu aklımdan silerdim. zarın yırtılmamış ki kanamamış daha ne istiyosun arkadaşım boşver, eşinle ilişkiye girdiğinde de kanamazsa doktora gideceksin ve esnek diyecek doktor.
istanbul:) bir kadın doğumcu kanaman olmaz demişti. yaptırmamak lazım doğruyu söyle dedi ama , insanın başına gelmeyince anlamıyor kimse.
son kontrole çağırıyor diye mi şüphelenenler olmuştu canım?
evet pahalı, ben de geçicinin daha ucuz olacağını düşünmüştüm, ama genel anestezi ile yaptıkları için bence bu fiyata. çünkü operasyon sırasında anestezi uzmanı da bulunuyor. yani iki doktor olduğu için ve anestezi ilaçları pahalı olduğu için bu fiyatlar çıkıyor bence.resmen insanların çaresizliğinde faydalanıyorlar. bu fiyatlar çok yüksek. hadi flep bir ölçü-gerçi o da çok yüksek ama-, geçicide 2-3 dikiş için bu ne fahiş fiyat. ben geçici düşünüyorum. ve adı sanı olmayan bir doktora diktireceğim. ucuz fiyat arıyorum bakalım.
Kızlar şimdiye kadar soru soran herkese yardımcı olmaya çalıştım. Çünkü bu zor durumun nasıl bir şey olduğunu çok iyi bilenlerdenim.
Ben atlattım, yaklaşık 2 buçuk ay önce. Bu süre zarfında da yaşadıklarımı size aktarmaya çalıştım. Ama artık üyeliğimi iptal etmeyi düşünüyorum. Çünkü aktaracağım herşeyi aktardım ihtiyacı olanlara. Ve artık benim de bu olayı kafamdan silme vaktim geldi. Buraya girdikçe, sinir bozucu bazı yazıları okudukça unutamıyorum. Unutup önüme bakmam lazım. Sizleri de merak ediyorum gerçi ama uzaktan da olsa takip ederim sizi belki.
Kendinize çok iyi bakın. Allah yardımcınız olsun.
Bu zor günlerinizi atlatıp unutursunuz inşallah siz de.
Bana hakkı geçen herkes hakkını helal etsin, özellikle de minikperimm
Dualarım sizinle
Kızlar şimdiye kadar soru soran herkese yardımcı olmaya çalıştım. Çünkü bu zor durumun nasıl bir şey olduğunu çok iyi bilenlerdenim.
Ben atlattım, yaklaşık 2 buçuk ay önce. Bu süre zarfında da yaşadıklarımı size aktarmaya çalıştım. Ama artık üyeliğimi iptal etmeyi düşünüyorum. Çünkü aktaracağım herşeyi aktardım ihtiyacı olanlara. Ve artık benim de bu olayı kafamdan silme vaktim geldi. Buraya girdikçe, sinir bozucu bazı yazıları okudukça unutamıyorum. Unutup önüme bakmam lazım. Sizleri de merak ediyorum gerçi ama uzaktan da olsa takip ederim sizi belki.
Dualarım sizinle
Dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?