- 30 Ocak 2009
- 1.569
- 26
- 158
Sende haklısın atlattın ne güzel,unutmak senin de hakkın,yardımların herşeyin için çok sağol kendime adıma teşekkür ederim canım..
yolun açık olsun arkadaşım ömür boyu mutlu ol sıcak yuvanda ve darısı bizlere olsun...
Çok sağolun kızlar, sizin de yolunuz açık olsun. İnşallah siz de kurtulacaksınız. Güzel haberlerinizi uzaktan da olsa okurum. Belki gözünüz aydın diye yazamam ama... Kendinize çok iyi bakın, hayatı kendinize zindan etmeyin, bu olay bir şekilde atlatılıyor. Allah daha kötü şeylerle karşılaştırmasın. Mutlu bir yuva kurun ve ona sahip çıkın. Allah'a emanet olun kızlar...yolun acık olsun canım daima mutlu ol inşallah
gothicc arkdaşım sana cevap yazamıyorum msj kutun dolmuş haberin olsun..:106:
10 güne kadar gideceğim ben sen ne zaman gideceksin
siz hangi dr yaptırmıştınız acaba
kızlar mersinli olan var mı aranızda adanada olurğ of bende sizin gibi mağdurum piskolojim çok kötü ya
canım bırlıkte gıdelım mı bende bı on gun kadar gıtmeyı dusunuyorum
Kızar hangi doktora yaptırırsanız yaptırın çok şükür olumsuz sonuç duymadık,güvenin doktorunuza korkmayın ve size yakın olana gidin ki son gün işlem gerekirse gitmeniz zor olmasın.. Burada adı geçen tüm doktorlar yarı yolda bırakmıyo,flep tutmasa da son dikişle kanama sağlanıyo,merak etmeyin yeterki kime gideceğinize karar verin. Hepsinin yöntemi farklı olsa da sonuç olumlu çok şükür.. Kimi 1 ay sonra kontrole çağırıyo kimi 3 ay sonra.. Sonuçta doktor kanar dedikten sonra mutlaka kanama oluyo.
canım sen ne zaman gideceksin kontrole? inşallah olumlu sonuç alırız, benim de artık karar vermem gerekiyor doktor konusunda. aklımda harun özkan, akın bey ve korkut arslan var, başka şehir düşünmüyorum çünkü. bu doktorlardan birine gideceğim, yarı yolda bırakmazlar deil mi beni
araliga girdik tatlim sen nezamn gurceksin seninde iyi haberlerini alalim biran once msj hakkim yok oyuzden burdan yaziyorum cnm muhakak haberlerini bekliyoruzMail attım sana canım.. Mesaj atmak isteyen arkadaşlar olmuş mesaj kutumu boşalttım
Kızar hangi doktora yaptırırsanız yaptırın çok şükür olumsuz sonuç duymadık,güvenin doktorunuza korkmayın ve size yakın olana gidin ki son gün işlem gerekirse gitmeniz zor olmasın.. Burada adı geçen tüm doktorlar yarı yolda bırakmıyo,flep tutmasa da son dikişle kanama sağlanıyo,merak etmeyin yeterki kime gideceğinize karar verin. Hepsinin yöntemi farklı olsa da sonuç olumlu çok şükür.. Kimi 1 ay sonra kontrole çağırıyo kimi 3 ay sonra.. Sonuçta doktor kanar dedikten sonra mutlaka kanama oluyo.
insanlar yanlış tedavinin bile hesabını soramıyor, kanaması olmayan birinin doktora hesap soracağını sanmıyorum. kaldı ki doktorun da umurunda mı sizce. parasını almış zaten. yılda 2000 civarı bu işlem yapılıyormuş. düşünün artık.
insanlar yanlış tedavinin bile hesabını soramıyor, kanaması olmayan birinin doktora hesap soracağını sanmıyorum. kaldı ki doktorun da umurunda mı sizce. parasını almış zaten. yılda 2000 civarı bu işlem yapılıyormuş. düşünün artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?