ebru hanımda cok rısklı olanları cagıryıyrm dedi bana

Sende haklısın atlattın ne güzel,unutmak senin de hakkın,yardımların herşeyin için çok sağol kendime adıma teşekkür ederim canım..

yolun açık olsun arkadaşım ömür boyu mutlu ol sıcak yuvanda ve darısı bizlere olsun...

yolun acık olsun canım daima mutlu ol inşallah
Çok sağolun kızlar, sizin de yolunuz açık olsun. İnşallah siz de kurtulacaksınız. Güzel haberlerinizi uzaktan da olsa okurum. Belki gözünüz aydın diye yazamam ama... Kendinize çok iyi bakın, hayatı kendinize zindan etmeyin, bu olay bir şekilde atlatılıyor. Allah daha kötü şeylerle karşılaştırmasın. Mutlu bir yuva kurun ve ona sahip çıkın. Allah'a emanet olun kızlar...

esin19 a katılıyorum bende ayrılıyorum forumdan zaten sonucumu yazdım ki bu işlemi yaptırdık diye ne namussuzluğumuz kaldı ne ahlaksızlığımız sarf edilen ithamlar üzücü gerçekten.tam herşeyi unuttum diyor insan burda bi yazı okuyup başa dönüyor.bazı kendini bilmezler yüzünden buraya bi yazı yazdım erkek arkadaşımın kızı olcak de duymadığım kalmadı huzursuzluk çıkardığım için kızlardan özür diliyorum sizin derdniniz size yetiyor ama bende dertleşmek anlamında yazmıştım yaşanan günler çok zordu en iyisi unutmak hoşcakalın...

gothicc arkdaşım sana cevap yazamıyorum msj kutun dolmuş haberin olsun..:106:
10 güne kadar gideceğim ben sen ne zaman gideceksin

gothicc arkdaşım sana cevap yazamıyorum msj kutun dolmuş haberin olsun..:106:
10 güne kadar gideceğim ben sen ne zaman gideceksin

canım bırlıkte gıdelım mı bende bı on gun kadar gıtmeyı dusunuyorum

siz hangi dr yaptırmıştınız acaba

Canım mesaj hakkım olmadığı için özelden yazamıyorum Murat beye yaptırıp olumlu sonuç alan arkadaslarımız var forumda minik perim kalıcı yaptırdı kanaması oldu esn19 gecıcı yaptırdı onun da kanaması oldu cok sükür ıkısı de kurtuldu. Murat bey ve ekıbı gercekten cok ılgılıymıs ben henüz muayeneye gıtmedım ama esn19 sayesınde kararımı verdım. İstanbul'a en yakın yer de senın ıcın burası. Hem ulasım acısından da kolay yerde canım merkezde murat beyın muayenesı sen gecıcı mı yaptıracaksın kalıcı mı ?

kızlar mersinli olan var mı aranızda adanada olurğ of bende sizin gibi mağdurum piskolojim çok kötü ya

canım benim hiç bozma psikolojini bak ben burda yaptırıpta sonucu olumsuz olan birini görmedim yeterki güvenilir bi foktora git illaki kendi şehrinde bu işlemi yapan vardır geçicimi düşünüyosun kalıcımı bilmiyorum ama geçiciyi her kadındoğumcu yapıyo kalıcıda seçici davranman lazım

Kızar hangi doktora yaptırırsanız yaptırın çok şükür olumsuz sonuç duymadık,güvenin doktorunuza korkmayın ve size yakın olana gidin ki son gün işlem gerekirse gitmeniz zor olmasın.. Burada adı geçen tüm doktorlar yarı yolda bırakmıyo,flep tutmasa da son dikişle kanama sağlanıyo,merak etmeyin yeterki kime gideceğinize karar verin. Hepsinin yöntemi farklı olsa da sonuç olumlu çok şükür.. Kimi 1 ay sonra kontrole çağırıyo kimi 3 ay sonra.. Sonuçta doktor kanar dedikten sonra mutlaka kanama oluyo.

canım bırlıkte gıdelım mı bende bı on gun kadar gıtmeyı dusunuyorum

canım benim birlikte gitmeyi çok isterdim hem bana hem sana moral olurdu destek olurduk birbirimize ama pek mümkün değil ben başka şehirden geleceğim hem nişanlıma hem aileme yalan uyduurup bi süre içinde halletmem lazım zamanım o kadar dar ki indiğim gibi hemen atlayıp gideceğim yanına ordada pek kalamam en fazla yarım saat sonra da hemen binip gitmem lazım zaten çok korkuyorum bi terslik olur falan diye..eflincim gothicc te bu ay gidecek birlikte gidersiniz belki konuş istersen.ALLAh yardımcımız olsun hepimizin

canım sen ne zaman gideceksin kontrole? inşallah olumlu sonuç alırız, benim de artık karar vermem gerekiyor doktor konusunda. aklımda harun özkan, akın bey ve korkut arslan var, başka şehir düşünmüyorum çünkü. bu doktorlardan birine gideceğim, yarı yolda bırakmazlar deil mi beni

Mail attım sana canım.. Mesaj atmak isteyen arkadaşlar olmuş mesaj kutumu boşalttım

Mail attım sana canım.. Mesaj atmak isteyen arkadaşlar olmuş mesaj kutumu boşalttım
araliga girdik tatlim sen nezamn gurceksin seninde iyi haberlerini alalim biran once msj hakkim yok oyuzden burdan yaziyorum cnm muhakak haberlerini bekliyoruz

mesajını okudum esn'im....hakkımı kat kat helal ediyorum sana...yardımcı olabildiysem hayatının bir dönüm noktasını aşmana önayak olduysam ne mutlu bana...ben senin mutlu olduğunu hep bileceğim...dilerim ki dahada mutlu olursun.....Allah sana huzurlu bir yuva hayırlı evlatlar nasip etsin..mesajdada yazmışsın...belki çarşıdan yanyana geçeriz...aynı kıyafete bakarız vitrinin önünden geçerken:))....eşlerimizle belki mudanyada balık yemeye gideriz yayana masalarda otururuz...zafer plaza mangoda birbirimizden habersiz deli gibi alışveriş yapar...starbucks tada kahvelerimizi yudumlarız:)) Allah'a emanet ol canım arkadaşımmm

insanlar yanlış tedavinin bile hesabını soramıyor, kanaması olmayan birinin doktora hesap soracağını sanmıyorum. kaldı ki doktorun da umurunda mı sizce. parasını almış zaten. yılda 2000 civarı bu işlem yapılıyormuş. düşünün artık.

canım bakire olanların bile kanaması olmayabiliyor. ne yapalım biz elimizden geleni yaparız işlemimizi yaptırırz, karşımızdaki kişinin de biraz anlayışlı olması lazım hangi yüzyıldayız yahu insaf yani ne sanıyo şu erkekler kendilerini.

Ben doktora hesap sormaktan bahsetmedim.. Güvenmek gerektiğini söylüyorum flepten sonra açıklık olsa bile tekrar çağırıp ücretsiz dikiş atıp kanayacak hale getiriyolar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…