ben açıkçası ucuz bir doktor arıyorum, tanıdık doktorlara soracağım. burada bahsi geçen doktorlar gereksiz yere çok pahalı malesef. en kısa sürede geçici yaptıracaım. sonucu paylaşırım.

aylar sonra tekrar geldim. evlendim. aylar geçti. sorularınıza cevap vermek yardımcı olmak için geldim. kimse bunu yaşamadan anlamaz.

ben açıkçası ucuz bir doktor arıyorum, tanıdık doktorlara soracağım. burada bahsi geçen doktorlar gereksiz yere çok pahalı malesef. en kısa sürede geçici yaptıracaım. sonucu paylaşırım.

en kısa sürede geçici yaptırmak mı? ilişki tarihi belli öyleyse, aksi takdirde geçicinin manası yok çünkü biliyorsundur.

kızlar bi sorum olacaktı, ben bir spor merkezinde pilates dersleri veriyorum, flep yaptırdıktan sonra işime devam edebilir miyim. biliyorum 1 hafta-1 ay bacak açma hareketleri yapmamalıyım, 20 gün ara vermeyi düşünüyorum. ama asıl merak ettiğim 1 ay sonunda işime devam edip edemeyeceğim :S

aylar sonra tekrar geldim. evlendim. aylar geçti. sorularınıza cevap vermek yardımcı olmak için geldim. kimse bunu yaşamadan anlamaz.

arkdaşım sağolasın mutluluklar.. sen flep yaptırdın sanırım düğüne kaç ay öncesşydi yaptırdığın dikişlerin duruyor muydu evlendiğinde dikişleri çekince kde kan geldi demişsin de..bi de sendemi hep klozet kullandın operasyon sürecinde yoksa normal wc mi..?

Son düzenleme:

akın beyi de düşünüyordum ama bu yazıyı okuduktan sonra fikrim değişti çünkü son kontrole gidemeyebilirim

en kısa sürede geçici yaptırmak mı? ilişki tarihi belli öyleyse, aksi takdirde geçicinin manası yok çünkü biliyorsundur.

ben düğün gecesi stresi yaşamak istemiyorum. nişanlım zaten istekli, bir iki haftaya düşünüyorum. en azından bir terslik olursa aileler işe karışmaz anlaşamadık ayrıldık deriz.

esn im canım benim beni düşünüpte msj yazman beni çok duygulandırdı çok doğru bi karar vermişsin arkadaşım zaten başından geçenleri bize yazdın ve dönüp dönüp okuyabiliriz tekrardan bilgi alabiliriz ocağa doğru gir ozaman bende sonucumu yazıcam dua et benim için çok korkuyorum ara ara panik oluyorum ama bazen geçiyo inşallah kimse görmeden duymadan bu işlemi olurum inşallah hepimizde kurtuluruz bu dertten......

ben düğün gecesi stresi yaşamak istemiyorum. nişanlım zaten istekli, bir iki haftaya düşünüyorum. en azından bir terslik olursa aileler işe karışmaz anlaşamadık ayrıldık deriz.

bu benim de aklımdan geçmiyor değil yani, işlemi yaptırırsam muhtemelen beklemem düğünü, zaten bekle bekle esniyor diyorlar, kalıcı da yaptırsam 2 ay sonra girerim ilişkiye.

kızlar flep işleminde vajinadan bir doku kesiliyorya hani, bu işlem vajinadaki hissiyatı azaltmaz mı sizce? ileride cinsel isteksizlik gibi sorunlar yaşar mıyız? operasyonu olmuş ve evlenmiş arkadaşlar da aydınlatırsa sevinirim.

akın beyi de düşünüyordum ama bu yazıyı okuduktan sonra fikrim değişti çünkü son kontrole gidemeyebilirim

Ama canım benim bak arkadaş ne yazmış "akın beye tedavi olmuştum ama hiç kontrole gitmedim.." yani kontrole gitmediğin sürece bu işlemin garantisini hiç bir doktor veremez zaten.. ne olursa olsun kime yaptırırsan yaptır kontrole gitmek şart. bu arkadaş yaptırmış ama hiç kontrole gitmemiş,belki kendisine dikkat edemedi bunu biz bilemeyiz.. içini ferah tut sen, yaptırdıktan sonra en az bir kere kontrole gitmek şart zaten..

canım ya kafalar karısıyorr .sen hangı doktora ne zaman yaptırmıstın..anladıgım kadarıyla flepp tuttu.son kontorole ne zaman cagırdı

canım ya kafalar karısıyorr .sen hangı doktora ne zaman yaptırmıstın..anladıgım kadarıyla flepp tuttu.son kontorole ne zaman cagırdı

3 ay önce Akın beye yaptırdm canım.. Evet flep tuttu çok şükür.Son kontrol için düğün tarihi belli olunca bi gel dedi.. Süre vermedi.. 3-4 ay öncesinden gelsem olurmu dedim,olur dedi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…