aylar sonra tekrar geldim. evlendim. aylar geçti. sorularınıza cevap vermek yardımcı olmak için geldim. kimse bunu yaşamadan anlamaz.
ben açıkçası ucuz bir doktor arıyorum, tanıdık doktorlara soracağım. burada bahsi geçen doktorlar gereksiz yere çok pahalı malesef. en kısa sürede geçici yaptıracaım. sonucu paylaşırım.
aylar sonra tekrar geldim. evlendim. aylar geçti. sorularınıza cevap vermek yardımcı olmak için geldim. kimse bunu yaşamadan anlamaz.
slm arkadaşlar benden haber bekleyenler vardı..Uzun zamandır yazamadım benim düğünüm oldu ilk birlikte olduğum kişiyle evlendim tedavi olmuştum fakat sonucunu bilmiyordum akın beye tedavi olmuştum ama hiç kontrole gitmedim gerek kalmadı çünkü birlikte olduğum kişiyle evlendim tedavim tutmamış arkadaşlar kanamam gerçekleşmedi ama mutluyum şükür :)) Rabbim hepinizin yardımcısı olsun..
en kısa sürede geçici yaptırmak mı? ilişki tarihi belli öyleyse, aksi takdirde geçicinin manası yok çünkü biliyorsundur.
akın beyi de düşünüyordum ama bu yazıyı okuduktan sonra fikrim değişti çünkü son kontrole gidemeyebilirim
işte ben de bundan korkuyorum.
ben düğün gecesi stresi yaşamak istemiyorum. nişanlım zaten istekli, bir iki haftaya düşünüyorum. en azından bir terslik olursa aileler işe karışmaz anlaşamadık ayrıldık deriz.
akın beyi de düşünüyordum ama bu yazıyı okuduktan sonra fikrim değişti çünkü son kontrole gidemeyebilirim
alivcim msj kutun dolu cvğp yazamıorum
bir de resim çeken doktor varmış, ben kendi telefonumla öncesi ve sonrasını çektireceğim kızlar.
Ama canım benim bak arkadaş ne yazmış "akın beye tedavi olmuştum ama hiç kontrole gitmedim.." yani kontrole gitmediğin sürece bu işlemin garantisini hiç bir doktor veremez zaten.. ne olursa olsun kime yaptırırsan yaptır kontrole gitmek şart. bu arkadaş yaptırmış ama hiç kontrole gitmemiş,belki kendisine dikkat edemedi bunu biz bilemeyiz.. içini ferah tut sen, yaptırdıktan sonra en az bir kere kontrole gitmek şart zaten..
canım ya kafalar karısıyorr .sen hangı doktora ne zaman yaptırmıstın..anladıgım kadarıyla flepp tuttu.son kontorole ne zaman cagırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?