cok gecmis olsun canim senin yakinda dugun falan varmiydi bide o mujdeli haberlerini aliriz ins senin adina cok sevindim bende akin beye gidebilirim cok garanti konusuyo ve dugunden 3 gun once cagirmamasi super beni tek korkutan benim akinti problemim var turmazsa diye korkuyorum ins bnde atlatirim bu evleri hayirlisiyla3 ay önce Akın beye yaptırdm canım.. Evet flep tuttu çok şükür.Son kontrol için düğün tarihi belli olunca bi gel dedi.. Süre vermedi.. 3-4 ay öncesinden gelsem olurmu dedim,olur dedi canım
cok gecmis olsun canim senin yakinda dugun falan varmiydi bide o mujdeli haberlerini aliriz ins senin adina cok sevindim bende akin beye gidebilirim cok garanti konusuyo ve dugunden 3 gun once cagirmamasi super beni tek korkutan benim akinti problemim var turmazsa diye korkuyorum ins bnde atlatirim bu evleri hayirlisiyla
Ama canım benim bak arkadaş ne yazmış "akın beye tedavi olmuştum ama hiç kontrole gitmedim.." yani kontrole gitmediğin sürece bu işlemin garantisini hiç bir doktor veremez zaten.. ne olursa olsun kime yaptırırsan yaptır kontrole gitmek şart. bu arkadaş yaptırmış ama hiç kontrole gitmemiş,belki kendisine dikkat edemedi bunu biz bilemeyiz.. içini ferah tut sen, yaptırdıktan sonra en az bir kere kontrole gitmek şart zaten..
allak korusun cnm ins kotu bi sonuc almazsin eger dugunden once imkanin varsa yap dugunde kafan rahat olur ama bi yandanda su durum var allak korusun bisey olurda iliskiden sonra nisan falan atarsan ayni stres ayni para birsuru emek bosa gitcek biseylerden eminsen sansini denemeye deger bende biyandan evlenip bu dertten kurtulmak istiyorum biyandada bu sorun aklima gelince kimseyi yanima yaklastiramiyrm napcam bilmiyrm kafayi yemeden kurtulsak su dertten allahin izniylehaklısın arkadaşım, ben zaten flep tuttuktan sonra düğünü beklemicem sanırım, şuan sözlüyüm, nişandan sonra flep yaptırıp iyileştikten sonra sonucu alabilirim çünkü düğünde o stresi yaşamak istemiyorum, en azından bi sorun olursa düğünden önce olsun.
gece rüyamda çok karışık şeyler gördüm doktora gidiyorum birsürü tanıdık görüyorum tanıdıklara başka bi rahatsızlıktan geldiğimi falan söyledim ama çok kötüydü ya napıcam bilmiyorum inanın benim doktorum çok iyi çok güvenilir ama biri görürde anlar veya ogün bi işi çıkar diye aklım gidiyoflepte yaptıramam geçicide doktorum garanti verdi
insanlar kadın doğum uzmanına yalnızca bu işlem için gitmezler ki canım evlilik öncesi bilgi almak için gitmiş olabilirsin bence bunu sorun etme kendine
evet haklısın canım aslında kuzenimle gidicem yani öyle olunca hiç anlaşılmaz diye düşünüyorum zaten doktorla konuşucam gerekirse gece yaptırıcam bu işlemi gündüz zor olabilir diye dua ediyorum artık başka çarem yok ama 1 ayım kaldı umarım güzel haberler veririm sizlere
allak korusun cnm ins kotu bi sonuc almazsin eger dugunden once imkanin varsa yap dugunde kafan rahat olur ama bi yandanda su durum var allak korusun bisey olurda iliskiden sonra nisan falan atarsan ayni stres ayni para birsuru emek bosa gitcek biseylerden eminsen sansini denemeye deger bende biyandan evlenip bu dertten kurtulmak istiyorum biyandada bu sorun aklima gelince kimseyi yanima yaklastiramiyrm napcam bilmiyrm kafayi yemeden kurtulsak su dertten allahin izniyle
gece rüyamda çok karışık şeyler gördüm doktora gidiyorum birsürü tanıdık görüyorum tanıdıklara başka bi rahatsızlıktan geldiğimi falan söyledim ama çok kötüydü ya napıcam bilmiyorum inanın benim doktorum çok iyi çok güvenilir ama biri görürde anlar veya ogün bi işi çıkar diye aklım gidiyoflepte yaptıramam geçicide doktorum garanti verdi
kızlar başka bi sitede okudum murat bey e işlemi yaptıran biri 8 ay sonra evlenmiş, son dikiş olmadan kanaması olmuş. ist'daki doktorlar bana güven vermiyor nedense. keşke murat bey ist'da olsaydı diyorum bazen. talep ettiği ücret de uygun gerçekten diğerlerine göre. ama günü birlik gidip gelebilir miyim bilmiyorum ist'dan. bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.
Aliv canum gexmia olsun acidi mi?
günaydın kızlar başlıkta da yazdığı gibi sonunda oldum bu operasyonu ebru hanıma daha çok yeni..işlem öncesi çok heyecanlıydım ama korkmuyrdum acıdan.neyse gittim biraz bekledim sonra içeri aldı.sonra oturdum o koltuğa ebru hanım iyimisin diye sorular sordu iyiyim dedim gayet rahat olmaya çalıştım zaten kendisi çok ilgili ççok sevimli.oranın temizliğini yaptı.ve iğne vurdu iğneyi kesinlikle hissetmiyorsunuz bile iğneyi vurur vurmaz dikmeye başladı acı yoktu işlem yaklaşık 10 dakika kadar sürdü.ben ne makas gördüm ne de bi yeri kestiğini hisssettim ne de makas sesi duydum.. ipe bakamadım bile işlem yapılırken başka taraflara baktım sürekli ..neyse işlem bitti ben kalktım hiç bi şey olmamış gibiydim..doktor hanım ilk hafta kanama olabiliceğini söyledi.riskin yok dedi bi kez bi gel bakalım dedi..ilk gğn 10 damla koyu pıhtı şeklinde kanamam oldu normal miş o kadar korktum ki ve ilk gün ipin gerilişini her an hissetim otururken kalkarken .inanın korkacak bi şey yok.işlem sonrası önemli olan insan çok korkuyor acba bi şey mi oldu diye önemli olan o süreci atlatmak.aklıma gelen bunlar şimdilik sorusu olan varsa cevaplarım seve seve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?