3 ay önce Akın beye yaptırdm canım.. Evet flep tuttu çok şükür.Son kontrol için düğün tarihi belli olunca bi gel dedi.. Süre vermedi.. 3-4 ay öncesinden gelsem olurmu dedim,olur dedi canım
cok gecmis olsun canim senin yakinda dugun falan varmiydi bide o mujdeli haberlerini aliriz ins senin adina cok sevindim bende akin beye gidebilirim cok garanti konusuyo ve dugunden 3 gun once cagirmamasi super beni tek korkutan benim akinti problemim var turmazsa diye korkuyorum ins bnde atlatirim bu evleri hayirlisiyla

Yakında yok düğün canım.. İnşaallah buradaki herkes iyi haberler verir. Akııntı problemini sorarsın doktora ona göre birşey söyler elbet..

haklısın arkadaşım, ben zaten flep tuttuktan sonra düğünü beklemicem sanırım, şuan sözlüyüm, nişandan sonra flep yaptırıp iyileştikten sonra sonucu alabilirim çünkü düğünde o stresi yaşamak istemiyorum, en azından bi sorun olursa düğünden önce olsun.

allak korusun cnm ins kotu bi sonuc almazsin eger dugunden once imkanin varsa yap dugunde kafan rahat olur ama bi yandanda su durum var allak korusun bisey olurda iliskiden sonra nisan falan atarsan ayni stres ayni para birsuru emek bosa gitcek biseylerden eminsen sansini denemeye deger bende biyandan evlenip bu dertten kurtulmak istiyorum biyandada bu sorun aklima gelince kimseyi yanima yaklastiramiyrm napcam bilmiyrm kafayi yemeden kurtulsak su dertten allahin izniyle

gece rüyamda çok karışık şeyler gördüm doktora gidiyorum birsürü tanıdık görüyorum tanıdıklara başka bi rahatsızlıktan geldiğimi falan söyledim ama çok kötüydü ya napıcam bilmiyorum inanın benim doktorum çok iyi çok güvenilir ama biri görürde anlar veya ogün bi işi çıkar diye aklım gidiyo flepte yaptıramam geçicide doktorum garanti verdi

insanlar kadın doğum uzmanına yalnızca bu işlem için gitmezler ki canım evlilik öncesi bilgi almak için gitmiş olabilirsin bence bunu sorun etme kendine

insanlar kadın doğum uzmanına yalnızca bu işlem için gitmezler ki canım evlilik öncesi bilgi almak için gitmiş olabilirsin bence bunu sorun etme kendine

evet haklısın canım aslında kuzenimle gidicem yani öyle olunca hiç anlaşılmaz diye düşünüyorum zaten doktorla konuşucam gerekirse gece yaptırıcam bu işlemi gündüz zor olabilir diye dua ediyorum artık başka çarem yok ama 1 ayım kaldı umarım güzel haberler veririm sizlere

valla ozaman hiç takma kafana madem yanında sana eşlik edecek biri var çok rahat ol.inşallah hayırlısıyla atlatırsın güzel haberlerini bekliyo olucaz.

canım düğünü bu yaz yapacak olursak beklerim zaten ama dier yaza kalırsa riske atmak istemiyorum esneme açısında. derdimiz çaresiz deil çok şükür canım ben de bi süre alamadım kimseyi hayatımda, tanışmak isteyen olduğunu söylediklerinde gözlerim doluyodu, bu ilişkim de arkadaşlarımın ısrarı ve sözlümün kararlılığıyla oldu. başladım bi cesaret. umudunu yitirme canım..

canım yaa ben de geçenlerde akın beye işlemi yaptırdığımı gördüm rüyamda, anestezinin etkisi geçince bir bir hissettim kızların anlattığı o batma hislerini vs, koruyamayacağım bir şey olacak diye aklım gidiyor fln off ya hayırlısıyla atlatalım ne olur...

Son düzenleme:
kızlar başka bi sitede okudum murat bey e işlemi yaptıran biri 8 ay sonra evlenmiş, son dikiş olmadan kanaması olmuş. ist'daki doktorlar bana güven vermiyor nedense. keşke murat bey ist'da olsaydı diyorum bazen. talep ettiği ücret de uygun gerçekten diğerlerine göre. ama günü birlik gidip gelebilir miyim bilmiyorum ist'dan. bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

ben de murat beyi düşünmeye başladım.istanbul da yaşamıyorum bursadada yaşamıyorum, bi anlamda iki şehre de eşit uzaklıktayım.günü birlik gidilebilir cnm günler uzayınca özelliklede akşam 9 da da dönsen bişey olmaz evine.beni düşündüren son kontrole çağırıp çağırmayacağı tutmassa son kontrole çağırıyo bence bi dikiş atıyo.nasıl giderim 3 gün kala bilemiyorum tek derdim bu inan

alivcim msjını okudum mesaj atamıyorum malesef ben kalıcıya karar verdim ocak yada şubatta ebru hanıma gideceğim sanada bu tarihler uygunsa beraber gidebiliriz. şuan nasıl düşünceler içindeyim anlatamam inş yaptırıp kurtulunca sizlerle sonucu paylaşacağım. desteğe olumlu bir habere ne kadar ihtiyacımız olduğunu ancak yaşayan bilir.

canım nasılsın seni çok merak ediyorum sana umut bağladım bekliyorum ben hareketlerinde kısıtlama yapıyomusun canım

kızlar nette biraz araştırdım ankarada bu işlemi yapan çok doktor var burda sadece korkut bey ve ebru hanım üzerinde durulmuş daha uygun fiyata başka güvenilir bi doktor yok mu? çok karıştı kafam

Bu isten hayirlisiyla bi kurtulsaktik bizde diger arkadaslarimiz gibi olumlu sonuclar alip mutlu oluruz ins bize kotuluk edenleri kıskandırcak kadar cok mutlu oluruz ins kizlar isin asli ben kendi oldugum bi sehirde doktora gitmk isterim aksi bi durum olsa tekrar sehirdisina cikmak kolay degil bnde ist ya korkut beye ya akin beye gitcem ikisindende olumlu sonuc alan cok ikisi arasinda karar veremedim korkut bey cok iyi biri yanindaki yardimcisida iyi akin beyinde 3 gun once kontrolle cagirmamasi cazip geliyo bi karar vermm lazim cok sıkıldım bu dertten

günaydın kızlar başlıkta da yazdığı gibi sonunda oldum bu operasyonu ebru hanıma daha çok yeni..işlem öncesi çok heyecanlıydım ama korkmuyrdum acıdan.neyse gittim biraz bekledim sonra içeri aldı.sonra oturdum o koltuğa ebru hanım iyimisin diye sorular sordu iyiyim dedim gayet rahat olmaya çalıştım zaten kendisi çok ilgili ççok sevimli.oranın temizliğini yaptı.ve iğne vurdu iğneyi kesinlikle hissetmiyorsunuz bile iğneyi vurur vurmaz dikmeye başladı acı yoktu işlem yaklaşık 10 dakika kadar sürdü.ben ne makas gördüm ne de bi yeri kestiğini hisssettim ne de makas sesi duydum.. ipe bakamadım bile işlem yapılırken başka taraflara baktım sürekli ..neyse işlem bitti ben kalktım hiç bi şey olmamış gibiydim..doktor hanım ilk hafta kanama olabiliceğini söyledi.riskin yok dedi bi kez bi gel bakalım dedi..ilk gğn 10 damla koyu pıhtı şeklinde kanamam oldu normal miş o kadar korktum ki ve ilk gün ipin gerilişini her an hissetim otururken kalkarken .inanın korkacak bi şey yok.işlem sonrası önemli olan insan çok korkuyor acba bi şey mi oldu diye önemli olan o süreci atlatmak.aklıma gelen bunlar şimdilik sorusu olan varsa cevaplarım seve seve

Aliv canum gexmia olsun acidi mi?

teşekkür ederim aylinciğim hiç acı falan olmadı.sadece iplerin çekildiğinni ve oranın sıkılaştını hissettim..işlemden sonra da gerilişini hissettim kalkarken falan.. bir de iki gündür baya bi kan geliyor..bu sabah uyandığımda da koyduğum peçete hep kan olmuştu sende olmuşmuydu canım aradım ebru hocam normal dedi kan çok gelince çk korktum.

Son düzenleme:
kızlar benim iş erkene alınabilir ayın sonu gibi ocakta değil yani bakalım yakın zamanda belli olucak zaman çok yaklaştı umarım herşey yolunda gider geçici yaptıran veya yaptırıcak arkadaşları nolur bana moral verin geçici garantiymiş demi herkes öyle diyo ya o gün yada 1 gün sonra ilişkiye giricem

geçmiş olsun tatlım inşallah tutar da güzel haberlerini alırız, darısı başımıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…