çok sevindim canım işin %50sini başarmışsın inşallah bi sorun olmadan biter gider bu dert

geçmiş olsun tatlım inşallah tutar da güzel haberlerini alırız, darısı başımıza..

çok sevindim canım işin %50sini başarmışsın inşallah bi sorun olmadan biter gider bu dert

sağolun kızlar inşallh tutar da kurtulurum bu dertten.şu an her şey normale döndü gibi hiç bi şey hissetmiyorum bu iyi bi şey mi bilmiyorum..rahat rahat eğilip kalkıyorum yan oturmuyorum normal oturuyorum yeri geliyor bacağımı açıyorum çok açmamak şartıyla.inşllh sizde kurtulursunuz da güzel haberininzi alırız bizde
hopiciğim gecici daha garanti sakın korkma bnm ilk gün nasıl kan geldi bi şey olmadığı halde bu halde ilişkiye girsem baya kanardı diye düşünüyorum sende öyle düşün.

Son düzenleme:
Hangi doktora gitceksin cnm gecicide 3 gunde iliskiye girersen kesin diyo doktorlar gununu gecirmemen onemli korkut bey oyle demisti bana bilgi alirken

aliv06 arkadaşım işlem sonrasında tuvaletten sonraki temizliğini nasıl yaptın benim doktorum asla su değirmemem gerektiğini söyledi küçük, büyük tuvalettede bir yandandatemiz tutman aşırı önemli dedi, sadece önde arkaya doğru kuru peçeteyle silecekmişim, ama özellikle büyük tuvalletten sonra kuru bezle silince nekadar hijyen olabilir ki? bazı yerlerde serum suyuyla silindiği ve batikon sürülmesi gerektiğini filan okudum senin doktorun ne dedi sen ne yaptın canım, çok önemli acil cvp verebilimisin rica etsem 1 gün oldu yaptıralı

geçmiş olsun canım.ben tuvaletteyken pansuman yapar gibi haff siliyorum sonra da yatağa uzanıp bacaklarımı çok az açıp ayna karşısında iyice kuruluyorum neden dersen ayakta iken iyi silinmediği farkettim akıntı falan silinmiyor normalde içeride kalıor pek müdahale edemiyorum.su değdirmemek gerek.büyük tuvltte te peçete ile siliyorum herkes öyle yapıodur.baTİKON FALAN dsvermedi arkdaşım antibiyotik verdi.kanama oldu mu sende çok mu oldu olduysa nasıl hissediyorsun canım ağrı sızı var mı benhiç bi şey hisstmiyorum sanki??

geçmiş olsun cnm normalde senin akıntı sorunun varmıydı akıntı sorunun varsa nasıl kuru tutabiliyosun orayı

3 ay önce Akın beye yaptırdm canım.. Evet flep tuttu çok şükür.Son kontrol için düğün tarihi belli olunca bi gel dedi.. Süre vermedi.. 3-4 ay öncesinden gelsem olurmu dedim,olur dedi canım

tatlım cok sevindim senın adına çok şükür ki bı sorun yok allah mutlulugunu daılm etsın..

saol cnm, bana bir hafta bu şekilde yap dendi asla su ve ıslak peçete bile deymiyecek büyük tuvalettede küçüktede dendi hep kuru olacak dendi, ama anlamıyorum hijyen bunun neresinde, hemde çok temiz tutmam gerektğini söyledi, neyse herkes böyle yapıyosa demek bu işin usulü böyle, ben hiç bişey anlamıyorum bir acı, yanma vs.. hiç birşey olmadı. sanki doktor bana diktim deyip şaka yapmış gibi.. ilk gün bir iki damla kan geldi okadar, sürekli günlük küçük pedlerden koyuyorum ve iki saatte bir filan deiştiriyorum hiç bir akıntı olmasada ,arada bir çok hafif sarımsı bir akıntı görüyorum bu normalmi bilmiyorum dikişle ilgiside olmayabilir bunun. antibiyotik verdi doktor onu içiyorum, birde genital temizlik jeli verdi onu bir hafta sonra kullanacakmışım ve bir hafta sonra ayakta hafif duş alacakmışım, sen kaç gün sonra duş aldın?? ya bir de bu dikişler dışardan görünüyormu ben bakmaya korkuyorum nişanlım görürmü anlarmı diye tedirginim kendiliğinden eriyecekmiş.senin düğün varmı canım Allahım yardım etsin hepimize...

geçmiş olsun cnm normalde senin akıntı sorunun varmıydı akıntı sorunun varsa nasıl kuru tutabiliyosun orayı

vardı önceden canım benim sürekli vardı ama şimdi azaldı..ilaç ve takviye olarak soğan suyuna başadım vajinal akıntıya iyi geldiği yazıyordu.şu an iyi gibi umarım bi sorun olmaz.söylediğinde doktorun sana bi ilaç önerecektir canım mutlaka

islak peçete derken suyla ıslatılmış peçete ile silme demiş heral cnm.yani su değmiyecek her koşulda.ya ben bütük tuvaletten sonra kolonyalı peçete ile siliyorum vajinama değmeden tabi arada gerçektenbüyük vc den sonra kuru peçete ile çok hijyen olmaz bence de. canım yüzeysel siliyorum mecbur öyle idare edeceğiz temzliği nasıl yapıcaz ki?.arada akıntı problem olmaz bence.ben daha duş almadım canım daha çok yeni 1 hafta almayı düşnmüyorum..şu an hiç bişey olamış gibiyim bende o kadar normal ki her şey hiç bi şeyim yyok ya demek ki herkeste farklı oluyor. düğünüm deyaza canım benim amin ALLAh hepimizin yardımcısı olsun.

kızlar bu hafta belli oluyo artık olup olmıcam eğer nikah erkene alınırsa ay sonunda olucam korkmak istemiyorum artık 10 dkda bitirip hemen ordan çıkmak istiyorum. dua edin benim için nolur kızlar inşallah bende bian önce kurtulurum bu illet düşüncelerden hergün rüyamda görüyorum sizde öylemisiniz kızlar sank bitek ben bu durumdaymışım gibi geliyo

üzülme lütfen. türkiyede yılda 2000 civarı bu operasyon yapılıyormuş.

Son düzenleme:
kızlar çok mutluyum. doktorlardan fiyat gelmeye başladı. hastanede yapılacak üstelik kalıcı 1500 tl. pazarlık payı da var. doktor izin verirse adını da yazacağım.

kızlar çok mutluyum. doktorlardan fiyat gelmeye başladı. hastanede yapılacak üstelik kalıcı 1500 tl. pazarlık payı da var. doktor izin verirse adını da yazacağım.

cnm pekı tutmama durumunda ucretsız tekrar ıslem yapıyorlar mı bır de hangı hastane oldugunu soyleyıversen :)

Aliv 06 arkadadim hersey iyi olsun senin icin bak ben de ebru hanima oldum iki kere de kontrole gittim hicbir riskin yok flep tutmus dedi. Senin dugunun yaza mi olacak umarim senin icin de hetsey yolunda gider...

Aliv06 arkadadim benim bir hafta azar azar kanama geldi ebru hanima sordum normal demisti...kizlar benim daha dugun gunum falan belli degil ama ecen gun arkadasimla biraz yakinlastik bu bolgemde baski oldu... Ebru hanimi aradim kontrole gel bi bakalim dedi ....off insallah sikinti yoktur aklim gitti ...Allahdan kontrol ucreti vermiyom zaten ameliyatin parasini bile zor toplsmistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…