günaydın kızlar başlıkta da yazdığı gibi sonunda oldum bu operasyonu ebru hanıma daha çok yeni..işlem öncesi çok heyecanlıydım ama korkmuyrdum acıdan.neyse gittim biraz bekledim sonra içeri aldı.sonra oturdum o koltuğa ebru hanım iyimisin diye sorular sordu iyiyim dedim gayet rahat olmaya çalıştım zaten kendisi çok ilgili ççok sevimli.oranın temizliğini yaptı.ve iğne vurdu iğneyi kesinlikle hissetmiyorsunuz bile iğneyi vurur vurmaz dikmeye başladı acı yoktu işlem yaklaşık 10 dakika kadar sürdü.ben ne makas gördüm ne de bi yeri kestiğini hisssettim ne de makas sesi duydum.. ipe bakamadım bile işlem yapılırken başka taraflara baktım sürekli ..neyse işlem bitti ben kalktım hiç bi şey olmamış gibiydim..doktor hanım ilk hafta kanama olabiliceğini söyledi.riskin yok dedi bi kez bi gel bakalım dedi..ilk gğn 10 damla koyu pıhtı şeklinde kanamam oldu normal miş o kadar korktum ki ve ilk gün ipin gerilişini her an hissetim otururken kalkarken .inanın korkacak bi şey yok.işlem sonrası önemli olan insan çok korkuyor acba bi şey mi oldu diye önemli olan o süreci atlatmak.aklıma gelen bunlar şimdilik sorusu olan varsa cevaplarım seve seve
geçmiş olsun tatlım inşallah tutar da güzel haberlerini alırız, darısı başımıza..
çok sevindim canım işin %50sini başarmışsın inşallah bi sorun olmadan biter gider bu dert
Hangi doktora gitceksin cnm gecicide 3 gunde iliskiye girersen kesin diyo doktorlar gununu gecirmemen onemli korkut bey oyle demisti bana bilgi alirkenkızlar benim iş erkene alınabilir ayın sonu gibi ocakta değil yani bakalım yakın zamanda belli olucak zaman çok yaklaştı umarım herşey yolunda gider geçici yaptıran veya yaptırıcak arkadaşları nolur bana moral verin geçici garantiymiş demi herkes öyle diyo ya o gün yada 1 gün sonra ilişkiye giricem
kızlar nette biraz araştırdım ankarada bu işlemi yapan çok doktor var burda sadece korkut bey ve ebru hanım üzerinde durulmuş daha uygun fiyata başka güvenilir bi doktor yok mu? çok karıştı kafam
sağolun kızlar inşallh tutar da kurtulurum bu dertten.şu an her şey normale döndü gibi hiç bi şey hissetmiyorum bu iyi bi şey mi bilmiyorum..rahat rahat eğilip kalkıyorum yan oturmuyorum normal oturuyorum yeri geliyor bacağımı açıyorum çok açmamak şartıyla.inşllh sizde kurtulursunuz da güzel haberininzi alırız bizde
hopiciğim gecici daha garanti sakın korkma bnm ilk gün nasıl kan geldi bi şey olmadığı halde bu halde ilişkiye girsem baya kanardı diye düşünüyorum sende öyle düşün.
aliv06 arkadaşım işlem sonrasında tuvaletten sonraki temizliğini nasıl yaptın benim doktorum asla su değirmemem gerektiğini söyledi küçük, büyük tuvalettede bir yandandatemiz tutman aşırı önemli dedi, sadece önde arkaya doğru kuru peçeteyle silecekmişim, ama özellikle büyük tuvalletten sonra kuru bezle silince nekadar hijyen olabilir ki? bazı yerlerde serum suyuyla silindiği ve batikon sürülmesi gerektiğini filan okudum senin doktorun ne dedi sen ne yaptın canım, çok önemli acil cvp verebilimisin rica etsem 1 gün oldu yaptıralı
geçmiş olsun canım.ben tuvaletteyken pansuman yapar gibi haff siliyorum sonra da yatağa uzanıp bacaklarımı çok az açıp ayna karşısında iyice kuruluyorum neden dersen ayakta iken iyi silinmediği farkettim akıntı falan silinmiyor normalde içeride kalıor pek müdahale edemiyorum.su değdirmemek gerek.büyük tuvltte te peçete ile siliyorum herkes öyle yapıodur.baTİKON FALAN dsvermedi arkdaşım antibiyotik verdi.kanama oldu mu sende çok mu oldu olduysa nasıl hissediyorsun canım ağrı sızı var mı benhiç bi şey hisstmiyorum sanki??
3 ay önce Akın beye yaptırdm canım.. Evet flep tuttu çok şükür.Son kontrol için düğün tarihi belli olunca bi gel dedi.. Süre vermedi.. 3-4 ay öncesinden gelsem olurmu dedim,olur dedi canım
tatlım cok sevindim senın adına çok şükür ki bı sorun yok allah mutlulugunu daılm etsın..
geçmiş olsun canım.ben tuvaletteyken pansuman yapar gibi haff siliyorum sonra da yatağa uzanıp bacaklarımı çok az açıp ayna karşısında iyice kuruluyorum neden dersen ayakta iken iyi silinmediği farkettim akıntı falan silinmiyor normalde içeride kalıor pek müdahale edemiyorum.su değdirmemek gerek.büyük tuvltte te peçete ile siliyorum herkes öyle yapıodur.baTİKON FALAN dsvermedi arkdaşım antibiyotik verdi.kanama oldu mu sende çok mu oldu olduysa nasıl hissediyorsun canım ağrı sızı var mı benhiç bi şey hisstmiyorum sanki??
geçmiş olsun cnm normalde senin akıntı sorunun varmıydı akıntı sorunun varsa nasıl kuru tutabiliyosun orayı
saol cnm, bana bir hafta bu şekilde yap dendi asla su ve ıslak peçete bile deymiyecek büyük tuvalettede küçüktede dendi hep kuru olacak dendi, ama anlamıyorum hijyen bunun neresinde, hemde çok temiz tutmam gerektğini söyledi, neyse herkes böyle yapıyosa demek bu işin usulü böyle, ben hiç bişey anlamıyorum bir acı, yanma vs.. hiç birşey olmadı. sanki doktor bana diktim deyip şaka yapmış gibi.. ilk gün bir iki damla kan geldi okadar, sürekli günlük küçük pedlerden koyuyorum ve iki saatte bir filan deiştiriyorum hiç bir akıntı olmasada ,arada bir çok hafif sarımsı bir akıntı görüyorum bu normalmi bilmiyorum dikişle ilgiside olmayabilir bunun. antibiyotik verdi doktor onu içiyorum, birde genital temizlik jeli verdi onu bir hafta sonra kullanacakmışım ve bir hafta sonra ayakta hafif duş alacakmışım, sen kaç gün sonra duş aldın?? ya bir de bu dikişler dışardan görünüyormu ben bakmaya korkuyorum nişanlım görürmü anlarmı diye tedirginim kendiliğinden eriyecekmiş.senin düğün varmı canım Allahım yardım etsin hepimize...
kızlar bu hafta belli oluyo artık olup olmıcam eğer nikah erkene alınırsa ay sonunda olucam korkmak istemiyorum artık 10 dkda bitirip hemen ordan çıkmak istiyorum. dua edin benim için nolur kızlar inşallah bende bian önce kurtulurum bu illet düşüncelerden hergün rüyamda görüyorum sizde öylemisiniz kızlar sank bitek ben bu durumdaymışım gibi geliyo
kızlar çok mutluyum. doktorlardan fiyat gelmeye başladı. hastanede yapılacak üstelik kalıcı 1500 tl. pazarlık payı da var. doktor izin verirse adını da yazacağım.
Sağol canım benim.. evet çok şükür sorunsuz atlattım kontrolü. darısı senin başına :)
kızlar çok mutluyum. doktorlardan fiyat gelmeye başladı. hastanede yapılacak üstelik kalıcı 1500 tl. pazarlık payı da var. doktor izin verirse adını da yazacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?