- 15 Haziran 2008
- 859
- 3
- 31
Aliv06 arkadadim benim bir hafta azar azar kanama geldi ebru hanima sordum normal demisti...kizlar benim daha dugun gunum falan belli degil ama ecen gun arkadasimla biraz yakinlastik bu bolgemde baski oldu... Ebru hanimi aradim kontrole gel bi bakalim dedi ....off insallah sikinti yoktur aklim gitti ...Allahdan kontrol ucreti vermiyom zaten ameliyatin parasini bile zor toplsmistim.
Bende memnunum Akın Beyden Allah razı olsun bıkmadan herşeyi en ince detayına kadar anlatan biri gerçekten..
O kadar çok soru işaretleri vardı ki aklımda.Şimdi rahatım.Gerçekten doğru bir tercih yaptığıma inandım ve umarım iyi bir sonuçta alırım.Rüya gibi geliyor şuanda bana herşey ve öğrendiğim bilgilerden dolayıda çok mutluyum.Vicdanım çok çok rahatladı.
Gördünmü bak demiştim sana korkulacak hiçbişey yok gerçekten. Hiç öyle ameliyat gibi değil. İnsan yaptırdığını unutuyo bi zaman sonra.. İnş kontrolü de atlatıp daha da rahatlayacaksın arkadaşım :)
Canım benim senin desteklerin olmasa oturup kalırdım.Hala ne yapsam diye düşünüyor olurdum sanırım.Şimdi en azından yolun yarısını aştım ve vicdanım öyle rahatladı ki,oluşan hasar çocukluğumda yaşadığım kazadan dolayı olmuş.En azından bunu duyduğum için bile çok çok mutluyum.Umarım güzel haberler alırız hepimiz ve çok mutlu oluruz.
Ne demek canım benim :)) Burada bunun için varız. Desteğe gerçekten çok ihtiyacı oluyo insanın.Yolun yarısını tamamladın evet,kalanını da beraber aşıcaz merak etme :)
İnşallah canım.Bende senin yanındayım unutma.Umarım kontrolden sonra iyi bir haber veriyor olurum ama nedendir bilmiyorum içimde çok güzel bir huzur var.Sanki tüm o üzüntüler silindi gitti.Darısı herkesin başına diye dua ediyorum.
geçmiş olsun tatlım , yaptırarak sende bi adım atmış oldun..kaç gün oldu yaptıralı inşallh tutar ikmizinde.
İnşallah canım.Bende senin yanındayım unutma.Umarım kontrolden sonra iyi bir haber veriyor olurum ama nedendir bilmiyorum içimde çok güzel bir huzur var.Sanki tüm o üzüntüler silindi gitti.Darısı herkesin başına diye dua ediyorum.
4 gün oldu tatlım yaptıralı.Umarım iyi bir sonuç alırım,1 yada 1 buçuk ay sonra kontrole gidicem.Umarım güzel haberlerle dönerim.
kime yaptirdin cnm doktorun kimKızlar bende işlemi yaptırdım.Şuan çok iyiyim bir sorun yok.İşlemde öyle zor değil çok kolay.İnsan çıkınca rüya gibi geliyor herşey.
biraz daha bilgi verebilirmisin cnm
kime yaptirdin cnm doktorun kim
pitikara geçmiş olsun sevindim senin adına, ben de en yakın zamanda kararımı verip yaptırırım inşallah. merak ediyordum seni, nereye kayboldu bu kız diyordum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?