Kızlar bende işlemi yaptırdım.Şuan çok iyiyim bir sorun yok.İşlemde öyle zor değil çok kolay.İnsan çıkınca rüya gibi geliyor herşey.

Bende memnunum Akın Beyden Allah razı olsun bıkmadan herşeyi en ince detayına kadar anlatan biri gerçekten..

Son düzenleyen: Moderatör:

aylin arkdaşım benim ora öksürünce baya ıkındı otuturken sonra kan geldiğini hisettim.bi gün sonra da gece sağa sola çok dönmüşüm sabah kalktığımda oram kan olmuştu avuş içimin yarısı kadar.oturduğun yerde ıkınmak la ya da sağa sola çok dönmekle bi şey olmuşmudur sence.bu kadar kan olabilir mi sence.ilk 3 gün sonra kan kesildi şimdilik..bir de kaşıntı yok bende daha 1 hafta olmadı kaşıntı sende ne zaman başlamıştı acaba?korkma arkdaşım kasılma dan dolayı öyle olmuştur bi sıkıntı yoktur inş..düğün yaza bnm

Son düzenleme:
Bende memnunum Akın Beyden Allah razı olsun bıkmadan herşeyi en ince detayına kadar anlatan biri gerçekten..

O kadar çok soru işaretleri vardı ki aklımda.Şimdi rahatım.Gerçekten doğru bir tercih yaptığıma inandım ve umarım iyi bir sonuçta alırım.Rüya gibi geliyor şuanda bana herşey ve öğrendiğim bilgilerden dolayıda çok mutluyum.Vicdanım çok çok rahatladı.

Gördünmü bak demiştim sana korkulacak hiçbişey yok gerçekten. Hiç öyle ameliyat gibi değil. İnsan yaptırdığını unutuyo bi zaman sonra.. İnş kontrolü de atlatıp daha da rahatlayacaksın arkadaşım :)

Canım benim senin desteklerin olmasa oturup kalırdım.Hala ne yapsam diye düşünüyor olurdum sanırım.Şimdi en azından yolun yarısını aştım ve vicdanım öyle rahatladı ki,oluşan hasar çocukluğumda yaşadığım kazadan dolayı olmuş.En azından bunu duyduğum için bile çok çok mutluyum.Umarım güzel haberler alırız hepimiz ve çok mutlu oluruz.

Ne demek canım benim :)) Burada bunun için varız. Desteğe gerçekten çok ihtiyacı oluyo insanın.Yolun yarısını tamamladın evet,kalanını da beraber aşıcaz merak etme :)

Ne demek canım benim :)) Burada bunun için varız. Desteğe gerçekten çok ihtiyacı oluyo insanın.Yolun yarısını tamamladın evet,kalanını da beraber aşıcaz merak etme :)

İnşallah canım.Bende senin yanındayım unutma.Umarım kontrolden sonra iyi bir haber veriyor olurum ama nedendir bilmiyorum içimde çok güzel bir huzur var.Sanki tüm o üzüntüler silindi gitti.Darısı herkesin başına diye dua ediyorum.

geçmiş olsun tatlım , yaptırarak sende bi adım atmış oldun..kaç gün oldu yaptıralı inşallh tutar ikmizinde.

geçmiş olsun tatlım , yaptırarak sende bi adım atmış oldun..kaç gün oldu yaptıralı inşallh tutar ikmizinde.

4 gün oldu tatlım yaptıralı.Umarım iyi bir sonuç alırım,1 yada 1 buçuk ay sonra kontrole gidicem.Umarım güzel haberlerle dönerim.

eskiden gülerken bu durum gelirdi aklıma içimden gülmek gelmezdi,şimdi tuttu ya içim daha rahat eskisi gibi gülebiliyorum artık canım.. o huzur hiç gitmesin senden inş..

4 gün oldu tatlım yaptıralı.Umarım iyi bir sonuç alırım,1 yada 1 buçuk ay sonra kontrole gidicem.Umarım güzel haberlerle dönerim.

pitikara geçmiş olsun sevindim senin adına, ben de en yakın zamanda kararımı verip yaptırırım inşallah. merak ediyordum seni, nereye kayboldu bu kız diyordum :)

doktora yazdım kapsamlı cevap gelince paylaşacağım.

tamam canım bende bekliyorum haberlerini sonuçta 2000 lira vermek istemiyorum birde operasyonu yaptırınca haber verirsen sevinirim. düğün var mı ufukta yaza düğünüm olacak benim ve hala karar veremedim nerde nasıl yaptıracağıma

pitikara geçmiş olsun sevindim senin adına, ben de en yakın zamanda kararımı verip yaptırırım inşallah. merak ediyordum seni, nereye kayboldu bu kız diyordum :)

Çok teşekkür ederim canım,umarım sende yaptırabilirsin biran önce.Ama sana tavsiyem çok kafanı karıştırma.Benim geçen yıl aklımda Burcu Hanım vardı,bu sene başında Korkut Beye karar vermiştim.Sonra güvenmedim ve Şişli Med dedim en son kafamda ve gittim.Çokta memnun kaldım.İst22 de oraya gitti ondan da memnun kaldığını duyduğum için tek dert paramı hazırlamaktı.Onuda tamamladım.Şimdilik gerçekten iyi bir karar verdiğime inanıyorum.Dün tuvalet esnasında kan geldi,kaç gündür böyle gelmemişti.Panikledim saat 23:45ti ve aradım,asistanı ile konuştum doktorun.Çok iyi konuştu normal olduğunu söyledi,tuvalet esnasında olurmuş ve normalmiş,sorun yok dedi.Yani o saatte ulaşabilmem bile çok hoşuma gitti.Yoksa sabaha kadar uyuyamazdım:)

kızlar çok heycanlıyım ben yaaa buraya sizi yönlendiricek bişey yazamıyorum ama anca sizlere derdimi açabiliyorum en fazla 1 ay sonra benim sonucum çıkıcak ortaya inşallah bi problem olmadan halledilir ayın sonunda olup olmıcağı daha belli değil eğer olursa çok çok az kaldı deliricem heyecandan geçici çok zor yaaa en azından kalıcıda tuttuğunu öğrendikten sonra daha az telaşlanıyosun ama bide benim doktorun son anda bi işi çıkar kaygısı var bana dua edin nolur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…