Umarım en iyi şekilde atlatırsın canım...

Kizlar bende akin beye karar verdim telde konustum 3 gun once cagirmamasi cok buyuk avantaj benim hayatimdaki kisi saglikci tek korkum onun anlamasi ins atlatirim hayirlisiyla

Kizlar bende akin beye karar verdim telde konustum 3 gun once cagirmamasi cok buyuk avantaj benim hayatimdaki kisi saglikci tek korkum onun anlamasi ins atlatirim hayirlisiyla

Hayırlısı hakkında canım bence doğru bi karar verdin.. İstanbulda gidilebilecek en mantıklı yer orası bence..

Hayırlısı hakkında canım bence doğru bi karar verdin.. İstanbulda gidilebilecek en mantıklı yer orası bence..
akin bey ters diye okumustum bu sitenin basinda sirf ondan cekiniyofum akin beyede kimlik veriyomusun yoksa istedigin isinle gidebiliyomusun cnm sevgilim bi ilac firmasinda cogu hastaneleri geziyo tek korkum bunun o konuda bilgili olmasi

akin bey ters diye okumustum bu sitenin basinda sirf ondan cekiniyofum akin beyede kimlik veriyomusun yoksa istedigin isinle gidebiliyomusun cnm sevgilim bi ilac firmasinda cogu hastaneleri geziyo tek korkum bunun o konuda bilgili olmasi

kimlik istemiyolar istediğin ismi verebilirsin canım.. hiçte öyle ters değil merak etme

kimlik istemiyolar istediğin ismi verebilirsin canım.. hiçte öyle ters değil merak etme
Ztn akin beyi tercih etmemdeki enbuyuk etkn ve cesaret sensin cok tsk ederim ins yilbasindan sonra gidip islemide yaptircam ama telefonda konusmalarindan anladigim kadariyla kendinden ve isinden cok emin bi doktor

Ztn akin beyi tercih etmemdeki enbuyuk etkn ve cesaret sensin cok tsk ederim ins yilbasindan sonra gidip islemide yaptircam ama telefonda konusmalarindan anladigim kadariyla kendinden ve isinden cok emin bi doktor

Rica ederim evet kendinden emin ne sorsan detayli bir şekilde anlatıyo, yardımcısı da çok tatlı bi bayan,gittiğinde sende anlayacaksın zaten canım

akın bey neden son 3gun cagırmıyor kı??? bu forumdan kımseyı cagırmadı mı son 3 gun arkadaslar..
Telefonda bana dedigi islmden sonra bi kontrole cagriyorum tuttu dersem evlnmeden 1 2 hafta once gelebilursin ilka 3 gun ince diye bisey yok oda kontrol amacli emin olmak icin dedi artik gerisini yuzyuze gorunce yada giden arkadaslar bilgi sahibiyse onlar soylesin bn konustugum kadariyla kisaca ozetlemek gerekirse adam tuttu dersem olay bitmistir tarzi konustu son kontrol formalite aksi bu durum cikmasin diye onun icin islmden doneaki kontrol onemli bn oyle anlafim akin beyi taniyan arkadaslar daha iyi bilir

Aynen bana da öyle söyledi gittiğimde.. Tedbir amaçlı kontrole gelirsin son bi kez daha dedi.. tuttu dedikten sonra düşmedikten sonra oraya baskı olmadıktan sonra gerek olmazmış gitmeye

bana da düştüğünde kanama olursa gelirsin 7 gün içinde dedi, her düşmede bile gitmek gerekmiyor yani, tuttuktan sonra o kadar kolay hasar görmüyo galiba anladığım kadarıyla, tuttu dedikten sonra çok endişelenicek bişey yok sanırım

Sendemi akin beye gitmistin cnm

Kizlar peki akin beye islem yaptirip iliski ile kanaması olan varmiydi bu sitede bn bi gecici yaptiran vardi onu hatirliyorum

Kızlar işlemi yaptıralı 5 gün oldu.Sızıntı şeklinde kanamam pek olmadı yani anca o bölgeyi silerken falan biraz belli belirsiz geliyor o kadar.Yanlız geçen gün tuvalette biraz zorlanınca baya bir kan geldi.Korktum hemen aradım doktorun asistanını,tuvalet esnasında gelmesi normal korkcak bişey yok dedi.Şimdi sabahları az az o sızıntı gibi kanama oluyor.Hala kanama olabildiğine göre normalmidir.Çok stres oldumÖzellikle bir bakım gerekmediğini falanda söylemişti doktor.Kabızlığında hiçbir alakası olmadığını söyledi.Sanırım kontrole kadar stresle geçicek...

Okadar zorki insan hangi doktora neye inancagini sasiriyo ama asistani bisey olmaz dediyse bibdigi vardir cnm mesela korkut bey batikom veriyodu buhicbisey vermedigine gore bi bildigi vardir rahat ol bnce

Okadar zorki insan hangi doktora neye inancagini sasiriyo ama asistani bisey olmaz dediyse bibdigi vardir cnm mesela korkut bey batikom veriyodu buhicbisey vermedigine gore bi bildigi vardir rahat ol bnce

Ağrı kesici bile vermedi canım,gerek olmadığını söyledi.Gerekli temizliği biz zaten işlem sırasında yapıyoruz dedi Akın Bey.Asistanıda tuvalet esnasında olması çok normal bir sorun yok dedi.İşte insan tedirgin oluyor.Zaten Akın Bey sadece koşmak ve 2şer 3er merdiven inmke çıkmak yasak dedi.Onun dışında hiçbir sorun yok.Saatlerce yürü istersen dedi.Hatta ben kabızlık sorunum olduğunu ilettim.Bizim işlemimizle hiçbir alakası yok sorun oluşturmaz dedi.Umarım bişey olmazda atlatırım.Akın Bey çok güzel bilgi veriyor.Sorduğum hiçbir soruya evet hayır olur olmaz demedi.Açık açık anlattı.Birde adam ogün gripti konuşmakta zorlanıyordu ama o kadar detaylı yinede hiç bıkmadan anlattı.Hatta işlem yaptı bitti,daha yarım saat konuştuk sordum.Yani gerçekten kendinden emin.Bilgisi ve karakteride çok düzgün.İnsana bu durumu kötü birşey hissi değilde sanki bir hastalık tedavisini oluyormuşsın hissi veriyor.Ben çok memnun kaldım gerçekten doktordan.

Peki oda diger doktorlar gibi %100 kanar diye garanti veriyomu senin dugun yakinmi cnm valla bnde tele konustm kendin emin gibi konustu ama diger butun doktorlar pansimon yada antibiotik verirkn akin bey niye vermiyo acaba bu bizim acimizdan iyi tabi ama kanama garantisi veriyosa korkma cnm bnimde dugun tarihim belli olsun akin beyi dusunuyrm ilk korkut beye karar vermistm ama 3 gun once cagirma olayi bitirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…