- 15 Haziran 2008
- 859
- 3
- 31
Kizlar peki akin beye islem yaptirip iliski ile kanaması olan varmiydi bu sitede bn bi gecici yaptiran vardi onu hatirliyorum
kızlar peki bu işlemi yaptırınca temizliğimizi nasıl yapcaz ağda falan sorun oluyomu?
Cnm peki akin beyde kesin kanama garantisi veriyomuBenim hatırladığım kadarıyla birkaç kişi vardı kalıcı yaptırıp sonuç alan ve 3 gün kala falanda gitmemişlerdi.
Peki oda diger doktorlar gibi %100 kanar diye garanti veriyomu senin dugun yakinmi cnm valla bnde tele konustm kendin emin gibi konustu ama diger butun doktorlar pansimon yada antibiotik verirkn akin bey niye vermiyo acaba bu bizim acimizdan iyi tabi ama kanama garantisi veriyosa korkma cnm bnimde dugun tarihim belli olsun akin beyi dusunuyrm ilk korkut beye karar vermistm ama 3 gun once cagirma olayi bitirdi
kanamayi ve kanama miktarini ayarlamak dedigine gore oda garanti veriyo sayilir bnde korkut beyin esneme olur demesi karistirdi kafami hayirlisiyla bi kurtulsak su drtten kizlar allahtan baska sey istemiyorum akin beyin 3 gun once cagirmamasi ve sidli mede cok yaptiran var sonucta bu tecrube isiyle sisli med cok yaptigini diyoCanım yani Akın Bey konuşurken kanama garantisi gibi bişey vermedi,bu işlemi yaptığında herşey normalmiş gibi konuştu.Yani bu işlemi yaparsan tutmama olmama gibi durumu yok gibi.Yani kanaması için gerekli olan herşeyi yapıyorlar.Bir ara çok kafam dağılmıştı heyecandan.Şey dediğini hatırlıyorum,kontrole çağrıyoruz olmama durumu olursa eğer ipleri gömerek dikiş atıyorlarmış yada o kadara gerek yoksa bir sıvı varmış onu damlatıolarmış dokular yapışıyormuş.
Bu durumuda anlatırken ilk muaynede işlemden önce yani diyorki durum bu bu.Eğer merak edilen kanama ise gerçekleşmez.İşlem diyorsun.Ne yapılacağını anlatıyor ve yaptır yada yaptırma demiyor.Benim arkadaşım vardı yanımda.Onunda durumu öyledi.Hatta ona hayatında biri yoksa yaptırma derim.Biri olduktan sonra onun düşüncesine yada kendi isteğine göre karar ver dedi.Bu işlemde bizim için önemli olan kanama sağlamak ve kanama miktarını ayarlamak dedi.
İşte doğuda bu durum bir kişi için ölüm yada yaşam demek ama batı kesimlerde ege bir insan için mutluluk yada mutsuzluk demek diye anlattı.Ben biraz karışık söyledim ama aklıma gelenleri yazıyım dedim.
Korkut Beyi bende düşünüyordum ama forumdan biri gidip işlem yaptırmış sonra kontrolde tuttu demiş.Güvenmeyip birde Akın Beye gitmiş,Akın Bey tutmamış olduğunu söylemişti.Sonra kız Korkut Beyi aramış ve tutmadı neden bana tuttu dedin demiş.Oda sen çok stres yapıyordun ondan üzülme diye tutmadı demedim zaten 3 gün kala çağırdım demiş.Ne kadar doğru ne kadar yalan bilemem ama yani hem çok para istiyor hemde 3 gün kala çağırmadan işlem yaptığı pek yok.Sonuç alıyor mu alıyor ama çağırıyor.Akın Bey 3 gün kala demiyor ama düğün tarihi belli olunca birkez daha gel yine de diyor.Benim daha 1 yıl var canım evlilik olayına.Bakalım ne olucak.
Canım yani Akın Bey konuşurken kanama garantisi gibi bişey vermedi,bu işlemi yaptığında herşey normalmiş gibi konuştu.Yani bu işlemi yaparsan tutmama olmama gibi durumu yok gibi.Yani kanaması için gerekli olan herşeyi yapıyorlar.Bir ara çok kafam dağılmıştı heyecandan.Şey dediğini hatırlıyorum,kontrole çağrıyoruz olmama durumu olursa eğer ipleri gömerek dikiş atıyorlarmış yada o kadara gerek yoksa bir sıvı varmış onu damlatıolarmış dokular yapışıyormuş.
Bu durumuda anlatırken ilk muaynede işlemden önce yani diyorki durum bu bu.Eğer merak edilen kanama ise gerçekleşmez.İşlem diyorsun.Ne yapılacağını anlatıyor ve yaptır yada yaptırma demiyor.Benim arkadaşım vardı yanımda.Onunda durumu öyledi.Hatta ona hayatında biri yoksa yaptırma derim.Biri olduktan sonra onun düşüncesine yada kendi isteğine göre karar ver dedi.Bu işlemde bizim için önemli olan kanama sağlamak ve kanama miktarını ayarlamak dedi.
İşte doğuda bu durum bir kişi için ölüm yada yaşam demek ama batı kesimlerde ege bir insan için mutluluk yada mutsuzluk demek diye anlattı.Ben biraz karışık söyledim ama aklıma gelenleri yazıyım dedim.
Korkut Beyi bende düşünüyordum ama forumdan biri gidip işlem yaptırmış sonra kontrolde tuttu demiş.Güvenmeyip birde Akın Beye gitmiş,Akın Bey tutmamış olduğunu söylemişti.Sonra kız Korkut Beyi aramış ve tutmadı neden bana tuttu dedin demiş.Oda sen çok stres yapıyordun ondan üzülme diye tutmadı demedim zaten 3 gün kala çağırdım demiş.Ne kadar doğru ne kadar yalan bilemem ama yani hem çok para istiyor hemde 3 gün kala çağırmadan işlem yaptığı pek yok.Sonuç alıyor mu alıyor ama çağırıyor.Akın Bey 3 gün kala demiyor ama düğün tarihi belli olunca birkez daha gel yine de diyor.Benim daha 1 yıl var canım evlilik olayına.Bakalım ne olucak.
"Eğer merak edilen kanama ise gerçekleşmez.İşlem diyorsun" derkn cnm kanama gerceklesmezmi dedi akin bey anlamadim
Yok canım öyle değil.İşlemden önce muayne ediyor ya,diyorki işte zar yapın şöyle şöyle kanama olmaz diyor.İşlem yapalım kanasın demiyor.Sana bırakıyor.Ben işlem istiyorum dedim.Oda anlattı işte şöyle işlem var böyle var.Kalıcıda 2-3 ay ilişkiye giremezsin.Kalıcı düşünüyorsan iyileşme sürecin var dedi.Geçicide ise işte hemen önce olabiliyor falan diye anlattı.Yani Akın Bey işlemden sonra bir başarısızlıktan söz etmedi.Hani tutmazsa olmazsa falan demedi.Zaten ben burda okuduklarımla onun anlattıklarını düşünüyorumda.Birçok şey serbest.Rahat ol dedi,günlük yaşantına dön.5 saat sonra duş alabilirsin dedi.Yani sadece koşma ve merdivenleri çok basamaklı çıkma dedi.
Super ozamn cnm bence sende korkma adam kendine guveniyo demekki normalde kacgun dusu yasakliyolar kontrolun 1 ay sonraydi dini ins ist22 gibi sende guzel haberler alcaksin arkadasim kirkma bi riski olsa adam bukadar rahat davranmaz
arkdaşım sağolasın mutluluklar.. sen flep yaptırdın sanırım düğüne kaç ay öncesşydi yaptırdığın dikişlerin duruyor muydu evlendiğinde dikişleri çekince kde kan geldi demişsin de..bi de sendemi hep klozet kullandın operasyon sürecinde yoksa normal wc mi..?
cevap geç oldu kusura bakmayın.. flep yaptırdım tam iki ay önce yaptırdım. düğünden iki hafta önce anca iyileşti yaralarım. dikişlerim kendi kendine düştü. koca koca dikişler vardı. arkadaşım başka bir doktora yaptırmıştı hiç acısı olmamıştı. ama tutmamıştı onunki. son kontrollere gitmemişti. eski erkek arkadaşına döndüğü için sorun olmadı.
baştan anlatayım:
şahap beye gittim. diğer doktorlardan daha ucuza yaptırdım. canım çok yandı. günlerce normal hayatıma dönemedim. devamlı baticon kullandım. hatta o yetmedi şırıngayla içime püskürtüyordum. çok ağladım. dikişlerim hep dışarıdaydı. elime geliyordu. bir ay düşmedi dikişler. sonra yavaş yavaş düşmeye başladılar.
evlenmeme az bir süre kaldığında başka bir doktora kontrole gittim. çünkü şahap bey kontrol kabul etmiyordu. gelmene gerek yok demişti. biri burada hakkında kötü şeyler yazınca ona gidemedim başka doktora gittim.
doktor dikişlerin tutmamış ayrıca enfeksiyon kapmışsın dedi. antibiyotik verdi. düğünüme kısa bir süre kalmıştı. çok ağladım. tekrar operasyon yaptıracak durumda da değildim.
sonrasında vazgeçtim her şeyden ve düğüne iki hafta kala birlikte olduk. kanamam oldu. sonrasında evlendiğimiz gece daha yoğun bir kanamam oldu. dikişlerim gerçekten tutmuş. hem de baya baya tutmuş. ama şimdiki aklım olsa asla flep yaptırmazdım. flep bile olsa sonrasında kontrole çağırıyorlar. kontrole gitmek yerine geçici yaptırmak daha iyi.
insan kendisini eksik hissediyor ameliyat psikolojimizi düzeltiyor ama en mantıklısı geçici. düğünden bir hafta ya da birkaç gün önce 15 dklık bir işlem. hem de flepte kanamama ihtimali varken geçi kesin olarak kanıyor. flep gerçekten çok yıpratıcı bir süreç.
aklıma çok da gelmiyor. silmişşim o günleri sorusu olan varsa buyursun..
ben olamıckmısm gbi gelyr yaparayı falan toparlayamıyorum cok bunalıyorum ...:18:
Anladigim kadariyla ikinci bi doktor hep tutmamis diyo oda dikim yapip para almak icin bizim zatn pskolojimiz bahvolmus bide bunlar boyle yapiyo ozamn kizlar herkz guvendigi doktira gitcek ve baska doktora gidip sirmuycak sorarsa tutsa bile tutmamis diyolar ama iyi yada kotu son dikisle bile olsa dikim yaptiran herkezin kanamasi oldu buda beni cok mutlu ediyo ins hepimuz atlatiriz vicdanli doktorlarla karsilariz inscevap geç oldu kusura bakmayın.. flep yaptırdım tam iki ay önce yaptırdım. düğünden iki hafta önce anca iyileşti yaralarım. dikişlerim kendi kendine düştü. koca koca dikişler vardı. arkadaşım başka bir doktora yaptırmıştı hiç acısı olmamıştı. ama tutmamıştı onunki. son kontrollere gitmemişti. eski erkek arkadaşına döndüğü için sorun olmadı.
baştan anlatayım:
şahap beye gittim. diğer doktorlardan daha ucuza yaptırdım. canım çok yandı. günlerce normal hayatıma dönemedim. devamlı baticon kullandım. hatta o yetmedi şırıngayla içime püskürtüyordum. çok ağladım. dikişlerim hep dışarıdaydı. elime geliyordu. bir ay düşmedi dikişler. sonra yavaş yavaş düşmeye başladılar.
evlenmeme az bir süre kaldığında başka bir doktora kontrole gittim. çünkü şahap bey kontrol kabul etmiyordu. gelmene gerek yok demişti. biri burada hakkında kötü şeyler yazınca ona gidemedim başka doktora gittim.
doktor dikişlerin tutmamış ayrıca enfeksiyon kapmışsın dedi. antibiyotik verdi. düğünüme kısa bir süre kalmıştı. çok ağladım. tekrar operasyon yaptıracak durumda da değildim.
sonrasında vazgeçtim her şeyden ve düğüne iki hafta kala birlikte olduk. kanamam oldu. sonrasında evlendiğimiz gece daha yoğun bir kanamam oldu. dikişlerim gerçekten tutmuş. hem de baya baya tutmuş. ama şimdiki aklım olsa asla flep yaptırmazdım. flep bile olsa sonrasında kontrole çağırıyorlar. kontrole gitmek yerine geçici yaptırmak daha iyi.
insan kendisini eksik hissediyor ameliyat psikolojimizi düzeltiyor ama en mantıklısı geçici. düğünden bir hafta ya da birkaç gün önce 15 dklık bir işlem. hem de flepte kanamama ihtimali varken geçi kesin olarak kanıyor. flep gerçekten çok yıpratıcı bir süreç.
teşekkürler açıklaman için peki bize tavsiyen ne olur hangi doktora gidelim arkadaşın hangi doktora gitmişti tutmamıştı kontrole gittiğin doktor kimdi de sırf para için tutmadı dedi bunlarıda söylersen ona göre seçim yapabilirizcevap geç oldu kusura bakmayın.. flep yaptırdım tam iki ay önce yaptırdım. düğünden iki hafta önce anca iyileşti yaralarım. dikişlerim kendi kendine düştü. koca koca dikişler vardı. arkadaşım başka bir doktora yaptırmıştı hiç acısı olmamıştı. ama tutmamıştı onunki. son kontrollere gitmemişti. eski erkek arkadaşına döndüğü için sorun olmadı.
baştan anlatayım:
kızlar yaza evleniorum büyük ihtml kısmetse en geç kaç ay oncesnden olmalı bu kalıcı işlem 2 3 ay oncesnden olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?