ebru hanıma gidicem. aklıma tek o yatıor bayan olmasda avantaj.

bende kaç yıldır bu kıvama ancak geldim:)

darısı basıma dun akın beye gıttıgımde muayene sırasında o kadar kotu oldum kı kendımı kasmaktan canım cok yandı asıstanı geldı elımı tuttu bı sure akın bey bekledı hazır olmamı ben boyle bı muayenede bu kadar kotu olduysam ıslemı yaptırırken kendımı dusunemıyorum=(

Canım arkadaşlarım artık veda zamanım geldi...buralara ilk yazmaya başladığımda yıl 2009 du şimdi 2013 olacak bile...o kadar çok şey sığdıki ömrümün bu kadarcık kısa dönemine...öldüm derken bile yaşamaya devam ettim; ilk üye olduğumda hem yazmış hemde yazdıklarımdan deli gibi utanmıştım...o kadar çaresizdim..hergün ölmeyi düşünüyordum...nasıl unutabilirim. nasıl başlayabilirim diyor...dualar edip çare bekliyordum...TEk çare Dua ve zamanmış...zamanla daha az acı hissettim, daha az üzüldüm, daha güçlü oldum ve yüzümü geleceğe döndüm...forumdaki sizlerinde bunda büyük payı var..içimize aattıkça dahada zehirleniyoruz..Allah sizden bin kat razı olsun canım arkadaşlarım. her şeyin ilacı zaman, çünkü insanlar böyle yaratılmış...her acı ilk zamanlardaki gibi taze kalmıyor...ölümü bile kabulleniyoruz...ölümün yanında bu hiç birşey...sevdikleriniz sağlıklıysa yanınızdaysa...boşverin geri kalan herşeyi...Ben böyle düşündüm ve en önemliside burda yazarken bile sevildiğimi hissettim,sevgide bi çok şeyleri aşmaya yardımcı çünkü...seviyorsunuz dimi beni :)

yaşadıklarımı en başından en sonuna kadar detaylarıyla paylaştım....artık geleceğime bakmak ve yaşadıklarımı hatırlamak istemiyorum...okudukça hep geçmişe dönüyorum...derinlerde bir yerler içim acıyor...o kapanmayacak yaranın sızısını duyuyorum....ve düşündümki bu böyle olursa hep bir yanım geçmişte kalacak...sizlere anlatabileceğim herşeyi anlattım...a şunuda yazsamıydım dediğim hiç birşey olmadı...son kez size feleğin çemberinden geçmiş biri olarak:))) tavsiyem; herşeyin ama herşeyin çaresi var ölüm hariç. kafanıza hiç birşeyi takmayın...az çok belirli doktorlar var kesin sonuç veren...ve doktorunuza güvenin...biz olayı baside indirgeyip endişeleniyoruz ama onlar ellerinden geleni yapıyorlar...ve hiç kimseyi zor durumda bırakmıyor...yaşadığım için gönül rahatlığıyla söylüyorum...hiç bir doktor hastasını yarı yolda bırakmıyor.bu yapılan çok basit gibi görünsede detaylı bir operasyon adı üstünde mikro cerrahi..şimdi size düşen sadece uygun parayı biriktirmek ve zaman planlamanızı önceden yapmak...herşeyin çaresi var unutmayın bunu....birde bu olaya çok fazla takılıp kendinizi evliliğe yani bu durumu atlatmaya odaklayıp yanlış seçişmler yapmayın...evlilik yoluna çıktığınızda ilk bu durumu değil..ilk önce karşınızdaki adamın nasıl biri olduğunu mutlu olup olamayacağınızı düşünün inanın, bu operasyon evlilikte küçücük bir detay...insan stresten bazen gerçekleri göremeyebiliyor...durumu analiz edemeyebiliyor...bunuda evli biri olarak söylüyorum:))) çok şükür çok mutluyum ben....siz dahada mutlu olun...bebekleriniz olsun..yüzünüz hep gülsün...

son olarak da bana hakkınızı helal edin...ben helal ediyor;sizi Allah'a emanet ediyorum.

canım benim,verdiğin bütün bilgiler için çok sağol,burada senden destek alan eksik bilgisini tamamlayan çok kişi oldu benim gibi. Rabbim yolunu açık etsin,her zaman mutlu ol sevdiklerinle birlikte. Allah güzel güzel bebişler versin sana benden yana helal olsun Kendine çook iyi bak

cnm burda herkeze destek oldun bu olaylari yasamis atlatmis biri olarak cok ilgilendin benden yanada hakkim helal olsun hersey icin tskler

cnm bende korkut arslana gittigimde oyle olmustum erkk olunca insan utaniyo ama bukonuda uzmn olsun yeter bayan erkek secme sansimiz yok diye dusunuyorum ebru hanimu bende cok dusundum ama dugunden 3 gun once muhakak cagriyo bmde ist ankaraya dun oncesi asla gidemem bu ruski ikiye katlamk oyuzden kendi ilimde gitmeyi dusunuyrm akin bey ve korkut beyin arasinda kaldim korkut beyin asistanida cok tatli ama akin bey dugun oncesi cagirmiyo giden memnun kalan arkadaslarda var ist22 ve pitikara memnun oyuzden benimde tercihim % 80 akin bey

Umarım hiçbir zaman mutluluğun bozulmaz canım.Kendi adımada hakkım helal olsun...Sonsuza dek mutluluklar.

Son düzenleme:
kızlar belli oldu ayın sonunda yaptırıcam geçici doktoru arıcam bugün veya yarın çok heycanlıyım kızlar ya inşallah kan gelir. girerken zorlanması bile fayda sağlar aslında dua edin kızlar 15 gün sonra sonucum belli olucak

Dualarimiz seninle cnm peki hangi doktora yaptircagimi karar verdinmi

Dualarimiz seninle cnm peki hangi doktora yaptircagimi karar verdinmi

sağol canım ben kendi memleketimde yaptırıcam canım ünlü biri değil ama başarılı biri bingölde nolur dua edin bi aksilik çıkmasın ah esnim şimdi olsaydın sende destek verirdin bana umarım okuyosunsur şimdi bu yazdıklarımı inşallah bende sen gibi mutlu olurum...

ben akın beye gıttım gercekten asıstanı ve kendısı cok ıyı anlayıslı muayene olurken asıstanı geldı elımden tuttu sagolsun. ama ben ıslemden cok korkuyorum ona cesaretımı toplayamıyorum=(

dularım seninle cnm inş kurtulacaksın geccicide başarı oranı daha yüksek bunu unutma..

minikper,im çok mutlu ol seni unutmuycaz burda çok destegn oldu hepimize . mutluluklar diliorum:)

ben akın beye gıttım gercekten asıstanı ve kendısı cok ıyı anlayıslı muayene olurken asıstanı geldı elımden tuttu sagolsun. ama ben ıslemden cok korkuyorum ona cesaretımı toplayamıyorum=(
doktora karar verdiysen bence korkma cnm burda yaptiran cok arkadas oldu ve hicbisey hissetmemisler benimde tek korkum ya o gece kanama olmazsa dr garanti verdikten sonra onuda atlatiriz ins ins hepimiz cok mutlu oluruz kizlar bu kotu gunler biter bizimde yuzumuz guler ins sadece dogru doktora karar vermekte olay

aynen oyle tatlım ama kararımı verdım akın beye yaptırıcam cok sagol yardımcı oldugun ıcın ıns hepımız bu gunlerı atlatıp bıdaha hatırlamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…