canım benim hiç bozma psikolojini bak ben burda yaptırıpta sonucu olumsuz olan birini görmedim yeterki güvenilir bi foktora git illaki kendi şehrinde bu işlemi yapan vardır geçicimi düşünüyosun kalıcımı bilmiyorum ama geçiciyi her kadındoğumcu yapıyo kalıcıda seçici davranman lazım
kızlarrr yardım edin bu akşam düğüm tarzı büyük bi şey geldi peçeteme baya bi düğüm atılmıştı bugün 8 inci günüm düğüm erken mi düştü normal mi böyle olması yoksa dikişler tutmadı da mı o dilişler mi düştüdüşünce sanki bi yerler açlmıi gibi hissediyorum yanma oluştu ve sanki su gibi bi şeyler akıyor yardım edin
aynen oyle tatlım ama kararımı verdım akın beye yaptırıcam cok sagol yardımcı oldugun ıcın ıns hepımız bu gunlerı atlatıp bıdaha hatırlamayız
o tür operasyonlarda başarı oranı çok küçük kendinizi kandıırmayın paralarınıza yazık ben sağlıkçıyım çok gördüm hastanede ama hiçte başarılı olanı duymadım...
dün akşam konuştum doktorla gelmeden 1 gün önce ara dedi ben yanında yardımcısınında olmasını istemiyodum ama o şekilde yapmam çok zor sen korkma hiç bir şekilde burda olanlar dışarıya çıkmaz dedi tuvalete gitmede bi problem olmuyo demi kızlar idrar bi zarar vermiyomuş bildiğim kadarıyla umarım bisorun çıkmaz ya gece uyuyamadım ben iplerden çok korkuyorum hissedermi anlarmı diye
Canım böyle düşünlere kapılıp stres yapma,daha çok paniklersin.Sen doktoruna tüm sorularını sor o sana neler yapman gerektiğinide söyleyecektir.Geçicimi yaptırcan?Geçici olanlardan bazıları mesela desenli renkli çarşaf sermişlerdi hani ip düşer falan diye.Böyle çözüm üretebilirsin.
cnm benim benimde dualarim seninle ins korkuttugun olmuycak doktoruna guven bizleride dualarina hep nail et ins hrsey guzel olcakevet canım geçici yaptırıcam benim ipin düşmesi gibi bi korkum yok nedense sadece ilişki sırasında ip hissedilirmi diye endişeleniyorum bakalım doktora sorucam yaptırmadan önce bana saç telinden daha ince bi ipten yapıyorum dedi saç bile hissedilmiyo ip nasıl hissedilsin kötü düşünmek istemiyorum artık inşallah herşey güzel olur bide kendimi şöyle teselli ediyorum burda ben gibi endişelenip sonucu iyi çıkan arkadaşlarımın yazılarını okudum esn19 minikperim daha bi çok kişi hepsi endişeliydiler doğal olarak ama sonuçları başarılı olunca neden boşuna kaygılanmışız diye düşündüler bende bunları görerek bazen teselli ediyorum kendimi boşuna kaygılanıyosun herşey güzel olucak diyorum ama olmuyo işte illaki bi korku endişe oluyoçok sağolun kızlar destekleriniz için bu forum olmasa nasıl başa çıkardım bu düşüncelerle bende burdaki herkese dua ediyorum umarım yüzümüz kara çıkmaz bu foruma gelipte ayıplayan insanlar oluyo okuyup çıkıyolar görüyorum ama hangi durumda olduğumuzu bilmiyolar kimimiz isteyerek yaşadık kimimiz istemeden zorla Allah düşmanımın başına vermesin böyle bi endişe bukadar diyebiliyorum yani...
evet canım geçici yaptırıcam benim ipin düşmesi gibi bi korkum yok nedense sadece ilişki sırasında ip hissedilirmi diye endişeleniyorum bakalım doktora sorucam yaptırmadan önce bana saç telinden daha ince bi ipten yapıyorum dedi saç bile hissedilmiyo ip nasıl hissedilsin kötü düşünmek istemiyorum artık inşallah herşey güzel olur bide kendimi şöyle teselli ediyorum burda ben gibi endişelenip sonucu iyi çıkan arkadaşlarımın yazılarını okudum esn19 minikperim daha bi çok kişi hepsi endişeliydiler doğal olarak ama sonuçları başarılı olunca neden boşuna kaygılanmışız diye düşündüler bende bunları görerek bazen teselli ediyorum kendimi boşuna kaygılanıyosun herşey güzel olucak diyorum ama olmuyo işte illaki bi korku endişe oluyoçok sağolun kızlar destekleriniz için bu forum olmasa nasıl başa çıkardım bu düşüncelerle bende burdaki herkese dua ediyorum umarım yüzümüz kara çıkmaz bu foruma gelipte ayıplayan insanlar oluyo okuyup çıkıyolar görüyorum ama hangi durumda olduğumuzu bilmiyolar kimimiz isteyerek yaşadık kimimiz istemeden zorla Allah düşmanımın başına vermesin böyle bi endişe bukadar diyebiliyorum yani...
kızlarrr yardım edin bu akşam düğüm tarzı büyük bi şey geldi peçeteme baya bi düğüm atılmıştı bugün 8 inci günüm düğüm erken mi düştü normal mi böyle olması yoksa dikişler tutmadı da mı o dilişler mi düştüdüşünce sanki bi yerler açlmıi gibi hissediyorum yanma oluştu ve sanki su gibi bi şeyler akıyor yardım edin
nasıl yani?? benimde 8 inci günüm fakat düğüm filan gelmedi hatta doktor dikişlerin kendiliğinden eriyip yok olacağını söyledi, sana eriyen dikiş yapılmadımı neden düğüm gelsin ki bir anlam veremedim, yanma dersen o bendede oldu sonradan su gibi bir akıntı oldu biraz ama düğüm gelmemesi lazım zaten şeffaf ve kendiliğinden eriyen özelliliği olan bir iple dikiliyor ip düşse bile şeffaf değilmi anlamadım ben, sen doktoruna bir sorsana canım..
nasıl yani?? benimde 8 inci günüm fakat düğüm filan gelmedi hatta doktor dikişlerin kendiliğinden eriyip yok olacağını söyledi, sana eriyen dikiş yapılmadımı neden düğüm gelsin ki bir anlam veremedim, yanma dersen o bendede oldu sonradan su gibi bir akıntı oldu biraz ama düğüm gelmemesi lazım zaten şeffaf ve kendiliğinden eriyen özelliliği olan bir iple dikiliyor ip düşse bile şeffaf değilmi anlamadım ben, sen doktoruna bir sorsana canım..
kızlar şahap beye karar verdim en son ebru hanımın 2500 tl istediğini okudum ve ebru hanımdan vazgeçtim çok yüksek bi miktar o kadar parayı verecek gücüm yok malesef(( şahap beyin operasyonlarından da başarılı sonuç alanlar olduğunu okudum. umarım doğru bi karar vermişimdir. pazartesi arayıp görüşeceğim ve randevumu alıp gideceğim dua edin lütfen operasyon sonrası ve düğün sonrası bilgilendireceğim sizleri lütfen sizlerde beni bilgilendirin
düğümler olan şeffaf ipti büyüktü baya arkdşım peçeteye sildiğim de geldi eriyen dikiş zaten ama zaten eriyip düşmüycek mide kimisi düşer kimisi düşmezmiş:Sben soramadım daha ama sorcam.daha önce ebru hanıma yaptıranları okudum ilk başlarda onlarda da düşme olmuş doktor normal olmu.ist22 arkdaşında ilk hafta düşmüş.ist22 arkdaşım ebru hanım flepide şeffaf dan yapıyor
şimdi düşecekmi bu ipler, bana düşmiyecek kendiliğinden eriyip gidecek dendi zaten 9 gün oldu ip filan düşmedi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?