kızlarrr yardım edin bu akşam düğüm tarzı büyük bi şey geldi peçeteme baya bi düğüm atılmıştı bugün 8 inci günüm düğüm erken mi düştü normal mi böyle olması yoksa dikişler tutmadı da mı o dilişler mi düştüdüşünce sanki bi yerler açlmıi gibi hissediyorum yanma oluştu ve sanki su gibi bi şeyler akıyor yardım edin

araştırmalarıma göre dahaca mersinde bi doktor bulamadım.keşke bende sizin gibi şanslı olsaydım ben kalıcı düşünüyorum ama elim kolum bağlı ne çare..

8.gün düğüm görmen normal,istersen doktorunu ara sor için rahat etsin

aynen oyle tatlım ama kararımı verdım akın beye yaptırıcam cok sagol yardımcı oldugun ıcın ıns hepımız bu gunlerı atlatıp bıdaha hatırlamayız

Benimde kararim akin bey bende yilbasindan sonra gitcem daha dugun tarihin belli olmadigi icin oyalaniyrm akin beyin 3 gunce cagirmamsi ve batikom falan vermemesi super evdekilerin dikkatini cekmem enazindan bide akin beyin sukadar kanaman olur demesi dugun gunu yuzumuzu guldurur diye dusunuyrm

o tür operasyonlarda başarı oranı çok küçük kendinizi kandıırmayın paralarınıza yazık ben sağlıkçıyım çok gördüm hastanede ama hiçte başarılı olanı duymadım...

o tür operasyonlarda başarı oranı çok küçük kendinizi kandıırmayın paralarınıza yazık ben sağlıkçıyım çok gördüm hastanede ama hiçte başarılı olanı duymadım...

O zaman bu bölümün ilk sayfalarından bugüne kadar olan kısımları oku sen,sonra yine yazarsın.

dün akşam konuştum doktorla gelmeden 1 gün önce ara dedi ben yanında yardımcısınında olmasını istemiyodum ama o şekilde yapmam çok zor sen korkma hiç bir şekilde burda olanlar dışarıya çıkmaz dedi tuvalete gitmede bi problem olmuyo demi kızlar idrar bi zarar vermiyomuş bildiğim kadarıyla umarım bisorun çıkmaz ya gece uyuyamadım ben iplerden çok korkuyorum hissedermi anlarmı diye

Canım böyle düşünlere kapılıp stres yapma,daha çok paniklersin.Sen doktoruna tüm sorularını sor o sana neler yapman gerektiğinide söyleyecektir.Geçicimi yaptırcan?Geçici olanlardan bazıları mesela desenli renkli çarşaf sermişlerdi hani ip düşer falan diye.Böyle çözüm üretebilirsin.

evet canım geçici yaptırıcam benim ipin düşmesi gibi bi korkum yok nedense sadece ilişki sırasında ip hissedilirmi diye endişeleniyorum bakalım doktora sorucam yaptırmadan önce bana saç telinden daha ince bi ipten yapıyorum dedi saç bile hissedilmiyo ip nasıl hissedilsin kötü düşünmek istemiyorum artık inşallah herşey güzel olur bide kendimi şöyle teselli ediyorum burda ben gibi endişelenip sonucu iyi çıkan arkadaşlarımın yazılarını okudum esn19 minikperim daha bi çok kişi hepsi endişeliydiler doğal olarak ama sonuçları başarılı olunca neden boşuna kaygılanmışız diye düşündüler bende bunları görerek bazen teselli ediyorum kendimi boşuna kaygılanıyosun herşey güzel olucak diyorum ama olmuyo işte illaki bi korku endişe oluyo çok sağolun kızlar destekleriniz için bu forum olmasa nasıl başa çıkardım bu düşüncelerle bende burdaki herkese dua ediyorum umarım yüzümüz kara çıkmaz bu foruma gelipte ayıplayan insanlar oluyo okuyup çıkıyolar görüyorum ama hangi durumda olduğumuzu bilmiyolar kimimiz isteyerek yaşadık kimimiz istemeden zorla Allah düşmanımın başına vermesin böyle bi endişe bukadar diyebiliyorum yani...

cnm benim benimde dualarim seninle ins korkuttugun olmuycak doktoruna guven bizleride dualarina hep nail et ins hrsey guzel olcak

ben de çok rahattım ilk başta. ama zamanı yaklaştıkça insan endişeleniyor. geçici yaptıracağım için ipleri anlar mı diye endişeleniyorum. doktoruna sorduğunda bize de iletirsen sevinirim.

Son düzenleme:

nasıl yani?? benimde 8 inci günüm fakat düğüm filan gelmedi hatta doktor dikişlerin kendiliğinden eriyip yok olacağını söyledi, sana eriyen dikiş yapılmadımı neden düğüm gelsin ki bir anlam veremedim, yanma dersen o bendede oldu sonradan su gibi bir akıntı oldu biraz ama düğüm gelmemesi lazım zaten şeffaf ve kendiliğinden eriyen özelliliği olan bir iple dikiliyor ip düşse bile şeffaf değilmi anlamadım ben, sen doktoruna bir sorsana canım..

Flep şeffaf iple yapılmıyo,benim de lacivert bi iplikti.. Geçiciyi yapıyolar şeffaf iplikle.

kızlar ne zor bişeymiş böyle bu çok stresliyim inanın ömrümden ömür gitti şimdiden o anın planını kuruyorum inşallah düşündüğüm gibi olur benim nişanlım öyle kan bekleyen illa kanayacak diyen biri değil tabiki öyle tamamen anlayışlı değil ama ben kanı görmesini istiyorum bana güveniyo şüpheleniceni sanmıyorum bişey olmazsada ama yinede ne olur ne olmaz çok korkuyorum benim doktorum okadar sakin biriki hiç bişey olmıcak merak etme 10 dk sürüyo ve %100 kanıyo geçicide dedi tabiki kalıcı kanamıcak diye bişey çıkmıyo burdan inşallah hepimiz mutlu sonuçlar alırız...

düğümler olan şeffaf ipti büyüktü baya arkdşım peçeteye sildiğim de geldi eriyen dikiş zaten ama zaten eriyip düşmüycek mide kimisi düşer kimisi düşmezmiş:Sben soramadım daha ama sorcam.daha önce ebru hanıma yaptıranları okudum ilk başlarda onlarda da düşme olmuş doktor normal olmu.ist22 arkdaşında ilk hafta düşmüş.ist22 arkdaşım ebru hanım flepide şeffaf dan yapıyor

kızlar şahap beye karar verdim en son ebru hanımın 2500 tl istediğini okudum ve ebru hanımdan vazgeçtim çok yüksek bi miktar o kadar parayı verecek gücüm yok malesef (( şahap beyin operasyonlarından da başarılı sonuç alanlar olduğunu okudum. umarım doğru bi karar vermişimdir. pazartesi arayıp görüşeceğim ve randevumu alıp gideceğim dua edin lütfen operasyon sonrası ve düğün sonrası bilgilendireceğim sizleri lütfen sizlerde beni bilgilendirin

inşallah işin rast gider arkadaşım hepimizin yüzü gülsün burdaki herkese dua ediyorum benimde 2 haftam kaldı bakalım o gece yazıcam size cvbı gün tam belli olsun bekleyin o gece beni

Arkadaşlar yazılanları okuyorum öyle ballandırılıp anlatılıyor ki bir çok kişide yanlış yola sevk ediliyor. Bu davranış hiç etik değil karşınızdaki kişiyi kandırmanız, bunu sizlerde biliyorsunuz ama görmezden gelmek istiyorsunuz.

Öncelikle bakire olup olmamanız mutsuz olmanız için bir neden değil bunun farkına varın. Ve de kendinizi bir zar parçasına endekslemeyin. Bu kadar değersiz mi görüyorsunuz kendinizi? Herşey bir zara mı bakıyor?

Doğru dürüst olmadıkça siz ebedi mutluluğa kavuşacağınızı sanmayın ve aklınızı başınıza alın. İleride omuzlarınızda yük olacak bir vebalin altında kalmayın, ne kendinizi ne de karşısınızdakini kandırmayın. Eşinizi b u konuda aldatmanız çok büyük bir yük getirecek sırtınıza şuan yaşadıklarınızın kat ve katını düşünün. Şuan için sizlerin çoğu eminim ki ailem duyarsa ne olur, sevgilim beni reddederse ne olur diye düşündüğünüzden bu yola başvuruyorsunuz. Çok basit bir çözüm var, sizi cinsel obje olarak gören, düşüncelerinize, kişiliğinize, huylarınıza, ve diğer özelliklerinize göre değilde bekaretinize göre değerlendiren kişilerle bir ilişki sürdürmeyin. Çok mu zor bu?

İnsan her şekilde mutlu olur ve hayata tutunur, bir kadının bakire olup olmaması çok büyük bir etken değil evlilik içinde, mutluluk içinde, karşısınızdaki kişinin bakışı, size verdiği değer ve hayatı yorumlayışı önemli olan.

Yeni sayfa açıyorsunuz sanmayın, bir şekilde ortaya çıkıyor bazı şeyler zamanla. Yarın öbürgün sakladığınız gerçekleri öğrense ciddi düşündüğünüz kişi herkese karşı rezil edebilir sizi. Herşeyin toz pembe olmadığını gerçekleri biraz araştırısanız görürsünüz...

şimdi düşecekmi bu ipler, bana düşmiyecek kendiliğinden eriyip gidecek dendi zaten 9 gün oldu ip filan düşmedi??

şimdi düşecekmi bu ipler, bana düşmiyecek kendiliğinden eriyip gidecek dendi zaten 9 gün oldu ip filan düşmedi??

kimisi düşecek kimisi vücut tarafından emilecek bnm anladığım bu arkdaşım.sende kaşıntı oluyor mu peki? kabızlık sorunu yaşadın mı nasılsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…