şahap beyle görüştüm her konuda yardımcı olacağını söyledi. yaptırdıktan sonra istediğin her zaman kontrole gelebilirsin dedi. %100 garanti veriyoruz dedi. ebru hanımıda aradım ve 2500 tl istedi kalıcı için lokal anestezi ile yapıyormuş şahap bey lokal veya genel hangisini istersen öyle yaparız dedi genel anestezide 300 lira ek anestezi ücreti alınıyor dedi. kızlar lütfen şahap beye gidip olumlu sonuç alanlar varsa varsa bana yazsınlar çook kötüyüm günlerdir uyuyamıyorum psikolojik destek alıyorum ilacımı ikiye çıkarmak zorunda kaldım yaptığım şeyin doğru olamdığını biliyorum ama başka çarem yok tek korkum sonradan açığa çıkması bana destek olun lütfen çok ihtiyacım var

Yaptığın şey doğru bir şey. Öyle dürüstlük saçmalığına uyup gerçeği açıkladığımda adam beni anında terk etti. Allahın sevgili kuluymuşum dedi. Bana toz kondurmayan adamın bakış açısı bile değişti. Sonra da sevişme teklif etti. Şimdi okuyanlar o kişi öyleymiş diyecek, %95 i öyle malesef. Türk erkeklerinin yetiştiriliş vs. nedenlerinden dolayı böyle davranış bozuklukları var. Bence hiç dürüstlük saçmalığına uyup da evlilik şansınızın olduğu birini uzaklaştırmayın. Sanıyor musunuz ki evlendikten sonra da herşey açık olacak. Yine iki taraf da normal yaşama dair bazı şeyleri gizleyecek. O gece kanarsa ilerde nerden anlaşılacak sızın bakire olmadığınız. Doğru doktora doğru işlemi yaptırın. Ben de kanar mı diye endişeleniyorum. Üstelik benimki o konularda anlayabilecek birisi. Yaptık hata şimdi de onun sıkıntısını yaşıyoruz. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Son düzenleme:

özelden yazan arkadaşım daha 20 tane msj atmam gerekiyor özel yazabilmem için oyüzden burdan yazıyorum merak ettiklerini sorucam ve ogün akşamında yazıcam buraya hiç vakit kaybetmeden merak etme

özelden yazan arkadaşım daha 20 tane msj atmam gerekiyor özel yazabilmem için oyüzden burdan yazıyorum merak ettiklerini sorucam ve ogün akşamında yazıcam buraya hiç vakit kaybetmeden merak etme

hopicik sen kıme gıttın arkadasım..allah yardımcın olsun dugunun 2 hafta sonra mı.allah utandırmasın ınş

hopicik sen kıme gıttın arkadasım..allah yardımcın olsun dugunun 2 hafta sonra mı.allah utandırmasın ınş

benim tanındık biri değil canım ama başarılı bi doktor nikahım 2 hafta sonra düğünüm ekim gibi olucak büyük ihtimal öğretmen olduğum için tayin durumu var onun için bizde karar verdik nikah olduktan sonra.

sahap bey ne kadar ücret istedgi lokal içn? ve ip lerle ilgli bir şey söyledmi eriyen ip kullanmyr diye blyrm sahap beyi?

doktora sordum bu şekilde cevap yazmış. inşallah gidince soracağım. bakalım size ne diyecekler.

Geçici yöntemle tamir iskemini bIz farklı bir yöntemle ,vajina icine gizliyerek yapıyoruz. Bu şekilde karşı tarafın anlaması mümkün değildir. ..

sahap bey ne kadar ücret istedgi lokal içn? ve ip lerle ilgli bir şey söyledmi eriyen ip kullanmyr diye blyrm sahap beyi?

şahap bey lokal için 60 kilo altındakilere 1300 tl ye yapıyorum dedi istediğin zaman kontrole gelebilirsin ek ücret talep etmiyorum dedi bunu ben özellikle sordum. pazar günü çalışmadığını söyledi bende illa pazar istediğimi söyleyince daha önceden ücreti ödersen pazar günü gelirim dedi gelmeme durumun olduğu için ücreti önceden almak zorundayım dedi bende kabul ettim. eriyen ip kullanmıyor derken ne farkı var kötü mü ipler zaten kendiliğinden düşmüyor mu? yaklaşık 1 saat süreceğini söyledi. ebru hanımınki 10-20 dk arasında dedi kafam karıştı ama arada çok ciddi bir fiyat farkı var(( burda yazıp destek olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum bende hergün dua ediyorum hepimize ve inanın birçok arkadaşımın cinsellik yaşadığını biliyorum sadece kızlıkları kaldığı için umurlarına bile getirmiyorlar.ayarlayıp bi şekilde gidicem ben bunu yaşadığım için asla evlilik düşünmeyen biriydim karşıma çıkan çoğu kişiyi sırf bu yüzden reddettim kendimi kapatmıştım herkese herşeye ailemle yaşama yalnız şekilde hayatımı devam ettirme niyetindeydim. ama işte bunda öyle olmadı ve herşey kendiliğinden gelişti elim dilim kolum bağlandı sanki umarım herşeyi unutur temiz bi sayfa açarım tek korkum öğrenilmesi kafamdan silemiyorum bi türlü kurup duruyorum. karşımdaki insanıda düşünüyorum eğer öğrenilirse büyük bi yıkım olur onun için hergün dua ediyorum allahım affet beni diyorum ve mutlaka bunu ilerde eşime söyleyeceğim helallik alacağım son nefesimde olsa bile ((

Son düzenleme:
merhaba akadaşlar bende sizinle aynı durumdaym. yani çok zor durumdaym ama insan zamanla alışıyo ilk bu olay oldugunda yanımda erkek arkadaşm vardı bana destekti ve şerefsiz beni bu halde bırakıp gitti. bırakıp gittiğine mi yanayım. ne halde oldugumamı yoksa bu işin içinden nasıl çıkacagıma mı? çok araştırdım istanbulda oturuyorum ama kmse ist. doktorları önermiyor. işin kötü yanı bütün doktrlar tekrar çagrıyo?. ben bursadaki murat beye gtmeyi düşünüyorum fiyatıda uygun ve olumlu sonuç alanlarda var? ne yapacagımı bilemedim yardımcı olurmusunuz?

kızlar ayın 27sinde nikahım ama adet günümü kestiremiyorum bitürlü acaba ozamana kadar olmazsa geciktirici kullansammıki yararı oluyomu kullanan varmı ??

kızlar ayın 27sinde nikahım ama adet günümü kestiremiyorum bitürlü acaba ozamana kadar olmazsa geciktirici kullansammıki yararı oluyomu kullanan varmı ??

geciktirici işe yarıyor. ama hemen başlaman lazım. doktoruna yada eczacıya sor istersen. o döngüye girersen işe yaramıyor.

canım ben başka sitede görmüştüm şahap beye işlemi yaptırıp kontrole gitmeden kanaması olanlar bile vardı, ist'da olsaydı ben de düşünebilirdim.

kızlar ebru hanm 2500 istior acaba ocakta falan dahada arttırırmı onuda siz sorarmısınız?

murat bey kalıcıya kaç diordu arada uçurum fiyatlar donuor ya

hopicik arkdşm inş hersy gnlunce olur sonucunu bekliycez dualarmz sennle sorunsz atlatrsn inş kime yaptıracaktn

nasıl oldun pitikara dikişlerin düşmeye basladımı seninde bikaçgündür göremedim seni merak ettim

aydl arkadaşım özelden yazma hakkım yok bende senin yaptırdığın doktora yaptırdım, sen kontrole filan gittinmi sonuç nasıl başarılı oldumu???

canım ben bahsettığın sahap beye bir buçuk yıl önce kalıcı onarım yaptırmıştım. bana kontrole bıle gelmene gerek yok demişti ben de rahat olmuştum ancak sonra bir kadın doğum uzmanına bi arkadaşımın yakını diye yaklaşık bir sene sonra muayene oldum sonuç olumsuzdu tam bir hayal kırıklığı bunu ona telefonla bildirdim kontrole gelmek istediğimi söyledim ancak kontrol ücreti alınacağını söyledi ben de ödemek istemediğimi söyleyince bana telefonda öyle bir bağırdı ve tersledi ki dünyam başıma yıkıldı. giden paramamı yoksa insanlık dışı hakaretlere üzülecektimmi çok şaşkındım. üstelik benim önce nikah sonra düğün olacaktı ve tam olarak ilişki tarihim belli değildi...kesin kalıcı yapılması gerekiyordu...derken bu forumda ki arkadaşlar yol gösterdi kurtuluşum oldu. Ebru hanıma yaptırdım. kontrolde de tutmuş dedi...dediğim gibi kesin ilişki tarihim belli değildi ve kontrolden bir buçuk ay sonra ilşkimde de kanamam oldu. Buraya da yazdım. Doktorunuzun size hitap şeli ve insanlığı da önemli arkadaşım ben çok büyük zorluklar yaşadım. Senin için herşeyin hayırlısı olsun.soruların varsa sorabilirsin senin çok çaresiz olduğumu hissedince yazmak isteim. Ben kurtuldum darısı tüm diğer mağdur arkadaşların başına..

seda yıkıldım şuan gözyaşları içinde yazıyorum ebru hanıma gidecek param yok çok hazırlamıştım kendimi herşeyi ayarlamıştım inanmıştım napıcam şimdi ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…