şahap beyle görüştüm her konuda yardımcı olacağını söyledi. yaptırdıktan sonra istediğin her zaman kontrole gelebilirsin dedi. %100 garanti veriyoruz dedi. ebru hanımıda aradım ve 2500 tl istedi kalıcı için lokal anestezi ile yapıyormuş şahap bey lokal veya genel hangisini istersen öyle yaparız dedi genel anestezide 300 lira ek anestezi ücreti alınıyor dedi. kızlar lütfen şahap beye gidip olumlu sonuç alanlar varsa varsa bana yazsınlar çook kötüyüm günlerdir uyuyamıyorum psikolojik destek alıyorum ilacımı ikiye çıkarmak zorunda kaldım yaptığım şeyin doğru olamdığını biliyorum ama başka çarem yok tek korkum sonradan açığa çıkması bana destek olun lütfen çok ihtiyacım var
şahap beyle görüştüm her konuda yardımcı olacağını söyledi. yaptırdıktan sonra istediğin her zaman kontrole gelebilirsin dedi. %100 garanti veriyoruz dedi. ebru hanımıda aradım ve 2500 tl istedi kalıcı için lokal anestezi ile yapıyormuş şahap bey lokal veya genel hangisini istersen öyle yaparız dedi genel anestezide 300 lira ek anestezi ücreti alınıyor dedi. kızlar lütfen şahap beye gidip olumlu sonuç alanlar varsa varsa bana yazsınlar çook kötüyüm günlerdir uyuyamıyorum psikolojik destek alıyorum ilacımı ikiye çıkarmak zorunda kaldım yaptığım şeyin doğru olamdığını biliyorum ama başka çarem yok tek korkum sonradan açığa çıkması bana destek olun lütfen çok ihtiyacım var[
canım benim öncelikle doktora güvenmek önemli tabiki şuanda sana destek verirken seninle aynı korkuları paylaşıyorum en zoruda bu zaten ama biticek herşey geçicek burda hiç başarısız bi olay okumadım sakın kendine bi kötülük düşünme ama bildiğim kadarıyla ankarada yaşıyosun ben ebru hanıma yaptırıpta hiç olumsuz bi sonuç alanı görmedim hatta bende yaptırıcaktım ona sonra kendi şehrimde yaptırmaya karar verdim geçici şahap beyde iyi diye duydum ama sen sakın olumsuzluğa düşme güçlü olmak zorundayız evlilik zamanı geldiğinde daha zor oluyo bu bi gerçek ama bunların hepsini atlatıcaz merak etme arkadaşım dua ediyorum hepimiz için senin içinde edicem foruma sık sık gir bana burdan başka bişey iyi gelmiyo malesef gir ve devamlı esn19 ve minikperimin sonuçlarını oku ben öyle yapıyorum olumlu sonuç alan arkadaşların sonuç yazılarını okuyarak rahatlıyorum onlarda biz gibiydiler endişeli karamsar ama umutlu önemli olan bu umut hiç bizaman umutsuzluğa düşme arkadaşım...
özelden yazan arkadaşım daha 20 tane msj atmam gerekiyor özel yazabilmem için oyüzden burdan yazıyorum merak ettiklerini sorucam ve ogün akşamında yazıcam buraya hiç vakit kaybetmeden merak etme
hopicik sen kıme gıttın arkadasım..allah yardımcın olsun dugunun 2 hafta sonra mı.allah utandırmasın ınş
şahap beyle görüştüm her konuda yardımcı olacağını söyledi. yaptırdıktan sonra istediğin her zaman kontrole gelebilirsin dedi. %100 garanti veriyoruz dedi. ebru hanımıda aradım ve 2500 tl istedi kalıcı için lokal anestezi ile yapıyormuş şahap bey lokal veya genel hangisini istersen öyle yaparız dedi genel anestezide 300 lira ek anestezi ücreti alınıyor dedi. kızlar lütfen şahap beye gidip olumlu sonuç alanlar varsa varsa bana yazsınlar çook kötüyüm günlerdir uyuyamıyorum psikolojik destek alıyorum ilacımı ikiye çıkarmak zorunda kaldım yaptığım şeyin doğru olamdığını biliyorum ama başka çarem yok tek korkum sonradan açığa çıkması bana destek olun lütfen çok ihtiyacım var
benim tanındık biri değil canım ama başarılı bi doktor nikahım 2 hafta sonra düğünüm ekim gibi olucak büyük ihtimal öğretmen olduğum için tayin durumu var onun için bizde karar verdik nikah olduktan sonra.
sahap bey ne kadar ücret istedgi lokal içn? ve ip lerle ilgli bir şey söyledmi eriyen ip kullanmyr diye blyrm sahap beyi?
kızlar ayın 27sinde nikahım ama adet günümü kestiremiyorum bitürlü acaba ozamana kadar olmazsa geciktirici kullansammıki yararı oluyomu kullanan varmı ??
kızlar şahap beye karar verdim en son ebru hanımın 2500 tl istediğini okudum ve ebru hanımdan vazgeçtim çok yüksek bi miktar o kadar parayı verecek gücüm yok malesef(( şahap beyin operasyonlarından da başarılı sonuç alanlar olduğunu okudum. umarım doğru bi karar vermişimdir. pazartesi arayıp görüşeceğim ve randevumu alıp gideceğim dua edin lütfen operasyon sonrası ve düğün sonrası bilgilendireceğim sizleri lütfen sizlerde beni bilgilendirin
İyi olucak dimi canım?Teşekkür ederim umarım hepimiz için iyi olur.Ocak sonu gibi çağırdı canım beni.ist22 yi işlemden 3 ay sonra çağırmıştı.Herkesin farklı sanırım yada onun evlilik durumu daha net olmadığından olabilir.Benimki için 1 yıl var.
canım ben bahsettığın sahap beye bir buçuk yıl önce kalıcı onarım yaptırmıştım. bana kontrole bıle gelmene gerek yok demişti ben de rahat olmuştum ancak sonra bir kadın doğum uzmanına bi arkadaşımın yakını diye yaklaşık bir sene sonra muayene oldum sonuç olumsuzdu tam bir hayal kırıklığı bunu ona telefonla bildirdim kontrole gelmek istediğimi söyledim ancak kontrol ücreti alınacağını söyledi ben de ödemek istemediğimi söyleyince bana telefonda öyle bir bağırdı ve tersledi ki dünyam başıma yıkıldı. giden paramamı yoksa insanlık dışı hakaretlere üzülecektimmi çok şaşkındım. üstelik benim önce nikah sonra düğün olacaktı ve tam olarak ilişki tarihim belli değildi...kesin kalıcı yapılması gerekiyordu...derken bu forumda ki arkadaşlar yol gösterdi kurtuluşum oldu. Ebru hanıma yaptırdım. kontrolde de tutmuş dedi...dediğim gibi kesin ilişki tarihim belli değildi ve kontrolden bir buçuk ay sonra ilşkimde de kanamam oldu. Buraya da yazdım. Doktorunuzun size hitap şeli ve insanlığı da önemli arkadaşım ben çok büyük zorluklar yaşadım. Senin için herşeyin hayırlısı olsun.soruların varsa sorabilirsin senin çok çaresiz olduğumu hissedince yazmak isteim. Ben kurtuldum darısı tüm diğer mağdur arkadaşların başına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?