seda yıkıldım şuan gözyaşları içinde yazıyorum ebru hanıma gidecek param yok çok hazırlamıştım kendimi herşeyi ayarlamıştım inanmıştım napıcam şimdi ben

canım önce ebru hanımla konuş derdini anlat ondan olumsuz cvp alırsan düşünürüz başka şeyler senin evlilik gibi bi durum varmı ??ama ebru hanım çok iyiymiş olmazsa hesap numarasını alırım parayı buldukça gönderirirm falan dersin

evlilik durumum var temmuzda düğünüm olacak ve çalışmıyorumda şahap beyin parasını anca biriktirmiştim ne olursa olsun şahap beye gidip yaptırsam mı diyorum başkada çözümüm yok bittim kızlar eridim yok oldum

Canim bozma moralini ben ebru hanimla konusmustum param yok deyince eline gecince oderdin demisti ben de once 750 tl verdim sonra her kontrole gittigimde kalani odedim. Biraz da indirim yapmisti toplam ucretten.Kesinlikle ebru hnmla gorus bence de hopicik hakli uzme kendini icini ferah tut...

rose rose

arkdşm üzme kendni burda bende harap oldum seni görünce .ebru hanmla bi görüş bakalm ne diyecek ona göre yol çizilir. ebru hanmda çok istior ya 2500 dedi bana. daha geçen yıl 2000lerdeydi fiyat

cnm islemi sahap bey ucretsiz yapicksa bi muayene parasi ver bide burda bi arkadas sahap beye yaptirmisti baska doktor tutmamis demis oda senin gibi parasi yoktu risk alarak iliskiye girmis esiyle ve kanamasi olmustu hemde baya olmustu gectigimz sayfalarda vardi ana usmini hatirlayamadim arkadasin

Seda ebru hanim sanada batikom verdimi bide dugunden 3 gun once cagriyomu

kızlar baya bi okudum konuyu açan macakizi şahap beye yaptırmıştı ama sonucu yazmamış.
manolya0101 şahap beye yaptırmış kanaması 7 ay sonra ilişkide gerçekleşmiş.
betabeta şahap beye yaptırmış olumsuz yazılardan sonra endişelenip başka doktora gitmiş tutmamış demiş parası olmadığı için ikinci bir işlem yaptıramamış nişanlısıyla ne olacaksa olsun deyip ilişkiye girmiş kanaması gerçekleşmiş.
blackshine, cemre__ , ceshme arkadaşlarda şahap beye yaptırmışlar sonuç yazmamışlar.
Durum bundan ibaret ben kanamayacağına ihtimal vermiyorum çünkü 40 dk 1 saat arası sürüyor dedi şahap bey teldede konuştum hatta normalde pazar çalışmıyormuş ben anca pazar gelebilirim deyince ücreti ödersen olur dedi ek ücret istemedi. istediğin zaman kontrole gelirsin dedi kontrollerde ücret istemiyorum dedi bide kontrolde tutmadıysa niye tutmuş desinki sonuçta işlemin başarısı onun başarısı demek

mustafa alihanoğluna gitmiştim operasyonu olmak için dikişlerim tuttu merak eden arkadaşlarımı bilgilendireyim uzun zamandır girememiştim foruma

sahap bey konusunda ben olumsz dsnmyrm kızlar.. betateta arkdsmızda da bır dktr kanamıck dedi ama ilşkisinde kanama oldu ,, ipi niye sordm a gelince bana eriyen ip deyince sanki dikişler tutmadan ericek gibi geliyor sonucta herkesin yapısı bir degil.. normal iplik daha tutar gibi geliyor bana ...

ben ebru hanıma güvenemyrm kızlar kalııcı amelyt olup kanaması olmayan kişileride duydum forumda ...
ve yaptgı işlem 10 dk dürüyor cok sacma .. diger 40 dk 1 saat süren doktorlar amelytta ne yapıyorda o yapmıyor diyorum?? murat beyinde 30 dk falan yaptgnı duydum 10,20 dk kadar kısa bir sürede ameyt yapmasına sasırıyorum dogrusu??

Kizlar hepimiz yasadigimiz tecrubeleri yazalim ki dogru bilgi aktaralim... Bilmiyor arkadasim daha doktora gidip muayene bile olmadan bilmeden yorum yapma bence...

aylin arkdaşım bnm 10 dakika falan sürdü kişiden kişiye değişiyor sanırımama bnm yırtığım az dikilecek alan da az dı acaba ondan mı diyorum:Sşimdi, sonucumu bekliyorum inş tutmuştur..

Tabi cnm ondandir yirtik olan bolumun azsa daraltmayi da cok yapmamistir aktif birlikteligin yoksa oyledir. Benim kyzenimin 2yil nisanliligi vardi ve daraltma uzun surmustu... Alivcim hic ue kendini zaten senin riskin cok yok demis ebru hanim gor bak hepimiz mutlu olacaz birbitimize destek olalim yeter ki...

başka kadın doğum uzmanı tutmamış diyecek ki bir kez de ona diktir diye. benim anladığım kadarıyla ilişkiden bir kaç ay önce yapılan flepler kanıyor kızlar ben de öyle yaptırmayı düşünüyorum.

birlikteliğim olmamıştı cnm daraltma da yaptı bana ama dikilecek alan azdı ondan kısa sürdü bencede.yoksa 15 dakikadan az sürmezdi böyle.riskin yok dedi ama ben çok öksürdüm 1 hafta sonra kabız oldum 6.günden sonra 3 kez ama zorlanmadım inş bi şey olmamıştır öyle kolay bi şey olmaması lazım ama genede korkuyor insan.. inşşllh hepimiz mutlu oluruz kurtrluruz .ocaktan sonra giderim inş kontorole ŞARTLAR UYGUN OLURSa arkdaşım

Son düzenleme:
kızlar inancımı kaybetmicem şahap beye gidicem yaptırıcam düğünüde beklemeden nişanlımla birlikte olucam sizlerede haber vericem manolya ve beta arkadaşların bütün yazdıklarını okudum gerçekçi geldi yaptırıp yaşadıklarını yazdıklarına inanıyorum. lütfen destek olalım birbirimize gerçekten çok zor bir durum çok ağlıyorum vicdan azabı bir yandan korku bir yandan nolucak düşüncesi bir yandan 1 hafta içinde 5 kilo verdim. silip atamıyorum kafamdan çaresizlik çok zor birşey imkanım olsa garanti bi yere giderdim ama yok işte allah kimseyi bu duruma düşürmesin

canım üzülme kurtulcaz hepimiz, ben de akın bey e işlemi yaptırıp düğünü beklemeden birlikte olmayı düşünüyorum bekledikçe esneme riski fln oluyor çünkü. gelecek ay taşınma işlerim olmasaydı yarın gidip yaptırırdım işlemi yetti canıma çünkü ne olacak ne bitecek derken. öyle 2500 tl ler fln vermek istemiyorum ya akın bey 1500 alıyodu sanırım, bu daha makul bi ücret dierlerine göre.

canım geçmiş olsun sen ebru hanıma yaptırdın sanırım, ankarada mı oturuyorsun? ist'da güvenilir doktor arıyorum ben de hala karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…