kızlar yardım edin lütfen ben herzaman adetimin nezaman olucanı bilemem her ay bi kenara yazıcam diyorum ama yazamıyorum bazen 4ünde oluyo bazen 14ünde bi değişik yani 27sinde adetli olursam yanarım ben bunun için adet geciktirici kullanmak istiyorum kullanan varmı bide şu geldi aklıma geciktirici kullanırsam ilişkiye girince kanama falan olmazsa die korktum onla bi alakası olmaz heralde demi lütfen bilgi verin bana yaaaa çok korkuyoruuummm 9 gün var 27sine çok az kaldı ....

ben kullandım primolut-n tahmini adet tarihinden 1 hafta önce başlıyosun, günde 3 tane. ilacı bıraktıktan 2 gün sonra adet oluyosun. 10 gün boyunca kullanılabiliyor sanırım.

hopicik arkşdm. adetn geckmesyle kanamann olmaması arasnda alaka yok. benmde adetm acayip düznszdir. doğumkontrol hapı kullanıorum düzene soktum biraz olsun.

adet gecktiriclerde işe yarıor emin ol doktora görün yada eczaneden kendnde alablrsn telaş etme nekadr oldu adet olalı

geçen ayın 24ü olması lazım ozaman ben yarın başlasam bu hapa olur galiba ama bide doktoruma sorayım demi uffffffffffffff

bana msj atan tatlı arkadaşım 9 msj sonra özelden yazabilicem ben bingölde bi doktora gidicem canım arkadaşım çok sağol desteğin için inşallah ogün halledebilirim herşeyi

anladım canm sen yarın ilk iş doktoruna yada eczaneye git su adet işini hallet once.

onemli olan ünlü doktorlara yaptrmak değil zaten tutsnda nasl olursa olsun.

benm bulndgum şehrde ufak pek tanınmamş bir doktor var kalıcıya garanti vermior.ama geçiçye %100 dior. ve fiyatıda uygun bazen onamı gitsem diorum kendsnden çok emin geçiçi için.

hopicik arkşdm içini ferah tut doktoruna güven hersey yoluna girecek inş. buraya girip güzel haberni alacaz:)

ben şahap beye gittim ama tavsiye konusunda sorumluluk üstlenemem. şimdi diğer doktorun adını verirsem kötülemiş olabilirim. özelden yazayım istersen mesaj hakkım olunca.

ben gittim. şimdi 7 aylık evliyim. soru sorabilirsin özelden yazarım.

seda yıkıldım şuan gözyaşları içinde yazıyorum ebru hanıma gidecek param yok çok hazırlamıştım kendimi herşeyi ayarlamıştım inanmıştım napıcam şimdi ben

canım ben de sedanın yorumunu okuyunca yıkılmıştım ama ben şahap beye yaptırdım. en ince ayrıntısına kadar anlatırım ama sorumluluk kabul etmem. benim şahap beyi seçme nedenim paraydı. kanamam da kontrole gitmeden oldu. hatta başka doktor tutmamış demişti. gene de kanadı.

betabeta çok teşekkür ederim daha önce yazdıklarını tekrar tekrar okudum kanamanın gerçekleştiğini hatta operasyon yaptırdıktan 2.5 ay sonra ilişkiye girdiğini okudum biliyorum. bende süreyi fazla uzatmayacağım operasyonu yaptırınca 3-4 ay içinde düğüne yakın bi şekilde ilişki yaşamaya çalışacağım. bana biraz doktor beyden ilgisinden muayenehanesinde hatta yanındaki sekreterden bahsedermisin bi yerden tanıdık çıkıcak diye ödüm kopuyor. birde operasyon sonrası duş almakta falan sıkıntı var mı hareket sıkıntısı var mı? malum kış ayı düşerim falan diye çok korkuyorum. tam anlamıyla iyileşme süresi ne kadar birde canım evlendikten sonra başka doktorlar anlar mı? eşim sağlıkçı tanıdık bi doktora falan gideriz rezil olurum. bunlara cvp verirsen çoook mutlu edersin beni. ayrıca duyarsız kalmadığın için çok teşekkür ederim. bende girip yazacağım mutlaka sonucumu

mustafa alihanoğluna gitmiştim operasyonu olmak için dikişlerim tuttu merak eden arkadaşlarımı bilgilendireyim uzun zamandır girememiştim foruma

mustafa alihanoğlu izmirde mi ist ta mı cnm?sanırım kadıköydeki bi klinikle bağlantısı var.ne kadar ücret talep etti senden peki ?

Selam arkadaşlar. bende sizler gibi maduR olnlardanIM. Yazılanları elimden geldiği kadarıyla okudum ve inanın bende buradaki arkadaşlarım gbi çok çaresizim. doktor çok önemli ewt ama parada bi yerde işin içine giriyo. ben istanbulda oturuyorum ilklerde korkut beye gitmeyi düşündük sonra hakkında çok ii şeyler duymadık. ebru hanım çok iyi dediler ama ankarada günü birlik gidip gelmek sıkıntısı var. en son bursada murat aslan beyi buldum ve olumlu sonuç alanlar çok adamın konuşmasındanda bu idrak ediliyor. Fiyatı 1750 tl dedi ve tekrar muayeneye çağırıyo kontrol amaçlı. Size napmalıyım?

ben yaşadığın şehirde bu işlem yapılıyosa il dışına çıkma derim ne olur ne olmaz son anda bi aksilik falan olur.istta yaşıyosan akın bey de makul fiyata yapıyo ve olumlu sonuç alanlar da var

akın bey kaça yapıyo bilmiyorum ben burdaki forumlarda yazılanlardan yola çıkarak karar veriyorum açıkcası. sonuçta yaşanmış görülmüş şeyler mantıgımla bi yere varamam. evlilik gbi durumum yok o yüzden biraz olsun rahatm belki olsa daha çok korku ve endişe yaşarım.S

akın bey de 1500 e yapıyomuş burda yakın zamanda yaptıran arkadaşlar oldu.tabiki sen bilirsin ama bazı dr lar düğünden 3 gün önce çağırabiliyo bursaya gitmek çok zor olabilir o günlerde :SS

Haklısın canm ama güvenemiyorum kimseye ya olmazsa ya kan gelmezse korkusu sarıyo:S akın beyde yaptranlar memnun mu acaba çok kafa karıştrcı bi durum.Biri bi doktora iyi derken öbürü kötü diyo. kme neye inancamı bilmiyorum.s sen yaptrdın mı peki queen41??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…