kızlar yardım edin lütfen ben herzaman adetimin nezaman olucanı bilemem her ay bi kenara yazıcam diyorum ama yazamıyorum bazen 4ünde oluyo bazen 14ünde bi değişik yani 27sinde adetli olursam yanarım ben bunun için adet geciktirici kullanmak istiyorum kullanan varmı bide şu geldi aklıma geciktirici kullanırsam ilişkiye girince kanama falan olmazsa die korktum onla bi alakası olmaz heralde demilütfen bilgi verin bana yaaaa çok korkuyoruuummm 9 gün var 27sine çok az kaldı ....
kızlar yardım edin lütfen ben herzaman adetimin nezaman olucanı bilemem her ay bi kenara yazıcam diyorum ama yazamıyorum bazen 4ünde oluyo bazen 14ünde bi değişik yani 27sinde adetli olursam yanarım ben bunun için adet geciktirici kullanmak istiyorum kullanan varmı bide şu geldi aklıma geciktirici kullanırsam ilişkiye girince kanama falan olmazsa die korktum onla bi alakası olmaz heralde demilütfen bilgi verin bana yaaaa çok korkuyoruuummm 9 gün var 27sine çok az kaldı ....
hopicik arkşdm. adetn geckmesyle kanamann olmaması arasnda alaka yok. benmde adetm acayip düznszdir. doğumkontrol hapı kullanıorum düzene soktum biraz olsun.
adet gecktiriclerde işe yarıor emin ol doktora görün yada eczaneden kendnde alablrsn telaş etme nekadr oldu adet olalı
teşekkürler açıklaman için peki bize tavsiyen ne olur hangi doktora gidelim arkadaşın hangi doktora gitmişti tutmamıştı kontrole gittiğin doktor kimdi de sırf para için tutmadı dedi bunlarıda söylersen ona göre seçim yapabiliriz
şahap beyle görüştüm her konuda yardımcı olacağını söyledi. yaptırdıktan sonra istediğin her zaman kontrole gelebilirsin dedi. %100 garanti veriyoruz dedi. ebru hanımıda aradım ve 2500 tl istedi kalıcı için lokal anestezi ile yapıyormuş şahap bey lokal veya genel hangisini istersen öyle yaparız dedi genel anestezide 300 lira ek anestezi ücreti alınıyor dedi. kızlar lütfen şahap beye gidip olumlu sonuç alanlar varsa varsa bana yazsınlar çook kötüyüm günlerdir uyuyamıyorum psikolojik destek alıyorum ilacımı ikiye çıkarmak zorunda kaldım yaptığım şeyin doğru olamdığını biliyorum ama başka çarem yok tek korkum sonradan açığa çıkması bana destek olun lütfen çok ihtiyacım var
seda yıkıldım şuan gözyaşları içinde yazıyorum ebru hanıma gidecek param yok çok hazırlamıştım kendimi herşeyi ayarlamıştım inanmıştım napıcam şimdi ben
mustafa alihanoğluna gitmiştim operasyonu olmak için dikişlerim tuttu merak eden arkadaşlarımı bilgilendireyim uzun zamandır girememiştim foruma
mustafa alihanoğluna gitmiştim operasyonu olmak için dikişlerim tuttu merak eden arkadaşlarımı bilgilendireyim uzun zamandır girememiştim foruma
Selam arkadaşlar. bende sizler gibi maduR olnlardanIM. Yazılanları elimden geldiği kadarıyla okudum ve inanın bende buradaki arkadaşlarım gbi çok çaresizim. doktor çok önemli ewt ama parada bi yerde işin içine giriyo. ben istanbulda oturuyorum ilklerde korkut beye gitmeyi düşündük sonra hakkında çok ii şeyler duymadık. ebru hanım çok iyi dediler ama ankarada günü birlik gidip gelmek sıkıntısı var. en son bursada murat aslan beyi buldum ve olumlu sonuç alanlar çok adamın konuşmasındanda bu idrak ediliyor. Fiyatı 1750 tl dedi ve tekrar muayeneye çağırıyo kontrol amaçlı. Size napmalıyım?
akın bey kaça yapıyo bilmiyorum ben burdaki forumlarda yazılanlardan yola çıkarak karar veriyorum açıkcası. sonuçta yaşanmış görülmüş şeyler mantıgımla bi yere varamam. evlilik gbi durumum yok o yüzden biraz olsun rahatm belki olsa daha çok korku ve endişe yaşarım.S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?