ben de seninle aynı durumdayım cnm ( istta yaşasaydım akın beyi düşünürdüm yaptıranlar memnun akın beyden son kontrole de çağırmıyomuş.ama ben zaten il dışında olduğum için bari anadolu yakasında bi dr a gideyim diye düşünüyorum kontrollere gitmek kolay olur hem de şu 3 gün önce kontrol muhabbeti olursa karşıya geçmem çok daha zor :SSS ve düğünüme tam 8 ay var hala karar verebilmiş diilim ne yazıkki ((

canım geçmiş olsun sen ebru hanıma yaptırdın sanırım, ankarada mı oturuyorsun? ist'da güvenilir doktor arıyorum ben de hala karar veremedim

sağol canım evet ebru hanıma yaptırdım ama terslikler hep beni buldu kendime pek dikkat edemedim tutmadı benim sanırım üstelikte ankara da oturmuyorum ne yapacam ben

doğum kontrol ilacı kullanıyormusun? eğer kullanıyorsan adet geciktrici ilacı alma cnm.primolut ilacı na iyi diyorllar en bilindik ben kullanmadım ama işe yarar adet olmadan en 4 gün önce kullanıyorsun bildiğim kdruyla..kanamayla da onun bi alaksı olmaz cnm sanmıyorum

akın beyin tekrar çağırmaması sıkıntı deil mi sence canım hani belki çağırsa dikişin tutup tutmadığını anlayabilir.s bu eski bi yön bence bu düşünceyle yaşamak acaba tuttu mu tutmadı mı die düşünmekte var napcaz bizzz yaaaa:SSSSSS

evet cnm bugün konuştum doktorla primolut verdi bi sorun olsa vermezdi heralde içim rahatladı ben yarın başlıcam bakalım erkedeğil demi yarın 20si erken olmaz heralde demi

Akın Bey çağırmıyor değil canım,düğün öncesi bikaç hafta önce çağırıyo garantiye almak için bi kez daha bakalım diyor,sonrasında gerek görürse 3 gün öncede çağırır herhalde.. gerek görmezse de illa gitmeye gerek yok

kızlar akın bey e flep yaptırıp düğün öncesi diliş atılmadan kanaması olan var mı forumda? akın bey'i düşünüyorum ama hiç göremedim sonuç alan birilerini, belki gözümden kaçmıştır, sizin bildiğiniz varsa yazın ne olur.

ebru hanımdan memnunmuydun sen nasıl geçti operasyon???
operasyon ağrısız rahat geçti canım bi sorun yaşamadım
evet cnm bugün konuştum doktorla primolut verdi bi sorun olsa vermezdi heralde içim rahatladı ben yarın başlıcam bakalım erkedeğil demi yarın 20si erken olmaz heralde demi

çoğu kişi onu kullanıyor cnm olmaz erken en az 4 gün kala için diyorlar 7 gün kala da olur bence..10 gün içip bırakırsın..inş bi sorunun çıkmaz

Ama çagırmıyo diye duydum ben.Çagırmazsa kötü yani bunu biz bilemeyiz tutup tutmadıgı anlayamayz ki? tekrar çağırırsa sıkıntı yok.s ama çagırmazsa sıkıntı vardır? kararsızım şimdi bursadaki murat aslan mı yoksa istanbuldaki akın bey mi???

yakın olmasıda önemli,son anda gitmen gerekirse zorlanmayacağın doktor olmalı..

yakın olmasıda önemli,son anda gitmen gerekirse zorlanmayacağın doktor olmalı..

evet cnm ben kendi kaldığım yerden seçtim zaten çok önemli ama bide tanıdık çıkarsa korkusu başladı bende gerçi tipimi değiştiricem biraz inşallah bi problem olmaz bişey sorucam doktorların yanındaki hemşireler ne konuda yardımcı oluyo ne yapıyolar yanlarında devamlı başımdamı durucak yani

kmse olmasa keşke yarın bigün karşımıza çıkarsa dünya küçük aman aman((

senin hazırlanmana yardımcı oluyo, üstünü çıkaracağın yeri gösteriyo,yatırıyo o koltuğa doktora haber veriyo, çok kötü olursan da sakinleştiriyo konuşmaya çalışıyo falan öyle canım.. devamlı yanında duruyo doktorun evet

kızlar size birşey danısacagm??..
yasadgm sehrde ve büyük ihtimalle dügünümün olcagı sehirde bir plastik cerrahi var .. bu tarzda amelyt yapyrmus...
sizce ona mı gitsem .. 2000 gibi bir fiyat istiyor ayrıntı bir sekilde konusamadım mailleştik..
gidip muhayenesine konusmak istiyorum cesaretim yok ama ...

ebru hanm kayt tarzı bir şey almıyor .. ama bu doktor .. kayıt alınır ama mesela hastanede tahlil vermş gibi tarzında bişeyler dedi..
anlamadım yani o amelytı oldgm degilde baska bir hastalk altında kayıt alıyor sanırsam??
siz olsaydınız ne yaprdınız?? kafam allak bullak??

böyle bir operasyonda kayıt alan doktor ilk kez duyuyorum, bence kayıt yaptırma hiçbir şekilde git konuş bunu doktorla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…