Haklısın canm ama güvenemiyorum kimseye ya olmazsa ya kan gelmezse korkusu sarıyo:S akın beyde yaptranlar memnun mu acaba çok kafa karıştrcı bi durum.Biri bi doktora iyi derken öbürü kötü diyo. kme neye inancamı bilmiyorum.s sen yaptrdın mı peki queen41??
canım geçmiş olsun sen ebru hanıma yaptırdın sanırım, ankarada mı oturuyorsun? ist'da güvenilir doktor arıyorum ben de hala karar veremedim
kızlar yardım edin lütfen ben herzaman adetimin nezaman olucanı bilemem her ay bi kenara yazıcam diyorum ama yazamıyorum bazen 4ünde oluyo bazen 14ünde bi değişik yani 27sinde adetli olursam yanarım ben bunun için adet geciktirici kullanmak istiyorum kullanan varmı bide şu geldi aklıma geciktirici kullanırsam ilişkiye girince kanama falan olmazsa die korktum onla bi alakası olmaz heralde demilütfen bilgi verin bana yaaaa çok korkuyoruuummm 9 gün var 27sine çok az kaldı ....
sağol canım evet ebru hanıma yaptırdım ama terslikler hep beni buldu kendime pek dikkat edemedim tutmadı benim sanırımüstelikte ankara da oturmuyorum ne yapacam ben
doğum kontrol ilacı kullanıyormusun? eğer kullanıyorsan adet geciktrici ilacı alma cnm.primolut ilacı na iyi diyorllar en bilindik ben kullanmadım ama işe yarar adet olmadan en 4 gün önce kullanıyorsun bildiğim kdruyla..kanamayla da onun bi alaksı olmaz cnm sanmıyorum
akın beyin tekrar çağırmaması sıkıntı deil mi sence canım hani belki çağırsa dikişin tutup tutmadığını anlayabilir.s bu eski bi yön bence bu düşünceyle yaşamak acaba tuttu mu tutmadı mı die düşünmekte var napcaz bizzz yaaaa:SSSSSS
operasyon ağrısız rahat geçti canım bi sorun yaşamadımebru hanımdan memnunmuydun sen nasıl geçti operasyon???
evet cnm bugün konuştum doktorla primolut verdi bi sorun olsa vermezdi heralde içim rahatladı ben yarın başlıcam bakalım erkedeğil demi yarın 20si erken olmaz heralde demi
Akın Bey çağırmıyor değil canım,düğün öncesi bikaç hafta önce çağırıyo garantiye almak için bi kez daha bakalım diyor,sonrasında gerek görürse 3 gün öncede çağırır herhalde.. gerek görmezse de illa gitmeye gerek yok
Ama çagırmıyo diye duydum ben.Çagırmazsa kötü yani bunu biz bilemeyiz tutup tutmadıgı anlayamayz ki? tekrar çağırırsa sıkıntı yok.s ama çagırmazsa sıkıntı vardır? kararsızım şimdi bursadaki murat aslan mı yoksa istanbuldaki akın bey mi???
yakın olmasıda önemli,son anda gitmen gerekirse zorlanmayacağın doktor olmalı..
yakın olmasıda önemli,son anda gitmen gerekirse zorlanmayacağın doktor olmalı..
evet cnm ben kendi kaldığım yerden seçtim zaten çok önemli ama bide tanıdık çıkarsa korkusu başladı bende gerçi tipimi değiştiricem biraz inşallah bi problem olmaz bişey sorucam doktorların yanındaki hemşireler ne konuda yardımcı oluyo ne yapıyolar yanlarında devamlı başımdamı durucak yani
evet cnm ben kendi kaldığım yerden seçtim zaten çok önemli ama bide tanıdık çıkarsa korkusu başladı bende gerçi tipimi değiştiricem biraz inşallah bi problem olmaz bişey sorucam doktorların yanındaki hemşireler ne konuda yardımcı oluyo ne yapıyolar yanlarında devamlı başımdamı durucak yani
dr.Akın güvenilir mi oda var dediğiniz gbi ani bişi çıkarsa gbi bi durumda söz konusu akın kaça yapıyo acaba biliyomusun canm şişlimeddeydi o galiba.s
evet Şişli Med 1.500 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?