yaşadığın şehirde yapan dr varsa ve garanti veriyosa bence bunu düşün derim il dışına çıkmak risk almak bence

yaşadığın şehir çok küçükse riskli olabilir benim öyle ama başka çarem yok kızlar çok az kaldı çok heycanlıyım dua edin bana lütfen

yaşadığın şehir çok küçükse riskli olabilir benim öyle ama başka çarem yok kızlar çok az kaldı çok heycanlıyım dua edin bana lütfen

inşallah önce sen atlatırsın sağ salim sora da biz.lütfen sonucunu paylaş burda bizlere de moral olsun umut olsun

böyle bir operasyonda kayıt alan doktor ilk kez duyuyorum, bence kayıt yaptırma hiçbir şekilde git konuş bunu doktorla

plastik cerrahlar işlemi özel hastanede yaptıkları için kayıt alıyorlar. mesela harun bey de kayıt alıyor, işlemden sonra kayıt iptal ediliyor. bu arada harun özkana işlem yaptıran birinin kanaması olmuş doktrsitesinde.

Kizlar kayit alinmasi cok kotu olurrr.. O zaman kayit ortsya cikar diye tedirgin olunur kesinlikle daha kotu bir surec bizim icin...

ben de en cok o kayttan korkyrm ztn ...
doktor sanırsam muaynesnde yapıyor amelytı bir cesrt edp görüşmeye gideblsem ama nerde ...
korkyrm cok heyecnlannca bayılıyorum ben öyle bir şey olursa yanarm off .

hopicik arkdşm gününe cok az kaldı inş güzel haberlerle doneceksn bize

inşallah önce sen atlatırsın sağ salim sora da biz.lütfen sonucunu paylaş burda bizlere de moral olsun umut olsun

çok sağolun arkadaşlarım desteğiniz için çoook az kaldı 6 gün resmen inşallah olumlu olur sonuç ama şöyle bişey var bittikten sonra kanın gelip gelmediğine nasıl bakıcam yaaaaa korkudan o heyecandan nişanlım hemen öyle bakıcak biri değil ama ben çok korkarım bakmaya ya ...

yok kesinlikle ilişkiden sonra anlaşılmıyor. ben de ondan çok korkmuştum. sekreteri epey rahatlattı sevecen bir kadın. hatta kendimi iyi hissetmiyordum biraz otur sakinleş istersen dedi. benden başka kimse yoktu. sonra hazırım dedim gittim. doktor sakinleştirici yaptı. işin tek güzel tarafıydı. öyle rahatladım ki. dikişi nasıl yaptı ne zaman bitti ne kadar sürdü bilmiyorum. ama hayatımda böyle bir sakinlik hiç yaşamamıştım.
dikiş bittikten sonra ağrı kesici iğne yaptı. sonra eve gittim. ağrım oldu. cuma yaptırmıştım. cumartesi pazar yattım. pazartesi işe gittim. kabız da oldum. ama dikişlere bir şey olmadı. dikişlerimin düşmesi bir buçuk ayı buldu. bir aya yakın ağrım ve sızı şeklinde kanamam oldu. kanamam doğum kontrol hapından da olmuş olabilir tam bilmiyorum. yalnız enfeksiyon kaptım. kontrol için gittiğim diğer doktor söyledi. antibiyotik verdi. geçti.
ilk ilişki denememde ilişki gerçekleşmedi ama zorlamadan dolayı kanamam oldu. sonra ilişkiye girdiğimde kanama olmadı. sonrasında ise evlendiğim gün tekrar kanamam oldu. bu sefer baya baya kanadı. aradaki ilişkide neden olmadı bilmiyorum.
doktor sana ücretsiz kontrole gel demiş. sen gidebilirsin. ben sedadan dolayı gitmeye cesaret edememiştim. sen baştan anlaşmışsın. doktor da çok iyi davrandı. baya sağlam dikti. dikişler kendiliğinden erimiyor. tuvalete gittikçe düşüyor. ben hiç düşmeyecek sandım. 10 gün sonra düşmeye başladı. uzun süre canın yanar. eskisi gibi hareket edemezsin. ama bir ayda iyileşirsin. ben her gün ağlıyordum. bir deftere çentik atıyordum. üstelik nişanlım beni çok sıkıştırıyordu. yalnız kalıyordum eve gelmek istiyordu. bir de onu atlatmak için çaba harcıyordum. neyse ki her şey bitti.
güzel bir düğünüm oldu. yıllarca gitmek istediğim güzel bir yer vardı. balayımıza oraya gittik. inan şu an hiç aklıma gelmiyor. huzurluyum. hesabım kimseye değil. kimseye de geçmişimi anlatmak zorunda değilim. çünkü o zamanlar o hayatımda yoktu. ve inan erkekler bilmektense gizlenmesini tercih ederler. madem oldu yapacak bir şey yok.
kimse dürüst olmak için söylemeye kalkışmasın. ben defalarca denedim her seferinde aynı şeyle karşılaştım. hep bundan yararlanmaya çalıştılar. bir kişiye söylemedim ve onunla da 5 ay içinde evlendik.
ömür boyu bu damgayla yaşamaktansa huzurlu yuvanız olsun. bunu yaptırdıktan sonra da asla söylemeyin bu sır sizinle mezara gitsin. huzurunuzu bozmayın. kimseyi de takmayın. millet evinde rahat oturduğu yerden konuşması kolay. bizim hayatımız kimseyi ilgilendirmez.

çok doğru söyledin canım valla okudukça içim rahatladı bazen bende kalıcımı yaptırsaydım acaba diyorum ama artık çok geç geçici yaptırıcam umarım sonucum olumlu olur seninki gibi

canım benim ne kadar mutlu oldum senin adına anlatamam bir ömür boyu da çoook mutlu olursun inşallah bu arada doktor beyle görüşmeye gittim temiz sakin bir yer konuştuk asistanını tanıştırdı güler yüzlü ilaçlarımı yazdı antibiyotik ağrı kesici ve batikon verdi. operasyon sonrası yapman gerekenleride anlatıcam dedi çok rahatladım 2.5 ay sonra tam anlamıyla iyileşir kontrole de o zaman gelirsin bakarız dedi belki giderim belki gidemem bilmiyorum. ben bütün ağrılara acılara razıyım yeter ki bu durumdan kurtulayım. ayrıca daraltmada yapıyoruz dedi. senin söylediğin gibi doktor beyede sordum sonrasında başka doktor anlar mı diye kesinlikle anlamaz dedi. eskiye göre biraz daha rahatım yalnız şöyle bir sorun var adetim gelmedi şimdiye çoktan gelmesi lazımdı. stresten sanırım gelmedi randevuyu ona göre ayarlamıştım her ay düzenli olurdum bu ay olmadım yarında gelmezse randevuyu aldığım güne adetli olucam. adetimin gelmesi için ne yapmam lazım ilaç vs var mı?

doğum kontrol hapına başlasaydın aslında daha iyi olurdu. tam günlerini kestirebilirdin. adet söktürücüler var. belki onları deneyebilirsin. ya da doktora söyle o sana bir çözüm bulur. eğer düzenli oluyorsan bence olursun. sakinleşmeye çalış. çok kolay olacak.
hangi gün gideceksin? sonrasında da yaz buraya. ben o günlerimi hep buralarda geçirdim. insanı rahatlatıyor. tabi o zamanlar bu ameliyatı şahap beye yaptırıp evlenen kimse yoktu. olmasını çok isterdim. ben o yüzden buradayım. destek olacağıma söz verdim kendime. eşim askerde şimdi zaten girmem yorum yazmam sorun olmuyor.

betetata arkdsm peki iplerin eriyen tarzada dgldi dmi?? darltmda yaptrmıstn sen?? bir ay sonrasında baktıgnda orası kapalımıydı??

kızlar paramı ayarladım sayılır biraz borca giricem ama olsun, adet olmayı bekliyorum nedense gecikti, adetim bitince işlemi yaptırmak istiyorum yalnız ameliyattan 2 hafta sonra taşınmam gerekecek, ist'dan gitmeden yaptırayım diyorum ama bir yandan da korkuyorum taşınmak kolay iş değil neticede, zarar gelir mi bilemiyorum. taşınacağım yer ist'a 1 saat mesafede, yine gelme şansım da olur ileride. sizce ne yapmalıyım?

adetimi oldum bugün şükür üstümden koca bir yük kalktı. pazar günü gideceğim canım herşey çok yolunda gidiyor şuan gittikten sonrada ilişki sonrasıda durumumu yazacağım. iyiki varsın allah senden razı olsun yoksa içimde hep şüphe olacaktı şimdi nasıl rahatım anlatamam. çok teşekkür ediyorum. görüşmek üzere..

bu arada daraltma yapıyor mu diye soran arkadaşım daraltmada yapıyor evet işlemin içinde bu da var yani ekstra ücret ödemiyorsun.

meryema bence taşındıktan sonra yaptır ve dinlen sonuçta kolay bi işlem değil her ihtimali göz önüne al. 1 saat uzaklıkta çok değil bence

kime yaptırmıştınız, bir de daraltma var mıydı? zorlanma oldu mu, daralma olmassa anlarlar belki diye düşünüyorum.

betetata arkdsm peki iplerin eriyen tarzada dgldi dmi?? darltmda yaptrmıstn sen?? bir ay sonrasında baktıgnda orası kapalımıydı??

daraltmayı yaptı. daraltma olmadan olmaz dedi doktor. gerçekten de daralmış. uzun süre her ilişkide zorlandık. herkes anlar mı bilmiyorum. ama başkalarıyla ilişkiye giren bir eşiniz olursa belki anlayabilir. o konuda hiçbir fikrim yok.
bilmiyor, orası hiç kapanmıyor. kapanırsa nasıl adet olacaksın? hep açık kalıyor. ama daha derli toplu duruyor. dikişlerim erimedi. kocaman siyah siyahtı. sonra düştü hepsi.

haklısın canım ben de öyle yapmayı düşünüyorum, acelem yok sonuçta düğünüm bu yaz değil.
sana kolaylıklar diliyorum inşallah yolunda gider her şey, Allah yardımcın olsun.

anldm betatate yani arada bi perde gibi bişey oluyor mu ben onu merak edyrm ... yani o amlytı oldktan snra tutrsa biri oraya baktgnda bizi bakire sanabilir mii?

anldm betatate yani arada bi perde gibi bişey oluyor mu ben onu merak edyrm ... yani o amlytı oldktan snra tutrsa biri oraya baktgnda bizi bakire sanabilir mii?

doktor baktığında operasyon geçirdiğini belki anlar onu bilmiyorum ama normal bir insan kesinlikle bakire olup olmadığını anlamaz. ilişkiden sonra da doktorlar bile böyle bir operasyon geçirdiğini anlamıyor.
biri yazmıştı burada operasyon geçirmiş başka bir doktora gitmiş doktor bakiresin demiş. ama tabi fazla bir bilgim yok bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…