kızlar size birşey danısacagm??..
yasadgm sehrde ve büyük ihtimalle dügünümün olcagı sehirde bir plastik cerrahi var .. bu tarzda amelyt yapyrmus...
sizce ona mı gitsem .. 2000 gibi bir fiyat istiyor ayrıntı bir sekilde konusamadım mailleştik..
gidip muhayenesine konusmak istiyorum cesaretim yok ama ...
ebru hanm kayt tarzı bir şey almıyor .. ama bu doktor .. kayıt alınır ama mesela hastanede tahlil vermş gibi tarzında bişeyler dedi..
anlamadım yani o amelytı oldgm degilde baska bir hastalk altında kayıt alıyor sanırsam??
siz olsaydınız ne yaprdınız?? kafam allak bullak??
yaşadığın şehir çok küçükse riskli olabilir benim öyle ama başka çarem yok kızlar çok az kaldı çok heycanlıyım dua edin banalütfen
böyle bir operasyonda kayıt alan doktor ilk kez duyuyorum, bence kayıt yaptırma hiçbir şekilde git konuş bunu doktorla
hopicik arkdşm gününe cok az kaldı inş güzel haberlerle doneceksn bize
inşallah önce sen atlatırsın sağ salim sora da biz.lütfen sonucunu paylaş burda bizlere de moral olsun umut olsun
betabeta çok teşekkür ederim daha önce yazdıklarını tekrar tekrar okudum kanamanın gerçekleştiğini hatta operasyon yaptırdıktan 2.5 ay sonra ilişkiye girdiğini okudum biliyorum. bende süreyi fazla uzatmayacağım operasyonu yaptırınca 3-4 ay içinde düğüne yakın bi şekilde ilişki yaşamaya çalışacağım. bana biraz doktor beyden ilgisinden muayenehanesinde hatta yanındaki sekreterden bahsedermisin bi yerden tanıdık çıkıcak diye ödüm kopuyor. birde operasyon sonrası duş almakta falan sıkıntı var mı hareket sıkıntısı var mı? malum kış ayı düşerim falan diye çok korkuyorum. tam anlamıyla iyileşme süresi ne kadar birde canım evlendikten sonra başka doktorlar anlar mı? eşim sağlıkçı tanıdık bi doktora falan gideriz rezil olurum. bunlara cvp verirsen çoook mutlu edersin beni. ayrıca duyarsız kalmadığın için çok teşekkür ederim. bende girip yazacağım mutlaka sonucumu
yok kesinlikle ilişkiden sonra anlaşılmıyor. ben de ondan çok korkmuştum. sekreteri epey rahatlattı sevecen bir kadın. hatta kendimi iyi hissetmiyordum biraz otur sakinleş istersen dedi. benden başka kimse yoktu. sonra hazırım dedim gittim. doktor sakinleştirici yaptı. işin tek güzel tarafıydı. öyle rahatladım ki. dikişi nasıl yaptı ne zaman bitti ne kadar sürdü bilmiyorum. ama hayatımda böyle bir sakinlik hiç yaşamamıştım.
dikiş bittikten sonra ağrı kesici iğne yaptı. sonra eve gittim. ağrım oldu. cuma yaptırmıştım. cumartesi pazar yattım. pazartesi işe gittim. kabız da oldum. ama dikişlere bir şey olmadı. dikişlerimin düşmesi bir buçuk ayı buldu. bir aya yakın ağrım ve sızı şeklinde kanamam oldu. kanamam doğum kontrol hapından da olmuş olabilir tam bilmiyorum. yalnız enfeksiyon kaptım. kontrol için gittiğim diğer doktor söyledi. antibiyotik verdi. geçti.
ilk ilişki denememde ilişki gerçekleşmedi ama zorlamadan dolayı kanamam oldu. sonra ilişkiye girdiğimde kanama olmadı. sonrasında ise evlendiğim gün tekrar kanamam oldu. bu sefer baya baya kanadı. aradaki ilişkide neden olmadı bilmiyorum.
doktor sana ücretsiz kontrole gel demiş. sen gidebilirsin. ben sedadan dolayı gitmeye cesaret edememiştim. sen baştan anlaşmışsın. doktor da çok iyi davrandı. baya sağlam dikti. dikişler kendiliğinden erimiyor. tuvalete gittikçe düşüyor. ben hiç düşmeyecek sandım. 10 gün sonra düşmeye başladı. uzun süre canın yanar. eskisi gibi hareket edemezsin. ama bir ayda iyileşirsin. ben her gün ağlıyordum. bir deftere çentik atıyordum. üstelik nişanlım beni çok sıkıştırıyordu. yalnız kalıyordum eve gelmek istiyordu. bir de onu atlatmak için çaba harcıyordum. neyse ki her şey bitti.
güzel bir düğünüm oldu. yıllarca gitmek istediğim güzel bir yer vardı. balayımıza oraya gittik. inan şu an hiç aklıma gelmiyor. huzurluyum. hesabım kimseye değil. kimseye de geçmişimi anlatmak zorunda değilim. çünkü o zamanlar o hayatımda yoktu. ve inan erkekler bilmektense gizlenmesini tercih ederler. madem oldu yapacak bir şey yok.
kimse dürüst olmak için söylemeye kalkışmasın. ben defalarca denedim her seferinde aynı şeyle karşılaştım. hep bundan yararlanmaya çalıştılar. bir kişiye söylemedim ve onunla da 5 ay içinde evlendik.
ömür boyu bu damgayla yaşamaktansa huzurlu yuvanız olsun. bunu yaptırdıktan sonra da asla söylemeyin bu sır sizinle mezara gitsin. huzurunuzu bozmayın. kimseyi de takmayın. millet evinde rahat oturduğu yerden konuşması kolay. bizim hayatımız kimseyi ilgilendirmez.
yok kesinlikle ilişkiden sonra anlaşılmıyor. ben de ondan çok korkmuştum. sekreteri epey rahatlattı sevecen bir kadın. hatta kendimi iyi hissetmiyordum biraz otur sakinleş istersen dedi. benden başka kimse yoktu. sonra hazırım dedim gittim. doktor sakinleştirici yaptı. işin tek güzel tarafıydı. öyle rahatladım ki. dikişi nasıl yaptı ne zaman bitti ne kadar sürdü bilmiyorum. ama hayatımda böyle bir sakinlik hiç yaşamamıştım.
dikiş bittikten sonra ağrı kesici iğne yaptı. sonra eve gittim. ağrım oldu. cuma yaptırmıştım. cumartesi pazar yattım. pazartesi işe gittim. kabız da oldum. ama dikişlere bir şey olmadı. dikişlerimin düşmesi bir buçuk ayı buldu. bir aya yakın ağrım ve sızı şeklinde kanamam oldu. kanamam doğum kontrol hapından da olmuş olabilir tam bilmiyorum. yalnız enfeksiyon kaptım. kontrol için gittiğim diğer doktor söyledi. antibiyotik verdi. geçti.
ilk ilişki denememde ilişki gerçekleşmedi ama zorlamadan dolayı kanamam oldu. sonra ilişkiye girdiğimde kanama olmadı. sonrasında ise evlendiğim gün tekrar kanamam oldu. bu sefer baya baya kanadı. aradaki ilişkide neden olmadı bilmiyorum.
doktor sana ücretsiz kontrole gel demiş. sen gidebilirsin. ben sedadan dolayı gitmeye cesaret edememiştim. sen baştan anlaşmışsın. doktor da çok iyi davrandı. baya sağlam dikti. dikişler kendiliğinden erimiyor. tuvalete gittikçe düşüyor. ben hiç düşmeyecek sandım. 10 gün sonra düşmeye başladı. uzun süre canın yanar. eskisi gibi hareket edemezsin. ama bir ayda iyileşirsin. ben her gün ağlıyordum. bir deftere çentik atıyordum. üstelik nişanlım beni çok sıkıştırıyordu. yalnız kalıyordum eve gelmek istiyordu. bir de onu atlatmak için çaba harcıyordum. neyse ki her şey bitti.
güzel bir düğünüm oldu. yıllarca gitmek istediğim güzel bir yer vardı. balayımıza oraya gittik. inan şu an hiç aklıma gelmiyor. huzurluyum. hesabım kimseye değil. kimseye de geçmişimi anlatmak zorunda değilim. çünkü o zamanlar o hayatımda yoktu. ve inan erkekler bilmektense gizlenmesini tercih ederler. madem oldu yapacak bir şey yok.
kimse dürüst olmak için söylemeye kalkışmasın. ben defalarca denedim her seferinde aynı şeyle karşılaştım. hep bundan yararlanmaya çalıştılar. bir kişiye söylemedim ve onunla da 5 ay içinde evlendik.
ömür boyu bu damgayla yaşamaktansa huzurlu yuvanız olsun. bunu yaptırdıktan sonra da asla söylemeyin bu sır sizinle mezara gitsin. huzurunuzu bozmayın. kimseyi de takmayın. millet evinde rahat oturduğu yerden konuşması kolay. bizim hayatımız kimseyi ilgilendirmez.
canım benim ne kadar mutlu oldum senin adına anlatamam bir ömür boyu da çoook mutlu olursun inşallah bu arada doktor beyle görüşmeye gittim temiz sakin bir yer konuştuk asistanını tanıştırdı güler yüzlü ilaçlarımı yazdı antibiyotik ağrı kesici ve batikon verdi. operasyon sonrası yapman gerekenleride anlatıcam dedi çok rahatladım 2.5 ay sonra tam anlamıyla iyileşir kontrole de o zaman gelirsin bakarız dedi belki giderim belki gidemem bilmiyorum. ben bütün ağrılara acılara razıyım yeter ki bu durumdan kurtulayım. ayrıca daraltmada yapıyoruz dedi. senin söylediğin gibi doktor beyede sordum sonrasında başka doktor anlar mı diye kesinlikle anlamaz dedi. eskiye göre biraz daha rahatım yalnız şöyle bir sorun var adetim gelmedi şimdiye çoktan gelmesi lazımdı. stresten sanırım gelmedi randevuyu ona göre ayarlamıştım her ay düzenli olurdum bu ay olmadım yarında gelmezse randevuyu aldığım güne adetli olucam. adetimin gelmesi için ne yapmam lazım ilaç vs var mı?
doğum kontrol hapına başlasaydın aslında daha iyi olurdu. tam günlerini kestirebilirdin. adet söktürücüler var. belki onları deneyebilirsin. ya da doktora söyle o sana bir çözüm bulur. eğer düzenli oluyorsan bence olursun. sakinleşmeye çalış. çok kolay olacak.
hangi gün gideceksin? sonrasında da yaz buraya. ben o günlerimi hep buralarda geçirdim. insanı rahatlatıyor. tabi o zamanlar bu ameliyatı şahap beye yaptırıp evlenen kimse yoktu. olmasını çok isterdim. ben o yüzden buradayım. destek olacağıma söz verdim kendime. eşim askerde şimdi zaten girmem yorum yazmam sorun olmuyor.
kime yaptırmıştınız, bir de daraltma var mıydı? zorlanma oldu mu, daralma olmassa anlarlar belki diye düşünüyorum.
betetata arkdsm peki iplerin eriyen tarzada dgldi dmi?? darltmda yaptrmıstn sen?? bir ay sonrasında baktıgnda orası kapalımıydı??
adetimi oldum bugün şükür üstümden koca bir yük kalktı. pazar günü gideceğim canım herşey çok yolunda gidiyor şuan gittikten sonrada ilişki sonrasıda durumumu yazacağım. iyiki varsın allah senden razı olsun yoksa içimde hep şüphe olacaktı şimdi nasıl rahatım anlatamam. çok teşekkür ediyorum. görüşmek üzere..
bu arada daraltma yapıyor mu diye soran arkadaşım daraltmada yapıyor evet işlemin içinde bu da var yani ekstra ücret ödemiyorsun.
meryema bence taşındıktan sonra yaptır ve dinlen sonuçta kolay bi işlem değil her ihtimali göz önüne al. 1 saat uzaklıkta çok değil bence
daraltmayı yaptı. daraltma olmadan olmaz dedi doktor. gerçekten de daralmış. uzun süre her ilişkide zorlandık. herkes anlar mı bilmiyorum. ama başkalarıyla ilişkiye giren bir eşiniz olursa belki anlayabilir. o konuda hiçbir fikrim yok.
bilmiyor, orası hiç kapanmıyor. kapanırsa nasıl adet olacaksın? hep açık kalıyor. ama daha derli toplu duruyor. dikişlerim erimedi. kocaman siyah siyahtı. sonra düştü hepsi.
anldm betatate yani arada bi perde gibi bişey oluyor mu ben onu merak edyrm ... yani o amlytı oldktan snra tutrsa biri oraya baktgnda bizi bakire sanabilir mii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?