canım taşındıktan sonra yaptır bence risk alma ne olur ne olmaz zaten yaptırana kadar akla karayı seçiyo insan.1 saatlik mesafe dediğin nedir ben 2-3 saatlik yoldan gitmek zorundayım ist a param da hazır ama bikaç ay daha beklicem :SSS

benm de param hazır bende bekliyorum queen41 sen hangi doktoru düşünüyosun? ben çok kararsszım hala napcamı bilmiyorum.s.s.s

benm de param hazır bende bekliyorum queen41 sen hangi doktoru düşünüyosun? ben çok kararsszım hala napcamı bilmiyorum.s.s.s

cnm ben h.özkanı düşünüyorum.ben ist ta oturmuyorum o yüzden karşı taraftaki dr ları düşünemem son anda bi aksilik falan olur gitmem imkansızlaşır.benim de kafam çok karışık ya bi yandan bi an önce kurtulayım diyorum bi yandan da düğüne yakın bi zamandamı yaptırsam diye düşünüyorum offfffffffff (((((( sen kimi düşünüyosun peki?

canım h.özkana bir arkadaş yaptırmıştı çok iddalı konuşuyordu sonuç ne oldu bilginiz varmı

canım ya formu hepsini okudum ama kafam karıştı belki yazdın ama ben kaçırdım hangi dr yaptırdın kaça yaptırdın geçicimi kalıcımı tekrar yazarmısın sana zahmet

canım belki kaçırdım ama tekrar ayzarmısın habgi dr ve fiyatı

hayır henüz karar vermiş diilim ama büyük ihtimalle h.özkana yaptırıcam düğünden bikaç gün önce çağırmıyo oluşundan dolayı

ya onada yaptırıp buraya cevap yazan yokki şüphede kalıyorum şahsen.bende çok kararısızm,bursada yaşıyorum burda murat aslan yapıyormuş,ama bu işde deneyimde önemli şişli med akın bey deneyimli çok ,düşünüyorum kalıcı ama ya tutmazsa düğünden 3 gün önce gitmem mümkün değil istanbula ankaraya,korkut aslan da aynı şekilde.bursadaki murat aslanada sadece burda yaptıran minik perimi biliyorum onada ulaşamıyorum,ebru hanım çok pahalı(( kafayı yicem ya

murat arslanı düşünen çok kişi var burda hatta bursa dışından bile gitmeyi düşünenler var bence bulunduğun şehirde yapan biri varken il dışına çıkarak risk alma

murat arslanı düşünen çok kişi var burda hatta bursa dışından bile gitmeyi düşünenler var bence bulunduğun şehirde yapan biri varken il dışına çıkarak risk alma

aaa dikkatli okumamışım demek ben sadece minikperinin ona gitiğini sanıyordum evet en mantıklı öle yapıcam galiba birde şişli med uygun geldiği için tercihim de birde akın bey bulamasam başka dr olur diye düşündüm allah korusun murat bey tatile çıksa taşınsa veya bişi olsa gelemezse yanarım (

ya canım bulamıyorum forumda hangi dr kaça yaptırdın

canım ya formu hepsini okudum ama kafam karıştı belki yazdın ama ben kaçırdım hangi dr yaptırdın kaça yaptırdın geçicimi kalıcımı tekrar yazarmısın sana zahmet

zahmet değil de unuttuğum şeyler oluyor. fiyatı bile unutmuşum şimdi yazdığım cevaplardan tekrar baktım. şahap beye 1300e kalıcı yaptırdım. profilimden yazdığım cevapları okuyabilirsin. tüm süreç tamamıyla yazıyor. şimdi baktım ben de ayrıntıları unutmuşum. insan hemen unutmak istiyor...

canım murat bey yanıbaşında dururken boşver korkut beyi akın beyi, biz keşke murat bey ist'da olsaydı diyoruz, burdaki doktorlara güvenemiyoruz. akın bey'den memnunlar ama 3 ay süre veriyor tutmuş mu anlamak için, ben patlarım o sürede, ama fikrim değişir akın beye yaptırırm belli olmaz. şimdilik murat bey bana uzak olduğu için harun özkanı düşünüyorum garanti diyor ama arada ciddi ücret farkı var malesef...

evet burda yaptıran bi arkadaş vardı ama uzun zamandır ortalarda yok.doktor sitesinde yaptıran biri olumlu sonuç almış

miajinin kabızlıktan dolayı flebinde biraz açılma olmuştu, harun bey ameliyatı tekrar yapıcaktı, enfeksiyon için fitil tarzında ilaç vermişti, onu kullanırken kanaması olmuştu. ilacı bitince tekrar ameliyat olcaktı. nerdesin miaji merak ediyoruz seni, dön artık foruma lütfen.

ne kadar açıklık vardı betata, bendede var biraz klavyedeki o harfi kadar belki çok az büyükçe sende ne kadardı açıklık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…