merhaba arkadaşlar...
ben 2012 şubat ayında dr şahap inmeze ameliyat oldum. kalıcı yöntem dedi. kontrole gel filan dememişti bana. garanti yöntem dedi. kesinlikle aklında kalmasın dedi. ankaraya gittim. ameliyat olup döndüm. bu ay evlendim... eşimle birlikte olduğumda ilk önce kan filan gelmedi. 2. kez beraber olduğumda kan kanamam oldu ama o da sonradan oldu. lavaboya çıktığımda... mutlaka tekrar kontrole gidin doktorunuza. benim eşim hiçbirşey söylemedi. anladı ya da anlamadı onu bilmiyorum ama hala yüzüme aynı sevgi dolu gözlerle bakıyor. hiçbirşey sormadı bana. umarım hepiniz için iyi olur. fırsat buldukça yazarım buraya. ben forumu takip edemiyorum. eğer sormak istediğiniz birşey olursa pm atabilirsiniz.
zahmet değil de unuttuğum şeyler oluyor. fiyatı bile unutmuşum şimdi yazdığım cevaplardan tekrar baktım. şahap beye 1300e kalıcı yaptırdım. profilimden yazdığım cevapları okuyabilirsin. tüm süreç tamamıyla yazıyor. şimdi baktım ben de ayrıntıları unutmuşum. insan hemen unutmak istiyor...[/QU
seni anlıyorum haklısın sağol canım takip edicem ordan
canım murat bey yanıbaşında dururken boşver korkut beyi akın beyi, biz keşke murat bey ist'da olsaydı diyoruz, burdaki doktorlara güvenemiyoruz. akın bey'den memnunlar ama 3 ay süre veriyor tutmuş mu anlamak için, ben patlarım o sürede, ama fikrim değişir akın beye yaptırırm belli olmaz. şimdilik murat bey bana uzak olduğu için harun özkanı düşünüyorum garanti diyor ama arada ciddi ücret farkı var malesef...
selam arkadaşlar. Bende sizler gibi madur olnlardanım. Yazılanları elimden geldiği kadarıyla okudum ve inanın bende buradaki arkadaşlarım gbi çok çaresizim. Doktor çok önemli ewt ama parada bi yerde işin içine giriyo. Ben istanbulda oturuyorum ilklerde korkut beye gitmeyi düşündük sonra hakkında çok ii şeyler duymadık. Ebru hanım çok iyi dediler ama ankarada günü birlik gidip gelmek sıkıntısı var. En son bursada murat aslan beyi buldum ve olumlu sonuç alanlar çok adamın konuşmasındanda bu idrak ediliyor. Fiyatı 1750 tl dedi ve tekrar muayeneye çağırıyo kontrol amaçlı. Size napmalıyım?
canım ben bursada yaşıyorum yarın murat aslana gideceğim bilgi için hatta büyük ihtimal ona yaptıracağım sizleri bilgilendiririm
Canım yarın senden dört gözle haber bekliyo olucam. ben bursada oturmadıgım için sıkıntı olur diye gitmesem mi diye düşünüyorum.
merhaba arkadaşlar...
ben 2012 şubat ayında dr şahap inmeze ameliyat oldum. kalıcı yöntem dedi. kontrole gel filan dememişti bana. garanti yöntem dedi. kesinlikle aklında kalmasın dedi. ankaraya gittim. ameliyat olup döndüm. bu ay evlendim... eşimle birlikte olduğumda ilk önce kan filan gelmedi. 2. kez beraber olduğumda kan kanamam oldu ama o da sonradan oldu. lavaboya çıktığımda... mutlaka tekrar kontrole gidin doktorunuza. benim eşim hiçbirşey söylemedi. anladı ya da anlamadı onu bilmiyorum ama hala yüzüme aynı sevgi dolu gözlerle bakıyor. hiçbirşey sormadı bana. umarım hepiniz için iyi olur. fırsat buldukça yazarım buraya. ben forumu takip edemiyorum. eğer sormak istediğiniz birşey olursa pm atabilirsiniz.
kızlar yardım edın bana dun akın beye gıttım muayene oldum 9 ve 6 yonunde centıkler var dedı yanıı bı sonrakı ılıskınde kanama meydana gelmez dıye konustu akın bey ve asıstanı cok ıyı ama napıcamı bılmıyorum yardım edın akın beye gıden ve bu ıslemı yaptıran varsa lutfen yazsın
Bende Akın Beye yaptırdım.18 gün oldu.Kontrole gidicem Ocak ayının sonunda.
Akın Bey beni 1.5 ay sonra çağırdı.
Bende Akın Beye yaptırdım.18 gün oldu.Kontrole gidicem Ocak ayının sonunda.
cemre canım hoş geldin bende seni arıyordum bende pazar günü yaptırıcam şahap beye ilişkide zorlandın mı? yaklaşık 10 ay sonra sanırım kontrole gitmeden ilişki yaşadın lavaboda da olsa kanaman gerçekleşmiş mutluluklar dilerim. peki tavsiyen ne olur bize msj hakkım yok cvp verirsen sevinirim.
çok dağıldım yine kızlar benim sonuç nasıl olacak acaba kanaması olanlar olmayanlar ya benimkide olmazsa naparım ben offff offfff ağlıyorum yine((
bu işlemi yaptırdıgında çok acı hıssettınmı nasıl gectı benım tedırgınlıgım sadece acı duymak
tamam canım haber vericem nerde oturuyorsun istdaysan hiç korkma 2 saatte burdasın ben yönlendiririm seni tarif ederim sana
canım acı falan hiçbirşey duymuyorsun.ben bir ara çok kastım kendimi ama acıdan değil,düşenceler utanma falan derken,asistanı elimi tuttu.beni konuşturdu bir ara espiri bile yaptım hatta hep birlikte güldük:)
acı hissetmiyorsun sadece iplerin dikildiği anı hissediyosun.bitincede hiçbir acı yok.çok az bir sızı oda dayanamıcak gibi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?