merhaba arkadaşlar...
ben 2012 şubat ayında dr şahap inmeze ameliyat oldum. kalıcı yöntem dedi. kontrole gel filan dememişti bana. garanti yöntem dedi. kesinlikle aklında kalmasın dedi. ankaraya gittim. ameliyat olup döndüm. bu ay evlendim... eşimle birlikte olduğumda ilk önce kan filan gelmedi. 2. kez beraber olduğumda kan kanamam oldu ama o da sonradan oldu. lavaboya çıktığımda... mutlaka tekrar kontrole gidin doktorunuza. benim eşim hiçbirşey söylemedi. anladı ya da anlamadı onu bilmiyorum ama hala yüzüme aynı sevgi dolu gözlerle bakıyor. hiçbirşey sormadı bana. umarım hepiniz için iyi olur. fırsat buldukça yazarım buraya. ben forumu takip edemiyorum. eğer sormak istediğiniz birşey olursa pm atabilirsiniz.

cemre canım hoş geldin bende seni arıyordum bende pazar günü yaptırıcam şahap beye ilişkide zorlandın mı? yaklaşık 10 ay sonra sanırım kontrole gitmeden ilişki yaşadın lavaboda da olsa kanaman gerçekleşmiş mutluluklar dilerim. peki tavsiyen ne olur bize msj hakkım yok cvp verirsen sevinirim.

Son düzenleme:

Akın Bey beni 1.5 ay sonra çağırdı.

Kızlar ben işlem yaptıralı 18 gün oldu.Dikiş falan düşmedi yada düştüde ben görmedim.Sizce bu çok kötü birşey mi?Yani düşmemesi?

canım ben bursada yaşıyorum yarın murat aslana gideceğim bilgi için hatta büyük ihtimal ona yaptıracağım sizleri bilgilendiririm

cemree arkadasım sen de bence sahap beyin magdurusun... biz eğer bu işlemi yaptırıyorsak kesin bariz kanamanın olması gerekir. sende olmamış. Aynı bana da kontrole gelmene gerek nyok demişti. Allahdan kontrolumu arkadaşımın ablasına yaptırmışım. Çünkü eğer seninki gibi kanama olmaması durumunda eşim beni direk suçlar ve boşanma noktasına gelirdik... evet sana katılıyorum arkadaşım kesinlikle doktorunuz gerek yok dese bile gidin kontrole. Tekrar söylüyorum bence Şahap bey bu konuda çok ters bir doktor. Bana telefondaki hitabını ve sert konuşmalarını asla unutamadım. Kızlar buradan söylüyorum ben maddi ve manevi olarak mağdur oldum siz olmayın. Kesin bariz kanaması olan doktorlarla ve içinize sinen doktorlarla görüşün. Bu işin psikolojik boyutunu unutmayın derim...benim canımı çok acıttı Şahap bey...

cemree arkadasım sen de bence sahap beyin magdurusun... biz eğer bu işlemi yaptırıyorsak kesin bariz kanamanın olması gerekir. sende olmamış. Aynı bana da kontrole gelmene gerek yok demişti. Allahdan kontrolumu arkadaşımın ablasına yaptırmışım. Çünkü eğer seninki gibi kanama olmaması durumunda eşim beni direk suçlar ve boşanma noktasına gelirdik... evet sana katılıyorum arkadaşım kesinlikle doktorunuz gerek yok dese bile gidin kontrole. Tekrar söylüyorum bence Şahap bey bu konuda çok ters bir doktor. Bana telefondaki hitabını ve sert konuşmalarını asla unutamadım. Kızlar buradan söylüyorum ben maddi ve manevi olarak mağdur oldum siz olmayın. Kesin bariz kanaması olan doktorlarla ve içinize sinen doktorlarla görüşün. Bu işin psikolojik boyutunu unutmayın derim...benim canımı çok acıttı Şahap bey...

Bende Akın Beye yaptırdım.18 gün oldu.Kontrole gidicem Ocak ayının sonunda.

çok dağıldım yine kızlar benim sonuç nasıl olacak acaba kanaması olanlar olmayanlar ya benimkide olmazsa naparım ben offff offfff ağlıyorum yine ((

canım ilişkide zorlanma yaşamadım ama dediğim gibi ilk birlikte olduğumda kanamam olmadı. şahap beye ameliyat olacaksan mutlaka söyle bunları. kontrole de git mutlaka bence cnm.

çok dağıldım yine kızlar benim sonuç nasıl olacak acaba kanaması olanlar olmayanlar ya benimkide olmazsa naparım ben offff offfff ağlıyorum yine ((

canım ben bu formda kanaması olmayanı hiç okumadım merak etmem umutsuzluğa düşme sakın ama mutlaka düğünden 1 kaç gün önce drna git

bu işlemi yaptırdıgında çok acı hıssettınmı nasıl gectı benım tedırgınlıgım sadece acı duymak

Canım acı falan hiçbirşey duymuyorsun.Ben bir ara çok kastım kendimi ama acıdan değil,düşenceler utanma falan derken,asistanı elimi tuttu.Beni konuşturdu bir ara espiri bile yaptım hatta hep birlikte güldük:)
Acı hissetmiyorsun sadece iplerin dikildiği anı hissediyosun.Bitincede hiçbir acı yok.Çok az bir sızı oda dayanamıcak gibi değil.

tamam canım haber vericem nerde oturuyorsun istdaysan hiç korkma 2 saatte burdasın ben yönlendiririm seni tarif ederim sana

istanbulda oturuyorum canım gelmesi sıkıntı deilde tekrar çagırırsa düğünden bi kaç gün önce falan gelemem diye korkuyorum o anki telaşla.s

Son düzenleme:

canım sen kalıcımı dikicimi oldun hangi dr kafam karıştı formu sürekli okuduğumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…