istanbulda oturuyorum canım gelmesi sıkıntı deilde tekrar çagırırsa düğünden bi kaç gün önce falan gelemem diye korkuyorum o anki telaşla.s
Kizlar bugun cok kotu bisey oldu eski nisanlimla karsilastim yaninda eside vardi biara esini nasil atlatti bilmiyorum ama yanima gelip hayatin boyunca evlenemiyceksin bakire olmayan birini kimse istemez dedi ve iyiki yapmisim dedi zatn benimki isteyerek olan bisey degildi okadar canim acidiki bide kerc yapar gibi mutkulugunu gozume soktu sabahtan beri aglamaktan mahvoldum bn bu pisligi nasil temizliycem diye kara kara doktor dusunurken o bikere daha canimi yakti biran once diktirip evlenmek istiyorum o hakli cikicak dikim tutmuycak gene ben rezil olcam diye cok korkuyorum ya bi obur bu olaydan dolayi ona mahkum lcaktim yada rest cekicektim rest cektim ama gene ben cekiyorum
Kizlar bugun cok kotu bisey oldu eski nisanlimla karsilastim yaninda eside vardi biara esini nasil atlatti bilmiyorum ama yanima gelip hayatin boyunca evlenemiyceksin bakire olmayan birini kimse istemez dedi ve iyiki yapmisim dedi zatn benimki isteyerek olan bisey degildi okadar canim acidiki bide kerc yapar gibi mutkulugunu gozume soktu sabahtan beri aglamaktan mahvoldum bn bu pisligi nasil temizliycem diye kara kara doktor dusunurken o bikere daha canimi yakti biran once diktirip evlenmek istiyorum o hakli cikicak dikim tutmuycak gene ben rezil olcam diye cok korkuyorum ya bi obur bu olaydan dolayi ona mahkum lcaktim yada rest cekicektim rest cektim ama gene ben cekiyorum
kızlar bugün işlemi yaptırıyorum bana dua edin yarın cvbı yazıcam sizlere buaralar giremeyebilirim koşturmacadan ama en kısa zamanda yarın gece yazmaya çalışıcam bana gönülden dua edin nolur
kızlar bugün işlemi yaptırıyorum bana dua edin yarın cvbı yazıcam sizlere buaralar giremeyebilirim koşturmacadan ama en kısa zamanda yarın gece yazmaya çalışıcam bana gönülden dua edin nolur
haklısın canım karşıya geçeceğim diyip bile gelebilirsin ama tabi risk bu kendi şehrnde düşünemezmiai şişli akın bey yada korkut bey
Akına gitmeyi düşünüyorum aslında iyimi bilmiyorum ama artk ne olursa olsun bi an önce bitsin istiyorumm..
Akın beye yaptırıp sonucu olumlu olan var.. kontrole gittiğimiz sürece kurtulcaz bu durumdn inş
İnşallah canım akın beyle hiç konuşmadım aslında. Olumsuz sonuç alanda gördüğüm kadarıyla hiç yok demi?
cemree arkadasım sen de bence sahap beyin magdurusun... biz eğer bu işlemi yaptırıyorsak kesin bariz kanamanın olması gerekir. sende olmamış. Aynı bana da kontrole gelmene gerek yok demişti. Allahdan kontrolumu arkadaşımın ablasına yaptırmışım. Çünkü eğer seninki gibi kanama olmaması durumunda eşim beni direk suçlar ve boşanma noktasına gelirdik... evet sana katılıyorum arkadaşım kesinlikle doktorunuz gerek yok dese bile gidin kontrole. Tekrar söylüyorum bence Şahap bey bu konuda çok ters bir doktor. Bana telefondaki hitabını ve sert konuşmalarını asla unutamadım. Kızlar buradan söylüyorum ben maddi ve manevi olarak mağdur oldum siz olmayın. Kesin bariz kanaması olan doktorlarla ve içinize sinen doktorlarla görüşün. Bu işin psikolojik boyutunu unutmayın derim...benim canımı çok acıttı Şahap bey...
Biri vardı ama o hiç kontrole gitmemiş ve kanaması olmamış,kontrolsüz kanama garantisini hiç bir doktorda veremiyo zaten.. belki dikkat edememiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?