O zaman kontrol kesin gerekli akın bey tekrar çağırıyo dimi? o zaman hiç il dışına çıkmayayım.

Akın beye işlem sonrası kontrole 3 ay sonra çağırdı gittim şimdi bi kez daha gitmemi istiyo düğün öncesi.. yani en az 3 kez doktora gitmek gerekiyo,şehir dışına çıkmak zor olabilir bu nedenle 3 kez gitmen gerekebilir

güçlü olmalısın. kime yaptırırsan yaptır kontrole git. kişiden kişiye göre de sonuçlar değişebiliyor. herkesin zar yapısı farklı. benim arkadaşım ebru hanıma yaptırdı kanaması olmadı. ama o eski erkek arkadaşı ile evlendiği için sorun olmadı. hiçbir doktorun garantisi yok. sen elinden geleni yap. asla panikleme. o an birçok erkek kanamaya bakmıyor. birçok şekilde atlatabilirsin bile. sadece sakin olman lazım. iyi olacak her şey inşallah. yaşadığım şeyleri yaşıyorsun. seni öyle iyi anlıyorum ki... iyileşme sürecinde de hep destek olmak isterim. dikkat et kendine...

kalıcı yaptırdın demi canımm nasılsın şimdi memnun musun?

evt canım kalıcı yaptrdım,kontroldede tutmuş dedi şu durumda kanar dedi,ama düğün tarihi belli olmadığından,bi kaç hafta önce gidicem belli olunca,son kez bakmak lazım garanti olması açısından dedi

Çok ii canım sen memnunsan bende akına gideyim o zaman. hem istanbulda oda benm için bi avantaj bi saatimi bile almaz gitmek.böle çağrsaması çok iyi aslında çagırmazsa kötü. sen ne kadara anlaştın herşey dahil canım?

tabiki çağırması daha iyi.. paranı alıp yol verebilir. ama garantiye almak istiyo. 1500 herşey dahil canım

kızlar sonunda gittim doktora baştan anlatayım ben5 aydır bu işlemi araştırıyodum ve flep yöntemi yaptırıcaktım geçiciyi kesinlikle düşünmüyodum sonra doktora gittim ve beni flepten vazgeçirdi 1000 tlye geçici yaptırdım bugün kalbim güm güm attı girerken kapıdan ordaki kız dikim içinmi geldiniz dedi o an okadar kötü hissettimki kendimi biraz suratsızdı kız ama onu görücek gözüm yoktu artık neyse doktor geldi ve o koltuğa oturdum okadar utandımki anlatamam size yerin dibi olsa giricektim yani sakinmisin dedi hayır dedim hiç bişey hissetmiceksin hemen biticek dedi ve 10 dk sürdü hiç acı hissetmedim meğerse sprey yapmış önce 1 dikiş attı o daraltmak içinmiş eriyen dikişmiş benim saat 6 yönünde 1 yırtığım varmış 2 dikişi lacivert bi iple yaptı oda kanaması içinmiş %100 kanıcak dedi ama senden şunu istiyorum dedi sadece 1 kez yapıcaksın kan geldiği zaman başka yapma dedi ayrıca o ipi hissedermi karşı taraf dedim kesinlikle hissetmez ipler arka tarafta dedi aliv cim kabızlık meselesinide sordum çok ıkınma orayı zorlıcak hareketlerde bulunma dedi bak sana tavsiyem acı biber yemen hemen bağırsakları çalıştırıyo benim en büyük korkum ipi hissetmesiydi o konudada rahatladım kuru tutmamı söyledi bide doktor sanki hiç bişey yapmamış gibi şüphelendim bile ha doktora sordum bide eminmisiniz diktiğinizden dedim bana güldü şimdilik anlatıcaklarım bukadar kızlar hiç bi ağrım sızım yok acıma bile yok eğer geçici için imkanınız varsa geçici yaptırın kızlar hee ayrıca ilişkiye girerken zorlanıcaksın sakın yarım bırakma dedi parmak bile zor giricek dedi kızlar dua edin benim için bugün işim rast gitti yarında gider inşallah dualarınıza ihtiyacım var

tabiki çağırması daha iyi.. paranı alıp yol verebilir. ama garantiye almak istiyo. 1500 herşey dahil canım

canım ya ben de akın beye karar vermek üzereyim, tek korkum düğünden önce gelebilir miyim, eğer düğünden 5 gün önce gelip bir dikiş attırsam olur mu acaba garanti amaçlı? akın bey bu duruma ne der acaba? düğünden önce ist'a komşu bir ilde olacağım, akın beyin yanına gitmem nerden baksanız 2 buçuk-3 saati bulur ama yazın günler uzun oluyor neyseki. düğünüm ist'da olsaydı hiç tereddüt etmez akın bey2e yaptırırdım işlemi ist'a alışverişe gidiyorum deyip fln bi şekilde gelebilirim belki düğünden önce ama nişanlımı atlatabilir miyim hiç bilmiyorum

geçmiş olsun. sadece yırtık dikiliyor sanıyordum. neden sadece bir kez olacakmış onu merak ettim.

dualarımız senınle hopıcık ıns hersey ıstedıgın gıbı olur darısı basımıza

kızlar ben akın beye gıttıgımde bana 9 ve 6 yonunde yırtık var dedı sıze cokmu yırtıklarım o ıslemı yaptırdıgımda tutarmı =(

kızlar ben akın beye gıttıgımde bana 9 ve 6 yonunde yırtık var dedı sıze cokmu yırtıklarım o ıslemı yaptırdıgımda tutarmı =(

canım sonuçta kaç yırtık olursa olsun işlem yapılmazsa kanama olmuyor 2. ilişkide, ben farkeden bir şey olacağını sanmıyorum. ben de muayene olmak istiyorum aslında, akın bey muayene için ne kadar ücret aldı? benim de en az 2 yırtığım vardır diye düşünüyorum çünkü çok ani yaşadım o olayı, hiç bir şey anlamadan bir anda oldu tecavüz gibi, geçtiğimiz mayıs ayında

geçmiş olsun,dualarım seninle,inşallaah atlatacaksın sende,iyi haberlerle döneceksin,yeterki doktorun söylediklerini birebir uygula,hiç panik yapma.. iyi düşün iyi olsun.

Akın bey tek dikişe ne der bilmiyorum,bence onunla konuş kesin bi şekişde kararını ver.. o da kendinden çok emin bir doktor. seni yönlendirir,şehir dışında olacağını söyle düğününün bakalım ne diyecek..

geçmiş olsun. sadece yırtık dikiliyor sanıyordum. neden sadece bir kez olacakmış onu merak ettim.

yaranın iyileşmesi gerekiyo dedi normal ilişkilerdede öyle olması gerekiyomuş zaten ertesi gün o lacivert ipi cımbızla çek dedi bana karşı tarafın hissetmesi imkansız dikişler arkada çünkü dedi bide şuanda bi kadın doğumcu baksa bakire sanar seni dedi

hopicik senin adına çok sevindim. Rabbim yardımcın olsunn.. Arkadaşlar bende akına gidicem muayene olucam önce muayene ücreti ne kadr acaba açıkcası akın beyle iletişime geçicek bi numara bulamadım nette.s.s.s.s

şişli med yaz iletişim bilgileri çıkar.. muayene 200 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…