O zaman kontrol kesin gerekli akın bey tekrar çağırıyo dimi? o zaman hiç il dışına çıkmayayım.
kızlar inşallah hepimizin yüzü güler hepimiz mutlu oluruz ben hergün dua ediyorum hepimize bunu ancak yaşayan anlar ya tutmazsa olmazsa korkusu çok kötü birşey kendimi rahatlatmaya çalışıyorum bi yaptırsam da geçse şu günler kontrole gideceğim düğünüde beklemeyeceğim ne olacaksa düğünden önce olsun istiyorum şahap beye güveniyorum bana güven verdi ama kanaması olmayanlar ve kötüleyenler var o çok korkutuyor beni(
Akın beye işlem sonrası kontrole 3 ay sonra çağırdı gittim şimdi bi kez daha gitmemi istiyo düğün öncesi.. yani en az 3 kez doktora gitmek gerekiyo,şehir dışına çıkmak zor olabilir bu nedenle 3 kez gitmen gerekebilir
sen Akın beye mi yaptırdın canım?
evet ona yptrdım canım
kalıcı yaptırdın demi canımm nasılsın şimdi memnun musun?
evt canım kalıcı yaptrdım,kontroldede tutmuş dedi şu durumda kanar dedi,ama düğün tarihi belli olmadığından,bi kaç hafta önce gidicem belli olunca,son kez bakmak lazım garanti olması açısından dedi
Çok ii canım sen memnunsan bende akına gideyim o zaman. hem istanbulda oda benm için bi avantaj bi saatimi bile almaz gitmek.böle çağrsaması çok iyi aslında çagırmazsa kötü. sen ne kadara anlaştın herşey dahil canım?
tabiki çağırması daha iyi.. paranı alıp yol verebilir. ama garantiye almak istiyo. 1500 herşey dahil canım
1 dikiş attı o daraltmak içinmiş eriyen dikişmiş benim saat 6 yönünde 1 yırtığım varmış 2 dikişi lacivert bi iple yaptı oda kanaması içinmiş %100 kanıcak dedi ama senden şunu istiyorum dedi sadece 1 kez yapıcaksın kan geldiği zaman başka yapma dedi ayrıca o ipi hissedermi karşı taraf dedim kesinlikle hissetmez ipler arka tarafta dedi
kızlar sonunda gittim doktora baştan anlatayım ben5 aydır bu işlemi araştırıyodum ve flep yöntemi yaptırıcaktım geçiciyi kesinlikle düşünmüyodum sonra doktora gittim ve beni flepten vazgeçirdi 1000 tlye geçici yaptırdım bugün kalbim güm güm attı girerken kapıdan ordaki kız dikim içinmi geldiniz dedi o an okadar kötü hissettimki kendimi biraz suratsızdı kız ama onu görücek gözüm yoktu artık neyse doktor geldi ve o koltuğa oturdum okadar utandımki anlatamam size yerin dibi olsa giricektim yani sakinmisin dedi hayır dedim hiç bişey hissetmiceksin hemen biticek dedi ve 10 dk sürdü hiç acı hissetmedim meğerse sprey yapmış önce 1 dikiş attı o daraltmak içinmiş eriyen dikişmiş benim saat 6 yönünde 1 yırtığım varmış 2 dikişi lacivert bi iple yaptı oda kanaması içinmiş %100 kanıcak dedi ama senden şunu istiyorum dedi sadece 1 kez yapıcaksın kan geldiği zaman başka yapma dedi ayrıca o ipi hissedermi karşı taraf dedim kesinlikle hissetmez ipler arka tarafta dedi aliv cim kabızlık meselesinide sordum çok ıkınma orayı zorlıcak hareketlerde bulunma dedi bak sana tavsiyem acı biber yemen hemen bağırsakları çalıştırıyo benim en büyük korkum ipi hissetmesiydi o konudada rahatladım kuru tutmamı söyledi bide doktor sanki hiç bişey yapmamış gibi şüphelendim bile hadoktora sordum bide eminmisiniz diktiğinizden dedim bana güldü şimdilik anlatıcaklarım bukadar kızlar hiç bi ağrım sızım yok acıma bile yok eğer geçici için imkanınız varsa geçici yaptırın kızlar hee ayrıca ilişkiye girerken zorlanıcaksın sakın yarım bırakma dedi parmak bile zor giricek dedi kızlar dua edin benim için bugün işim rast gitti yarında gider inşallah dualarınıza ihtiyacım var
kızlar ben akın beye gıttıgımde bana 9 ve 6 yonunde yırtık var dedı sıze cokmu yırtıklarım o ıslemı yaptırdıgımda tutarmı =(
kızlar sonunda gittim doktora baştan anlatayım ben5 aydır bu işlemi araştırıyodum ve flep yöntemi yaptırıcaktım geçiciyi kesinlikle düşünmüyodum sonra doktora gittim ve beni flepten vazgeçirdi 1000 tlye geçici yaptırdım bugün kalbim güm güm attı girerken kapıdan ordaki kız dikim içinmi geldiniz dedi o an okadar kötü hissettimki kendimi biraz suratsızdı kız ama onu görücek gözüm yoktu artık neyse doktor geldi ve o koltuğa oturdum okadar utandımki anlatamam size yerin dibi olsa giricektim yani sakinmisin dedi hayır dedim hiç bişey hissetmiceksin hemen biticek dedi ve 10 dk sürdü hiç acı hissetmedim meğerse sprey yapmış önce 1 dikiş attı o daraltmak içinmiş eriyen dikişmiş benim saat 6 yönünde 1 yırtığım varmış 2 dikişi lacivert bi iple yaptı oda kanaması içinmiş %100 kanıcak dedi ama senden şunu istiyorum dedi sadece 1 kez yapıcaksın kan geldiği zaman başka yapma dedi ayrıca o ipi hissedermi karşı taraf dedim kesinlikle hissetmez ipler arka tarafta dedi aliv cim kabızlık meselesinide sordum çok ıkınma orayı zorlıcak hareketlerde bulunma dedi bak sana tavsiyem acı biber yemen hemen bağırsakları çalıştırıyo benim en büyük korkum ipi hissetmesiydi o konudada rahatladım kuru tutmamı söyledi bide doktor sanki hiç bişey yapmamış gibi şüphelendim bile hadoktora sordum bide eminmisiniz diktiğinizden dedim bana güldü şimdilik anlatıcaklarım bukadar kızlar hiç bi ağrım sızım yok acıma bile yok eğer geçici için imkanınız varsa geçici yaptırın kızlar hee ayrıca ilişkiye girerken zorlanıcaksın sakın yarım bırakma dedi parmak bile zor giricek dedi kızlar dua edin benim için bugün işim rast gitti yarında gider inşallah dualarınıza ihtiyacım var
canım ya ben de akın beye karar vermek üzereyim, tek korkum düğünden önce gelebilir miyim, eğer düğünden 5 gün önce gelip bir dikiş attırsam olur mu acaba garanti amaçlı? akın bey bu duruma ne der acaba? düğünden önce ist'a komşu bir ilde olacağım, akın beyin yanına gitmem nerden baksanız 2 buçuk-3 saati bulur ama yazın günler uzun oluyor neyseki. düğünüm ist'da olsaydı hiç tereddüt etmez akın bey2e yaptırırdım işlemiist'a alışverişe gidiyorum deyip fln bi şekilde gelebilirim belki düğünden önce ama nişanlımı atlatabilir miyim hiç bilmiyorum
geçmiş olsun. sadece yırtık dikiliyor sanıyordum. neden sadece bir kez olacakmış onu merak ettim.
hopicik senin adına çok sevindim. Rabbim yardımcın olsunn.. Arkadaşlar bende akına gidicem muayene olucam önce muayene ücreti ne kadr acaba açıkcası akın beyle iletişime geçicek bi numara bulamadım nette.s.s.s.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?