banada Akın bey öyle dedi,2-3 gün ara ver dedi iyileşmesi için yaranın ağrı çok olurmuş yoksa,normaldede öyle olması gerekiyo demişti

canım çok sevindim hadi geçmş olsun

çok sağolun desteğiniz için çok mutlu ettiniz beni silerde olmasanız nasıl aşıcaktım bunları bilmiyorum bugün sonucu yazıcam umarım olumlu olur

bana da doktor "ip hissedilmiyor, vajina duvarına gizliyoruz" diye yazmış. inşallah güzel haberlerini alırız:)

benım olayımda senınkıne benzıyo canım bende hıcbısey anlamadan bıan oldu ılıskı yasamadım muayene ucretı 100 tl alıyo ama cok anlayıslı bı doktor

kızlaaaaaaaarrrr kan geldi ve tatmin edici bi şekilde hemde, önce bakamadım geldimi dedim geldi dedi peçeteyle silince resmen kandı ilişkiye girerken baya acıdı zor girdik ama dayandım kızlar kendinizi hiç üzmeyin bana 2 dikiş atıldı biri daraltmak için biride kanama için ve ben çok küçük biyerde yaşıyorum hiç canınızı üzüpte paralarınızı dökmeyin geçici kesin çözüm hareketlerimide kısıtlamadım hatta bugün unutup çömeldim bile :) çok sağolun dualarınız için sormak istediklerinize açığım darısı başınıza :)

canım msj atamıyorum yenı uye oldugum ıcın ınan cok sevındım senın adına allah mutlulugunu daım etsın sen gecıcı ıslemı nerde yaptırmıstın?

Son düzenleme:
canım msj atamıyorum yenı uye oldugum ıcın ınan cok sevındım senın adına allah mutlulugunu daım etsın sen gecıcı ıslemı nerde yaptırmıstın?

bingölde canım hemde normal bş kadın doğumcu duyulmuş biri değil hiç başka memleketlerle uğraşmayın kendi şehrinizden bi doktora gidin evet geçici yaptırdım ben canım kalıcı yaptırıcaktım doktor vazgeçirdi ve inanırmıısn oturduğumla kalktığım bi oldu o koltuktan hemen bitti tek bi dikişle

canım pekı sende kac yırtık vardı bende 2 tane yırtık varmıs ben ondan korkuyorum ve gecıcı yaptırdıgında dugunde oynayamama gıbı bı kısıtlaman oldumu acı hıssettınmı

Geçmiş olsun çook sevindim :)) umut oluyosunuz buradan bize.. mutluluğun daim olsun canım

canım benim çokkkkkkkkkk sevindimmmmmmmm hadi geçmiş olsun çok çok mutlu olursun inş :)

çok sevindimmm canımm biliyordum kanayacağını:):) rüya gibi şu an her şey bi anda oldu bitti geçmiş olsun...

canım benimmm çok sevindim gözün aydın. yarın bende gidiyorum operasyon yaptırmaya. inşallah çok mutlu olursun. darısı başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…