yaranın iyileşmesi gerekiyo dedi normal ilişkilerdede öyle olması gerekiyomuş zaten ertesi gün o lacivert ipi cımbızla çek dedi bana karşı tarafın hissetmesi imkansız dikişler arkada çünkü dedi bide şuanda bi kadın doğumcu baksa bakire sanar seni dedi
şişli med yaz iletişim bilgileri çıkar.. muayene 200 tl
kızlar sonunda gittim doktora baştan anlatayım ben5 aydır bu işlemi araştırıyodum ve flep yöntemi yaptırıcaktım geçiciyi kesinlikle düşünmüyodum sonra doktora gittim ve beni flepten vazgeçirdi 1000 tlye geçici yaptırdım bugün kalbim güm güm attı girerken kapıdan ordaki kız dikim içinmi geldiniz dedi o an okadar kötü hissettimki kendimi biraz suratsızdı kız ama onu görücek gözüm yoktu artık neyse doktor geldi ve o koltuğa oturdum okadar utandımki anlatamam size yerin dibi olsa giricektim yani sakinmisin dedi hayır dedim hiç bişey hissetmiceksin hemen biticek dedi ve 10 dk sürdü hiç acı hissetmedim meğerse sprey yapmış önce 1 dikiş attı o daraltmak içinmiş eriyen dikişmiş benim saat 6 yönünde 1 yırtığım varmış 2 dikişi lacivert bi iple yaptı oda kanaması içinmiş %100 kanıcak dedi ama senden şunu istiyorum dedi sadece 1 kez yapıcaksın kan geldiği zaman başka yapma dedi ayrıca o ipi hissedermi karşı taraf dedim kesinlikle hissetmez ipler arka tarafta dedi aliv cim kabızlık meselesinide sordum çok ıkınma orayı zorlıcak hareketlerde bulunma dedi bak sana tavsiyem acı biber yemen hemen bağırsakları çalıştırıyo benim en büyük korkum ipi hissetmesiydi o konudada rahatladım kuru tutmamı söyledi bide doktor sanki hiç bişey yapmamış gibi şüphelendim bile hadoktora sordum bide eminmisiniz diktiğinizden dedim bana güldü şimdilik anlatıcaklarım bukadar kızlar hiç bi ağrım sızım yok acıma bile yok eğer geçici için imkanınız varsa geçici yaptırın kızlar hee ayrıca ilişkiye girerken zorlanıcaksın sakın yarım bırakma dedi parmak bile zor giricek dedi kızlar dua edin benim için bugün işim rast gitti yarında gider inşallah dualarınıza ihtiyacım var
çok sağolun desteğiniz için çok mutlu ettiniz beni silerde olmasanız nasıl aşıcaktım bunları bilmiyorum bugün sonucu yazıcam umarım olumlu olur
yaranın iyileşmesi gerekiyo dedi normal ilişkilerdede öyle olması gerekiyomuş zaten ertesi gün o lacivert ipi cımbızla çek dedi bana karşı tarafın hissetmesi imkansız dikişler arkada çünkü dedi bide şuanda bi kadın doğumcu baksa bakire sanar seni dedi
canım sonuçta kaç yırtık olursa olsun işlem yapılmazsa kanama olmuyor 2. ilişkide, ben farkeden bir şey olacağını sanmıyorum. ben de muayene olmak istiyorum aslında, akın bey muayene için ne kadar ücret aldı? benim de en az 2 yırtığım vardır diye düşünüyorum çünkü çok ani yaşadım o olayı, hiç bir şey anlamadan bir anda oldu tecavüz gibi, geçtiğimiz mayıs ayında
şişli med yaz iletişim bilgileri çıkar.. muayene 200 tl
çok sağolun desteğiniz için çok mutlu ettiniz beni silerde olmasanız nasıl aşıcaktım bunları bilmiyorum bugün sonucu yazıcam umarım olumlu olur
kızlaaaaaaaarrrr kan geldi ve tatmin edici bi şekilde hemde, önce bakamadım geldimi dedim geldi dedi peçeteyle silince resmen kandı ilişkiye girerken baya acıdı zor girdik ama dayandım kızlar kendinizi hiç üzmeyin bana 2 dikiş atıldı biri daraltmak için biride kanama için ve ben çok küçük biyerde yaşıyorum hiç canınızı üzüpte paralarınızı dökmeyin geçici kesin çözüm hareketlerimide kısıtlamadım hatta bugün unutup çömeldim bile :) çok sağolun dualarınız için sormak istediklerinize açığım darısı başınıza :)
canım msj atamıyorum yenı uye oldugum ıcın ınan cok sevındım senın adına allah mutlulugunu daım etsın sen gecıcı ıslemı nerde yaptırmıstın?
bingölde canım hemde normal bş kadın doğumcu duyulmuş biri değil hiç başka memleketlerle uğraşmayın kendi şehrinizden bi doktora gidin evet geçici yaptırdım ben canım kalıcı yaptırıcaktım doktor vazgeçirdi ve inanırmıısn oturduğumla kalktığım bi oldu o koltuktan hemen bitti tek bi dikişle
kızlaaaaaaaarrrr kan geldi ve tatmin edici bi şekilde hemde, önce bakamadım geldimi dedim geldi dedi peçeteyle silince resmen kandı ilişkiye girerken baya acıdı zor girdik ama dayandım kızlar kendinizi hiç üzmeyin bana 2 dikiş atıldı biri daraltmak için biride kanama için ve ben çok küçük biyerde yaşıyorum hiç canınızı üzüpte paralarınızı dökmeyin geçici kesin çözüm hareketlerimide kısıtlamadım hatta bugün unutup çömeldim bile :) çok sağolun dualarınız için sormak istediklerinize açığım darısı başınıza :)
canım benimmm çok sevindim gözün aydın. yarın bende gidiyorum operasyon yaptırmaya. inşallah çok mutlu olursun. darısı başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?