kızlar ben bugün bulundugum sehırde op.dr kadın dogumcuya muayeneye gıttım.bana bakıre oldgumu söyledı ..hatta bekaret raporu verdı.ıstedıgınle istediğin zaman evlenebılırsın dedi.ben de acıklama yaptım ılk doktorum bakıresın kızlıgın elastık dedı dedım.ardından bır dokora daha gıttım 2 yırtıgın sonra bır doktora daha gıttım oda 3 yırtıgın var dedı dedım.vajınan genıs ve kızlıgın elastık dedi. bu da senın allah tarafından yapın .buna yapacak hıc bır sey yok rahat ol .dedım kı hocam evlendıgımde doktora gıdersem gotururse esım kanamam olmazsa eğer yıne bu sıızn dedıgınızı derler degıl mı dedım.kesınlıkle evet dedı.bu ıslemı yapan doktorlar var ıstersen yonlendırebılırım ama yok kı kızım senın hıc bır seyın yok zar ve rahım yapın yuzunden dedı.ben aglamaya basladım anneme sarıldı doktor en begendıgım annelık ornegını sergıledınız dedı.para amacıyla sana boyle soylemıs her ıkı doktor gıttıgın ılk doktorda benım dedıgımı demiş dedi.dıgerlerının dedıklerıde ustelık tutarsız dedı bırı 2 bırı 3 demıs işte bunlar bu operasyonu yapan doktorlar dedı.sırf para kazanmak ıcın.sana bunu dıyen doktora sormak lazım acaba senın neyını dıkecek dedı.ıstedıgınlee korkmadan evlenebılırsın dedi.kanaman olabılırde olmayabılırde .tamamen karsı tarafın penıs boyuyla alakalı durum dedı.cunku rahmın cok geniş dedi.işte böyla arkadaslar kıme ınanacagımı sasırdım sevınsem mı uzulsem mı anlamadım:S beynım durmus durumda..sızce gunenıp yoluma hıc bır sey yokmus gıbı devam mı etmelıyım...

ileride evleneceğin biri olduğu zaman ona "ilk gece ve kanamadan çekindiğini sonradan doktora gitmektense baştan gitmeyi" teklif edebilirsin. bence bu tür işlemleri yaptırıp başını durduk yere ağrıtma.

Son düzenleme:

cnm gözün aydın, bişey sorucam, lacivert iple dikildi demişsin o ip dışarıdan bakınca görünmüyomuydu ve o ip düştümü ne oldu??? düştüyse yada dışardan görünüyosa eşinin görme olasılığı olmazmı? ben flep yaptırdım da düğüne bi kaç gün kala gerekirse dikiş atılacak tekrar bu yüzden soruyorum..

canım pekı sen hıc ılıskıye gırme gıbı bı durumun oldumu kı doktora gıttın bende ılk akın beye sonrada normal kızlık zarı dıkımı yapmayan doktora gıttım ıkısınınde dedıgı bır degıl

ilk dikişi eriyen ipten yapmış diğeri lacivert dediğimde öyle kalın bi ip değil saç telindan bile ince ve yaptırdığımda öyle çok elleyemedim ama hiç bişey görünmüyodu şimdide elliyorum ta ilerde çok ufak bi çıkıntı var doktor cımbızla çek dedi ama nasıl yapıcam bilmiyorum denedim dün yapamadım kendi kendine düşermi acaba die düşünüyorum ama aynaya bakıp denicem bide o ipi hiç dert etmeyin siz eşiniz hayatta görmez şimdi tekrardan girsem ilişkiye ipi çekmememe rağmen anlamaz yani ipi dert etmeyin bile kızlar hiç üzmeyin kendinizi bakın öyle uzak şehirlere gidipte ne masraf edin nede psikolojiinizi bozun kendi şehrinizde varsa eğer başarılı bi kadın doğumcu ona bi danışın ben 2 günde hallettim bu işi tabi akla karayı seçtim biraz ama sonunda sizinde dualarınızla herşey yolunda gitti :) şimdi çok mutluyum daha düğünümüz olmadı ama eğer düğünden 2 gün önce yaptırsaydım ozamanda kanardı eminim çünkü ben doktora benim çok hareketli bi iş hayatım var dedim devamlı çocuklarla uğraşıyorum kimi çocuk geliyo ittiriyo kimisi geliyo çarpıyo tenefüslerde çok riskli oluyodu düğünümdede zıplaya zıplaya oynardım yani hiçterettüt etmeden doktorun yapma dediği hareketi bile yaptım bişey olmadı çömelme demişti bende unuttum bu işlemi yaptırdığımı ve çömeldim hiç bi zarar gelmemiş yani hiç korkma canım sen ip görünmez o dert bile değil

canım msj atamıyorum yenı uye oldugum ıcın ınan cok sevındım senın adına allah mutlulugunu daım etsın sen gecıcı ıslemı nerde yaptırmıstın?

geçmiş olsun çook sevindim :)) umut oluyosunuz buradan bize.. Mutluluğun daim olsun canım

canım benim çokkkkkkkkkk sevindimmmmmmmm hadi geçmiş olsun çok çok mutlu olursun inş :)

çok sevindimmm canımm biliyordum kanayacağını:):) rüya gibi şu an her şey bi anda oldu bitti geçmiş olsun...

canım benimmm çok sevindim gözün aydın. Yarın bende gidiyorum operasyon yaptırmaya. Inşallah çok mutlu olursun. Darısı başıma

çok sağolun kızlar hepinize çok teşekkür ederim eğer minikperim ve esn19 okuyosa onlarada çok teşekkür ederim çok destek oldular bize bilgilendirdiler hiç üzülmeyin hepsi geçicek biticek bu yaşadığımız olay 5 saniyede sona eriyo ama eğer flepmi geçicimi derseni gözüm kapalı geçici derim heleki flep yaptırmayı düşünüpte eğer tutmazsa son gün geçici yaptırırım die düşünen arkadaşlar hiç tatlı canınızı üzmeyin 2gün önceden gidin yaptırın ve kurtulun geçicide 2 gün dikkat ederken flepte aylarca dikkat etmeniz gerekiyo hepinizde mutlu olucaksınız inşallah darısı başınıza :)

canım arkadaşlarım biliyorum çok kısa sürede veda ediyorum ama sizlerde anlarsınızki insan artık yaşadıklarını unutmak istiyor olabildiğince yardımcı olmaya çalıştım size artık bende farklı topiklerde dolaşmak istiyorum çok şükür ben kurtuldu bu dertten inşallah sizlerde hepiniz kurtulursunuz benim gibi size tek tavsiyem çok paralar döküpte kendinize eziyet etmeyin inanın kafada büyütülücek bişey değilmiş çıkıyorum artık canımın daha fazla acımasını istemiyorum kendime yeni bi sayfa açtım artık arkama bakmak istemiyorum sizleri çok seviyorum.

kızlar sürekli popüler isimler donuor ve onlarda fiyatları yukseltiorlar. mesela ankarada gökçen erdoğan var yada eminm başka doktorlarda vardır .onlarıda araştrmak lasım aslnda

kızlar mrblar operasyonu yaptırdım. yaklaşık 45 dk sürdü. şuan hafif ağrılarım var. dinleniyorum. herşey çok güzeldi. çok kolay oldu. lokal anestezi ile oldum. doktor bey sakinleştirici yaptı. bütün stresimi gerginliğimi hüznümü aldı çakır keyiftim. kolay bi işlem hiç gerilmeyin korkmayın kafanızdaki endişeleri söküp atın. ayrıca doktorum çok ilgiliydi operasyon sonrası yaptığı işlemi aynayla gösterdi adet kanın için küçücük bi delik kaldı dedi nasıl pansuman yapacağımı anlattı. birkaç gün dinlen dedi. istediğin her zaman arayabilirsin dedi. kartım var sende dimi dedi. kontrole gelmek istiyorsan 2.5 ay sonra gelebilirsin dedi. sakin bir yer olmasıda başka bir artı tarafı görülme tanınma riski yok siz doktor ve asistanı oluyorsunuz. çok ben çok memnun kaldım üstelik 45 dk sürdü ve baya baya dikti kontrole gittiğimde ve 3 ay sonrada sonucumu sizlerle paylaşacağım. artık tek soru işareti kanamanın gerçekleşip gerçekleşmeyeceği inşallah dokular tutar kanamam gerçekleşir dua edin bana kızlar.

islemi kime yaptirdin cnm

canım en zor kısmını atlatmıssın umarım dokular tutar sende artık kurtulursun bu durumdan kanaman gerceklesir darısı basımıza ..

canım en zor kısmını atlatmıssın umarım dokular tutar sende artık kurtulursun bu durumdan kanaman gerceklesir darısı basımıza ..

inaşallah canım benim ben hepimiz için çok çok dua ediyorum. çok zor günler geçirdim çok ağladım çok üzüldüm bu kadar kolay olacağını tahmin etmiyordum. inşallah bundan sonrasıda çok güzel ilerler bide kanamam gerçekleşse daha rahat bi nefes alıcam önümde 2.5 ay var düşünmememeye çalışacağım düşündükçe psikolojim bozuluyor. darısı sizlerin başına inşallah hepimizin yüzü güler çok mutlu oluruz

ayrıca betabeta arkadaşım sana minnettarım çok destek oldun bana allah senden razı olsun. çok teşekkür ederim herşey için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…