ayrıca betabeta arkadaşım sana minnettarım çok destek oldun bana allah senden razı olsun. çok teşekkür ederim herşey için
canım pekı sen hıc ılıskıye gırme gıbı bı durumun oldumu kı doktora gıttın bende ılk akın beye sonrada normal kızlık zarı dıkımı yapmayan doktora gıttım ıkısınınde dedıgı bır degıl
canım kafam çok karıştı ya bir arkadaş şahap inmeze çok kötü dedi sanırım sen memnunsun
evet yanı bır sene ılıskımız oldu bızım ..ha 5 6 senedır hıc kımseyle bısey olmuyor acaba dıyorum onun etkisi mi..bilmiyorum ya ne yapmalıyım.kime guvenmelıyım..benım ılk gıttıgım doktorda bana boyle dedı ardından ıcıme sınmedı baska doktora gıttım o 2 yırtık dedı sora baska doktora gıttım oda 3 yırtık dedı.tabı bu esnada herhangı bır ılıskım soz konusu değil..2 oldu bır an da kendı kendıne 3 ..yıne bısey demedım.sonra tekrar annemle bu doktora gıttım bu da yıne ılk dokorumun dedıgını dedi.ne yapacaımı sasırdım kurul raporu bıle verdi.ya arkadaslar ben ne yapmalıyım sızce? nısanlıma bu durumu nasıl ızah etmelıyım..
valla canım bana çok ilgiliydi istediğin zaman arayabilirsin dedi. 2.5 ay sonra kontrole gelmek istiyorsan gel dedi gidip baktırıcam dokularım tutmuşmu sonucumuda paylaşıcam sizlerle herkes ebru hanım diyor ama 2.500 lira çok fazla durumu olanlar gidebilir ama bu resmen sömürü şahap bey hem ücret hemde operasyonun kalıcılığı bakımından daha güvenilir geldi. birde neyi farkettim kızlar ben çok fazla kan tahlili ve iğne yaptıran biriyim boğaz enfeksiyonum iğnesiz geçmez doktor bey koldan sakinleştirici ve kalçadan ağrı kesici iğne yaparken hiç hissetmedim ilk defa iğnenin girdiğini hissetmeden enjeksiyon oldum. birde formu baştan sona okudum yazılan herşeyi karşılaştırdım. minikperim diye bir arkadaşda doç dr. murat aslana kalıcı flep operasyonu yaptırmış ve 45 dkya yakın sürmüştü teknikleri aynı gibi hemen hemen sonrasında ağrılar tedavilerde de benzerlik var. okuyun kendiniz değerlendirin kafanıza kim yatıyorsa ona gidin. ha şöyle bişey var gerçekten ağrı ve sızı çok oluyor annem bugün lohusa kadın gibi niye yürüyosun dedi bana kaldım öyle söyleyecek bişey bulamadım sonra hemoroid olmuşum dedim. hareketleriniz kısıtlanıyor ağrı acı sızlama oluyor oturup eğilemiyorsunuz ama dayanıyorum geçecek bu günler dinleniyorum uyuyorum gece 5 te ağrıyla uyandım ağrıdan uyuyamadım ağrı kesici içtim geçti. bu kadar benim söyleyeceklerim inşallah tutar ne kadar düşünmemeye çalışsamda ya tutmazsa şüphesi oluyor. şu kanamamda gerçekleşsin gönül rahatlığıyla tavsiye ederim sizlere şuan için birşey söyleyemeyeceğim ama sonucum belli değil çünkü
kızlar mrb. bugun ebru hanımı aradım haftasnu randevu aldım.fakat başından savar gibi tamam gelirsin dedi. yani beni biyere not ettiğinden bile şüphelym.parasıda fazla. 20 25 dakıka sürüor dedi. napcagmı bilemedim cok popüler tamamda hastalaryla yeternce ilgileniormu acaba bana başndan savar gibi geldi. napcagmı bilemedm
ayrıca betabeta arkadaşım sana minnettarım çok destek oldun bana allah senden razı olsun. çok teşekkür ederim herşey için
bu arada kızlar bu batikonu kaç gün kullanacağız günde 3 defa dedi doktor ama kaç gündü onu hatırlayamadım bide ben günde 5-6 defa fırsat buldukça batikonluyorum zararı olmazdır heralde
Kizlar cmts dugun tarihim bellioluyo ve ben hala bi islem yaptirmadim gecicimi yaptirsam kalicimi bilmiyorum ama doktora artik kesin karar verdim ist burcu hanim ve korkut beye iyi diyen olmadi onlar kendilerine cok guvensede,akin beye gidip memnun kalan ve guvenen arkadaslarimiz cok oyuzden bnde akin beye gitmeye karar verdim
kızlar bugün 2. günüm ağrılarım azaldı yürüyüşüm düzeldi aynayla bakıyorum ne dikiş ne iplik görüyorum ama eskisi gibi değil ne bi delik var ne bişey dümdüz olmuş oram tutuyordur inşallah yalnız şöyle bir sorun var büyük tuvaletimi yapamıyorum normalde günlük düzenli yapardım bu gün 3 kere gittim tuvaletim geliyor ama çıkmıyor ağrıyor acıyor zorlamakda istemiyorum bekunis içtim işe yarar inşallah tutmazsa diye çok korkuyorum kaynayacak mı acaba ordaki etler bana nedense tekrar açılacak gibi geliyor :SS betateta ben ismini hep yanlış yazmışım onuda yeni farkettim :)) kusura bakma o kadar uçmuşum yani lütfen ayrılma burdan sen yazınca rahatlıyorum umutlanıyorum hep buralarda kal olur mu? iyi ki varsın
cnm benimde ayni korkularim var ama o son kontroller bence bizi yari yolda birakmamak icin ve sen kendin degin akin bey doguda falan bunun olumle sonuclandigini soylemis bunu soyleyen bi doktor bunun bilincindeyse yapmaz boyle bisry bide sunu dusun son kontrolde bile olsa bu formda kanamasi olmayan olmadi ztn kntine az kaldi kendini strese sokma arkadasim atlatcaz hepimiz insBenim kafam allak bullak oldu ya şu açıklık olayından.Yani orası açık olcak mı olmayacak mı?Düz bakınca dümdüz duruyor ama ıkınınca aralanıyor.Bu iş beni iyice strese soktu.Sanki yaptırmadım gibi.Korkar oldum herşeyden.Sanki doktorlar yalan söyleyecek olmayan şeye oldu diyecek gibi düşünüyorum.İnsanları atarlar mı böyle risklere onuda bilmiyorum.Hayırlısı ile kurtulalım inşallah.
Cnm yaptircam cok arastirtikca cok kafa karisiyo ve daha cok bunalima giriyorum akin bey kanama garantisi veriyo nekadar kanama olcagini bile soyluyo oyuzden son kararim o enkotu ihtimal gecici yaptircam akin beyin gecici yaptirip sonuc alanlar vardi burdaKararın sana hayır getirsin inş canım.. Akın bey hem maddi açıdan çok sarsmıyo,hemde manevi olarak güven veriyo insana.. bi an önce yaptır kurtul inan çok rahatlayacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?