Kimisi aralık olmaması lazım diyor,kimisi aralık olmalı diyor.İnternette resimlerdende bişey anlaşılmıyor.Ne zor işmiş ya,isyan etmek istemiyorum Allah daha başka dertler vermesin bizlere.Umarım güzel geçer,bu zamanları atlatıp mutlu olanlar arasına bizlerde katılırız umarım.İçimde hem bir umut hemde bir korku var.Umarım sizlere güzel haberler iletebilirim kontrolden sonra.

cnm zatn kendi kendine goremezsin bnce oyle olsa herkes kizlik muayenesini kendi yapardi ayrica aciklik olmasa adet veta akinti problemi olanlarin nasil olcak adet kanamasi icin bi yer birakiyolardir kizlik tipleri bile birbirinden farkli bnce sen orayi cok inceleme cnm allah korusun yanlislikla zarar verirsin cok kafana takilirsa akin beyi ara tepki vericek bi adama bnzemiyo bizde mutlu olcaz ins korkun olmadi normal o kani gorene kadar hepimizin yuregi agzinda cnm oh bitti diyene kadar

tabiki geçicide yaptırabilirsin ama Akın bey flepi daha çok öneriyo bilgin olsun sen yine gittiğinde konuşursun canım..

ya okadar takıntı yapma canım biz anlayamıyız onu dr değiliz ki dokturuna güven hatta 2-3 doktora git bence için rahatlaması için işlemi yaptırdıkdan sonra

ya okadar takıntı yapma canım biz anlayamıyız onu dr değiliz ki dokturuna güven hatta 2-3 doktora git bence için rahatlaması için işlemi yaptırdıkdan sonra
cnm bnce baska doktora gitmek iyi degil oda oburunu kotuleyip oda para almak icin tutmamis seni kandirmis diyo sende ona guvenip ona diktirmk istiyosun enson betate nin badina gelnleri biliyosun baska doktor tutmamis dedi parasida yoktu gidemedi ama iliskiye girdiginde kanamasi oldu bu konuda doktorlar bize acimiyo gercegi sotlemiyo bnce eniyisi yaptirdigin doktora guvenmek tabi bu sadece benim fikrim sizi yanilmayim kizlar

canım sende haklısın ama ben şahsen devlet hastanesindeki dr gitmeyi düşünüyorum onların yalan söyleyeceğin düşünmüyorum

canım sende haklısın ama ben şahsen devlet hastanesindeki dr gitmeyi düşünüyorum onların yalan söyleyeceğin düşünmüyorum

Devlet hastanelerindeki doktorlarda çok iyi değiller.Ben bir süre önce farklı bir bölüme gittim.Adam bana bir işlem uyguladı iğne ile ve sonucum çıktı 1 ay sonra.Gittim karşısına derdimi anlatıyorum bana soruyor yok ne yapmıştık falan diye.Önüne koymuşum sonucu bakta gör ben ne biliyim.Bende anlattım işte bana kızdı falan öyle değilmişte yanlış söylemişim.Bende sinirlendim zaten o kadar detay bilseydim o koltukta ben oturuyor olurdum sizde karşımda benim yerimde olurdunuz dedim.Sustu,sonrada kıvırıyor yok yanlış olmasın diyeymiş.Orası sizin alanınız ben hastayım evraklarımı getiririm sorunumu söylerim siz sonuçlarınıza bakmalısınız dedim.Şimdi gitmem lazım sırf o doktorun takibinde olduğum için gitmiyorum.O yüzden devlet hastaneleride iyi değil.Gerçekten en doğrusu kendi doktoruna güvenmek.Sonuçta başkasına gitcem kanar der emin olamam,kanamaz der emin olamam.Ama doktoruma derim benim için çok önemli diye,o bakar çaresine.

Son düzenleme:

devlet hast doktorların bekaret kontrolüne verdikleri tepkiyi biliyomusun peki,herkes yapmıyo o kontrolü,iyi düşün bence

kendi doktorundan başkasına gittiğinde o gittiğin doktora da güvenilirmi dimi ama.. sırf para almak için tutmamış diyebilirler sonuçta,kendi doktorumuza güvenelim,son anda gitmek gerekirse gidelim sorunsuz atlatırız inş o zaman

aynen bak tutarsız konusmalar..yanı bılmıyorum bana bunu ılk gıttıgım doktrumda demıstı.sonra ben ımkansız dedım bı daha gıttım 2 doktor dedı bı daha gıttım 3 dedı .sonra buna gıttım bıseyın yok dedı bıde kurul raporu verdı .rapordada soyle yazıyor vajınal akıntıdan oturu gelen hastamızın kızlıgının tam ve esnek oldugu maueyen sonucu anlasılmıstır ve kurul tarafından ıspatlanmıstıır .yazıyor.ve bashekım ımzalı fılan..ben de dıyorum forumda bır arkadas yazmıs bıde kadın dogum evıne mı gıtsem devlet hastanesıne dıyorum eger oda boyle derse yoluma dvm edıım unutayım dıorum..

kızlar doç. dr. murat aslanın sitesine girin bursakizlikzari diye orda herşey anlatılmış resimleri bile var ve kalıcı operasyonun 2 şekilde yapıldığını öğrendim biri flep diğeri benim olduğum şekilde premer tamir bu premer orjinal haline yakın oluyormuş kimse anlamıyormuş ama işte iyileşimi ve dokuların tutması zormuş ve diğerlerine göre daha ağır girip bakın ilk günler iyiydim şimdi hafif hafif kanamalarım olmakta yarın şahap beyi arayacağım bu arada şahap bey işlemden sonra bana aynayla gösterdi adet kanı için yuvarlak kurşun kalem büyüklüğünde delik kaldı görüomusun dedi sonra biraz ıkınırmısın dedi ıkındığımda ordan kan çıktı aynayla gördüm ben herşey çok güzel ama süreç zor kızlar dokularımda tutsa şu günlerde bi geçse ağrıya acıya razıyım ben yeterki tutsun

Tuttu desede son kontrole ben mutlaka gitmeyi düşünüyorum.Yani gelme gerek yok dese bile ben zorla gidicem.Aklımda sorun kalmasın.Öyle yada böyle,bişey yapması gerekirse yapar zaten,gerekmezsede yapmaz ama aklımda soru kalmaz.En iyisi tek bi yer ile ilerlemek.Durmadan aynı stresi nereye kadar yaşayalım ki...

yeni bir şey daha öğrendim. ebru hanım vs 10 dk da yapanlar flep, 45 dk süren ağrılı ise premer. şimdi ayıp değilmi 10 dk lık ile 45 dk lık aynı para ödemeye. hayat memat meselesi diye ben de dahil çoğu insan paranın ne kadar fahiş olduğunu önemsemiyor. çok okudum iyileşme tam olsa dahi her zaman risk varmış. geçici de kesinlikle kanama olur denmiş. bu nedenle geçiciye karar verdim. üstelik hastanedeki kadın doğumcular yapan arkadaşlarına yönlendiriyor. çok da uygun fiyata. hopicik in dediği gibi şehrinizdeki bu işlemi çok yapan bir kadın doğumcuya yaptırmak daha mantıklı.

Son düzenleme:

aynen canım bi doktora daha git eger o da aynı seyı solerse yoluna devam et .. birsey daha sorucam senın ılk ılıskınde kan gelmişmiydi?

aynen canım bi doktora daha git eger o da aynı seyı solerse yoluna devam et .. birsey daha sorucam senın ılk ılıskınde kan gelmişmiydi?
elinde raporun varsa cnm niye bukadar sikiyosun canini bisey olursa cikarir raporunu gosterirsin

Murat bey hem istanbulda hem bursadami calisiyo burda yaptiran ve sonuc alan coktu dimi arkadaslar murat beyden ama ist yaptirmisti bi arkadas sitesindede

sakın devlet hastanesine gitmeyin..muayene etmiyorlar ancak adli olaylarda bekaret kontrolü yapıyorlar..sıkılıp üzüldüğünüzle kalırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…