Tmm cnm hatirladim bn baska bi doktorla karistirdimcanım murat bey bursada yapıyo bu işlemi
Bnde kesinlikle burda olcam yardimci olcam herkese bi atlatiyim su sureci cok zor yadayan bilir oyuzden burda olcm tabi benim kanamam olur kazasiz belasiz kurtulursam bu derttenaylin30 arkadaşım sana çk önmli bi soru sordum özelden msj hakkın olduğu halde cevap yazmadın.neden?senin tuttu rahata kavuştun diye mi..ALLAh rızası için dedim ALLahın adını andım .burda herkes için söylemiyorum ama bir kaç kişi kanamam oldu ve ya tuttu diye kurtuldum diye bizim halimizden anlamaz oldu bu bencillik değil mi? düşmeş kalkmaz bir ALLAh bunu kimse unutmasın..sen bu hayatta insanlara yardım et ki iyilik yap ki ALLAh ta seni o gecen den kurtarsın sizleri bilmem ama ben evlendiğim de de sonucum da da buraya gelip her şeyi er ya da geç yazacağım arkdaşlarım
Kizlar iyice bunalima girdim nasil atlatcaz bu donemi bugun akin beyi aradim ulasanadim yerinde yokmus kime diktircem nasil diktircem nasil kaniycakmi esim anliycakmi diye dusunmekten ensonunda turlarcam herkese destek olamaya calidiyorum ama icime atarken kendim patlak verdim iyiki sizler cardinuzda dertlesiyoruz
Kizlar iyice bunalima girdim nasil atlatcaz bu donemi bugun akin beyi aradim ulasanadim yerinde yokmus kime diktircem nasil diktircem nasil kaniycakmi esim anliycakmi diye dusunmekten ensonunda turlarcam herkese destek olamaya calidiyorum ama icime atarken kendim patlak verdim iyiki sizler cardinuzda dertlesiyoruz
aynen canım bi doktora daha git eger o da aynı seyı solerse yoluna devam et .. birsey daha sorucam senın ılk ılıskınde kan gelmişmiydi?
elinde raporun varsa cnm niye bukadar sikiyosun canini bisey olursa cikarir raporunu gosterirsin
Cnm aile planlamasi gittigindede bakiyolar ilidkin zormu kokaymi olcak diye tabi istesen sende doktor bakti elastik kanamaz olmaz diyince bnde rica ettim rapor yazdi o gece niye kanama olmadi diye icinde suphe kalmasin istersen senlede gidebiliriz dersin bnceciceğim ne dıye aldım raporu dıyicem? ne dıyeyım bır kılıf uydurayım dıyorum..adetım bıttıgı zaman doktora gıdeyım tekrardan rahatsız oldugumu bılıyo nısanlım.dr a gıt dıyıp duruyo sonra gıttım desem ve gıttıgımde de doktora sordum muayene ederken oda elastık dedı desem ..raporuda yazdı fılan desem dıyorum.bilmiyorum kı.benım gıttıgım ozel hastaneydı raporu belki ondan verebılmıstır.
arkadaşım hani mantarda kaşıntı oluyor ya bunun içinde doktora gidiyorlar ve doktor ordan örnek alıyor yanlış bilmiyorsam sende bunun için gideceğini söyle ve sonra doktorun senin zarın hakkında bunları söylediğini söyle rapor bile yazdı de.ama nişanlın ne tepki verir bilmiyorum herkes inanmayabilir onu en iyi sen tanıyorsun söylemek ya da söylememek sana kalmış ama arkdaşım.ciceğim ne dıye aldım raporu dıyicem? ne dıyeyım bır kılıf uydurayım dıyorum..adetım bıttıgı zaman doktora gıdeyım tekrardan rahatsız oldugumu bılıyo nısanlım.dr a gıt dıyıp duruyo sonra gıttım desem ve gıttıgımde de doktora sordum muayene ederken oda elastık dedı desem ..raporuda yazdı fılan desem dıyorum.bilmiyorum kı.benım gıttıgım ozel hastaneydı raporu belki ondan verebılmıstır.
bildiğim kadarıyla eşinizle ilişkiye girerseniz ve kanama olmazsa doktora gidilirse , doktor ilişki sonucu bekaretin bozulmadığını görünce o yorumu yapıyor. öyle bakmayla elastik denmiyor. siz yine de bir doktora sorun. durduk yere nişanlınızın aklına soru düşürmeyin. kimse başına birşey gelmeden böyle rapor vs almıyor. hatta elastik olduğunu bildiğinizi bile itiraf etmeyin. duyunca şaşırmış gibi yapın.
arkdaşım ne demek ıstedıgını anlamadım..yanı ancak ılıskı yasadım ne oldu dıye gıdersem mı bana bunu soyler doktor..mantar oldu da gıttım desem o esna da baktırdım fılan desem ..y offfffffffffffff ne yapıcam bılmıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?