merhaba canım geçmiş olsun çok.oraya baktın mı sen açıp ta nasıl açıldıdğını düşnüyorsun ? bir de akıntın var mı

batikonlarken açıyorum orayı o zaman ayna koyup baktım canım akıntıyla birlikte kanamam oluyor ilk olduğunda daha dardı şimdi baktım baya genişlemiş kaç gündür alışverişe çıkıyoruz dinlenemiyorum yürüdükçe sızlıyor kanıyor oooof (

kızlar banada yardım edn ya çentık ne oluor. pensn durumuna göre kanar dio doktr of muayne oldgm halde başa dondum belrszlkler içindeym

kızlar çok kötüyüm ölmek istiyorum bitsin artık bu acı bu dert dayanamıyorum olacak mı olmayacak mı ağlamaktan helak oldum allahım ne zormuş

kızlar banada yardım edn ya çentık ne oluor. pensn durumuna göre kanar dio doktr of muayne oldgm halde başa dondum belrszlkler içindeym

benim ilk kez başıma geldiğinde korkup geri çekildim ama kan geldi. sonra doktora gittim. doktor çok iyi bir bayandı. bana zarın yapısını anlatıp sende çok az yırtık var. eğer bir daha hiç ilişkiye girmezsen kanaman olur demişti. başka hastamda da aynısı olmuştu onda kanama oldu demişti. daha sonra ilişkim oldu ama zarar vermemeye çalıştık bende hiç kanama olmadı yada zarar vermeyelim dedikçe farkına varmadan çentik büyüdü belki bilemiyorum. en sonunda herşeyi göze alıp birlikte olduğumda hiç kanama olmadı.

kızlar çok kötüyüm ölmek istiyorum bitsin artık bu acı bu dert dayanamıyorum olacak mı olmayacak mı ağlamaktan helak oldum allahım ne zormuş
cnm bnde ayni durumdayim inan uzerimde evlilik baskisi olmasa korkudan evlenmem bnde akinbeye ulasamadikca uzuntuden kafayi yiyorum hayatimdaki kisi isi artik resmiyete dokmek istiyo ama yapcak biseyimiz yok bnce penisin buyuklugune bagliysa riske atma gecici yaptir yada bi baska doktora daha git bilgi al biyandanda ebru hanim bu iste bayaga iyi kanaman olur dediyse olur gibime geliyo sonucta kadin kanamaz diyip para alabilirdi demkki isleme gerek gormemis gercekten diye dusunuyorum

cnm pardon ggothicc le senin durumunu karistirdim

kızlar ebru hanm kesn kanar demedi. dese güvenrm . başka doktora daha görüncem bakalm o ne dicek. duruma göre bakıcam bi caresne.

bilerek işlem olmadım vicdanm rahat etmedi. belki kanar die. riske atmak istemedm kendmi.

marmar sen işlem yaptrdmı atlattnmı bu olayı yoksa

erkek arkadaşım bu konuda çok katı. olur da evlenmeye karar verirsek diye araştırmaya başladım. geçiciye karar verdim. henüz hiç bir şey yaptırmadım.

Şimdi benim anlamadığım burda herkes bi panik içinde yazışmalar falan bu operasyon gerçekleştikten sonra eşiniz anlamycakmı ilişki ye girdiğinizde.
Ya da siz zaten böyle bir tercihde bulunarak evlenmeden iliski yaşamıssınız neden düşüncenize saygı duymayan illa kızlık zarınız olsun isteyen birisiye evlenmeye çalışıyor ve kendi üzerinizde operasyon yaptırıp kanamalar ağrılar vs vs bunları yaşıyorsunuz ?
Aklma geldı bana cok tuhaf geliyor

canım anlyorum senin durumunu. bana da öyle söylemişti hem burcu hanım hem akın bey. kanayadabilir kanamayadabilir. bu penisin boyutuna ve ilişki esnasındaki zorlama vs şeylere bağlıymış ikiside öyle söyleyince bende riske atamadığımdan yaptırdım. hani hiç kan görmesem belki yaptırmazdım ilkinde.. ama riske atamazdım, hala da acaba yaptırmasamıydım kanar mıydı dediğim oluyor. yani zor bir karar. sen bi doktora daha görün hatta bir de bu operasyonu yapmayan ama zar muayenesini yapmaya karşı çıkmayan bir doktor bulursan ona da bir muayene ol bence.

canım bende akın beye muayeneye gıttıgımde bana da 9 ve 6 yonunde centıkler var demıstı bende centık ne anlama gelıyo dıye sordugumda yırtık demıstı bana =(

Son düzenleme:
kızlar ya neblym ben umutlandım bian işlemi yaptrmadım belki kanar die. başka bir doktora daha görünücem ama bulundgum sehrde malesef özel muayhnesi olan doktor çok az ve hepsi erkek. özel hastanelerdeki bayanlar yaparmı bu işlemi sizce oraya gtsem.

bende yaptırıcam gibi gözüukuor bu durumdadün yaptracaktım vicdan azabı cekmemek için yaptrmadım kızlar başka bir doktora daha görünp karar vereym dedm

benimde yırtıklarım cok yaklasık ıkıbucuk yıllık bırlıktelıgım oldu.zamanında hemen yaptıracam bu ıslemı dedım bır yıldır hala yapıyorum hala yapıyorum toparlanamadım bir türlü cok kotu durumdayım hep geriye bakıyorum hep eskiye yasananlara bakıyorum ne yapacagımı sasırdım

Arkadaşlar Allah yardımcınız olsun sizi bu sıkıntılardan biran önce kurtarsın inşallah...Allahım kadın olmak ne kadar zor ,bir deri ne kadar önemli bu toplum için. Erkekler ne kadar bencil kendi geçmişlerine bakmazlar mı hiç...Allah hepinizin karşısına anlayışlı ve gerçekten sevgiyi bir zara bağlamayacak kadar kaliteli insanlar çıkarır karşınıza...

Canım benim bir tanıdığım daha önceki ilişkisini defalarca yaşadı ama evleneceği erkekle birlikte olunca yine kan geldi. Eğer tam bozulma yoksa içini rahat tut ve bol dua et bence bir sorun çıkmayacak sende de...İnşallah..

yaşandı oldu bir kere, geriye bakıp ah vah çekersen kendini yıpratırsın güvenin gider. yaptırman gereksiz bence. karşına biri çıkarsa o zaman yaptırırsın. çok şükür halletmenin yolu var.

Kizlar bnde korkut beye gittigimde kizligimin normaldede kanamamistir dedi kizligimi tarif etti tabi bn o heycandan hicbisey hatirlamiyrm gercektende ilk iliskimde kanama olmadi bi damla varla yok arasiydi ama evlendiginde kanaman olmaz ve esin doktora getirdiginde onceden iliski yasadigin anlasilir dedi oyuzden bn yaptirmk zorundayim riske atamm hsyatimdaki kiside kana cok onem veriyo hos onem vermeyenide cok nadir yada beni bulmuyo yaptirip kurtulmak istiyorum ama tutmazsa diye cok korkuyorum akintim cok cinku ve fizyolojik akinti saglik belirtisi diyo doktorlar akin beye karar verdim ins yuzum kara cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…