merhaba canım geçmiş olsun çok.oraya baktın mı sen açıp ta nasıl açıldıdğını düşnüyorsun ? bir de akıntın var mıkızlar geçen pazar şahap beye operasyon olmuştum bugün 6. günüm kanamalarım var özelliklede yürüyünce oluyor doktor beyle görüştüm dinlen dedi dinlenecek fırsatım olmuyor sızlıyor ve orası sanki açılıyor betateta nerelerdesin çok ihtiyacım var sana
kızlar banada yardım edn ya çentık ne oluor. pensn durumuna göre kanar dio doktr of muayne oldgm halde başa dondum belrszlkler içindeym
cnm bnde ayni durumdayim inan uzerimde evlilik baskisi olmasa korkudan evlenmem bnde akinbeye ulasamadikca uzuntuden kafayi yiyorum hayatimdaki kisi isi artik resmiyete dokmek istiyo ama yapcak biseyimiz yok bnce penisin buyuklugune bagliysa riske atma gecici yaptir yada bi baska doktora daha git bilgi al biyandanda ebru hanim bu iste bayaga iyi kanaman olur dediyse olur gibime geliyo sonucta kadin kanamaz diyip para alabilirdi demkki isleme gerek gormemis gercekten diye dusunuyorumkızlar çok kötüyüm ölmek istiyorum bitsin artık bu acı bu dert dayanamıyorum olacak mı olmayacak mı ağlamaktan helak oldum allahım ne zormuş
cnm pardon ggothicc le senin durumunu karistirdimcnm bnde ayni durumdayim inan uzerimde evlilik baskisi olmasa korkudan evlenmem bnde akinbeye ulasamadikca uzuntuden kafayi yiyorum hayatimdaki kisi isi artik resmiyete dokmek istiyo ama yapcak biseyimiz yok bnce penisin buyuklugune bagliysa riske atma gecici yaptir yada bi baska doktora daha git bilgi al biyandanda ebru hanim bu iste bayaga iyi kanaman olur dediyse olur gibime geliyo sonucta kadin kanamaz diyip para alabilirdi demkki isleme gerek gormemis gercekten diye dusunuyorum
kızlar ebru hanm kesn kanar demedi. dese güvenrm . başka doktora daha görüncem bakalm o ne dicek. duruma göre bakıcam bi caresne.
bilerek işlem olmadım vicdanm rahat etmedi. belki kanar die. riske atmak istemedm kendmi.
marmar sen işlem yaptrdmı atlattnmı bu olayı yoksa
kızlar ben bugun muayne oldum. cok az centik var dedi doktor. penisin durumuna ve kendni sıkıp sıkmamana göre kanar dedi. ne yapmalym bilemedim.işlem olmadım başka bir doktora daha görünücem of belirszlkten hala kurtulamadım kızlar ya
benim ilk kez başıma geldiğinde korkup geri çekildim ama kan geldi. sonra doktora gittim. doktor çok iyi bir bayandı. bana zarın yapısını anlatıp sende çok az yırtık var. eğer bir daha hiç ilişkiye girmezsen kanaman olur demişti. başka hastamda da aynısı olmuştu onda kanama oldu demişti. daha sonra ilişkim oldu ama zarar vermemeye çalıştık bende hiç kanama olmadı yada zarar vermeyelim dedikçe farkına varmadan çentik büyüdü belki bilemiyorum. en sonunda herşeyi göze alıp birlikte olduğumda hiç kanama olmadı.
kızlar ya neblym ben umutlandım bian işlemi yaptrmadım belki kanar die. başka bir doktora daha görünücem ama bulundgum sehrde malesef özel muayhnesi olan doktor çok az ve hepsi erkek. özel hastanelerdeki bayanlar yaparmı bu işlemi sizce oraya gtsem.
bende yaptırıcam gibi gözüukuor bu durumdadün yaptracaktım vicdan azabı cekmemek için yaptrmadım kızlar başka bir doktora daha görünp karar vereym dedm
benimde yırtıklarım cok yaklasık ıkıbucuk yıllık bırlıktelıgım oldu.zamanında hemen yaptıracam bu ıslemı dedım bır yıldır hala yapıyorum hala yapıyorum toparlanamadım bir türlü cok kotu durumdayım hep geriye bakıyorum hep eskiye yasananlara bakıyorum ne yapacagımı sasırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?