http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-dogum/473036-kizlik-zarim.html

kızlar bakın bu kızdada centik varmış ama başka doktr bakiresn demş. ya bu doktorlarada güven yok napıcaz böle

şimdi kafayı yicem bu çentik dedikleri şey yırtık değilmi yani yırtık değilse ne? orda biri demiş evlenmeden önce bakmış kendisi kontrol etmiş saat 10, 2 ve 6 hızasında centıkler varmıs ama ılk ılışkısınde kanama olmus kafam iyice karıstı sonuc ne arkadaslar ????

minosh bencede yerinde olsam hiç böyle birşey söylemezdim marmar'a katılıyorum bu konuda.

Erkeklerin aklı bir garip.Önce sana hiçbişey demez ardından da aklına kurt düştüğü için seni yargılar durur.Boşu boşuna canını sıkarsın.Ayrıca bekaret raporunu ancak adli doktorlar verebiliyormuş.Nette okumuştum.Özel hastanede doktorlar kafalarına göre birşeyler veriyorlar.Belki yasal olarak geçerli bile kabul edilmeyecek.En basitinden şöyle örnek vereyim.Özel bir poliklinikten sskdan yararlanarak muayne olabiliyorsun.İstirahat için doktorun uygun gördüğü rapor maaşından kesiliyor ve devlet tarafından geri ödenmiyor.Çünkü özel hastaneler,poliklinikler vs... kayıtlarını bildirmiyorlar rapor verdik ettik diye.Ama devlet hastanelerinde durum aynı değil.Raporları işliyorlar ve maaşından kesilen ücreti geçte olsa iade alıyorsun.Oda hastanede oda doktor ama farklı işlemler ve yasal olarak işlenenler devlet kurumu raporları.

O yüzden nişanlına rapor aldım ettim gibi şeyler söyleyipte duran suyu bulandırma derim.

Son düzenleme:
çentik vajina duvarına inmeyen hasar sonucu oluşan ufak yırtıklarmış arkdaşım kanama olasılığı var anatomik bakire oluyorsun yalnız risk
almak istemiyorsanız diktirin diyor doktorlar o an ki duruma bağlı kanamayabilirmiş.
kızlar bu daraltma nereye yapılıyor vajina girşini mi kapatıyorlar daraltma ile ben çok merak ediyorum fikri olan var mı:26:

arkadaşlar benım bır arkadasım wardı ıkı yıl once sevgılısıyle bırlıkte oldu ve kanaması olmustu ama boyle bır ıkı damla hatta oda wc de gelmıs sevgılısı ınanmamıs hatta.sora uzerıne bı cok kez bırlıktelıklerı oldu belki 20 30 kez nıhayetınde 6 ay bırlıkte olmaya dvm ettıler.ancak cocuk bana yalan soyledıne getırdı işi ve ayrıldı...sımdı nısanlı ve onunla hıc bu konuları konusmadılar.7 aydır florttelerdı 2 aydır da nısanlılar.dun aradı hülya aliyle birlikte olduk dedı sonra dedım ve kanamam oldu hem de ilkinden cok fazla barız gozle gorulur sekıl dedi.arkadaslar bu iş şans mı kader mi bilemedim..çok şükür atlattı..darısı bize

cok sagol canım bu daraltmada vajına ıcını daraltıyolar gırısı fleple kapatıyolar

kızlar benm vajnam çok darmış. daraltmaya gerek yok dedi ebru hanım.

bu hafta snu başka bir doktora görünücem bakalm o ne dicek bakiresn derse tam bir muallakta kalırım. değilsem bile bunu solesn bileym ona göre yoluma bakarım belirszlk en kötüsü

çentği riske atmakta kötü ya o gece kanamazsa nlcak. oda var

aynen kızlar o risk bencede. kanamazsa nolcak . o evlenmemş olesne yaşamaş sansına kanamş. biz o riske giremeyz. doktorlarnda kesn knuşması lasım ne biçim iş bu ya.

ben düşünorum artık acaba hç bişey yaşamasaydm ve doktora gtseydm kem küm etseydi doktor yne böle napardık acaba . aklımıza yine kurt düşermydi

Canim sen niye anlamadim diyosun... Aliv centik denen durumu ne guzel anlatmis... Seninkide oyleymis iste... Tam iliskin olmamis ama zarinda kucuk bi yirtik var...bu durumda kanama ihtimalin var yani zaten vajinan da darmis bence yaptirmasan da olur...

Vajina girisine canim adi ustunde vajina daraltma ... Zar daraltma degil... Kanama once zardan sonra da daraltmadan oluyo...

aylincim yaptrımana gerek yok diorsunda ebru hanm garanti kanar demedki ben o stresle durmamam. garanti olması lasım erkek arkşm acayip hassas bu konuda

kanamam pensn durumuna ve kendmi sıkmama baglıymş kesn değil yani. kesn bişey yok ortada ona göre yoluma bakıcam bende

daraltmayıda murat bey vajne içine yapıor ebru hanmda vajna girişine bence benm anladgm bu. murat bey genel anzstesi yapıor cnkü ayrıca mnkperim girerken cok acıdı demşti içerden demşti

Kuzlar su dertten bi kurtulsak hayirlisiyla dusundukce arastirdikca kafa daha cok karisiyo bn ankarada olsam ebru hanima giderdim cnm hic dusunmeden gecici yaptir sende ebru hanimin bugune kadar olumsuz yada kotu bi sonucunu duymadik bnce icini rahat tut ebru hanim ist olsa bn hic dusunmezdim

Gothic haklisin canim yaaa hele ki esin bu konuda cok hassassa yapacak bisi yok riske girme benim canim... Offf sanki biz bu erkeklerden hesap soruyoz da hale bak. Yaa...

kızlar kafayı yicem hangisi dogru şimdi bende aynı Gothic'in durumdayım banada doktorun dediği sey 9 ve 6 yonunde centık var bi baska doktora daha gittim bu doktorda sigortayla anlasmalı bi hastane hicbi ücret almadan muayene oldum o doktorunda cevabı hafif yırtık var ıyı kı ılerı gıtmemıssın dedi şimdi ben bu işlemi yaptırsam mı sizce yoksa yaptırmasam mı yardım edin =(

o sigortaya gttğin doktor kanar dedmi.kanar dedyse yaptrma.ama garanti vermedyse o şüpheyle evlenlmez. kızlar bir yırtıkta aynı 6 yırtkta aynı snuçta kanamıycak azı çoğu yokki.

nişanlımısın bilmiyorum amaerkek arkadaşın kan diye tutturan erkeklerdense yaptır arkdaşım. riske atma 2 yrden yırtık vrmış çünkü..ilişki yaşamadığın için büyük ihtimal tutar zaten.snde akıntı sorunu vrmı.*?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…