http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-dogum/473036-kizlik-zarim.html
kızlar bakın bu kızdada centik varmış ama başka doktr bakiresn demş. ya bu doktorlarada güven yok napıcaz böle
bildiğim kadarıyla eşinizle ilişkiye girerseniz ve kanama olmazsa doktora gidilirse , doktor ilişki sonucu bekaretin bozulmadığını görünce o yorumu yapıyor. öyle bakmayla elastik denmiyor. siz yine de bir doktora sorun. durduk yere nişanlınızın aklına soru düşürmeyin. kimse başına birşey gelmeden böyle rapor vs almıyor. hatta elastik olduğunu bildiğinizi bile itiraf etmeyin. duyunca şaşırmış gibi yapın.
ciceğim ne dıye aldım raporu dıyicem? ne dıyeyım bır kılıf uydurayım dıyorum..adetım bıttıgı zaman doktora gıdeyım tekrardan rahatsız oldugumu bılıyo nısanlım.dr a gıt dıyıp duruyo sonra gıttım desem ve gıttıgımde de doktora sordum muayene ederken oda elastık dedı desem ..raporuda yazdı fılan desem dıyorum.bilmiyorum kı.benım gıttıgım ozel hastaneydı raporu belki ondan verebılmıstır.
çentik vajina duvarına inmeyen hasar sonucu oluşan ufak yırtıklarmış arkdaşım kanama olasılığı var anatomik bakire oluyorsun yalnız riskşimdi kafayı yicem bu çentik dedikleri şey yırtık değilmi yani yırtık değilse ne? orda biri demiş evlenmeden önce bakmış kendisi kontrol etmiş saat 10, 2 ve 6 hızasında centıkler varmıs ama ılk ılışkısınde kanama olmus kafam iyice karıstı sonuc ne arkadaslar ????
çentik vajina duvarına inmeyen hasar sonucu oluşan ufak yırtıklarmış arkdaşım kanama olasılığı var anatomik bakire oluyorsun yalnız risk
almak istemiyorsanız diktirin diyor doktorlar o an ki duruma bağlı kanamayabilirmiş.
kızlar bu daraltma nereye yapılıyor vajina girşini mi kapatıyorlar daraltma ile ben çok merak ediyorum fikri olan var mı:26:
arkadaşlar benım bır arkadasım wardı ıkı yıl once sevgılısıyle bırlıkte oldu ve kanaması olmustu ama boyle bır ıkı damla hatta oda wc de gelmıs sevgılısı ınanmamıs hatta.sora uzerıne bı cok kez bırlıktelıklerı oldu belki 20 30 kez nıhayetınde 6 ay bırlıkte olmaya dvm ettıler.ancak cocuk bana yalan soyledıne getırdı işi ve ayrıldı...sımdı nısanlı ve onunla hıc bu konuları konusmadılar.7 aydır florttelerdı 2 aydır da nısanlılar.dun aradı hülya aliyle birlikte olduk dedı sonra dedım ve kanamam oldu hem de ilkinden cok fazla barız gozle gorulur sekıl dedi.arkadaslar bu iş şans mı kader mi bilemedim..çok şükür atlattı..darısı bize[
işte arkadaşlar bu da doktorların dedıgıne gelıyo belki biraz şansta olabılır doktorlar bızım durumdakılere işlemi yaptırmıcak olanlara ılıskı esnasında penıs boyu veya kalınlıgı dıkkat edılmelı yada kendını kasman gerektıgını soluyolar allah hepımıze hayırlısını versın
arkadaşlar benım bır arkadasım wardı ıkı yıl once sevgılısıyle bırlıkte oldu ve kanaması olmustu ama boyle bır ıkı damla hatta oda wc de gelmıs sevgılısı ınanmamıs hatta.sora uzerıne bı cok kez bırlıktelıklerı oldu belki 20 30 kez nıhayetınde 6 ay bırlıkte olmaya dvm ettıler.ancak cocuk bana yalan soyledıne getırdı işi ve ayrıldı...sımdı nısanlı ve onunla hıc bu konuları konusmadılar.7 aydır florttelerdı 2 aydır da nısanlılar.dun aradı hülya aliyle birlikte olduk dedı sonra dedım ve kanamam oldu hem de ilkinden cok fazla barız gozle gorulur sekıl dedi.arkadaslar bu iş şans mı kader mi bilemedim..çok şükür atlattı..darısı bize[
işte arkadaşlar bu da doktorların dedıgıne gelıyo belki biraz şansta olabılır doktorlar bızım durumdakılere işlemi yaptırmıcak olanlara ılıskı esnasında penıs boyu veya kalınlıgı dıkkat edılmelı yada kendını kasman gerektıgını soluyolar allah hepımıze hayırlısını versın
Penis boyunu bilemiycegimuz icin bnce cok buyuk risk bu
Arkadaslar ben mesaj kutumu acamiyom... Niye cozemedim nolur soru soranlar yanlus anlamayin...
Kuzlar su dertten bi kurtulsak hayirlisiyla dusundukce arastirdikca kafa daha cok karisiyo bn ankarada olsam ebru hanima giderdim cnm hic dusunmeden gecici yaptir sende ebru hanimin bugune kadar olumsuz yada kotu bi sonucunu duymadik bnce icini rahat tut ebru hanim ist olsa bn hic dusunmezdimaylincim yaptrımana gerek yok diorsunda ebru hanm garanti kanar demedki ben o stresle durmamam. garanti olması lasım erkek arkşm acayip hassas bu konuda
kanamam pensn durumuna ve kendmi sıkmama baglıymş kesn değil yani. kesn bişey yok ortada ona göre yoluma bakıcam bende
daraltmayıda murat bey vajne içine yapıor ebru hanmda vajna girişine bence benm anladgm bu. murat bey genel anzstesi yapıor cnkü ayrıca mnkperim girerken cok acıdı demşti içerden demşti
kızlar kafayı yicem hangisi dogru şimdi bende aynı Gothic'in durumdayım banada doktorun dediği sey 9 ve 6 yonunde centık var bi baska doktora daha gittim bu doktorda sigortayla anlasmalı bi hastane hicbi ücret almadan muayene oldum o doktorunda cevabı hafif yırtık var ıyı kı ılerı gıtmemıssın dedi şimdi ben bu işlemi yaptırsam mı sizce yoksa yaptırmasam mı yardım edin =(
kızlar kafayı yicem hangisi dogru şimdi bende aynı Gothic'in durumdayım banada doktorun dediği sey 9 ve 6 yonunde centık var bi baska doktora daha gittim bu doktorda sigortayla anlasmalı bi hastane hicbi ücret almadan muayene oldum o doktorunda cevabı hafif yırtık var ıyı kı ılerı gıtmemıssın dedi şimdi ben bu işlemi yaptırsam mı sizce yoksa yaptırmasam mı yardım edin =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?