nişanlımısın bilmiyorum amaerkek arkadaşın kan diye tutturan erkeklerdense yaptır arkdaşım. riske atma 2 yrden yırtık vrmış çünkü..ilişki yaşamadığın için büyük ihtimal tutar zaten.snde akıntı sorunu vrmı.*?
o sigortaya gttğin doktor kanar dedmi.kanar dedyse yaptrma.ama garanti vermedyse o şüpheyle evlenlmez. kızlar bir yırtıkta aynı 6 yırtkta aynı snuçta kanamıycak azı çoğu yokki.
suan nısanlı degılım canım evliligi dusunuyoruz ama ben ertelıyorum korkuyorum o konu hakkında hıc konusmadık konusunca sankı anlıcak dıye cok korkuyorum dedıgın gıbı hıc ılıskı yasamadım hemen kendımı gerı cektım ama kan gelmıstı bende de akıntı cok var hatta gunluk ped kullanıyorum o ıslemı yaptırdıgımızda akıntı sorun yaratırmı
bende de akıntı var malesef hani kuru tuttun deniyr ya akıntı içinde söyleniyor sanırım.akıntı çok değilse sorun olmaz ama çoksa sorun bence ilaç veriyorlar ama fayda etmeyebiliyorda ya da azaltıyor biraz BU Akıntı illet bi şey hiç sorma.ALLAh yardımcın olsun
sagol canım sen yaptırdınmı bu ıslemı???
kızlar yorumlarınızı okudum çentikten bahsetmişsiniz..
nişanlıyken doktora muayene olmuştum saat 3 yönünde çentik vardı.
doktor bana sıkıntı olmadığını söylemesine rağmen baya bir kafaya taktım..
nihayetinde evlenincede epey bir kanamam oldu..
sıkıntı yapılacak bir durum değil..
arkadaşlar bulunduğum ilde 500-750 tl arası geçici işlem yapan bi doçent buldum.kalıcı işlem yaptırmak için il dışına çıkmam gerekir ve ben düğüne bikaç gün kala son kontrole il dışına çıkamam.geçici daha mantıklı geliyo ama diğer taraftanda anlaşılma ihtimalinden falan bahsediliyo bundan çok korkuyorum.lütfen bu konuda bilgisi olanlar fikirlerini bildirsin bana artık karar vermek zorundayım çok sıkıldım(((((((((((((((((((((((((((((((
yaptırdım arkadaşım ama daha kontrole gidememdim ne zaman gideceğim de mechul çok bunaldımm
arkadaşlar bulunduğum ilde 500-750 tl arası geçici işlem yapan bi doçent buldum.kalıcı işlem yaptırmak için il dışına çıkmam gerekir ve ben düğüne bikaç gün kala son kontrole il dışına çıkamam.geçici daha mantıklı geliyo ama diğer taraftanda anlaşılma ihtimalinden falan bahsediliyo bundan çok korkuyorum.lütfen bu konuda bilgisi olanlar fikirlerini bildirsin bana artık karar vermek zorundayım çok sıkıldım(((((((((((((((((((((((((((((((
kızlar 11 gün önce şahap beye flep operasyon olmuştum bugün tuvalette ip düştü böyle lacivert düğümlü gibi normal mi?
ıhmal etme canım bıran once gıt derım senın yakınlarda evlılık varmı ???
normal arkdaşım düşmesi ip ne kdr uzunluktaydı ?bir de oram açıldı diyordun şimdi nasıl orası baktın mı ve kanaman durdu mu merak ettm seni
canım ip düğümlü yarım cm uzunluğunda böyle mor lacivert gibi iki ucu açıktı. doktor ilk işlemi yaptığında renkli toplu iğne kafası kadardı. şimdi kurşun kalemin arkasından az daha geniş ip falanda görmüyorum ben içerde ipler sanırım yalnız kanamam ve iltihaplı gibi koyu akıntım batma bugüne kadar çok oldu dinlenemedim de hiç oturamıyorum bile doğru dürüst yürümeye korkuyorum yürüdükçe kanadı hep ip düşünce daha rahatladım geçti gibi batma durumlar böyle bende
cnm bnm düğümüm de 10 düğüm birden vardı senn de mi böyleydi sanki bütün ipler düşmüş gibiydi serçe parmağım kadr vardı uzunluğu.farkettim akıntım başlamıştı ondan böyle oldu sanırım orda açıklık hissediliyor zaten çk kötüyüm bende senn gibi..ya niye böyle oldu dikkat edemedik mi yeterince bilemiyorum ki..
hiç riske atmayın. geçici yöntem %100. bu siteyi okuyun.
Kalıcı Kızlık Zarı TamiriBursa Kızlık Zarı | Bursa Kızlık Zarı
iki düğüm vardı yarım cm uzunluğundaydı serçe tırnağım kadar sanırım dikişin biri düştü daha dikişim var gibi hissediyorum senin neden öyle büyük düştü anlamadım hiç( ben dikkat edemedim canım soğuklarda sürekli yolculuk yaptım alışverişe gitmek zorunda kaldım kanadı oda sürekli doktor dinlen dedi dinlenemedim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?