bende dikkat edemedim açıkcası üstüne de akıntım başladı ve ipler erkenden düştü bnde şaşırdım bu kadar uzun düşmesine senn ki normal ama bnm ki hiç normal değil bi sorun var orada açıklık hissediyrm belki de dokularım kaynaşmadı..kabız olmamaya ve ıkınmamaya çalış sana tavsiyem ben 6 gün kabız oldum ve 4 gün boyunca çektim ne yaptıysam geçmedi belki de o yüzden böyle oldum.. çok kötüyüm
bende kabız oldum bekunis içtim ertesi gün midem boşaldı akıntım ilk başlardan beri hala oluyor birde koyu renk anlatamam ben işlemden dolayı diye düşünüyorum batma hissi geçti oturabiliyorum artık acı duymadan ama kanamam bugünde oldu hemde baya baya açık renk böyle kahverengi gibi canım tutmuştur inşallah bozma moralini olmadı geçici yaptırırız napalım ölelim mi
Kizlar azonce sisli med akin beyle gorustum butun sorularimi sıkılmadan ayrintili anlatti hatta yaninda olsaydiniz cizerek size gosterek anlatirdim dedi ve en onemlisi kanama olurmu dedigimde buz en ufak tehlikeyi bile goze alarak islem yapiyoruz bu bi sorumluluktur sonucta bubi kisinin olumune sebep olabilir dedi bunu dusunen bi doktorun kotu olabilcegine inanmiyorum ilk afimi attim doktor secimim kesinlikle akin bey simdi dugun tarihim belli olmasi kaldi oda belli olsun direk akin beyde solugu alcam
hayat memat meselesi sonuçta sonunda ölüm var belji de ben doktorlarımıızın bizi riske atacağını düşünmüyorum güveniyrm bi şekilde kurtarırlar onlar yeter ki son kontrole gidelim canım. .kanaman durur cnm biraz dinlen fazla ayakta kalma akıntı da olbilir operasyon sonra sı.sen ankradamıydın rose gidebilecekmisin peki son kontrole ?
depresif2222 canım özel mesaj yazamıyorum buradan cevap vermek zorundayım harun özkan istanbul kadıköy de 2500 tl bazı ameliyatlarını şişlide de yapıyor)))
ankaradayım canım 2.5 ay sonra kontrole gelmek istiyorsan gel dedi doktorum gideceğim bakalım nedir ne değildir öğreneceğim. tutmamış derse işte o zaman nasıl bi yol izler onu bilmiyorum tekrar ücret isterse ödeyemem çünkü bunu zor biriktirmiştim( inşallah tutmuştur bi dinlenebilsem dinlenemedim ki hiç soğuklarda yola koyuluyorum okuyorum aynı zamanda zor geçti benim süreç otururken nasıl batıyor nasıl kanıyordu anlatamam inşallah bişey olmamıştır. eğilemiyorsun bile korkudan o derece ama şükür ki burda hiç olumsuz birşey yaşayan yok sonuçta herkes bi şekilde atlatıyor inşallah bizde onlardan oluruz. Senin kanaman falan var mı canım birde senin operasyon nasıldı 2 tip kalıcı operasyon var biri daha basit diğeri daha ağır ve uzun bi işlem ben 2. sinden oldum 1 saate yakın sürdü
ankaradayım canım 2.5 ay sonra kontrole gelmek istiyorsan gel dedi doktorum gideceğim bakalım nedir ne değildir öğreneceğim. tutmamış derse işte o zaman nasıl bi yol izler onu bilmiyorum tekrar ücret isterse ödeyemem çünkü bunu zor biriktirmiştim( inşallah tutmuştur bi dinlenebilsem dinlenemedim ki hiç soğuklarda yola koyuluyorum okuyorum aynı zamanda zor geçti benim süreç otururken nasıl batıyor nasıl kanıyordu anlatamam inşallah bişey olmamıştır. eğilemiyorsun bile korkudan o derece ama şükür ki burda hiç olumsuz birşey yaşayan yok sonuçta herkes bi şekilde atlatıyor inşallah bizde onlardan oluruz. Senin kanaman falan var mı canım birde senin operasyon nasıldı 2 tip kalıcı operasyon var biri daha basit diğeri daha ağır ve uzun bi işlem ben 2. sinden oldum 1 saate yakın sürdü
rose sen kime oldun canım 1 saat fazla uzun değilmi daha kısa sürüyo normalde farklı bi tekniklemi oldun yoksa
iki tip kızlık zarı dikimi varmış. biri kalıcı yani flep denilen yöntem diğeri geçici birkaç gün önceden yapılan. başka da bilmiyorum ben doktorun dediği bu. ben kalıcı olanı yani flep yaptırdım 10 dk sürdü. bence doktorun tecrübesiyle ilgili bişey süre. 1 ay oldu yaptıralı 2 ay sonra kontrole gitcem.
kızlar çok stres yapmayın inanın herşey yoluna giriyor ben flep yaptırdım izmirde ve şuan nerdeyse 5 aylık evliyim çok düşünmeyin moralinizi yüksek tutun herşey yoluna giriyor
kendi doktorundan başkasına gittiğinde o gittiğin doktora da güvenilirmi dimi ama.. sırf para almak için tutmamış diyebilirler sonuçta,kendi doktorumuza güvenelim,son anda gitmek gerekirse gidelim sorunsuz atlatırız inş o zaman
kızlar bi ip daha düştü benden biraz önce mor yarım cm uzunluğunda düğümsüz :S
rose doktorun sana düşecek mi emilecek mi vucüt tarafından dedi bütün dilişler düşüyor mu sanırım düşmüyr doktorunu arayıp sor en iyisi.düşünce bi açılma hissetn mi bi baksana nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?