tutmadığı için de düşer mi dikiş acaba..akıntın nasıl devam mı hala bunun için ilaç niy e kullanmıyorsun rose..bir de gerginlik var mı iplerin gerginliği
canım gitgide daha toparlanıyo gibi aynı genişlikte duruyor kurşun kalem arkasından biraz daha geniş ip falan görünmüyor. içerde var ama hissediyorum doktor aynı zamanda bu işlemle daralmada uyguluyorum demişti en başta, hani esner mi ilişkide orası bilmiyorum ama esnemezse bu haliyle penis girerken ya yırtılır orası yada giremez gibi geliyor yinede emin değilim. operasyon öncesi haliyle eser yok bi kere ortada zar yok biraz açınca içerde et parçaları var gibi :S
ist 22 bu işlemde akıntı olunca tutmama durumu oluyormu acaba bılgın varmı..
bu konuda o kadar çok yazı okudum ki. geçici yaptıracağım için doktorlara kafama takılan herşeyi sorup öğrenmeye devam ediyorum. geçiciyi bile değişik materyallerle yapan var. kalıcı ise iki çeşitmiş. tek flep yapan da var. garanti olsun diye 3 flep yapan var. bir saate yakın süren farklı bir yöntem daha var.
geçiciyle ilgili kafamda bazı soru işaretleri var.sen bu konuyu araştırıyosun gördüğüm kadarıyla.anlaşıldığını falan sölüyolar ipler görünüyomuş falan bu konuda bilgin var mı?
geçici yaptıracağım. o gece için vajina bölgesine bu kadar müdahele istemiyorum. uygun bir zamanda doktora gidip ayrıntılı bilgi de alacağım.
işte doktor cevapları.
1ci doktor
*Geçici yöntem sizin de araştırmış olacağınız ve tahmin ettiğiniz gibi o bölgeye özel tekniklerle özel dikişler konulması işlemidir. Bu dikişler bugüne kadar hiçbir hastamızda farkedilmedi ve sosyal bir probleme yol açmadı. Ama bütün hastalarımıza bu konuda dikkatli olmaları uyarısını da yapmışımdır. Dolayısıyla müstakbel eşinizin bilgili olması da durumu daha hassas kılıyor. Bu şartlar altında kalıcı öneririm. Ama özel bir şüphesi yoksa geçici de olabilir. Kararı her zamanki gibi gene hastaya yani size bırakmam gerekir.
2 ci doktor
*Merhabalar... Geçici Kızlık zarı tamirini vajina duvarı içine gizleyerek yapıyoruz. Tamir işlemi yapıldığı eşiniz tarafından anlaşılmaz bu konuda içiniz rahat olsun . . .
*Merhabalar. .. Geçici yöntemle tamir iskemini bIz farklı bir yöntemle ,vajina icine gizliyerek yapıyoruz. Bu şekilde karşı tarafın anlaması mümkün değildir. ..
3cü doktor
*Merhabalar , Geçici yöntem için kullanılan sütür materyalleri özeldir.. Karşı tarafın bunu anlaması mümkün değildir..
*Merhabalar , Geçici müdahaledede zorlanma olması için daha farklı materyaller kullanılmaktadır.Muayene olduğunuzda size nasıl bir müdahale yapılacağı konusunda bilgilendirilirsiniz.
clooo arkdaşım lütfen bana özel msj at seninle konuşmak istiyorum sana atamıyorum msj hafızan doluu.. duy sesimi artık lütfennn
mrb arkadaslar foruma dun kayıt oldum ve bnm için cok önemli olan bi konu hakkında bu kadar cok yorumu görünceiçim rahatladı bı yandan da korktum. bende eylül ayı bıtmınde ŞAHAP İNMEZ de flep yöntemi yaptırdım. doktora kontrole geleyimmi dediğimde benım dıkımım diğer doktorlarınkıne benzemez dedi ama için rahat etmicekse gel bakarız dedi. dikimi takiben 1 haftabıtmınde yürümem normallestı kanamam azaldı fakat bende kabızlık sorunu olduğu için tuvalet sırasında cıdd bır kanamam oldu doktoru aradığımda korkma 3 kat dikiş var hiç birşey olmaz oraya dedi ve 25. günde düğümlü koyu gri dikişlerim koptu fakat vajinanın bır tarafında hafif şişlik vardı bunlar korkuttu benı doktorumu aradım ıp kopmasının normal olduğunu şişliği ise ödem olduğunu 1,5 ay bitiminde onunda gececeğini iyileşmenın tamamlanacağını söledi fakat ilişkimin 3 ay bitiminde olduğu taktirde kanamamın gercekleşeceğini söyledi. ben diğer doktorların sıtelerindeki yorumları okudum coğunda 20. gün bitiminde ilişki olduğunda kanama olabileceğini dikimi takiben ilk adet bitminde ve düğün öncesi son kontrolü yaptıklarını okuyorum ve korkmaya basladım benım sürelerim neden bu kadar uzun peki____?????? okuduğum kadarıyla dıkım sonrası zarın kontrolunu bende aynadan bakarak kontrol ettım gercekten iç dudakların arası ful kapalı gıbı en asagı kısımda cok az bır acıklık var ful kapalı olan kısımda dıkkatlı bakıtığımda tam bır puruzluk yok toplu igne bası gıbı delıklerdevar bılmyrm tutmuşmu dıkışlerım?? ayrıca nişanlımla dıkım öncesı yüzeysel surtunme vardı aramızda dıkımsonrasıd cok korudum kendımı 2, ay bitminde süphelenmeye basladı karşı koyamadım bı cok doktora bunu bı maille sordum flep yapılan kısıde tam ilişki olmadıkca zarı surtunmenın etkılemcğini söled cok korkuyorum artık kontrole gıtcem ama baska doktorlarada mı gitmelmym emın olmak için kafamı karıstırır mı bu__==???? LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN BANA YORUMLARINIZI BEKLYRM AYRICA SAHAP İNMEZE GIDENLERDEN VE OLMLU SONUC ALANLARDANDA???????
canım benim bende şahap beye 17 gün önce operasyon oldum sakın başka doktora gitme burda beta arkadaşımda başka doktora kontrole gidip kanamaz denmiş tekrar işlem yapmak için belkide ama beta arkadaşın kanaması olmuş şahap beye git kontrol ettir bende kontrole gidicem sanırım sen benden daha önce yaşayacaksın bu süreci lütfen beni bilgilendir.kalıcı operasyonlarda iyileşme süresi 2.5 ay canım hemen hemen bütün doktorların sitelerinde böyle yazıyordu. hiç kafanı bulandırma ben baştan sona kadar okudum şahap beye operasyon yaptıranların yazılarını hiç kontrole gitmeden 11 ay sonra ilişki yaşayıp kanaması olanlar var kalbini ferah tut ve kesinlikle süreyi uzatma kontrole gittikten sonra iyileşme tamamlandığında bu işi bitir düğüne kafan rahat şekilde gir ben öyle yapacağım. çok zor bir durum inşallah tutmuştur benim hala akıntı şeklinde kahverengi kanamam devam ediyor ve hiç dinlenemedim malesef benim 10. gün ilk ipim düştü sonra bi ip daha düştü benim açıklığım daha fazla kalem arkası kadar hala daha normal hareket edemiyorum insan bi türlü kafasından silemiyor endişeleniyor ister istemez tuttu mu tutmadı mı diye seni çok iyi anlıyorum kontrolden sonra ve ilişkinden sonra sonucunu burda bildirirsen çok sevinirim çünkü bizim gibi buna çok ihtiyacı olanlar var
verdiğin bilgi için cok teşekkür ederim cnm,kontrole gıdıncede sonuc kısmında da yazıcam düğünm temmuzda. gercekten rahatladım bıraz cunku doktor kendıne cok guvenıyor olması sasırttı ve korkuttu beni cunku diğer doktorlar cağıro kesınlıkle. sence anlattıklarımdan zar tutmuşmudur. acıklık bakımından cok yok ama bnmkide bırazdaha kucuk kalem basından cok korkuyorum bu esneme muhabetlerinden: KABIZLIK, yuzeysel surtunme bı sorun olur mu ? sahap beyın yanındakı bayan hıc aksı bı duruma rastlamadık genelde hastalar arar ve teşekkür eder dedi:) inşalah bızde ederız. doktor sana neye dıkkat etmene söledi yanı bu durmun bıraz daha böle surer cnm öle hemen ıyılesme olmuyr bende kabızlıkta vardı ağlıyordum resmen. bide sahap beyle ilgili yazılar bu baslık altındamı hepsını okumadım cunku_?
anladım canım inşallah sende bu dönemi atlatırsın benım 3 ayı baya gecti oyuzden artık gitmenın zamanı gelmiştir. gidince söz hemen yazıcam ayrıntılarıyla bırlıkte ya peki nişanlınla ilgili bir sorun olmadımı aranızda yanı farketmedı mı operasyonu yada özel bir soru ama yanı bnm nısanlımın beklentieri var olabıldığınce uzak durmaya calışıyorum ama bı kez yuzeysel bı surtunme oldu coğu doktora mail attım tutan dıkışten sonra yuzeysel surtunme bı zarar vermez dedi ama cok korkuyorum ona engel olmayrm coğu zaman cunku suphelenyr herzaman olan sey artık nıe olmyr dıye soruyr bılgın var mı bu konuda
sürtünmeyle olacak bişey de3ğil bence canım zedelenebilir belki sen yinede uzak tut yalnız kalmamaya çalış en güzel uzak tutma şekli benim nişanlımla aramda daha böyle şeyler olmadı çok başbaşa kalamadık bu 17 günlük süre içinde başbaşa kalmamak içinde hep ailelerle gelip gidiliyo ben öyle istiyorum onun için paroblem yok şimdilik sende mümkün olduğunca başbaşa kalmamaya çalış arkadaşını çağır yada başka birilerini haberin yok gibi yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?