ben de antep te arıyorum doktor.özkan leylek e yaptıran duydum ama tam emin değilim yazın yaptırıp kurtulmak istiyorum.

kızlar akın bey'e işlem yaptırıp son dikiş olmadan kanaması olan var mı? kontrole gitmeyen birinin kanaması olmamıştı. artık karar vemem lazım ya akın bey ya da harun özkan arasında.

canım antep'deki dr bende düşünüyodum ama violen die bi arkadaş olumsuz sonuç alınca açıkçası çekindim ama bayram bukanla telde görştüm gayet güzel konuştu fiyat biraz fazla geldi önemli değil fiyatı gerçi sonuç önemli ama yaptıran kimse olmayınca insan biraz çekiniyo neyse olumlu düşünelim kızlar son kontrole gideceksek eğer her türlü olacaktır kanama

ben de özkan beye çok güvenmiştim sırf rahat yaptırırım düşüncesi ile antepe tayin istedim .violenden sonra hayal kırıklğına uğradım ama şükür ki violenin gecici yöntemle kanaması olmuş sezen123 canım ben de duydum o doktoru ama kimse yaptırmadığı için bilmiyorum sana tavsiyem evliliğe 2veya 3 ay kala yaptırman ben öyle yapacağım ama hala kafam çok karışık elanur8 kardeşimiz özkan leyleke yaptırmayı düşünüyormüş.benim için antepte olursa çok iyi olur çünkü düğünüm memlekette olur son kontrole gitmem mümkün değil inş. bizlerde kurtulutuz hep duam.

kızlar akın bey'e işlem yaptırıp son dikiş olmadan kanaması olan var mı? kontrole gitmeyen birinin kanaması olmamıştı. artık karar vemem lazım ya akın bey ya da harun özkan arasında.

birinin olmuştu ama ismini hatırlayamadım, son kontrole gitmişti düğüne bikaç gün kala,dikiş atmamış Akın bey tekrardan, kanaman olur demiş ve kanamıştı

geçiciyi hiç düşünmedim sezen123 canım.kalıcı yöntemle olmayı düşünüyorum düğüne yakın gitmem mümkün değil.ben özkan leylek ve ankara da ebru hanım arasında kaldım. ama ebru hanım son kontrole çağırırsa gidemem.kalıcıyı düğüne 2 ay kala antepte düşünüyorum.estetik cerrah çoşkun erçel ile görüştüm hiç bir hastasından olusuz bir cevap almadığını hepsının çoluk cocuğa karıştığinı söyledi bilmiyorum ne yapacağımı artık kafayı yiyeceğim.tam karar vermişken bu violenin işi kafamı karıştırdı.

benim de düşündüğüm iki doktordan biri akın bey, flep için birkaç yıl dayanır demişti birine, harun özkan ne zaman ilişki olursa o zamana kadar dayanır diyor off

açıkcası burda ameliyat sonrası görüntüler beni tatmin etti. konu baslıgı bursa da hymenoplast, olunca murat beyin yaptıgını düşündüm ?? görüntüler gayet iyi ameliyattan sonraki halleri.

merhaba kızlar , kafam allak bullak konu dışı size bi sorum var bilen biri cevaplasın lütfen bu kayıt alma falan korkuyrsunuz ya hani bnmde hastane kayıtlarım vardı zamanında şu an baba üstündenym sigortam evlen,ince eşime geçiccem soyadım değişecek eşim öğrenebilir mi? hasta mahremiyeti diye bi şey yok mu.benim sağlık geçmişimi öğrenebilir mi??

canım bunları kafaya takma niye o kadar derin düşünüyorsun niye araştırma gereği duysun ki

özel hatanedeki kızlara sormuştum. her hastanenin kaydı kendinde kalıyormuş. henüz tüm verilerin bir yerde olduğu bir sistem yok. ancak bir aile hekimine bir bayan tanışmak için telefonunu verince o da devlet kayıtlarındaki bilgilerini öğrenmiş. bana çocuklarının babası bile farklıydı demişti.

canım hiç bir şekilde öğrenemez eczaneler görebilir muayene ücreti var malum hangi hastaneye gittiysen çıktı veriyorlar şu hastanede şu tarihte şu bölümde muayene olmuşsun ondan dolayı şu kadar işlme ücreti diye onun dışında aczaneler birde sana konulan tanıları görüyor eğer sgk ile muayene olduysan yok sgk ile olmadıysan zaten onu kimse göremez sıkıntı olmaz yani takma kafana nerde yaptırdın işlemi nasıl bir kayıt aldılar

narm kardeşim senin düğününü sabirsızlıkla bekliyorm. eski yazdıklarını okudum. ümit oldun bana çok teşekkür ederim dualarım senin ve benim durumumda olanlar için . ben de senin doktorda karar kıldım sana tavsiyem ne olur son kontrole git ne olur ne olmaz işi şansa bırakma bir de o gece neye dikkat etmemiz gerekir yazarsan sevinirim.

sgk ile olamamak demek ;kaydı kendi üzerine almak demek mi?? ben calşmadgm için kaydı kendi üzerime alıp muayene olmustum ve dünyanın parasını ödemiştim bu muayene babamın kaytları arasında bulunmaz degil mi? ben ailemin ögrenmesnden korkuyorumda???

ailenizin veya sizin herhangi bir sosyal güvencesi ile gidip muayenenin o sosyal güvenceyle karşılanması demek eğer bu şekildeyse her eczane sizin nerde muayene olduğunuzu ve size ne tanı konduğunu görür evlenin boşanın babanızdan kocanıza geçin bu değişmez tc kimlik no esas alınır burda uygulanan işlemi vs göremezler ama o sadece hastane kayıtlarında kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…