kızlar akın bey'e işlem yaptırıp son dikiş olmadan kanaması olan var mı? kontrole gitmeyen birinin kanaması olmamıştı. artık karar vemem lazım ya akın bey ya da harun özkan arasında.
ben hafta sonuna denk getırıcem canım bakalım benım nasıl gececek.offf cok streslı ist da akın beye gdıcem ben.bakalım nasıl gecıcek..sabırsızca beklıyorum o gunlerı.bırde çalışan bırıyım umarım cok sıkıntı cekmem
canım bak bu verdiğim adreste doktor bey resimlerle göstermiş 2 tip kalıcı operasyon var biri kısa süren diğeri primer uzun olan benimkini sanırım bu uzun olan işlemden yaptı doktor. Kalıcı Kızlık Zarı TamiriBursa Kızlık Zarı | Bursa Kızlık Zarı
canım bak bu verdiğim adreste doktor bey resimlerle göstermiş 2 tip kalıcı operasyon var biri kısa süren diğeri primer uzun olan benimkini sanırım bu uzun olan işlemden yaptı doktor. Kalıcı Kızlık Zarı TamiriBursa Kızlık Zarı | Bursa Kızlık Zarı
merhaba kızlar , kafam allak bullak konu dışı size bi sorum var bilen biri cevaplasın lütfen bu kayıt alma falan korkuyrsunuz ya hani bnmde hastane kayıtlarım vardı zamanında şu an baba üstündenym sigortam evlen,ince eşime geçiccem soyadım değişecek eşim öğrenebilir mi? hasta mahremiyeti diye bi şey yok mu.benim sağlık geçmişimi öğrenebilir mi??
merhaba kızlar , kafam allak bullak konu dışı size bi sorum var bilen biri cevaplasın lütfen bu kayıt alma falan korkuyrsunuz ya hani bnmde hastane kayıtlarım vardı zamanında şu an baba üstündenym sigortam evlen,ince eşime geçiccem soyadım değişecek eşim öğrenebilir mi? hasta mahremiyeti diye bi şey yok mu.benim sağlık geçmişimi öğrenebilir mi??
canım hiç bir şekilde öğrenemez eczaneler görebilir muayene ücreti var malum hangi hastaneye gittiysen çıktı veriyorlar şu hastanede şu tarihte şu bölümde muayene olmuşsun ondan dolayı şu kadar işlme ücreti diye onun dışında aczaneler birde sana konulan tanıları görüyor eğer sgk ile muayene olduysan yok sgk ile olmadıysan zaten onu kimse göremez sıkıntı olmaz yani takma kafana nerde yaptırdın işlemi nasıl bir kayıt aldılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?