canım hiç bir şekilde öğrenemez eczaneler görebilir muayene ücreti var malum hangi hastaneye gittiysen çıktı veriyorlar şu hastanede şu tarihte şu bölümde muayene olmuşsun ondan dolayı şu kadar işlme ücreti diye onun dışında aczaneler birde sana konulan tanıları görüyor eğer sgk ile muayene olduysan yok sgk ile olmadıysan zaten onu kimse göremez sıkıntı olmaz yani takma kafana nerde yaptırdın işlemi nasıl bir kayıt aldılar
canım bunları kafaya takma niye o kadar derin düşünüyorsun niye araştırma gereği duysun ki
sgk ile olamamak demek ;kaydı kendi üzerine almak demek mi?? ben calşmadgm için kaydı kendi üzerime alıp muayene olmustum ve dünyanın parasını ödemiştim bu muayene babamın kaytları arasında bulunmaz degil mi? ben ailemin ögrenmesnden korkuyorumda???
özel hastane de sgk ya bağlı bildiğim kadaryla sen sıra aduıysan banknot verdilerse o bölüm için bu o bölüme gittiğini gösterir...sgk üzerine olmadıysan çıkmaz herhal:muayeneyi başka şeklde yazdılarsa bi şey olmaz..inş gözükmez öğrenemzler off çk kötü oldum
kızlar ya kendimi çok kötü hissediyorum operasyon sonrası baya rahatlamıştım ama bu sabah bi bakayım dedim aynayla ve baya baya açılmış geldi gözüme orası tutmadı mı acaba deli olucam 2 tane ip düştü başka da ip falan yok şuanda gayet iyiyim adetim bitti yine düşünceler sardı beni bambuuu mesajımı okuyorsan lütfen cvp yaz canım senin iplerin ne zaman düştü kontrole ne zaman gideceksin
Cnm bence surekli oraya bakma hem pskolojin bozulur hemde belki allah korusun zarar verirsin bizler kndimizi muayene edemeyiz ikinmak bile zararliykn bnce cok kafana takma knt zamanin geldiginde doktor baksn ama bence tutmustur cok sukur burda gecici yada kalici yaptirip knt duzenli giden kimeden kotu bisey duymadik ins bizlerde atlatcaz bi surecikızlar ya kendimi çok kötü hissediyorum operasyon sonrası baya rahatlamıştım ama bu sabah bi bakayım dedim aynayla ve baya baya açılmış geldi gözüme orası tutmadı mı acaba deli olucam 2 tane ip düştü başka da ip falan yok şuanda gayet iyiyim adetim bitti yine düşünceler sardı beni bambuuu mesajımı okuyorsan lütfen cvp yaz canım senin iplerin ne zaman düştü kontrole ne zaman gideceksin
inşallah tutmuştur kızlar bakmıcam bi daha tutmamış derse doktor biterim ben tekrar o stresi yaşamak öldürür beni azıcık dahi kanasa yeter inşallah hepimizin yüzü güler hepimiz sıkıntısız atlatırız bu günleri bambu canım teşekkür ederim bende hiç dinlenemedim malesef ama hemen hemen aynı zaman zarfında iplerimiz düşmüş bakalım yaşayıp göreceğiz
canım 15-20 gün arasında ipler düşüyor ama dudakların bır tarafında ıc dudak ile dış dudak arasında sıslıkte vardı benım doktorum aradığım ödemdir o dedı 1.5 ay bıtmınde gecer dedı gercekten gectı. ve tam ılıskının gercek zamanının 3 ay bıtmınde doğru olacağını söledı ben öncesınde pekı dedıgmıde kanama olmaz dedı sence bu normal mı bnm 3 ayı gectı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?