hadi yaa off moralim bozuldu..eczanede peki en son gittğim hastane bölümümün mü yoksa gittiğim bütün hastanelerin mi çıktısını veriyorlar?sevgilimimn haberinin olmadığı bi ilde hastaneye gitmiştim 1 sene önce ona da söylememiştim bunu öğrenirse ben mahvolurum bu arada devlete olmuştum muaeyne

canım bunları kafaya takma niye o kadar derin düşünüyorsun niye araştırma gereği duysun ki

araştırmaz da ya olur da tesadüfen çıkar diye korkuyorum canım eczanede çıkıyormş ben başka bi ilde hastaneye gtmiştim 1 sene önce haberi yok off ne yapacağım ben

özel hastane de sgk ya bağlı bildiğim kadaryla sen sıra aduıysan banknot verdilerse o bölüm için bu o bölüme gittiğini gösterir...sgk üzerine olmadıysan çıkmaz herhal:muayeneyi başka şeklde yazdılarsa bi şey olmaz..inş gözükmez öğrenemzler off çk kötü oldum

mantar olduğunu bu yüzden gittiğini söylersin canım bence en önemlisi o geceyi atlatman bence düşünme moralini de bozma kime uğraşmaz öyle şeylerle.

neden bu hastane kayıt işini kafanıza takıyorsunuz ki? bahane mi yok. ben gerçekten mantar için, kaşıntı için vs defalarca gitmişliğim vardır. kime ne hangi doktora gittiğinizden. kendinizden emin olun. bu konuda da hesap verecekseniz yandınız.

alivcim sevgiline söylemek zorunda değilsin sonuçta özel bir konu, ben mesela mantar olsam çeknirim söylemem sevgilime, gider tedavi olurum ona da söylemem yani, bu böyle bir şey. ne bileyim hemoroid olsak söyleyecek miyiz allah korusun :)) düşünme bunları canım kocan değil ki her şeyi söylemen gereksin. kendine güven, dik dur.

canım kadınların kadın doğum uzmanına gitmesi kadar doğal bişey yok.hele de evlenmeden önce her bayanın gidip bi muayene olması gerek bence bunda bi sakınca yok ki korkma lütfen gidip eczaneden senin kayıtlarını da araştırmaz kimse araştırsa ne olur tatlım ya adet düzensizliğim falan var de çık işin içinden.cesur ve kendinden emin durmamız gerek bence şüphe uyandırmamak için

offffffffffff ben de geçiciyle kalıcı arasında kaldım (( çok kararsızım napıcam ben yaaaaaaaa canım çok sıkkın çok gerildim ((((((((((

kızlar sağolun desteğiniz için dün forumdan çıktığım gibi eczaneye gittim.iyice sordum hatta baktırdım korktuğum gibi gözüktü hastane ama şötle bi şey var sadece hastane ismi gözüküyr bir de borç varsa o onun dışında hiç bi şey gözükmüyr.eczanede ki bayan zamanla liste silinebilir yenilenebilir dedi zaten son 2 yılın geçmişi vardı öncesi yoktu.artık pek kafama takmıyorum gidebilirm hastaneye haklısınız her şey de söylenmek zordnda değil zaten bende ki dert fazlasıyla bana yetiyor .bu arada herkese çıktı vermiyorlar isteyene veriyorlarmış..

Son düzenleme:
bilmiyor , arkdaşım sen sakın korkma rahat ol özel hastane hiç gözükmüyor kayıtlarda sadece devlet gözüküyor.muayene olduğunu kimse öğrenemez bence

ücretli muayene tetkik tedavi işlemi sosyal güvenlik kurumuna gitmediği için hiç bir şekilde anlaşılmaz özel veya devlet hastanesi farketmez hiç bir kayıtta çıkmaz herhangi bir sorun teşkil etmez

kızlar ya kendimi çok kötü hissediyorum operasyon sonrası baya rahatlamıştım ama bu sabah bi bakayım dedim aynayla ve baya baya açılmış geldi gözüme orası tutmadı mı acaba deli olucam 2 tane ip düştü başka da ip falan yok şuanda gayet iyiyim adetim bitti yine düşünceler sardı beni bambuuu mesajımı okuyorsan lütfen cvp yaz canım senin iplerin ne zaman düştü kontrole ne zaman gideceksin

Son düzenleme:

canım benım ıplerimde 2 tane düşümüştü düğüm şeklinde kalın koyu griydi. 15-20 gün arsında farklı zamanlarda düşmüştü ikiside ama hiç düğümsüz ip düştüğünü görmedim. ben baktığımda aynayla iç dudakların arasındaki et parçasının ortasında mercımek kadar küçük bi delik var fakat dıkatlı baktığımda et pürüzsüz değil yanı sankı et parcaları bırleştırılmış gıbı tabı ben kısmı zar olarak dusunmuyorum bu zaten vajına gırısı olan yanı daraltmanın yapıldığı kısım hatta murat hocanın sıtesındekı resımlere bakarsan bıraz daha ıcın rahatlar. ama et barcasının anuse dogru bıtım yerınde de bı delık var bende onu anlamıs değılım adetı oradan mı görüyoruz yanı ilişkiye gırerken zorlanacak kısım etın ortasındakı mercımek kadar olan yer mı yoksa anus ile o et parcasının arasında kalmıs o acıklık yermı :S neyse canım ben işlerimden dolayı ankaraya gıdemyrm bıraz sakınlessın gıdıcem ama gıtmeyede cok korkuyrm tekrar o anı yasamak yada doktorun agzından tutmamıs kelımesını duymak korkutuo benı erteledıkce ertelıyrm yorumları okuyunca kendımı ıyı hıssdyrm ıyılesmııs hatta tutmus gıbı ama nısanlımla aramızda gecen o surtunme ayaklarımı gerı göturuo ama bı yandan dusunuyorum zaten kızlık zarı surtunmeyle bozulan bısey deıl ılıskı gerekır benım dıkıslerım de dıkımı takıben 2. ile 3. hafta arsında dustu buda erımenın oldugunu ve ıyılemenın oldugunu gösterır dyrm yanı tutmus bı kızlık zarı böle bıseyle bozulur mu_? ben ilk hafta kabız oldugumda delı gıbı kan gıttı hocayı aradıgımda ıcını ferah tut hıc bır sey olmaz oraya 3 kat dıkıs var demıstı bnm kafamda bunlara takılıo cnm, inş gıtcem doktora en kısa zamnda ama cok korkuyrm

Cnm bence surekli oraya bakma hem pskolojin bozulur hemde belki allah korusun zarar verirsin bizler kndimizi muayene edemeyiz ikinmak bile zararliykn bnce cok kafana takma knt zamanin geldiginde doktor baksn ama bence tutmustur cok sukur burda gecici yada kalici yaptirip knt duzenli giden kimeden kotu bisey duymadik ins bizlerde atlatcaz bi sureci

inşallah tutmuştur kızlar bakmıcam bi daha tutmamış derse doktor biterim ben tekrar o stresi yaşamak öldürür beni azıcık dahi kanasa yeter inşallah hepimizin yüzü güler hepimiz sıkıntısız atlatırız bu günleri bambu canım teşekkür ederim bende hiç dinlenemedim malesef ama hemen hemen aynı zaman zarfında iplerimiz düşmüş bakalım yaşayıp göreceğiz

canım 15-20 gün arasında ipler düşüyor ama dudakların bır tarafında ıc dudak ile dış dudak arasında sıslıkte vardı benım doktorum aradığım ödemdir o dedı 1.5 ay bıtmınde gecer dedı gercekten gectı. ve tam ılıskının gercek zamanının 3 ay bıtmınde doğru olacağını söledı ben öncesınde pekı dedıgmıde kanama olmaz dedı sence bu normal mı bnm 3 ayı gectı

2.5 3 ay içinde dokular tamamen tutunuyor diye okumuştum dokular tutmadığı için öncesinde kanama olmaz demiş olabilir canım bilmiyorum ki yaa offf ne zor şeymiş bende şişlik falan olmadı. inşallah bakıcam diye zarar vermemişimdir baya açtım çünkü :S

ben bıktım sürekli bunu düşünmekten kızlar ya bazen şeytan diyor söyle gitsin ne olacaksa olsun. bu kadar önemli mi yaa of. erkekler çok mu masum, 28 yaşına gelmişim nasıl bakire kalayım, tamam kalmaktı amacım ama istediğim gibi olmadı işte öleyim mi

bende ölecem düşünmekten off keşke her şeyi söylemek o kdr kolay olsaydı meryema erkek her haltı yer bi şey olmaz bu ülkede olan kadınlara oluyo.söyleyince normal karşılayack erkek azdır sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…