ben de bir çok şeyi normal karşılamıyorum ama seviyorum deyip üzerinde durmuyorum. o da böyle yapar seviyorsa.

kızlar konu dışı ama yeni üyeyim nasıl yeni konu açılır bulamadım burdan yazmak mevburiyetinde kaldım ankarada önerebileceğiniz jinekolog varmıı bayan olmasıı bnm için önmlii

herhangi bir özel hastanede özellikle tesettürlü bayan doktor varsa kadın doğumcu daha iyi olur. ilk muayenemdeki bayan kapalıydı. muayenede bana hem kanamaz hem de söylesen daha iyi olur demişti. tabii ki söylememe taraftarıyım.

selam sezen arkadaşım bende bayram bukana şöyle bi göz gezdirdim ama aramaya cesaret edemedim mail attım ama geri dönmedi. ücret için ne kadar fiyat söyledi sana

arkadaşım antepteki doktor ne kadar fiyat verdi sana

fato33 canım bayram bukanı aradım ben muaneden sonra fiyat verebilirim dedi.Yani 2,500 den 5000 tl kadar olabilir dedi ve 3-4 defa kontrellerin olacak dedi pek içime sinmedi ama başka çarem yok başka şehire gidemem senin düğün falan varmı?

kızlar erkek arkşmla çok mutluyuz yakında düğün tarhm belli olucak ama ben hala işlem yaptrmadm. 3 4 ay once yaptrsan bile olur demşti doktor. çok streslym atlatablcezmi kızlar ya bu mutlulgmn buyusu bozulsun istemiorum

kızlar benden şakır şakır ip düşmeye başladı bugün bi tane daha düştü 29. günüm bambu sende de olmuşmuydu böyle cvp verirsen çok sevinirim.

nasılsınız beni hatırlayayanız vardır içinizde uzun zamandır girmiyordum foruma isteyerek ayrıldım forumdan.çünkü eleştirenleri görüp iyice moralim bozulsun istemedm..umarım herşey yolundadır ben oldum kurtuldum ama evli değilim şu an tabiki evlendiğim gecede ayrı bir stres olcak.beni üzen tek şey kızlar bize bunu yapanların hiçbir şey olmamış gibi hayatımızda çıkmaları.ve hayatlarına devam etmeleri

rose 3 kat ip var demiş ya doktor sana belki ondan böyle bi kısmı düşüyor olabilir.

Son düzenleme:

mrb zehra arkdaşm hatrldm seni..umarım iyiisndir ve normal hayata dönmüşşsündür.o stres hepimizde var atlatana kadar
.geçmişi de unut akdaşım o beddualar onlara yeter iki yakası bi arayya gelmez öyle insanların.düğün senin bu senemiydi ?..düğünün olduğunda da yaz buralara olur mu umut ol..

düğün tarihim belli değil canımdaha buraya forumdan ayrıldım yazsamda aklım hala sizlerde çnkü kndim bu zorlu yollardan geçtiğim için daha iyi anlıyorum sizleri 6 ay oldu kurtulalı bu işte bşlarda kötüydm cnlarm ama yeni yeni normal hayata döndüm işte beni üzen herkesten herşeyden uzak duruyrm artık birde bu olay beni dah güçlü hala getirdi.ben her daim yazacağım sizlere her şeyimi paylaşacağım sizlerde.umarım herşey yolundadır aliv .öpüyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…