kızlık zarı muayenesi içinkızlar konu dışı ama yeni üyeyim nasıl yeni konu açılır bulamadım burdan yazmak mevburiyetinde kaldım ankarada önerebileceğiniz jinekolog varmıı bayan olmasıı bnm için önmlii
herhangi bir özel hastanede özellikle tesettürlü bayan doktor varsa kadın doğumcu daha iyi olur. ilk muayenemdeki bayan kapalıydı. muayenede bana hem kanamaz hem de söylesen daha iyi olur demişti. tabii ki söylememe taraftarıyım.[/Q
anladım cnm ama bn özel muaneye gitmek istiyorumm özel hastanede kayıtlarda falan çıkabilir sonradan sıkıntı olabilirr
canım antep'deki dr bende düşünüyodum ama violen die bi arkadaş olumsuz sonuç alınca açıkçası çekindim ama bayram bukanla telde görştüm gayet güzel konuştu fiyat biraz fazla geldi önemli değil fiyatı gerçi sonuç önemli ama yaptıran kimse olmayınca insan biraz çekiniyo neyse olumlu düşünelim kızlar son kontrole gideceksek eğer her türlü olacaktır kanama
geçiciyi hiç düşünmedim sezen123 canım.kalıcı yöntemle olmayı düşünüyorum düğüne yakın gitmem mümkün değil.ben özkan leylek ve ankara da ebru hanım arasında kaldım. ama ebru hanım son kontrole çağırırsa gidemem.kalıcıyı düğüne 2 ay kala antepte düşünüyorum.estetik cerrah çoşkun erçel ile görüştüm hiç bir hastasından olusuz bir cevap almadığını hepsının çoluk cocuğa karıştığinı söyledi bilmiyorum ne yapacağımı artık kafayı yiyeceğim.tam karar vermişken bu violenin işi kafamı karıştırdı.
nasılsınız beni hatırlayayanız vardır içinizde uzun zamandır girmiyordum foruma isteyerek ayrıldım forumdan.çünkü eleştirenleri görüp iyice moralim bozulsun istemedm..umarım herşey yolundadır ben oldum kurtuldum ama evli değilim şu an tabiki evlendiğim gecede ayrı bir stres olcak.beni üzen tek şey kızlar bize bunu yapanların hiçbir şey olmamış gibi hayatımızda çıkmaları.ve hayatlarına devam etmeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?