fato33 canım bayram bukanı aradım ben muaneden sonra fiyat verebilirim dedi.Yani 2,500 den 5000 tl kadar olabilir dedi ve 3-4 defa kontrellerin olacak dedi pek içime sinmedi ama başka çarem yok başka şehire gidemem senin düğün falan varmı?[
canım çok söylemiş yaa 5000 derse ben nerden bulacam o kadar parayı. daha benim ortada düğün felan hiç bişey yok senin varmı yakınlarda düğün felan. faruk demir diye bi doktor daha var adanada beni dersen bide onu ara bakalım bana aradın mı diye soracak olursan aramadı çünkü ortada daha düğün felan yok
zehra sen kime yaptırmıştın canım? elanurcum sen doktora karar verebildinmi?
kızlar benden şakır şakır ip düşmeye başladı bugün bi tane daha düştü 29. günüm bambu sende de olmuşmuydu böyle cvp verirsen çok sevinirim.
zehra sen kime yaptırmıştın canım? elanurcum sen doktora karar verebildinmi?
ankara'da mı olmayı planlıyosun, yaşadığın şehir neresi? tek korkum şehir dışından gitmek derken, yalnız kalmaktan ötürü mü, yoksa hemen dönmen gerekeceği yüzünden mi?
Yalnız kalıcağın için bi endişen varsa, yanında olmak için elimden geleni yapabilirim. Bakalım bende regli dönemimi bekliyorum, o başlayıp bittikten sonra, sanırım Ebru Zülfikaroglu'na gidicem.
merhaba ben ank.da yaşıyorum burada tavsiye edebilceğiniz bir doktor var mı? ve fiyat ne kadar ?
evet canım 28. günümde erimiş düğümlü ip düştü 29. da da aynı 30 da da düştü şimdi daha bişi yok ama erimiş böyle dağılıyodu rengi falan gitmiş sanırım daraltmanın ipleri bunlar yalnız canım moralim çok bozuk oram çok açık eskisi gibi nerdeyse yırtılıp kanayacak bi yer yok sanki kontrole gidicem mart ayında bakalım doktor bey ne diyecek diğer yaptıranları okudum kanması olmayan yok ama yinede kafama çok takıyorum tutmadı diye
merhaba ben ank.da yaşıyorum burada tavsiye edebilceğiniz bir doktor var mı? ve fiyat ne kadar ?
Kızlaaaaar ben de ankaradayım ve bu ameliyatı olucam bana da güvenilir bir doktor önerebilir misiniz?
Cnm ben ankarada ebru zulfikaroğluna kalıcı kızlık zarı tamiri oldum. Benden sonra kuzenim de oldu , evlendi kanaması da oldu şükür. Ben kesinlikle öneririm benim daha düün yok ama iki kere kontrol ettirdim flep tutmuş hiçbir riskin yok dedi ebru hnm bana. Bişeyler danışırsan yardımcı olurum. Burada konuşunca insan kesinlikle rahatlıyor arkadaşlar iyki varsınız.
kızlar erkek arkşmla çok mutluyuz yakında düğün tarhm belli olucak ama ben hala işlem yaptrmadm. 3 4 ay once yaptrsan bile olur demşti doktor. çok streslym atlatablcezmi kızlar yabu mutlulgmn buyusu bozulsun istemiorum
benim de durumum aynı canım ya ben hala doktor seçemedim.
aliv sana msj atamıyrm msj kutun dolmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?