canım benimde yok daha düğün falan ama önce işi sağlama almamız lazım hem çok para hem olumsuz olursa diye düşünmekten usandım artık.bahsettiğin dr arayalım bide onunla konuşalım bakalım ama garantili olduğundan nasıl emin olacaz onu kestiremiyorum..

Kızlar kontrol zamanım geliyor yavaş yavaş.Çok stresliyim ve heyecanlıyım.Çok korkuyorum.Akın Beye flep yaptırmıştım Aralık ayında.İlk 1 hafta falan kanama oldu ama sızıntı şeklindeydi çok değildi.Benden ip falan düşmedi,düştüysede görmedim.Yaklaşık olarak 10 gün öncesine kadar bir gerginlik arada bir acı hissediyordum ama şuanda hiçbir belirti yok.Hiçbirşey olmamış gibi.Bakalım sonuç ne olucak.İnanın çok korkuyorum,kafam soru işaretleriyle doldu.İp düşmemesi tutmadımı oluyor falan diye düşünüp duruyorum.
Akın Beyin asistanı bu durumun normal olduğunu herkesin yapısının farklı olduğunu iletmişti.Akın Bey işlemden sonra hareketlerimi kısıtlayacak özel şeyler söylemedim.5 saat sonra duş alabilirsin rahatlıkla dedi.Sadece koşmak ve merdivenleri 3er 5er inip çıkmak yasak demişti.
Umarım iyi bir cevap alırım.Tutmuş kontrole gel dese bile razıyım.Dua edin bana.2 hafta sonra alacağım cevabı sizinle paylaşıyor olacağım.

kızlar benden şakır şakır ip düşmeye başladı bugün bi tane daha düştü 29. günüm bambu sende de olmuşmuydu böyle cvp verirsen çok sevinirim.

canım bende 2 farklı zamanda 2 farklı düğüm düştü onun dışında ben ıp görmedim senin bunun dısınd dusen ıplerin var mı??

evet canım 28. günümde erimiş düğümlü ip düştü 29. da da aynı 30 da da düştü şimdi daha bişi yok ama erimiş böyle dağılıyodu rengi falan gitmiş sanırım daraltmanın ipleri bunlar yalnız canım moralim çok bozuk oram çok açık eskisi gibi nerdeyse yırtılıp kanayacak bi yer yok sanki kontrole gidicem mart ayında bakalım doktor bey ne diyecek diğer yaptıranları okudum kanması olmayan yok ama yinede kafama çok takıyorum tutmadı diye

Son düzenleme:
kızlar ben izmirde mustafa alihanoğluna yaptrdım ama son kntrole gtcem daha düğün tarihm karar verilmedi ne varsa geçicide var gibi sanki

merhaba ben ank.da yaşıyorum burada tavsiye edebilceğiniz bir doktor var mı? ve fiyat ne kadar ?

merhaba ben ank.da yaşıyorum burada tavsiye edebilceğiniz bir doktor var mı? ve fiyat ne kadar ?

canım benim abru hanım var baya tercih ediliyor 2500 tl şahap bey de 1300 tl ben şahap beye yaptırdım sonucum daha belli değil kontrole gideceğim mart ayında mayıs ayı gibide sonucum belli olur zamanın varsa bekle sonucuma göre hareket edersin

bendeki acıklık cok kucuk bende burası nası yırtılcak bılmıyorum korkuyorum aynadan baktığımda gözüme cok kucuk gelıyor serce parmagımın bası kadar gıbı sankı ondanda kucuk gıbı ınsallah tutmustur ıkımızınkıde bı gıtsem ıcım rahatlıyacak. sonucu mayısta alcam dıe yazmıssın canım dugunun erken mı canım senın??

Cnm ben ankarada ebru zulfikaroğluna kalıcı kızlık zarı tamiri oldum. Benden sonra kuzenim de oldu , evlendi kanaması da oldu şükür. Ben kesinlikle öneririm benim daha düün yok ama iki kere kontrol ettirdim flep tutmuş hiçbir riskin yok dedi ebru hnm bana. Bişeyler danışırsan yardımcı olurum. Burada konuşunca insan kesinlikle rahatlıyor arkadaşlar iyki varsınız.

Kızlaaaaar ben de ankaradayım ve bu ameliyatı olucam bana da güvenilir bir doktor önerebilir misiniz?

ebru hnım var.. ankara da en güvenilir o ben daha sonuç almadım ama kendisi iyi ilgili v e başarılı bi doktor.sonuç alan var baya..inşallh bende onlardan biri olacağım düğünüm olduğunda .. ebru hocama güveniyorum tavsiye ederm

Son düzenleme:

çok tşk ederim. Evet haklısın insan burda konuşunca bir hayli rahatlıyor. benimde daha düğün yok ortada ama olcak illaki.. ama ben çok korkuyorum ya yaptırdığım halde kanama olmazsa..

benim de durumum aynı canım ya ben hala doktor seçemedim.

arkadaşlar benm durumumu bılıyodunuz ben tam anlamıyla bır ılıskı yasamamıstım ama kan gelmişti doktora gıttıgımde ıkı yonden centık var yanıı (yırtık) var denmıstı bana ama ben bu işlemi yaptırmaya bir türlü fırsat bulamadım ve düğünüm oldu o gecede kan geldi.. ama bi sorun var ben ilişkiye giremiyorum sadece kan geldiğini gorduk ve esım bıdaha zorlamadı benı ben ne zaman hazır olursam o zaman yapıcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…