aydnl arkadaşım özelden msj atmışsın cvp dönemedim çnkü msj kutun dolu imiş.tutmasına çok sevndim cnm bnm bende gideceğim düğünden önce kntrole

bende akın beye gıdıcem canım çok korkuyorum aynen ne yapıcam o gun bılmıyorum

aynen oyle tatlım ama kararımı verdım akın beye yaptırıcam cok sagol yardımcı oldugun ıcın ıns hepımız bu gunlerı atlatıp bıdaha hatırlamayız

bende mayıs 10 da fln gitmeyi düşünüyorum canım ılk muane gunu ıslem yaptırmayı uygun gorurse yaptırıcam

kızlar bugun özel hastanede bir bayan doktora muayne oldum. doktor hiç bişeyn yok ilşki olmadan bozulmaz o dedi. ısrarla kanarmı dedim. kanar dedi. zedelenme varmı dedim. yok dedi. ebru hanm ufak centk var yuzde 40 kanar demşti bu doktr bu işlemi yapmayan herhangi doktr bana zarında bişey yok dedi.

ne yapmalym

sezen123 arkadaşım naptın hala araştırma içinde misin bişeyler buldun mu?

roserose, gıttım kontrole. doktor dıkımın cok ıyı tuttugunu söyledı fakat dıkım sonrası kanamn oldum cok fazla dedı bende evet kabız olmustum dedım. oda 6 yönundekı dıkışını patlatmıs dedı o yuzden en önemlı yöndur 6 zorlamayı asıl yapacak kısımmıs o yuzden rısk almayalım dugunune 2 gun kala gel sadece oraya bı dıkıs taalım dedı. sımdı ben anlamadım gıtmesem kanamayacak mı bıde ben dugun öncesı bununla ugrasmak ıstemyrm o yuzden bıde ebru hanımla görussem mı sence neyapmalıyım anlamdım offf ya dıger yerler cok ıı tutmus dedı. bu arada gercekten yenıden kızlık zarı yaıomus yanı ırtılan zarı alıp yenı bı zar yapıomus dokuları kaldırarak korkuyorum ya rısk almayalım yenıden 1 dıkıs atalım dedı

düşündükçe stres oluyorum roserose. yanı ya bışey olurda gıdemezsem ya gecıcıde yıne tutmazsa ya kasılır kalırda yapamazsam o dıkısler erırse bıntane sey dusunuyorum cok korkuyorum ya yanı doktor rısk almayalım dedı. ıyılesmen cok ıyı olmus fakat 6 yönu sıkıntı olusturabılır dedı. sımdı neyapmam lazım bı doktordan dahamı teyıt alayım lutfen yardımcı olsun dıger arkadaslar mınıkperı sende yasamıstın böle bı durum ne olur okuyorsan cvp ver ebru hanıma gıdenler yardımcı olun ebru hocayada gıtsem mı_

doktor çağırıyorsa gitmen daha iyi olur. geçici dururken bu kadar eziyet zor, galiba ruhen daha rahat hissedildiği için çok yapılıyor. önümüzdeki ay geçici yaptıracağım. sonucu yazacağım.

fato33 canım hala karar veremedim ebru hanımamı gitsem diyorum ama çok büyük risk uzağım çünkü ankara'ya.Mecburen bulunduğum yerde olması lazım sen naptın bahsettiğimiz doktorların birinden olumlu sonuç alanı duysak rahatlayacam ama yook

doktor çağırıyorsa gitmen daha iyi olur. geçici dururken bu kadar eziyet zor, galiba ruhen daha rahat hissedildiği için çok yapılıyor. önümüzdeki ay geçici yaptıracağım. sonucu yazacağım.

ben gecıcıden korkuyorum cunku suan mudahalemı cok rahat yapıorum ama ozaman 3 gun ıcınde allaha emanetsın bılmyorum doktorum kanarda demedı kanmazda demedı sadece rısk almayalım ısımızı saglama alalım dedı ama ekstra ucret alacak yıne

Kızlar kontrole gittim ve cevap olumlu.Akın Bey sorun olmadığını sadece birleşme noktalarında hala biraz renk değişikliği olduğunu ama bununda 1 aya kadar geçiceğini söyledi.Ayrıca hymenin parçaları o işlem yapılan dokuyla birleşmiş.Buda bizim için artı bir durum dedi.Hem işlem alanı hem hymen yırtılcakmış yani.Partnerin bu konuda anlayabileceği tek şey kanama.Onda da sorun yok dedi.
O kadar stresliydim ki anlatamam.Çok bişey soramadım.
Düğün tarihi yıl sonuna doğru olur dedim.Haziran Temmuz gibi yine gelmemi istedi.Bu kontrol seni takip edebilmemiz için rutin bir kontrol dedi.Normal hayatına dönebilirsin sadece bacaklarını 180 derece açıda açmamaya dikkat et dedi.Bu zaten her bayanın dikkat etmesi gereken bişey dedi.Onun dışında koşa bilirsinde dedi.
Bunların dışında düşme çarpma gibi birşey olursa ve kan gelirse bişey olmamıştır deme gel dedi.Ne kadar erken müdahale edersek o kadar iyi.Geç müdahale etmek zor oluyor dedi.

Canim benim cok mutlu oldum senin adina ins o geceyide atlatcakasn hayirlisiyla akin beye guvenmekle dogru karar vermissin cnm cok ama cok mutlu ol

Canım çok geçmiş olsun bence riske girme Ebru hnmla görüş derim zaten bi de hassas bi durumdayız ...Ebru hanım işinin ehli sana kesin bişey söyler senin de için rahat eder ...umarım bi sıkıntı olmadan atlatırsın düğün ne zaman ki?

saat 6 yonunde ufak centik var dedi. kanaman penis boyuna ve kuruluğa bağlı dedi. yaptrmayadablrsn dedi. anotomk olark bakreym ama kanamana garanti diemem dedi. ,

ama bu ozel hastanede gttgm doktor gayet kendnden emin hiçbişey yok dedi. ozellkle sordum zedelenme varmı die yok dedi. büyük ihtmal kanayacak dedi.

benm kıayeftlerm uzermdeyken bişeyler yaşadım. adetm geldi ozamn anlayamadm ordanmı adetmi ne oldugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…