canım yaa nasıl üzüldüm şuan anlatamam başka doktora gitsen ne olacak ki tutmamış diyecek tekrar işlem yapacak tekrar ücret alacak maddi manevi yine biz zarar göreceğiz allahım ya nasıl bişeydir bu anlamıyorum hani garanti çalışıyordu hani tutmama gibi bi riski yoktu nasıl canım sıkıldı şuuan anlatamam kesin benimkide tutmadı çünkü baya baya açık orası konuşsaydın keşke garanti vermiştiniz deseydin bari ücret almasın başarılı olmamışsa(( olan oldu artık yapacak bişey yok arkadaşım işini garantiye alacaksın son dikişi atarsa %100 kanarsın düğünden 2-3 gün önce gelip tekrar dikiş attıracaksın keşke geçici olsaydım diyorum şimdi mart ayında da benim kontrolüm var azda olsa hala içimde bi umut var sende sıkma canını öyle yada böyle bunu atlatacağız başka çaremiz yok benimkide tutmamışsa bende mecbur son dikişe gidicem ama tekrar o süreci yaşamak çok zor seni çok iyi anlıyorum. üstelik benim ek ücret verecek durumum da yok çalışmıyorum öğrenciyim o parayı zor biriktirmiştim((ücret ne kadar istedi ki :S

Son düzenleme:

dikiş tutmadıysa kabız olmaktan mı oluyormuş. doktorun beceriksizliği olamaz mı. yeniden ücret almak da neyin nesi. dikiş atsın tekrar saat altı yönüne. işlemi düzeltsin. iyileşmek için süre varsa siz bu şekilde konuşun bence.

kesinlikle canım marmara katılıyorum tutmaması bizim kabahatimiz değil kaldı ki dokuya kişiye göre değişen bi durum konuş tekrar ücret verme

kesinlikle canım marmara katılıyorum tutmaması bizim kabahatimiz değil kaldı ki dokuya kişiye göre değişen bi durum konuş tekrar ücret verme

canım bakarken dırekt sordu kanaman oldumu cıddı anlamda amelıyattan sonra bende kabız olmustum tuvalette cok kan gıttıydı 1. haftasında daha sonra sızı aradım sız bısey olmaz 3 kat dıkıs vardemıstınız dedım. oda 6 yönunu patlatmıs dedı zorlama ve ıyılesmede o sekılde saglanmıs dedı dıger yerlerın ıyılesmesı cok ıı fakat 6 yönu zorlayıcı kısım dedı rısk almayalım sen dugune bırkacgun kala gel dedı oraya dıkıs atalım dedı hatta ama ucrete tabı olcak dedı. okadar cok dusundum kı o gun (buarada o kadar saskındım kı nekadar yapacağını soramadım ) son hafta rısk almamalıyım dedım benım rahatca ortalıkta dolasmam cok zor nıkahı mayısta kıyacağız nısanlımı durdurmam cok kolay değil bılmıyorum oyuzden ebru hanımı aradım bugun carsamba ona gıtcem eger aylar öncesınden bı mudahale oluosa ona yaptırcam bana kanama durmuna bakalım yapılacak hakkında öyle konusalım dedı muayeneye gıtcem yanı son anda yapılacak mudahaleye en azından burada basarı yuzdesı daha yuksek olan bı doktor olsun barı neyapayım öyle yada böyle cıkacak para. gecıcden korkuyorum ya o gece yapamzsam dıkısler erıcek bı yandan yada bellı olursa bılmyorum canım ya belkıyle o hazırlıkları yapamam. gelınlığımı dıktırmeye basladım ıcımde hıc bısey yapmak gelmıyor mobılya bakıyoruz nısanlım ve aılesı her konuda benım ısteklerımı öncelıklı tutyor o zaman cektıgım vıcdan azabının haddı hesabı yok 3 gundur bunaldım bunaldım cok bunaldım bakalım ebru hoca ne dıyecek. yanı doktor bana notlarıma baktım opersyonun cok basarılı gecmıs dedı yanı kabızlığın verdığı zorlamayla orası cok kanadı ve dıkısı patlatmıs kanarda demem dedı kanamz da sadece rısk almayalım dedı bakalım ebru hoca nedıyecek

canım bak HARUN ÖZKAN ın verdığı cevap

Sayın K.M. 6 yönündeki dikiş patlamış demek zar tamamen açılmış demektir. Maalesef kalıcı zar yapamayan kişiler kabızlık,ıkınma bacaklarını germe gibi bahaneler uydurarak zarın tutmamasını hastanın hatası gibi gösteriyorlar ve evlenmeden 2 gün önce gelmesini söylüyorlar. Evlenmeden 2-3 gün önce geçici dikiş yapıyorlar. Sizin anlayacağınız kalıcı zar yapıyoruz diyerek yapamayacaklarını bile bile hastaların parasını alıyorlar.Sonra da evlenmeden 2 gün önce gelmesini söylüyorlar. Bizim tekniğimiz tamamen onlardan değişiktir . biz 3 flep tekniği ile yeniden anadan doğma zarın aynısını yapıyoruz ve kesinlikle kalıcı oluyor. Randevu için 0532 214 33 28 den bize ulaşabilirsiniz. İyi günler.

canım duğunum 29 hazıranda ama mayısın ılk haftası nıkah var :S ne yapacağımı bılmıyorum. gecıcı korkuuyor benı yanı ogece panıkten elım ayagım bırbırıne dolasırda o gece olmazsa dıkısler erırse ve yıne acılısa dıye korkuyorum benım yıne aylar öncesınden mudahle etmem lazım

roserose canım sen panık olma yıne dıkkat et kendıne ben burda doktoruda suclamak ıstemıyorum belkı senınkınde sorun yoktur canım. tek sorun tekrar aynı doktora para cıkacak olması ebru hanım bıldıgım kadarıyla kalıcı yaptıklarında sorun olursa son mudahalelerınde cret almıyordu ama bızım doktor maalesef ucrete tabı dıyor, yanı anlıyacagın bu ıse harcadığım paratoplamda ebru hanımın kalıcıda yaptığı tutara denk gelıcek. en azından bıdaha sorun olursa ebru hanım ucret almaz dıe dusunuyorum. okadar alıstım kı yıne sorun cıkacak dıye. ama gercekten ebru hanımın ses tonu bıle arkadasca sankı telefonda onca seyı en yakın benı yıllardır tanıyan bıarkadasıma anlattım sesınde oyle bı sakınlık vardı. crsmba gunu eger ebru hocada aynı cevabı verırse öncesınde bı mudahale ettrme taraftarıyım yanı aylar öncesınde ıyılesecek bı mudahale yoksa gecıcıyı kabul edemıyorum cunku ben panık atagım resmen kaldıramam.

canım şuan nasıl kötüyüm anlatamam tutmaması ne demek yaa hadi tutmadı tekrar ücret almak ne demek iyi yine şaanslısın ki tekrar ücret ödeyecek durumun var çözümsüzde değil benim asla ekstra verecek bi param yok ya olmazsa naparım ben bittim dağıldım resmen ebru hanıma git bakalım ne diyecek ne kadar ücret isteyecek allahım en güzel günlerimiz böyle harap oluyor ( o vicdan azabı zaten apayrı bişey nişanlım ve ailesi üzülmemem için uğraştıkça her istediğimi yaptıkça gözlerim doluyor boğazım düğümleniyor her defasında

aynen canım ona bazen farkında olmadan oyle bos ve anlamsız bakıyorum kı. bende ondan bundan borc toplayarak yapıcam artık cunku ılkınde kı parayı anca ödedım arkadaslarıma maddı yormasının yanında manevı yorucu yönude var bılmıyorum canım ebru hanımın sonucun anca haftaya pazar yazarım yada o gun bı ınternet cafe bulursam yazarım ıns guzel bısı söler cunku ebru hanıma sordum hocam sız sadece 6 yönune dıkısı nekadara yaparsınz dedıgımde, önce görmelıyım dedı kanama yuzdenı bı görelım dedı ona gör yapılacak ısleme karar verırız dedı ah canım ya nelerle ugrasıyoruz anlamadım kı :S

Banua canım sen hangi şehirdesin . Ben ankaradayım ama kuzenim konyadan geldi ikimiz de ankarada Ebru Zülfikaroğluna kalıcı kızlık zarı tamiri yaptırdık. Kuzenim evlendi kanaması oldu bana da flep tuttu dedi ama daha düğün falan yok. Bayan olması da çok iyi ben memnun kaldım kendisinden telefonda sesi bile insanı sakinleştiriyor gerçekten. Keşke benim de bi düğün günü falan belli olsa 14 şubat da geliyo ama erkek arkadaşımdan hiç ses yok valla...banucum senin düğün ne zaman?

Bambuu arkadaşım herşeyin çözümü vardır inşallah atlatırsın. Bak daha önce bi arkkadş da yazmıştı senin doktorun yaptığı ekstra iştem ücret aldığını kız demek ki doğru söyluyomuş... Seda mı neydi adı sorunlar yaşamıştı...neyse bence öncelikle sakin olmaya çalış biz de buradan sana destek olucaz unutma arkadaşım ...

Canım benim nişanım oldu düğün belli değil sen Ebru hanımamı oldun memnun kaldın mı? Kesin garanti veriyor mu canım yaaa çok ama çok korkuyorum kanamazsa diyeee...

ben de 2 ay önce ikinci ameliyatımı oldum Harun Özkan!a kontrole gittiğim de bana zarın resimlerini çekip gösterdi o bölge tamamen kapalıydı önceki açıklığı bildiğim için farkı gördüm. İlk işlemim de saat dokuz yönün de açıklık vardı ve olası bir iltihaplanmaya karşı vajinal ovul kullandım ki onda bile kanamam oldu. Şimdi yaza düğünümü bekliyorum. Bu kadar geç yazmamın sebei ameliyatımdan bir gün sonra amcamı kaybettim daha sonra ufak bir kaza geçirdim aksilik aksilik üstüne geldi neyseki hepsinin üstüne kontrolüm de güzel haberi hem gördüm hem de duydum. belki düğünden önce yine içim rahat etsin diye kontrole gidebilirim.

canım bende ankaradayım. düğünden ankarada gidicem bakalım ebru hanım ne dıyecek. bana görmem lazım o bölgeyi kanama yuzdene bakalım ona gör karar verelım işlem yapılıp yapılmamasına dedı. umarım içimi ferahlatack bısey söyler yada maliyeti az işlem yapar. içim daralıyor artık. düğün haziranın son haftası cnm.bende son mudahaleye basarı yuzdesını yuksek görduğum ıcın netten o yuzden ona gıtmeye karar verdım. sonucu yazıcam yarın gıdeyımde yanına.

Canım benim nişanım oldu düğün belli değil sen Ebru hanımamı oldun memnun kaldın mı? Kesin garanti veriyor mu canım yaaa çok ama çok korkuyorum kanamazsa diyeee...

Ankaradaysan Ebru hanım çok iyi ben de bu forumu başdan itibaren takip ettim enson ona karar verdim. Sen de bi oku ameliyat ettiği tüm hastalarının kanaması oldu. Bi de çok güleryüzlü yakın davranıyor...bu sıkıntımızı Allah kimsenin başına vermesin son güne bırakılacak bişey değil. Ben de geçici yaptıramazdım elim ayağıma dolaşırdı kesin ...off ya kızlar daha benim düğün tarihim bile belli değil...

aslında benimde aklımda ebru hanım ama dediğin gibi uzak. bayram bukan'ın çalıştığı hastaneyi biliyor musun biliyorsan bana otogardan tarif eder misin?

başın sağolsun miaji...

sezen123 senin durumun varsa bence antepteki özkan beye yaptır. violen hakkında olumsuz düşüncelerin varsa elanur8in bana attığı özel mesajı sana atmasını iste belki içini rahatlatır canım.

ebru hanım bulunduğu il de en iyisi bence ayrıca rahatlatıypr ve garanti veryor her türlü oldu tutmasa bile ne yapar ne eder kurtarır sonuçta hayati bi mesele hem gecide hem kalıcı da yüzdeyüz diyor tabi garanti veriyor ama kalıcı yöntem de bu bizim dikkat etmemize orayı kuru tutmamıza bağlı bi şey diye düşünüyorum.tutmasa bile son kontrolde ücret almıyor.BNM AKINTIM ÇK OLMAYA BAŞLAMIŞTI ve bi zaman sonra bu yüüzden açılma olduğununu hissettm tutmamış gibi.kontrole de gidemedim son zaman gideceğim artıkk.akıntım böyle olmasaydı sorun olmazdı çok üzülüyorumm.. akıntısı çok olan arkdaşlar flep yaptıtrken dikkat edin aman tedavi olun kuru tutmaya çalışın gecicide pek önemli değil diyorlar ama kalıcıda akıntı çok önemli ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…