ben gecıcıden korkuyorum cunku suan mudahalemı cok rahat yapıorum ama ozaman 3 gun ıcınde allaha emanetsın bılmyorum doktorum kanarda demedı kanmazda demedı sadece rısk almayalım ısımızı saglama alalım dedı ama ekstra ucret alacak yıne
ben gecıcıden korkuyorum cunku suan mudahalemı cok rahat yapıorum ama ozaman 3 gun ıcınde allaha emanetsın bılmyorum doktorum kanarda demedı kanmazda demedı sadece rısk almayalım ısımızı saglama alalım dedı ama ekstra ucret alacak yıne
kesinlikle canım marmara katılıyorum tutmaması bizim kabahatimiz değil kaldı ki dokuya kişiye göre değişen bi durum konuş tekrar ücret verme
canım yaa nasıl üzüldüm şuan anlatamam başka doktora gitsen ne olacak ki tutmamış diyecek tekrar işlem yapacak tekrar ücret alacak maddi manevi yine biz zarar göreceğiz allahım ya nasıl bişeydir bu anlamıyorum hani garanti çalışıyordu hani tutmama gibi bi riski yoktu nasıl canım sıkıldı şuuan anlatamam kesin benimkide tutmadı çünkü baya baya açık orası konuşsaydın keşke garanti vermiştiniz deseydin bari ücret almasın başarılı olmamışsa(( olan oldu artık yapacak bişey yok arkadaşım işini garantiye alacaksın son dikişi atarsa %100 kanarsın düğünden 2-3 gün önce gelip tekrar dikiş attıracaksın keşke geçici olsaydım diyorum şimdi mart ayında da benim kontrolüm var azda olsa hala içimde bi umut var sende sıkma canını öyle yada böyle bunu atlatacağız başka çaremiz yok benimkide tutmamışsa bende mecbur son dikişe gidicem ama tekrar o süreci yaşamak çok zor seni çok iyi anlıyorum. üstelik benim ek ücret verecek durumum da yok çalışmıyorum öğrenciyim o parayı zor biriktirmiştim ((ücret ne kadar istedi ki :S
Canım çok geçmiş olsun bence riske girme Ebru hnmla görüş derim zaten bi de hassas bi durumdayız ...Ebru hanım işinin ehli sana kesin bişey söyler senin de için rahat eder ...umarım bi sıkıntı olmadan atlatırsın düğün ne zaman ki?
canım bak HARUN ÖZKAN ın verdığı cevap
Sayın K.M. 6 yönündeki dikiş patlamış demek zar tamamen açılmış demektir. Maalesef kalıcı zar yapamayan kişiler kabızlık,ıkınma bacaklarını germe gibi bahaneler uydurarak zarın tutmamasını hastanın hatası gibi gösteriyorlar ve evlenmeden 2 gün önce gelmesini söylüyorlar. Evlenmeden 2-3 gün önce geçici dikiş yapıyorlar. Sizin anlayacağınız kalıcı zar yapıyoruz diyerek yapamayacaklarını bile bile hastaların parasını alıyorlar.Sonra da evlenmeden 2 gün önce gelmesini söylüyorlar. Bizim tekniğimiz tamamen onlardan değişiktir . biz 3 flep tekniği ile yeniden anadan doğma zarın aynısını yapıyoruz ve kesinlikle kalıcı oluyor. Randevu için 0532 214 33 28 den bize ulaşabilirsiniz. İyi günler.
aynen canım ona bazen farkında olmadan oyle bos ve anlamsız bakıyorum kı. bende ondan bundan borc toplayarak yapıcam artık cunku ılkınde kı parayı anca ödedım arkadaslarıma maddı yormasının yanında manevı yorucu yönude var bılmıyorum canım ebru hanımın sonucun anca haftaya pazar yazarım yada o gun bı ınternet cafe bulursam yazarım ıns guzel bısı söler cunku ebru hanıma sordum hocam sız sadece 6 yönune dıkısı nekadara yaparsınz dedıgımde, önce görmelıyım dedı kanama yuzdenı bı görelım dedı ona gör yapılacak ısleme karar verırız dedı ah canım ya nelerle ugrasıyoruz anlamadım kı :S
Banua canım sen hangi şehirdesin . Ben ankaradayım ama kuzenim konyadan geldi ikimiz de ankarada Ebru Zülfikaroğluna kalıcı kızlık zarı tamiri yaptırdık. Kuzenim evlendi kanaması oldu bana da flep tuttu dedi ama daha düğün falan yok. Bayan olması da çok iyi ben memnun kaldım kendisinden telefonda sesi bile insanı sakinleştiriyor gerçekten. Keşke benim de bi düğün günü falan belli olsa 14 şubat da geliyo ama erkek arkadaşımdan hiç ses yok valla...banucum senin düğün ne zaman?
Canım benim nişanım oldu düğün belli değil sen Ebru hanımamı oldun memnun kaldın mı? Kesin garanti veriyor mu canım yaaa çok ama çok korkuyorum kanamazsa diyeee...
fato33 canım hala karar veremedim ebru hanımamı gitsem diyorum ama çok büyük risk uzağım çünkü ankara'ya.Mecburen bulunduğum yerde olması lazım sen naptın bahsettiğimiz doktorların birinden olumlu sonuç alanı duysak rahatlayacam ama yook
ben de 2 ay önce ikinci ameliyatımı oldum Harun Özkan!a kontrole gittiğim de bana zarın resimlerini çekip gösterdi o bölge tamamen kapalıydı önceki açıklığı bildiğim için farkı gördüm. İlk işlemim de saat dokuz yönün de açıklık vardı ve olası bir iltihaplanmaya karşı vajinal ovul kullandım ki onda bile kanamam oldu. Şimdi yaza düğünümü bekliyorum. Bu kadar geç yazmamın sebei ameliyatımdan bir gün sonra amcamı kaybettim daha sonra ufak bir kaza geçirdim aksilik aksilik üstüne geldi neyseki hepsinin üstüne kontrolüm de güzel haberi hem gördüm hem de duydum. belki düğünden önce yine içim rahat etsin diye kontrole gidebilirim.
arkadaşım antepteki doktor ne kadar fiyat verdi sana
Canım benim nişanım oldu düğün belli değil sen Ebru hanımamı oldun memnun kaldın mı? Kesin garanti veriyor mu canım yaaa çok ama çok korkuyorum kanamazsa diyeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?