senin adına çok sevindim miaji merak etmiştim seni umarım sorunsuzca atlatırsın ve atlatırız...

Çok korkuyorum kızlar yaa.. Ebru hanıma telefonla ulastım, cok samimi ve güvenilir geldi ama kanamayacak diye rüyalarıma giriyo... Kesin garanti veriyor değilmi Ebru hanım?

kızlar merhaba yazdıklarınızı okudum. ben 1 buçuk yıl önce ebru hanıma kalıcı yöntemle yaptırdım. bir süre önce kontrole gittim %70 kanar dedi. düğünden bir hafta önce falan gelmen lazım dedi. büyük ihtimalle kanar ama garanti veremem dedi. böyle bir şey olabilir mi. iyice düşünüp taşının nereye yaptıracağınıza karar verin. tamam ebru hanım çok ilgili ama ilgi dışında bizim için önemli olan sonuç.benim tekrar kontrole gitmem imkansız ama artık kafama takmıyorum. akışına bıraktım.

Banucum ben de senin gibi kötü kabuslar görüyordum ama şimdi daha iyiyim. Benim kuzenimin kanaması oldu o da Ebru Zülfikaroğluna ameliyat oldu ancak o zaman rahatladım forumda yazılanları okumak da rahatlatıyor. Herhalde ancak kanamamız olunca tam rahatlıycaz yaaa. Ne güzel düğünün yakınmış kurtulacaksın. Korkma banucum hepimiz senin gibiyiz paylaştıkça korkumuz azalıyor...

Geçmiş olsun canım akdenizcim. Kesin garanti verdiği için mi tekrar çağırdı? Bence işi şansa bırakmayalım doktor son kontrole çağırmasa da içimiz rahat oldun diye biz gidelim yaa riske atılacak şey değil kontrol önemli. Bana ebru hnm kesin kanar kontrole gelmesen de olur dedi ama ben yine de gidecem ücret almıyor nasılsa içim rahat olsun..

kızlar gittim bugun ebru hanıma gercekten cok iyi bir doktor. rahatlatması karsısındakını dinlemesi samımı davranması karsısındakıyle empatı kurarak konuşması herşeye bedel. sonuç kısmına gelirsek baktı ve %100 KANAMAZZZZZ dedi. kahroldum resmen ve inanamadım 1500 tl çöpe gitti yanı dedim. ağlamak için cok zor tuttum kendimi. bana çizerek anlattı vajinan dar ama giriş kısmındaki dokunu kalitesi kötü ben yine işlem yapsam tutmasında sorun yasarız dedı. o yuzden düğüne birkaç gün kala gel gecici yapalım dedi. iplikler belli olmaz mı dedım hıcbırsey olmıcak dedı %100 garantı veriyorum dedi. o sürede yapmam gereken bişey varmı dedim yok dedi istediğin yap zihinsel olarak sakınleşmen yeterli dedi. bu dönemlerinin tadın cıkar dedi. hocam dedim siz bu konuda görüştüğüm 3. doktorsunuz artık güvenmek istyrm dedim. ilk kızlık kontrolü için sevtap hamdemir kılıç a gıtmıştım dedim ve bana kızlık zarında tam bı yırtık yok ama kızlık zarın ince olduğu ıcın bıdaha kanaman olmıcak demişti ve bana mudahaleyı gecıcı yaparız dıyerek sunmustu dedım ben sırf gecıcıden korktugum ıcın gıtmek ıstemedım tekrar ama gercekten harıka bı ınsandı ellerımı tutarak odasına götürmüştü dedim bedeli: gün boyu ağlamak ve 150 tl muayene ücretiydı. ikinci doktorum şahap inmezde kalıcı için gittim ve genel anestezili işlem yaptırdım 1500 TL oldu ayrıca doktorun tutumu ve ben 1 kez olmakla ilişkiyi tam yaşamadığım halde sağlam ilişkiye girmişsiniz cok yırtıgın vardı diyerek bozmustu artı daralttım demıstı ve ben 1 kez ılışkıye tam olarak değil yanı girmemi daralttım bıde demıstı tekrar kontrolde ise 6 yönunde yırtık var sakın nısanlınla ılıskıye gırme dugune bıkaçgun kala gel gecıcı yapalım ama ucret alırım dedı dedim ebru hocaya. ve 3. doktorum sızsınız (muayene ücreti 200 tl). sıze artık guvenmek ıstyorum cunku baska bı dayanağım yok artık dedım. kalıcı yapamayız dokuların kalıtesı dusmus yaptıgımız ıslem tutmayacak ve yıne aynı sorunu yasıcaksın en guzelı % 100 garantı ile gecıcı dıyorsunuz dedım ve okadar uzulerek dınledıkı senın zıhnın mahvaolmuş cok kırılmıssın sen artık dedı bana guven hersey guzel olacak ıstedığımız gıbı olacak dedı. cızdı anlattı güldüm ağladım cıktığımda içim rahatlamıstı mutlu cıktım sankı bana bu işlemın bile olumlu bıtmış demıs kadar huzurlu cıktım. şımdı düğüne kadar kasmıcam kendımı hazıranın 1. ndearıcam randevumu alcam cunku hocanın da tatıl durumu olabılır her ihtimale karsı işimi sağlama almalıyım. ama o gune kadar kendımı üzmicem ve bu olayı hıc yasamamıs kadar huzurlu olcam düğünüm cumartesi salı-çarşamba gıdıp 15 dkda işimi halledip düğünmde mutlu olcam. çünkü ebru hoca 18 yıldır bu işi yapıorum rahat ol dedi ücreti bile o kadar esnek ve durumuna göre konuşuyorkı dedimki ona şuana kadar1850 tl gitti ve olan hıcbısey yok dedım. okadar ıçten konustukı bu dururma bıle içim rahat üzmicem kendımı cunku düğün arifemı kahrolmuş bi kız modunda gecırmek istemyrm. bundan sonrası ebru hanıma kaldı, ondada olmazsa kaderime kalmış diyorum....

ya arkdşlar herkes ebru hanmı iyi soluor. bana yırtıgn var dedi
baska doktor bişeyn yok dedi. bnde bi güvenszlk oluştu açıkcasıvarmı yokmu kafam karmakarışk. yanı ogun olsaydım hemen amelyat edecekti beni. ben başka doktorada gttm bişeyn yok dedi. şmdi başka bir doktora daha gorunucem. anlamıorum yani bakınca zor görülen bişeymi bu ya nie aynı seyler solenmior

Gothic Sana tam bir yırtıkmı var dedi yoksa çentik mi var dedi. Çünkü Ebru hnm sana ameliyat olmasan da kanayabilir demedi mi arkadaşım o zaman sen garanti oldun diye yaptırmıycan mı?

akdenizciğim ilk sayfalarda yazdıklarını hep okudum kontrole gitmemştin bi daha yazmayacaksın sanıyordm hep acaba ne oldu diyordum merak ediyordum yoktun uzun süredir gelip yazdığın için teşekkürr..durumuna da üzüldüm ama demek ki bi çok kısmı tutmuş dokularından ya da akıntından dolayı tutmamış olabilir..ebru hanımda garantiye almak istemiş doğruları söylemiş sonuçta öenmli..üzülme niye 1 hafta öncesi gideceksin neden öyle çağırdı ebru hanım neden 3 gün önce değil ?düğün ne zaman ?

Yaa çok şükür benim dikişim tuttu zaten psikolojimiz bozuk bi de doktorumuz bizimle ters ters konuşursa ne yapardım bilmiyorum yaa

senin adına da üzüldüm bambuu ebru hanıma güven zaten güvenmekten başka çaremiz yok..dediğin gibi çok rahatlatıcı çok tatlı insan çok rahatlıyor konuştukça..inş bizi her koşulda kurtaracak tır ben inanıyorum sende inan ve takmamaya çalış..

canım sen kime yaptrcaksın? hangi ilde yaptırcaksın

Son düzenleme:

Gothiccim sorularsorular diye bi arkadaş da Ebru hanıma gitmiş muayene olmuş muayenen normal demiş... Eğer suistimal etmek istese ona da bozulmuş derdi belki ....Hatta sen de konuşmussun onunla ...istersen o sayfalara dön de bi oku senin muayene ışık tutabilir... Çentik doğal da olabilirmiş sonradan da olabilirmiş bunu ancak adli tıp anlayabilirmiş diye bisürü bişey yazılmış... Bi de arkadaşlar sorularsorular sağlıkcıyım mı demişdi ben onun yazdıklarını okudum da çok güzel ve mantıklı şeyler yazmış...okuyunca rahatlıyosun...

Kalıcı dikim kaça yapılıyor kızlar ben de erkek arkadaşımdan ayrıldım ve girip girip okuyorum yazdıklarınızı...

Tüm forumda kızlık zarıyla ilgili herşeyi okudum nerdeyse ama ençok bilgi bu topicde var. İlgilene arkadaşlara bilgi olsun...

Kızlar konuyu dağıtmadan bişi sorucam bu durumu ailenizle paylaştınız mı? Söyleyip söylememe konusunda kararsızım içim çok acıyor...onları da üzmek istemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…