Canım benim ne kadar üzüldüm anlatamam günlerdir uyku uyuyamıyorum ağlayarak okudum yazdıklarını gerçekten çok zor bi süreç bakalım ben neler yaşayacağım kanamam olsun başka hiç birşey istemiyorum yeterki emeklerimiz boşa gitmesin mart ayının ortasında kontrolüm var ve sanırım benimkide tutmadı bu durumu yaşayıp sorunsuz atlatan bir sürü kişi var çözümsüz bi dert değil yaşayıp göreceğiz ben hergün dua ediyorum hepimize bu günlerde geçecek

Son düzenleme:
Kızlar konuyu dağıtmadan bişi sorucam bu durumu ailenizle paylaştınız mı? Söyleyip söylememe konusunda kararsızım içim çok acıyor...onları da üzmek istemiyorum...

son kontrole gidebilme imkanın varsa söyleme üzme boş yere ama gecicye kalıpya gidemeyeceksen söyle.ama söylemek inan kolay değil

Son düzenleme:
Kızlar , düşündükçe kafama ağrılar giriyor yaa doğru düzgün uyku uyuyamıyorum bu yüzden..her gün o günü düşünüyorum

Son düzenleme:
aslında benimde aklımda ebru hanım ama dediğin gibi uzak. bayram bukan'ın çalıştığı hastaneyi biliyor musun biliyorsan bana otogardan tarif eder misin?

canım bilmiyorum çalıştığı hastaneyi telefonla görüşmüştüm sadece ama gidersen eğer beide bilgilendirirmisin

sezen123 senin durumun varsa bence antepteki özkan beye yaptır. violen hakkında olumsuz düşüncelerin varsa elanur8in bana attığı özel mesajı sana atmasını iste belki içini rahatlatır canım.

canım özel mesaj atamıyorum atabilirmisin bana elanurun mesajını

canım özel mesaj atamıyorum atabilirmisin bana elanurun mesajını

canım benim de özel mesaj atma hakkım yok ama eğer antepe yakınsan özkan beyi düşün derim narm diye bi arkadaş özkan beye yaptırdı eğer zamanın varsa bekle derim.onun sonucu haziran temmuz gibiymiş.Benda narm arkadaşın sonucunu bekliyorum olumlu olursa hemen bende yaptırıp kurtulmak istiyorum.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Sana kesinlikle katılıyorum alivcim Ebru hanıma çok güveniyorum ben de iyi ki ona ulaşmışım psikolojimi çok düzeltti. Bambu ve senin yorumlarına katılıyorum...sesini duymak bile bana güven veriyor...ve kesin olarak bu sıkıntımızı hepimiz sorunsuz atlatacağız arkadaşım...

Kızlar bana şans dileyin cumartesi günü için Ebru hanımın kliniğini aradım ve randevu aldım muayene olucam bakalım neler diyecek. Benim çok kanamam olmamıştı acaba çok riskli mi durumum. Kızlar tüm forumu okudum Ebru hanıma güvenebilirmişim gibi geliyor tüm hastalarının kanaması olmuş. Benim de Kanamamın mutlaka olması gerekiyor olmazsa diye içim içimi yiyo...

kerr ve aylin cvplarınız için tşk ederm kızlar.

bana centik var dedi. ama yüzde yüz kanaman için garanti veremem dedi. başka doktorda kendnden çok emin kanar dedii.

çok stresliym.

evet sorular arkdşmzn yazdklarnı kaç defa okudum bnde. dese onada derdi haklısınz bilemiorum kızlar napcagmı başka doktra daha gorunucem

mrb kızlarr öncelkle allah hepimizin yardmcısı olsun gerçekten çok zor bi durum( size bi sorum olcak bnm tam anlamıyla bi ilşkm olmadı sürtünme yoluyla bişeyler yasadm ayağa kaltıgmdada pembe renkte akıntım oldu incelediğimdede çentik var gibi yada yırtık ve suan nişanlıyım haziranın ilk haftasındada düğünüm varr ve kızlık zarımda herhangi bi zedelenme yırtılma varmı bilmiyorum( muaneye gtcem olumsuz bi sonuçla karşılasıcam dyede korkuyorum cesaretim yok ama gtmekte zorundayım önerebileginizz kadın doğumcu, jinekolog varmı herhangi bi yırtıklık söz konusu olursaa hymenoplastyi düşünüyorum düğüne 2 yada 3 ay kala yaptrmış olsaam kalıcı yöntemle herhangi bi sorun olurmu

merhaba kızlar bennımde size bir sorum var..Özel hastaneler yani muayene ücreti 20 30 lira verip sigortamızla muayene oldugumuz özel hastanelerde kızlık zarına bakarlar mı? yani var olup olmadıgına...ben sakaryada yaşıyorum burada bildigim kadarıyla özel muayanehanesi olan bir yerde yok özel hastaneye gitsem bakmazlar da rezil olurum diye korkuyorum açıkcası...işlem yaptırmıcam zaten sadece baktırıcam...

ben sahsen oyle yaptım.ozel hastaneye gıdıp kontrole gırdım

kalıcı yapıranların çoğuna geçici dikiş atılıyor. bu kadar sıkıntı gereksiz. üstelik masraflı. kadın doğumcuya 500 tl ye geçici yaptıracağım. bir ay içinde nişanlımla olan sonucu yazacağım.

alive06 sormuşsunuz istanbulda yaptıracağım. sıradan bir kadın doğumcu yapacak. geçici yaptırcağım. o kısıma fazla müdahele vs istemiyorum. girişte darlık ve kanama istiyorum sadece.

Son düzenleme:

madem muayene olacaksın hem normal mıayeneni ol hem de baktır.ben öyle yapmıştım.

Marmar ben kalıcı yaptırdım ve doktorum tuttu dedi iyki de olmuşum daha düğün bile belli değil ve ben o psikoloji ile ne yapardım bilmiyorum. Çok şükür halime...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…