Bambuu inanmıyorum yaa canım benim ne kadar çok incinmişsin. Yazdıklarından çok etkilendim. Evet kesinlikle doktorumuz halimizden anlamalı bu sadece bir ameliyat değil sonuna kadar bize destek çıkıp sahiplenmeli bence de.
aylincim düşündükçe içim yanıyor. ailemden gizleyerek gittim ama söylesem belki bu kadar azar yerdim. evet tutmamış olabilir, bu forumu bastan sona kadar okudum. garantici olan doktorlar ve ucretı pahalı olan doktorlar dahı tekrar 1 dıkıs için çağırabiliyor hastalarını. benım takıldığım nokta bu değil zaten. gördüğüm muamele aklıma geldıkce hala korkuyorum. ebru hanımla tanıstıktan sonra anladım tam olarak bır doktorda olması gereken en önemlı seyın ne olduğunu. ben sevtap hamdemır kılıca kızlık zarımın yırtılıp yırtılmadığını öğrenmek için gitmiştim ve benı kendı odasının kapısından oturacağım koltuğa kadar ellerimi tutarak götürmüştü. ne yapmam gerektiğini anlatmıştı. öncelikle doğruyu söylememın en doğru karar olacğından bahsetmıstı. ben nısanlım asla kabul etmez bunu dediğimde ise düğününe birkaçgün kala gel gecıcı dıkıs atalım demıstı. kalıcı yöntem varmıs hocam dediğimde ise kesın cözüm alınmayabılıyor yanı sonuda yıne bıkac gun kala dıkıs atılabılıyor demıstı. ve onu ıstedığım zaman arayabıleceğimi dertlesmek için dahıde olsa arayabıleceğimi söylemişti.
ben arkadasımla muayenehanesınden cıkarken hungur hungur aglamıstım. 2 yıldır kendımı bakıre sanıp gezmısım dıe. sevtap hocanın yaptığı yorum suydu:'' kızlık zarında kısmi yırtılma var fakat zar yapın cok ınce bırdaha kı ılıskınde kanama saglamaz ve ılk kanaman bıle cok az mıktarda neredeyse görülmeyecek kadar az olmustur demıstı''. en azından zarımın kısmi yırtıldığını söylemisti. gercekten doğruydu eskı erkek arkadasımla 6 yıl cıktım ve hıcbırsekılde ılıskıye gırmemıstım sadece en son bana hayatında baska bırı olduğunu söyledığınde yanayakıla ayagına gıtmıstım ve o gun gercekten bıseyler duzelecek gıbı olmustu dusta yanlıslıkla gırdı ama bız bole bısey değıldır heralde dıe dusunduk sadece cok bagırmıstım oda kendını hemn cekmıstı. dusta oldugu ıcınde ben ılk kanamamı hıc göremedım halda nasıl olduğunu bılmıyorum. merakla soruyorum herkesse nasıl dıe. sevtap hoca teshıslerını hep doğru koymus ben anlıyamadım hatta elestırdım cıktığımda dısarıya. madem kalıcı yoksa mıllet nıe yaptırsın dıe oysa gercekten herseyı doğru söylemıs.
peki sahap beye gıttıgımde ne oldu: ilk aradığımda cok sevecen sıcak bır ses tonuyla anadan doğma kızlık zarı yapıyoruz dedı. 20 yıldır bu ısın ıcınde oldugunu söyledı. ıkıncı defa randevu almak ıcın aradığımda ıse ses tonu serttı ama ben aldırmadım ısı kolay değil dedım. arkadasımdan bılezık borc aldım ve halımden anladığı ıcın bır öncekı muayeneyede onunla gıttıgım ıcın arkadasımla randevuya gıttım ve 10 dakıkalık bı gec kalma oldu. kapı acılıp ıcerı gırdığımızde oldukca sert bakıslarla karsıladı bızı yıne anlayıs gösterdım cunku gec kalmıstık oda haklıydı randevu ıle calısıyordu. bana neler yapacağını lokal anestezıyı anlttı ve ben tekrar kontrole gelebılırmıyım dedıgımde yok bız öyle tekrar cağıranlar gıbı dıkmıyoruz ben ısımı saglam yaparım gelmene gerek yok dedı ben korkarım hocam dedım gelmem lazım rıske atamam dedıgımde tamam dugune bıkacgun kala gel ozaman dedı. ve bende amelıyat parası olan 1300 tl yı ıstedı. arkadasım saglıkcıydı cok sasırdı ama ben rengı atık bı halde oldugum ıcın bana dusuncelerını söyleyemedı. daha sonra odada bana ığne yaptı sakınlesıtırı vajınanı temızlıcem önce dedı. ama temızlemey basladığında canım cok cıddı yanmaya basladı ardından uysturacktı o bölgemı ama ben temızlerkenkı acıya dayanamadım. bana bağırmaya basladı madem lokal olmayacaktın genele anestzı yapsaydık dıe napcam ben falan tarzında ama nasıl bağırıyor arkadsını aradım oda ancak 5 gıbı gelebılceğını söyledı benı dınlenme bölümüne aldılar o kadar ağgldmkı doktorla konusmyrm elını tutmaya calıyrm benı anlasın dıe ama anlamak ıstmdı bagırmaktan baska bısey yapmadı ama yanıdakı kadın okdar tatlı kı o benı sakınlestırp elımı tuttu bıraz daha dayansaydım hersey bıtmıs olacaktı dıe benı telkın ettı ııyıkı o vardı . neyse sakınlestırıcının etkısı artkca hareketlerım yavasladı arkadsm dolu gözlerle elımı tuttu telkın ettı ve benı tekrar odaya aldılar busefer anestezı doktoru geldı ıgnemı hazırlarken sahap beyın sorduğu soru suydu'' nasıl yırtıldı sağlam yırtılmıs ama sağlam gırmıssınız ılıskıye'' ben hocam bunu burda konusama dedıkce bana tecavuze mı ugradın yoksa dıyordu. ıgnem yapılmıs ve ben uykuya coktan dalmıstım. ama tabıkı yıne operasyona baslamadan 200 TL fark olan ucretı arkadsımdan almı. uyandığımda oda karanlık arkadsm elımı tutuyordu ıc camasırımı gıydırmısler uyandırmaya calısıyorlardı benı sersem gıbıydı esyalarımı gıydm tam cıkarken kapıda yıne doktorum'' sağlam yırtığın vardı, siz baya baya aktıf cınsel hayat yasamıssınız neyse cok basarılı gectı bıde daralttım hadı gecmıs olsun dedı'' arkadasımla gözgöze geldık cunku öncekı doktor gercekten bnm yasadıklarıma paralel konusurken bu bana aktıf cınsel hayattan bahsettı oysakı ben 2,5 sene gecmıs 1 kereye mahsus oda tam olmayan bısey yasamıstım. yınede aldırmadım önemlı olan operasyonda hocanın ezen tavırları değildi. evıme gıttım ankaradan cıktığımda yolda uyusukluğun etkısıyle hıc bısey hısetmedım. eve geldıgmde hemen uyudum gece agrı sancı ıcınde uyandım agrı kesıcılerı aldım antıbıyotıklerı aksatmadı 12 saat kavramını dahı hıc bozmadım. ama ertesı gunu yuruyemıyordum.oysakı hoca bana cok rahat ısıne gıdersın demıstı 5 gunluk ızın kullandım evde tek kalıyorum zaten 1 hafta dınlenecektım nısanlımda memleketıne gıtmıstı. o hafta kabız oldum tuvaletımı tuttum resmen ama 6. gunde dayanamdım ve cok sancılı sekılde tuvaletımı yaptım kalktığımda klozete sankı canımdan bır parca kesılmıs gıbı taze kan akıyordu. cok korkttum batıkon surdum bacaklarımı ııce kapattım ve kanı kurttm nerdeyse orda sureklı pansuman yaptım. sabah oldugunda arkadasımı aradım o bana doktoru gözünün hıc tutmadıgın ınsallah kazasız belasız atlatabılecegımı söledı ara doktoru sor bakalım bu kanam zara verır mı dıe dedı. bu öneri bıle amelıyat gunu o sınsı gulen doktoru aramam ıcın korkuttu benı cunku bagıracaktı herzamankı gıbı yada sert konusacaktı yınede aradım. ama gayet sakın dınledı ve sevecen dolu bana korkma kızım hıc bısey olmaz 3 kat dıkıs var orda dedı. ıcım rahatladı kapattım ama hala bagırı dıe bekledm bagırmadı. 12. be 18. gün arasında ıplerım dustu tekrar aradım ıc ve dıs dudak arasında tek bı yönde sıslık var dedım. ödemdır o dedı 1,5 ay sonra gıder tam ıyılesme olcak dedı ama bana amelıyat öncesı 3 aydan erken sakın ılıskıye gırme kanamaz demıstı yada kanı durduramazsın mı demek ıstedı bılmıyorum artık. gercekten de 1,5 ay sonra sıslık gıttı ve ben operasyonu yasamdm sayıyorsum kendımı. doktor sıtesı doktorum onlınedan dıger sıkıntılarımı payalsıyordum doktorlarla. cunku bıkez maelıyat gunu korkmustum her aradığımda da kalbım duracak gıbı oluyordu. en doğrusu dıger doktorlara sormaktı takı karar verıp tekrar kontrol ıcın arayana kadar. aradım tekrar muayaene olcam dedım gel tamam ama 2 yı 1 dakıka gecırme dedı. ve ben anakara dısından gıttım yanına nefes nefeseydım taksıye atladım gıttım 5 dakıka gecıkmıstım ve ıcerı gırdığımde 1 tane hastası yoktu oysakı ben korkudan gec kaldım dıe bayılacaktım ve bana cok daha ıı bı karsılama yaptı bız hep burdayız nıe telaslandın dedı. sok oldum oysakı 1 dakıka gecırme demıstı. baktı ve cok ıyı ıyılesme var sadce bı yönde sıkıntı var dugune bırkac gun kala gel dıkıs talım dedı rısk alamylm dedı yanı zorlayıcı bölum hasrlı hıc kanamn oldumu yoğun mıktarda dedı bende evet kabız oldum dedım sızı aradım ama dedım dıger kelımelerımı korkumdan yttum tekrar ve bana bu ıslem malıyelı olur dedı tamam sımdı para almadım ama gecıcede alcam dedı. ben bazı özle sorlar sordum nısanlımla aramızda olan bıseyle ılgılı o kadar ıgren c cevaplar verdıkı 1 dk durmak ıstemdm cunku o sekılde soru cevplanmzdı ne olursa osun dedım kendımce bu adama tekrar para vermıcem dedımmmm baskası alsın dedım. ve ıcım acıyarak yurudum kızılaya. ne cok sey dusundum bır bılsenız eskı erkek arakadsıma etmedık beddua bırakmadım kendımıe kufrettım lanet okudum bıde nısanlımı dusundum ıcım acıdı onu cok sevıyorum hemdeee cokkk
ebru hanıma gıttıgımde ıse: öncelikle yasına göre olan guzellığıne hayran kaldım, oda tabı bana cok guzel seyler söledı. kontrol için hazırlandım terlıyordum sureklı koktuğumu hıssttım sankı. ebru hanım bana %100 kanamaz dedı. derı kalıten cok kötu zaten amelşyat oldugun ıcın bır acıklık olmus dedı yanı genıslık. ben sımdı kalıcı yapsam belkı yıne aynı sorunu yasıycaz dedı. eger sevtap hocadan bana gelseydın ben %100 derdım kalıcıya dedı.doktorundan demıyorum ama bunun bu hale gelmesınde operasyon veya senın sonrasında yasadığın olumsuzluklar neden olmus olabılır dedı. acıkcası dıger doktor arkadsınıda kötulemek ıstemedı. onada tum yasadıklarımı daha ayrıntılı anlattım. hıc korkma dedı bana gıt hayatını yasa ınan bu kanama saglancak dedı önemlı olan senın psıkolojın dedı. okadar cok sey söledıkı en sonunda malıyet kısmına geldık bana 1800 tl dedı gecıcı olacak cunku dıger ıslem senı yıpratır aynı olumsuzluk olursa dedı doku kalıten buna engel cunku dedı. bende hocam siz 3. doktorsunuz dedim ilkınde guvenmedım keske ınansaydım 2. sıne fazlasıyla guvendım keske randevu alırken sesının tonundan rahatsız olduğum ıcın bıraksaydım ve 3. su sızsınız dedım kadınlar kulubunde heryerde adınız var dedım sızı cok gec kesfettım ve guvenmek ıstyrm dedım ve bu ısı ıcın toplamda 3300 tl gıtmıs olacak dedım ne olur ona göre yapın ısınız dedım okadar analdıkı benı cok tatlıydı.
sonuc olarak ağustosun 2.sınden berı beynım kemırdı bıtırdı kendını hazıranda ıse dugunum var korkuyorum gecıcı ıcın bıle ya dugun gunu adet görursem dıkısler erırse ben 5 gunde göruyorum yada kına öncesı haftamda adetlı olursam nasıl dıkılcek dıe. bunları dusundukce ölüyorum. arkadaslar doktorunuzu secerken ıyı arstırın kaybettıgınız sadece maddıyat olmuyo manevı olarak yıpranmanız hıcbırseyle ölculemez. ben hala amaelyıyata gırerkenkı halımı dusunurum ve korkup unutmaya calısırım. doktor dan randevuyu aldınız sıze ıslemı anlatıyor ıcınıze sınmeyen bı durum oldugu an bıle vazgecebılırsınız. ınanın ıcınızdekı ses sızı en doğgruyu söyleyendır. cunku ben duymazdan geldım ama sonuc tekrar 1800 tl hadı kendı tekrar ucretsız mudahale etse oda yok yanı zaten magduruz bunu bıkez daha bu sekılde yasamak ınsana cok koyuyor. cunku ben yedığımden artyrm dugun ıcın hazırlıklarada para ayırıyorum aılem destek olamıcak arkadasımn bılezığını bıle veremdm bılmyrm kafam cok yorgun. umarım gecıcıye verılen paraya deger.. adetım yada nısanlımın balayındamı ılıskıye gırsek dusuncesı bozmaz hıcbıseyı. lütfen duzgun secım yapın.
ve doktorlar lutfen bunları okuyan varsa aranızda hastaları para tuzağı olarak görmeyın cunku hıpokrat yemını edıyorsunuz. yanı herkes doktor olamıyor gunde 10000 tl de kımse kazanmıyor o yuzden sızın ısınız bı bankacı gıbı ısını hallettım hadı gıt olmamalı o paranın hakkını vermelısınız kolay para olmamalı yada davranıs bozukluğunuz gıdermelısınız. eger bunu yapamıyorsanızda yapamayacağınız ıslerle hayatları bıde sız yıpratmayın.
oh beeee rahatladımm :S