bambuuu inan yaşadıklarına çok üzüldüm inş. güzel günlere gebe olsun bu yaşadıkların.bende kafayı yiyeceğim kalıcıyıda kesin sonuç olarak görmemiş seval hanım geçici yaptırmam mümkün değil... ben ne yapacağım.Allahım bize yardım et.ben de herkes gibi 6 yıldır zor günler yaşşıyorum foruma giriyorum kanama olanları okudukça rahatlıyorum ameliyatlarda sorun yaşayanları görünce hayata küsüyorum.artık yoruldum.

off ki ne of, 10 aydır ben de bu konuyla kafayı yemek üzereyim, talihsizlikle yaşadığım bu olay için çaresi var diye düşünmüştüm başlarda, ama kalıcı kesin çözüm değil görüyorum ki, ve geçici yaptırmam mümkün değil.
bambuuu çok üzüldüm gerçekten çok yıpranmışsın arkadaşım, o doktorun ettikleri de yanına kalmaz, içinde yüreğinde bir nebze insanlık kalmamış, hastalarını dolar işareti olarak gören doktorlar var malesef, acımıza acı katan... inşallah bugünlerimizi unutturacak güzel günler kapıdadır.

sevgili arkadaşım bambuuu yaşadıklarını aynen ben de yaşadım. Allahdan böyle bir forum var ve bunları paylaşabiliyoruz. şahap beyin tavrı konuşması inanılmaz derce kırıcı ve aşağılayıcı idi.. Ben de manevi olarakk çok sarsıldım. Bu forumdakinlerin yardımıyla ebru hanıma ulaştım ve sonuç güzel oldu allahdan. Ebru hanım tek kelimeyle işini mükemmel yapan birisi çok sevecen ve psikolojik olarak da çok yardımci oluyor. Sen ona güven ve onun dediği gibi artık üzülme canım. Benim de aynı senin gibi erkek doktordan çok canım yandı ve mağdur oldum. Ama çok şükür şimdi güzel bir ailem oldu. Allah ebru hanımdan razı olsun....ebru hanım ödeme konusunda da bana yardımcı olmuştu eline ne zaman geçerse ödersin demişti. Umudun kırılmasın herşey güzel olacak....

geçmiş olsun, geçici dikiş atılmış mıydı peki?

geçmiş olsun, geçici dikiş atılmış mıydı peki?

yanlış hatırlamıyorsam seda90 kardeşime son dikiş atılmadı .narm kardeşim dualarım seninle ve benim durumumda olan herkes için sonucunu dört gözle bekliyorum. sen bize umut ışığı olacaksın inş narm. olumlu sonucu alır almaz ben özkan bey ile görüşeceğim.Rabbim bizim durumumuzda olan herkese yardım etsin endişede korkuda bırakmasın ağlayan gözler glsün artık...

Seda90 canım ne güzel mutlluluğun daim oldun darısı bizim başımıza...ben hatırlıyorum arkadaşlar sedaya son dikiş atılmamıştı kontrolde tuttu demişdi Ebru hanım...

forumu okudugumda gözlerim doldu gerçekten genç kızlarımızın bu sorunu gerçekten çok ağır ve yorucu kimseyi eleştirmeye hakkımız yok ki niyesi nedeni kendine kalmış ama bu düzen böle işte bi taraf ağır basıyor ve ayak uydurmak zorunda kalıyosun eğer ki bu hataysa bunu 2 kişi yapıyor ama mağdur olan malesef kadın oluyor umrım burdaki bütün arkadaşlar bu sorunlrını aşar ve mutlu bir yuva kurarlar..

amiinnnnnnnnn canı gönülden amin diyorum duana kardeşim ben ümit içindeyim .Rabbim hiç bir kulunu caresiz bırakmaz.

arkadaşlar son konrtole gelemezsem diye ben şahap beyi yada mümtaz beyi düşündüm onlar son kontrole çağırmıyorlar. mümtaz bey bana samimi geldi hiç korkma kızım bu konu çok öenli falan dedi rahatlattı. siz ebru hanımımı ttavsiye edeiyosunuz lütfen yardımcı olun ebru hanımda çok para istiyor 2500 tl mümtaz bey 1000 tl çok fark var ayrıca mümtaz beyde inanın güven vericiydi offfff mümtaz beye yaptıran varmı yardım lütfennnnn

bambu neler yaşamışssın canm ya nasıl üzüldüm ((( inş ebru hanım seni mutluluğuna götürcektir.

bnde beklemedeym hala . doktora gidip gelmekten bıktım.biri var die biri yok die

arkadaşlar lütfen kanaması olan arkadaşlar yardımcı olsun kime yaptıralım işlemi ankarada lütfen yardımmm allah rizası içinnnn yaptırıp kanaması olanlar paylaşsın. ayrıca kontrole gitmeyi gerektirmeyen doktor varmı lütfenn yardımmm

canım benım evet sevtap hanım cok dogru konusmus ama ben sımdı anlıyorum ne demek ıstedığını. evet en kalıtelı doktor dahı ufacık bır rıskı almak ıstemıyo ve yıne dıkıs atılıo. suankı aklım olsaydı kesınlıkle gecıcı yapardım emın ol. cunku kalıcının amelıyatının ılk 1 haftası yıpratıyor zaten son gercek agrıların bıtıp dığer karın agrıların baslıyor tuttu mu tutmadı mı dıye. ben kac aydır her yazılandan resmen meddet umdum ıns bnm de tutmustur dıye. ama ınan gecıcıde 3 gun bu rıskı yasıyosun kı zaten dıkısler kanamanı yapınca sen zaten gecırdığın o 3 gunu unutursun dıe dusunuyorum. keske gecıcı yaptırsydım sevtap hocayla toplamda 3 doktor 3400 e mal olcak bır yatak odası parası neyse ıns baska yerden gulerız :) umudum var hala..

kötüye birsey olmaz derler meryema canım. oyuzden bısey demek ıstemıyorum. sadece bır ınsan hangı ısı yapıyorsa onun hakkını vermelı dıyorum. herkes doktor olamaz, herkes bır doktorun özel muayenesınde kazandığı kadar kazanamaz. bır doktorun gunde 4 dıkım yaptığını ve arada dıger kontrollerını dusunun 10000 TL rahat kazanır hergun olmasada kazanır. yanı bır doktor kasap gıbı amac etı en kucuk parcalara ayırmak gıbı dusunmemelı yaptığı ısı. paramı aldım artık ne halın varsa gör sende bu haltı yemıssın zaten hadı benden bu kadar dememelı. cunku gercekte hıcbır amelıyat bu kadar pahalı değil. bunun manevı boyutunda telkın etmese bıle en azından dahada kırıcı olmamalı.

sedacım senın yazdıklarını okudgumda amelıyatımı coktan olmustum ve cok korkmustum. cunku aynı tepkılerı bende görmustum. amelıyat sırasında özellıkle paramla rezıl olmustum resmen. sonuc olumsuz ama ınan bu kısmına kızmıyorum. cunku en kaltelı doktor bıle bır dıkıs ıcın cağırıyor yanı sonucta sıkıntı olmus olabılır. ama yıne para ıstemesı cok kötu 1500 tl vermısım zaten. neyse sen cnm ebru hanımda gecıcı dıkıs atırmısmıydın. gecıcıde kesın kanama olur dımı!!! yanı ıcımden bır hıs buda bıtecek atlatacaksın o dıkıslerde kanamsı mumkun dııl dıyor ama bılmıyorum ebru hanım cok guven verdı bana

arkadaşlar lütfen banada cvp verin çok acilll. lütfenn

canım bak şimdi. sahap beyı anlattım sana 1300 tl lokal anestezı ıle oldukı tutmadı gecıcıde de dıkıs ıcın para alcak yanı 2000 nı gececek ama karar senın belkıde senın amelıyatın cok olumlu olacak bılemem. mumtaz beye gelırsek adını hıc duymadım ama sunu sor doktora en ufak olumsuzlukta dıkımının arkasında duracakmı yoksa ekstra ucret ler talep edecek mı bu cok önemlı. forumu bastan asağı oku. murat beye gıdende özkan beye gıdende harun beye gıdende ebru hanıma gıdende var ama 1nde son ıslem yapılmadıysa dıgerıne kesın bı son mudahalede bulunulmus. hatta korkut beyın sıtesı yorum dolu oku onda da var. ıste bu kısım bızım ıcın % 50 dır. yanı kenarda kösede bı acıklık kalsa doktorun gözlerı bı kısılıyor sonra rısk alamam dıyar neden hasas bı konu cunku. ben ebru hanıma sız kalıcı yapsaydınız ufacık bı rısk te para talep edermıydınız dedım. hayır ben yaptığım ısın arkasındayım dedı. ben hocam ben bu parayı dugune toparlamam zor dedıgımde sıkma canını dugune kadar ne bırıktırırsen dugun sonu elıne nasıl gecerde getırırsen dedı. ben empatı kuruyorum önemlı olan sensın dedı. senı bu dertten kurtarmak önemlı dedı. ve gözlerım doldu. bı doktor para demıyor ve arkanda duruyor.

sonuc olarak ebru hanımla bı konus hıc olumsuz sonuc alanını duymadım forumdada okudum. en azından durumunu anlar ındırım yapar. eger dıgerlerıde son mudahalede arkanda duracaksa onlarada yaptırabılırsın önemlı olan bu surecte sana suclu muamelesı yapıp arkalarını dönmemelerıdır. yoksa ebeyede dıkıs atırıp orda kanı gören ınsanlar varmıs cnm.

bambuu sen düğününe kaç ay kala yaptırdın.Doktorların dediği en iyi süre iki üç kala ben öyle yaptırmayı düşünüyorum zaten geçici yaptıramam . mümkün değil.antepte kontrole çağırmayan bi doktora gidceğim gidenler olumlu sonuç aldılar son bi arkadaş var onu bekliyorum ondan olumlu sonuç alınca tam netleşecek herşey bana dua edin. dualarım hep sizlerle...

8 ay kala yaptırdım canım. evet o doktoru hatırlıyorum bu forumda okumustum sanırım hastaların hepsıde olumlu sonuc aldılar. ama kontrol gercekten sart cnm en azından ılk adet dönemınden sonra gıt rıske atma ısını bu sadece doktor basarısı değıl cunku aynı zamanda senın dokularının amelıyatına verdığı tepkıde önemlı. yanı dugune yakın zamanda dııl ama 1 ay kala ıcının rahat etmesı acısındn gıt derım. bır kez daha ortalıktan kaybolsan sorun olmaz herhalde dıye dusunuyorum. umarım hersey gönlumuze göre olur cnm

canım benim sadece kendim için istemiyorum benim durumumda olan kardeşlerim için istiyorum inş. bu dertten tez zamanda kurtuluruz zaten ben antepdeyim tayin istemediğim sürece . ameliyat olduktan sonra ve düğüne yakın kontrole giderim zaten ama üç gün kala gidemem. dualarım seninle canım hepimiz güleceğiz şu cuma günü çok dua ettim hepimize utandırmasın Rabbim

kızlar bana bi akıl verin yardım edinn neyapacgımı bilmiyorum psikolojim ciddi anlamda bozuldu gece düşünmkten uyuyamıyorum hergece ağlıyorum haziranın ilk haftası düğünüm var ama kızlık zarımda bi yırtılma zedelenme varmı daha bilmiyorum daha önce sürtünme yoluyla bişeler oldu tam anlamyla bi ilşki olmadı ayaga kaltgmdada pembe renkte akıntı oldu yırtılmadan kaynklı bi akıntı olduğunu düşünüyorum aynayla baktığmda isee ıkındığmdaa genşleme oluyo ve saat 5 yönünde tabana kadar inmeyen bi yırtıklık var gibi gözüküyo umarım yanılıyormdr doktora muaneye gtcem utandığımndan cesaret edemediğimden gidemiyorum olumsuz bi sonçla karşılasrm diye korkuyorum gerekirse bu işlemi yaptrcam ama geçicimi kalıcımı yaptrmalıyım bilmiyorum kalıcımı yaptrsam düğüne 3 ay kaldığı için tutmaz diye biliyorum yoksaa yapay kızlık zarları varmış ondanmı alsam diyorum inanın çok çaresizim mantıklı düşünemiyorum bile lütfen bi akıl verin yardm edin kızlarr

jelibon arkdşım aynı seyleri yaşamışız. bnde sen gibi sürtnmeyle bişeyler yasadım. muayne oldum. bi doktor çok ufak çentğin var duruma göre kanar dedi. başka doktorda kendnden çok emin hiçbişeyn yok dedi. kanar dedi.

kanar dien doktor özel hastanede dikim işlemi yapmayan birisydi. duruma göre kanar dien de dikim yapan birisydi. burada ne olaylar gördüğüm için güvenemiorum ne haldeym bende bilmiorumj. 3. doktora gidicem şmdide cesaret edeblrsem uygun doktor bulurssam. hem maddı hem manevı zor durumdayz

sende muayne olunca yaz buraya belki hiçbeşyn yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…