canım inş. olumsuz olmaz sonuç ama bnce düğüne yakın git durumun varsa geçici yaptır .uğraşma kalıcı ilen nerdesin bilmiyorum ama

yazarım cnm inş olumsuz bi sonçla karşılaşmam ozaman bnmde bu işlemi yapmayan bi doktora muane olmam gerek ama cesaretimi toplaıpta gidemiyorum biran önce muane olmam gerek düğünede çok az kaldı birde cnm çok özür dileyerek utanarak sorucamm sen aynayla kontrol ettinmi hiç sendede hafif yırtık gibi duran yer varmıydı tabana kadar inmemş şekilde

inş cnm hergün dua ediyorum olumsuz bişey olmasın diye ankaradayım bn

bende hergün her namazda dua ediyorum sen bizden daha şanslısın canını sıkma olmazsa geçici yaptırırsın ebru hanıma en azından gideceğin yer var üzülme.ankaradasın sonuçta iki ay kala bile tutar dikişler sen ebru hocaile görüş aylimin küzeni bir buçuk ay kala yaptırdı kanaması oldu bizlerde güleceğiz kızlar ...

Ankaradaysan bence ebru hanımı düşünebilirsin benim kuzenime kalıcı onarım yaptı ve kanaması da oldu. Çok iyi bir doktor güvenebilirsin...

geçici de dikslern görünme ya da düşme olasılığı ndr?
yani orada nasıl bi uygulama yapılıyor tam olarak?
3,4gün gibi bi süre veriyor ya doktor neye göre bunu veriyor?

eğer geçici de kesin kanama oluyorsa ,o daha mantikli gibi
bir de kalıcı tutmadi diyelim,o zaman geçiciye kalsak
hani birleştirilmesi yapılacak dokular zarar görmüş olmaz mı?

canm ben zarıma kaç kere baktım hemde. bnde sen gibi gitti gözüyle bakıordum kenarlarda hafif yırtıklar mevcuttu. doktora muaynede sordum doktor hiçbişeyn yok dedi. snrada o çentıkler ne dedim kertikler. doktorda onlar kendi zarın yapısından ole dedi. biişey olsa sölerdi bence. bu doktora inanmalımym blmiorum. bu işlemler, i yapan doktorda ufak çentıgın var dedi. onada güveniorum aslnda nebleym napıcam kafam allak bullak. başka doktora daha gidicem işte. sen o kertikli seylere aldrma onlar yapısından kaynaklanıormuş. ıkı doktorda ole demşti çnkü .hem kendnde anlayamazsn canm bende sen gibi bakıp yorum yapıordum ama hepsi boşmuş bilgin olsun üzme kendni once muayene ol cok basıt oluor.

Ankaradaysan bence ebru hanımı düşünebilirsin benim kuzenime kalıcı onarım yaptı ve kanaması da oldu. Çok iyi bir doktor güvenebilirsin...

evet cnm herkes onu öneriyo ama bnm bütçem yetmiyo onun sölediği fiyata yorumlarda okudumda bayağı pahalı geldii yeni işten ayrıldım üstelik mecburen daha uygun yapan bi doktor bulmk zorunda olucam kuzenin kaç ay kala yaptrmıştı

jeliboncum bu arada ebru hanm bana çentıgın var kanamn duruma göre olur demşti bilgn olsun. ebru hanımada cok guveniorum . ama başka doktorda farklı bişey soledi. sen muayne ol once .

kafandan kurgulama ben cok kurguladm yorum yaptım inan hepsi boşmuş.simdide 3. doktora gtmekte cesaretmi toplamaya calısıorum.

ebru hanımı tavsye edderm yıne. yalan solycegni düşünmüorum. zaten kesn kanaman olsun istiorsan yaptr dedi bana. yaptrmayadablrsn dedi. böle arada derede kaldım.

bambuu ve diğer arkdaşlarım düğünüm adet dönemime gelir diye korkmayın sakın gelse bile şimdi erteleyebliyorsunuz düğünü olacak herkes öyle yapıyor en iyi yöntemdoğum kontrol hapıdr 2 ay önce başlayın içtiğiniz dönemde hasta olmazsınız 7 günlük aradada 7 gün ara vermeden 2.kutuya devam edin içtiğiniz sürece adet olmazsınız hapı bıraktığızda olursunuz..denedim kend
m bizzat 2 ay adet olmadım bırakınca oldum hem sizi gebeliğe karşıda korumuş olur böylece.

bende uygun bi doktor arıyorum. bulursan benimlede paylaş. ben ankarada mümtaz yüce ve şahap inmezle görüştüm gayette uygunlar ama sonuç ne olur bilemiyorum işte. istanbuldada harun özkan var oda çok güven veriyor ama 2500tl istiyor son kontrole falan gelmene gerek yok diyor okadar emin kendinden biran önce birini bulup yaptırıp kurtulalım inş.

bende uygun bi doktor arıyorum. bulursan benimlede paylaş. ben ankarada mümtaz yüce ve şahap inmezle görüştüm gayette uygunlar ama sonuç ne olur bilemiyorum işte. istanbuldada harun özkan var oda çok güven veriyor ama 2500tl istiyor son kontrole falan gelmene gerek yok diyor okadar emin kendinden biran önce birini bulup yaptırıp kurtulalım inş.

alivcim ben zaten doğumkontrol hapı kullanıorum çnkü adetlerm cok gelior yazz 24 kullanıorum ara verme yok benmknde. adetm düzene girdi. bıraktım düzenide gitti gerçi.

ben nasıl ertelycem

gothicc arkdaşım ben 21 günlüklerden bahsediyorum ama tabi 24 lükte de olur sanırım 7 günlük ara veriliyor o arayı vermeden içmeye devam edyrsun sen de 24 tane içip diğer kutuya ara vermeden başlamalısın ama adtine denk geliyrsa olacağını düşünüyrsan

olabilir gothiccim ebru hanıma muayene için gidebilirim ücret olarak ne alıyo muayene ücreti yakın zamandaa gidicem inş iyi bi dr bulup birde cnm bi soru daha sorucam kusuruma bakma çok oluyorum ama aynı durumu yasadgmız için bu kadar ayrıntıya iniyorum mesela bn ıkınıp baktığımda yırtık gibi duran yer bariz açılıyo belli ama tabana inmemiş tabana inmesi içinde yarım cm var yada yok( o zaman çentikmi olmuş oluyoo

tm cnm sölerim tabikii sende bana bildir sevim turhan diye bi doktor var oda yapıyomş sanırsam bu işlemii ama ücreti hakında bilgim yok birde işin ehlimi garantisi varmı onuda bilmiyorum sadece e mail yoluyla ulştm sordum ücretini falan telden daha rahat konuşuruz dedi cvp gelmedi bnde cesaret edip arayamadım daha kontrolede gtmedim inş bişey çıkmazda bu aşamaları yaşamam inş(

Arkadaşlar cumartesi günü ebru zülfikaroglu nun kliniğine gittim çok ama çok heyecanlıydım ama Allaha şükür kalıcı onarım yapıldı . İnşallah bi sorun olmadan iyleşirim nolur bana dua edin. Kesinlikle Ebru hanım aynı tarif ettiğiniz gibi son derve iligili ve kesin garanti vermesi insanı çok rahatlatıyor.
Umarım sıkıntı yaşamadan iyleşir ama şuan cok iyi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…