canım inş. olumsuz olmaz sonuç ama bnce düğüne yakın git durumun varsa geçici yaptır .uğraşma kalıcı ilen nerdesin bilmiyorum amakızlar bana bi akıl verin yardım edinn neyapacgımı bilmiyorum psikolojim ciddi anlamda bozuldu gece düşünmkten uyuyamıyorum hergece ağlıyorum haziranın ilk haftası düğünüm var ama kızlık zarımda bi yırtılma zedelenme varmı daha bilmiyorum daha önce sürtünme yoluyla bişeler oldu tam anlamyla bi ilşki olmadı ayaga kaltgmdada pembe renkte akıntı oldu yırtılmadan kaynklı bi akıntı olduğunu düşünüyorum aynayla baktığmda isee ıkındığmdaa genşleme oluyo ve saat 5 yönünde tabana kadar inmeyen bi yırtıklık var gibi gözüküyo umarım yanılıyormdr doktora muaneye gtcem utandığımndan cesaret edemediğimden gidemiyorum olumsuz bi sonçla karşılasrm diye korkuyorum gerekirse bu işlemi yaptrcam ama geçicimi kalıcımı yaptrmalıyım bilmiyorum kalıcımı yaptrsam düğüne 3 ay kaldığı için tutmaz diye biliyorumyoksaa yapay kızlık zarları varmış ondanmı alsam diyorum inanın çok çaresizim mantıklı düşünemiyorum bile lütfen bi akıl verin yardm edin kızlarr
jelibon arkdşım aynı seyleri yaşamışız. bnde sen gibi sürtnmeyle bişeyler yasadım. muayne oldum. bi doktor çok ufak çentğin var duruma göre kanar dedi. başka doktorda kendnden çok emin hiçbişeyn yok dedi. kanar dedi.
kanar dien doktor özel hastanede dikim işlemi yapmayan birisydi. duruma göre kanar dien de dikim yapan birisydi. burada ne olaylar gördüğüm için güvenemiorum ne haldeym bende bilmiorumj. 3. doktora gidicem şmdide cesaret edeblrsem uygun doktor bulurssam. hem maddı hem manevı zor durumdayz
sende muayne olunca yaz buraya belki hiçbeşyn yoktur
inş cnm hergün dua ediyorum olumsuz bişey olmasın diye ankaradayım bncanım inş. olumsuz olmaz sonuç ama bnce düğüne yakın git durumun varsa geçici yaptır .uğraşma kalıcı ilen nerdesin bilmiyorum ama
inş cnm hergün dua ediyorum olumsuz bişey olmasın diye ankaradayım bn
yazarım cnm inş olumsuz bi sonçla karşılaşmam ozaman bnmde bu işlemi yapmayan bi doktora muane olmam gerek ama cesaretimi toplaıpta gidemiyorum biran önce muane olmam gerek düğünede çok az kaldı birde cnm çok özür dileyerek utanarak sorucamm sen aynayla kontrol ettinmi hiç sendede hafif yırtık gibi duran yer varmıydı tabana kadar inmemş şekilde
canm ben zarıma kaç kere baktım hemde. bnde sen gibi gitti gözüyle bakıordum kenarlarda hafif yırtıklar mevcuttu. doktora muaynede sordum doktor hiçbişeyn yok dedi. snrada o çentıkler ne dedim kertikler. doktorda onlar kendi zarın yapısından ole dedi. biişey olsa sölerdi bence. bu doktora inanmalımym blmiorum. bu işlemler, i yapan doktorda ufak çentıgın var dedi. onada güveniorum aslnda nebleym napıcam kafam allak bullak. başka doktora daha gidicem işte. sen o kertikli seylere aldrma onlar yapısından kaynaklanıormuş. ıkı doktorda ole demşti çnkü .hem kendnde anlayamazsn canm bende sen gibi bakıp yorum yapıordum ama hepsi boşmuş bilgin olsun üzme kendni once muayene ol cok basıt oluor.[/
hergün bakıyorum ya kafayı yedim resmn bnce seninkndede bişey yoktur cnm internetten çok araştrdm çentik olsa bile kanaması olanlar var 3. doktorda belli olur herşeyy inş bnce artık sende üzülme biraz olsun içiimi feratlattın çok sağol cnm yaa inş bişey çıkmaz bndede(
Ankaradaysan bence ebru hanımı düşünebilirsin benim kuzenime kalıcı onarım yaptı ve kanaması da oldu. Çok iyi bir doktor güvenebilirsin...
evet cnm herkes onu öneriyo ama bnm bütçem yetmiyo onun sölediği fiyata yorumlarda okudumda bayağı pahalı geldii yeni işten ayrıldım üstelikmecburen daha uygun yapan bi doktor bulmk zorunda olucam kuzenin kaç ay kala yaptrmıştı
jeliboncum bu arada ebru hanm bana çentıgın var kanamn duruma göre olur demşti bilgn olsun. ebru hanımada cok guveniorum . ama başka doktorda farklı bişey soledi. sen muayne ol once .
kafandan kurgulama ben cok kurguladm yorum yaptım inan hepsi boşmuş.simdide 3. doktora gtmekte cesaretmi toplamaya calısıorum.
ebru hanımı tavsye edderm yıne. yalan solycegni düşünmüorum. zaten kesn kanaman olsun istiorsan yaptr dedi bana. yaptrmayadablrsn dedi. böle arada derede kaldım.
bende uygun bi doktor arıyorum. bulursan benimlede paylaş. ben ankarada mümtaz yüce ve şahap inmezle görüştüm gayette uygunlar ama sonuç ne olur bilemiyorum işte. istanbuldada harun özkan var oda çok güven veriyor ama 2500tl istiyor son kontrole falan gelmene gerek yok diyor okadar emin kendinden biran önce birini bulup yaptırıp kurtulalım inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?