Arkadaşlar cumartesi günü ebru zülfikaroglu nun kliniğine gittim çok ama çok heyecanlıydım ama Allaha şükür kalıcı onarım yapıldı . İnşallah bi sorun olmadan iyleşirim nolur bana dua edin. Kesinlikle Ebru hanım aynı tarif ettiğiniz gibi son derve iligili ve kesin garanti vermesi insanı çok rahatlatıyor.
Umarım sıkıntı yaşamadan iyleşir ama şuan cok iyi hissediyorum.
Arkadaşlar cumartesi günü ebru zülfikaroglu nun kliniğine gittim çok ama çok heyecanlıydım ama Allaha şükür kalıcı onarım yapıldı . İnşallah bi sorun olmadan iyleşirim nolur bana dua edin. Kesinlikle Ebru hanım aynı tarif ettiğiniz gibi son derve iligili ve kesin garanti vermesi insanı çok rahatlatıyor.
olabilir gothiccim ebru hanıma muayene için gidebilirim ücret olarak ne alıyo muayene ücreti yakın zamandaa gidicem inş iyi bi dr bulup birde cnm bi soru daha sorucam kusuruma bakma çok oluyorum ama aynı durumu yasadgmız için bu kadar ayrıntıya iniyorum mesela bn ıkınıp baktığımda yırtık gibi duran yer bariz açılıyo belli ama tabana inmemiş tabana inmesi içinde yarım cm var yada yok( o zaman çentikmi olmuş oluyoo
umarım sorun çıkmaz cnm..herşey yolunda gider..bende düşünüyorum şu an araştırma aşamasındayım yazacaklarını çok merak ediyorum..
doktorum şahap inmez... cumartesi günü yaptırdı. operasyondan sonra rahat yürüdüm. son 2 gündür biraz ağrım ve kanamam var doktorum normal olduğını söyledi baka sormak sitedikleriniz varsa lütfen sorun
canım şahap beye yaptırmışsın işlemi sonuç nasıl memnunmusun lütfen cvp ver bende ona yaptırmayı düşünüyorum lütfen cvp ver cnm bir hafta sonrta işlemi yaptırmayı düşünüyorum kararsızım senden cvp bekliyorum
jeliboncum benmde aynen tabana kadr inmeyen kesıkli seyler vardı. ebru hanm oralara yırtık demedi. saat 6 yonunde ufak centık dedi. başka doktorda hiçbişyn yok dedi. anlam veremiorum nasıl bişeydır bu. suan adet donemndeym adetm btsn doktora gidicem yne. ve bseyın yok dersede kurcalamıycam artık. sende muyane ol canm en yakın zamanda düğünn nezamn ben yaza evleniorum kısmetse .tabi daha ben ruhen hazır değilm şu olaylar tamamen btse neım belli olsa
bnm düğün kısmetse 9 haziranda evt cnm gtcem inş muayeneye ama cesaret edemiyorm olumsuz bi sonçla karşılasırım diye gtmezsemde hiç olmaz anlıycagnn kafayı yemek üzereym napıcam nasıl bi yol izlycem şasrdm kaldım bu durumu düşünmekten evliliktende soğudum evlenicem dye sevinemedm bile hayatımn en zor günlerini yaşıyorum sankiii nekadar zormuş bu psikolojide olmak(( inşş bi sorun çıkmaz sendede bndede
aynen canm evlenmeyi cok istiorum ama sürekli bu konuları düşünerek evlenmesemmi acaba diorum cogu zamn. bn en kısa zamanda gidicem doktora. bu arada allah korusun yırtıldysa sen kalıcımı düşünorsun cnku düğünn yaklaşmış gerçi benmde olede biz tam gününü almadık erteleyeblrm ole bsey varsa
aynen canm evlenmeyi cok istiorum ama sürekli bu konuları düşünerek evlenmesemmi acaba diorum cogu zamn. bn en kısa zamanda gidicem doktora. bu arada allah korusun yırtıldysa sen kalıcımı düşünorsun cnku düğünn yaklaşmış gerçi benmde olede biz tam gününü almadık erteleyeblrm ole bsey varsa
bende uygun bi doktor arıyorum. bulursan benimlede paylaş. ben ankarada mümtaz yüce ve şahap inmezle görüştüm gayette uygunlar ama sonuç ne olur bilemiyorum işte. istanbuldada harun özkan var oda çok güven veriyor ama 2500tl istiyor son kontrole falan gelmene gerek yok diyor okadar emin kendinden biran önce birini bulup yaptırıp kurtulalım inş.
ben de 2 ay önce ikinci ameliyatımı oldum Harun Özkan!a kontrole gittiğim de bana zarın resimlerini çekip gösterdi o bölge tamamen kapalıydı önceki açıklığı bildiğim için farkı gördüm. İlk işlemim de saat dokuz yönün de açıklık vardı ve olası bir iltihaplanmaya karşı vajinal ovul kullandım ki onda bile kanamam oldu. Şimdi yaza düğünümü bekliyorum. Bu kadar geç yazmamın sebei ameliyatımdan bir gün sonra amcamı kaybettim daha sonra ufak bir kaza geçirdim aksilik aksilik üstüne geldi neyseki hepsinin üstüne kontrolüm de güzel haberi hem gördüm hem de duydum. belki düğünden önce yine içim rahat etsin diye kontrole gidebilirim.
harun özkan benim de aklımın bi köşesinde duruyor hala, ama ona yaptıran da yok ki bilgi edinelim, kafam çok karışık, akın beyi de düşünüyorum.
merhbalar.flep i nasıl olacağım ne yapacağım bunun nasıl altından kalkacağım derken bir umut oldu..yıllardır aklımı kemiren şüpheleere,korkularıma bir son vermek için bütün gücüümü toplayıp bugün doktora gtttim.ÇOKheyecanlıydım KAPIDA BEKLERKEN. bekledim bi süre sonra içeri girdim doktora kızlık zarı tipime ve bozulup bozulmadığına baktıracağımı söylledim.HER ŞEYE hazırdım .muayene koltuğuna geç dedi muayene etti 5 saniye bile sürmedi bakması.ve bakiresin dedi ve tipi de anüler dedi o kadar mutlu oldum ki ..Diyeceğim şu ki gothicc ve sorularsorular nickli arkdşlr,ve durumunu bilmeden korkuyla yaşayan arkdşlar.. bi an önce sizde gidin bi doktora eğer halaa gitmediyseniz.bnde kesin gitti gözüyle bakıyodum bnmki de sizinki gibi zorlama gbi bişeydi hattA 1 damla kan bile gelmişti onun için kesin bozulmuştur diyodum ama insanın düşündüğü gibi olmuyormuş bazı şeyler..umarım sizde güzel haberler alırsınız. rabbim herkesin gönlüne göre versin
mrb alivcim msj yazma hakım olmadgı için burdan yazma durumnda kaldım tabiki haber veririrm sonuçtan umarım olumlu sonuc cıkarr sanırsam senin durumnda bnmki gibiymş ama sonuç olumlu çıkmış çok çok sevndm adına bana bi umut oldun
jeliboncum benmde aynen tabana kadr inmeyen kesıkli seyler vardı. ebru hanm oralara yırtık demedi. saat 6 yonunde ufak centık dedi. başka doktorda hiçbişyn yok dedi. anlam veremiorum nasıl bişeydır bu. suan adet donemndeym adetm btsn doktora gidicem yne. ve bseyın yok dersede kurcalamıycam artık. sende muyane ol canm en yakın zamanda düğünn nezamn ben yaza evleniorum kısmetse .tabi daha ben ruhen hazır değilm şu olaylar tamamen btse neım belli olsa
aynen kızlar bende kafayı yiyeceğim insan her gün gözyaşı döker mi bunalımdayım yoruldum hiç yüzüm gülmüyor.bende çok istiyorum evlenip cocuğumun olmasını mutlu yuvamın olmasını ama bu durumdan hep kendimi geri çektim çok korkuyorum.
mrb alivcim msj yazma hakım olmadgı için burdan yazma durumnda kaldım tabiki haber veririrm sonuçtan umarım olumlu sonuc cıkarr sanırsam senin durumnda bnmki gibiymş ama sonuç olumlu çıkmış çok çok sevndm adına bana bi umut oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?