geçmiş olsun banuacm inş iyi haberlerini alırız nekadara yaptrdn cnm birde düğün falan varmı senin

Son düzenleme:
Jelibon arkadaşım tarif ettiğin tabana kadar inmeyen yırtık tam olarak çentik demek. Çentik olunca doktorlar kesin kanar diyemiyomuş yani örneğin ilişki sırasında çok ıslanman olursa kayganlık olacağı için kanama olmayabilirmiş canım...benim anladığım...

bannucum çok sevindim Rabbim yüzümüzükara çıkarmasın çok sevindim dualarım hepimiz için dokuların çok iyi uyum sağlar hiç sorun yaşamazssın arkadaşım hep mutlu olalım bu günleri unutalım geçmiş olsun

banua düğünden önce kontrole çağırdımı yani benim için o sorun tekrar gidemem yoksa ebru hanım aklıma yatıyor benimde.fiyatı nekadar cnm

Arkadaşlar çok sağolun çok dua ediyorum hepimiz bu dertden kurtulalım diye. Ebru hanıma tekrar tekrar sordum kontrol olayını bana söylediği şu eğer yara iyleşmende sıkıntı olmazsa düğün önncesi gelmezsiniz. Yani kesin kanama garantisi de veriyorum dedi. Ödediğim ücret de 2500 tl ...kontrole geldiğimde de ek ücret ödemezmişim. Çok minik kanamalar var sekreteri demet hanımı aradım normal olduğunu söyledi...

jeliboncum benmde aynen tabana kadr inmeyen kesıkli seyler vardı. ebru hanm oralara yırtık demedi. saat 6 yonunde ufak centık dedi. başka doktorda hiçbişyn yok dedi. anlam veremiorum nasıl bişeydır bu. suan adet donemndeym adetm btsn doktora gidicem yne. ve bseyın yok dersede kurcalamıycam artık. sende muyane ol canm en yakın zamanda düğünn nezamn ben yaza evleniorum kısmetse .tabi daha ben ruhen hazır değilm şu olaylar tamamen btse neım belli olsa

bnm düğün kısmetse 9 haziranda evt cnm gtcem inş muayeneye ama cesaret edemiyorm olumsuz bi sonçla karşılasırım diye gtmezsemde hiç olmaz anlıycagnn kafayı yemek üzereym napıcam nasıl bi yol izlycem şasrdm kaldım bu durumu düşünmekten evliliktende soğudum evlenicem dye sevinemedm bile hayatımn en zor günlerini yaşıyorum sankiii nekadar zormuş bu psikolojide olmak (( inşş bi sorun çıkmaz sendede bndede

aynen canm evlenmeyi cok istiorum ama sürekli bu konuları düşünerek evlenmesemmi acaba diorum cogu zamn. bn en kısa zamanda gidicem doktora. bu arada allah korusun yırtıldysa sen kalıcımı düşünorsun cnku düğünn yaklaşmış gerçi benmde olede biz tam gününü almadık erteleyeblrm ole bsey varsa

inş bi sıkıntı çıkmaz cnm sendede bndede kalıcı yaptrsam diyorum martın ortalarına doğru reglimden sonra kesin yaptrmam gerek sanırsam hazirana kadar falan 2 buçuk ay oluyo anca tutar heralde bide maddi yönden biraz sıkıntıdayım oda bnim yolumu kapadı geçici yaptrsam sanırsam oda düğünden 3 gün önce falan yapılması gerekiyomuş 3 gün kala dr gtiğimde paniklermiyim ne bahneyle giderim ogün baska bi işim falan çıkar diye korkuyorum sen nerde ikamet ediyosun gothiccim birdee sen ne düşünüyosn sende kanama oladabilirmş olmayada umarım olurr inşş ama yinede yaptrym diye düşünüyomusun bi kurtulsaydık şu dertten baska hayattan hiç bi isteğim olmuycak ((

aynen kızlar bende kafayı yiyeceğim insan her gün gözyaşı döker mi bunalımdayım yoruldum hiç yüzüm gülmüyor.bende çok istiyorum evlenip cocuğumun olmasını mutlu yuvamın olmasını ama bu durumdan hep kendimi geri çektim çok korkuyorum.

harun özkan benim de aklımın bi köşesinde duruyor hala, ama ona yaptıran da yok ki bilgi edinelim, kafam çok karışık, akın beyi de düşünüyorum.

miaji başın sağolsun, ve geçmiş olsun, atlattın ne güzel. ben de hala harun özkanı düşünüyorum ama bi yandan da korkuyorum, tavırları fln nasıldı bahseder misin biraz, işlem yapılırken ortam nasıldı, tek başıma gidicem geriliyorum düşündükçe

mrb alivcim msj yazma hakım olmadgı için burdan yazma durumnda kaldım tabiki haber veririrm sonuçtan umarım olumlu sonuc cıkarr sanırsam senin durumnda bnmki gibiymş ama sonuç olumlu çıkmış çok çok sevndm adına bana bi umut oldun

alıv nekadar sanslıymıssın .. bu sansını bırdaha hata yapmamak ıcın kullan..yarımay seklınde olanların onde oluyor onların hemen seklı bozuluyor anuler cok zor bozuluyor kan gelmesede bozuluyor yarım aylar esnıyor hemen

herkesın yapısı farklı oldugundan bence doktorlarda anlamıyorlar tam olarak o supheyle gıdınce dırek olmus dıyebılıyorlar ..cunku ben amelıyat oldum 3,7 seklınde centık vardı tabana kadar ınmeyen dedıler kanama olabılırde olmayabılırde dedıler ...sonra evlendım vajınısmus yuzunden doktora gıttıgımde doktor hıcbırsey anlamadı ne amelıyatı ne zar ı yanı:S:S tuhaf hepsı baska bırsey soyluyor ya....benımde kanama olabılırde olmayabılırde dedı benım zaten normaldede bır damla bıle deıl gelen sıvı o da bırkere bı hata olmustu bırlesme olmadan zorlamayla ... kahverengı ertesı gun kılodumda gordum hatta kan deıl kaka sandım afedersınız ama olmadı sanmıstım nebılyım yaa:S doktorlara guvenılmıyor dıkkat edın kızlar

muayene oldunmukı sende? ben ılıskı yasamadıgım halde rıske atmamak ıcın amelıyat oldum salak gıbı

canım bnm keşke orda yazdığım gibi olsaydı ben emin olmak için iyi bi doktra daha gittim yırtık çıktı ve vajina girşim olduğundnan brscık açıktı zorlamayla..kanamaz dedi doktorr..inş sennki benim gibi çıkmaz bi şeyin yoktur umarım.GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUM.Allah YARDMCIN OLSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…