her doktor baska bırsey soyluyor dımı:) ıs onlara kalınca nekadar caresız ısen onlarda acımasızca okadar para ıstıyor caresızlıgını bellı etme .. banada kanayabılırde kanayamazda dedı ama eşimden cok korktugum ıcın rıskı goze alamadım nıtekım ılk 1,5ay vajınısmus yuzunden yapamadım sonra kanamadı flep yaptırmıstım bırde okadar para verdım . ılkınde kanamadı 1hafta sonra 3,denemede kanadı ondada kocam cok ılerı gıttıgı ıcın cok zorlamadan ya daha once bozulmayan kısım kanadı yada orada yara tahrıs vb den dolayı kanadı. doktor bana yuzde yuz garantı verıyordu amelıyata ıkna ederken yuzde 1 rıskı bıle goze alma dıyordu ama sonra bı 400 tl daha ıstedı gecıcı eklıyecekmıs on kısma bende 300 tl borcum vardı ılk ıslemden onuda vermedım yenıdende olmadım bana garantı vermedı ozaman neymıs cok akıntım warmıs ama allahtan 3,denemede kendılıgınden kanadı benım 2tane yırtıgım vardı belkı hıc yaptırmasam yıne kanayacaktı ama cok az cunku benım o hatayı yaptıgım zamanda ertesı gun kan gelmıstı oda kan oldugunu sımdı dusununce anlıyorum cocuk aklı ozaman anladım kaka sanmıstım.mesajına yanıt yazamadım tatlım sure 10dk dıyor yenı bırıne mesaj atmıstım..

sen şanslı kısıma girmişssin ki atlatmışşsın canım ama işte kimse risk almak istemiyr sende öyle yapmışşsın bilemesdin ki kendiliğnden kanayacağını...bence bir doktor hastasının yanında olmalı hele ki böyle hayati bi konuda ayrı para almak ta neymiş....neyse ki kurtulmuşşssu çok multu günler dilerim sana darısı benim ve burda ki bütün arkdaşlarımın başına

önereceğiniz doktor varmı

garanti veren doktor kimdi yani garanti verenede güvenmememiz gerekiyor öyleyse ne yapcaz biz bana doktor tavsiyen varmı cnm bende çok zordayım yardım lütfen

inan cnm şuan nasıl üzüldüm anlatamama bana bi umut olmştun bütün umudumda giti( banada kesin yırtıklık var diyecek eminim(( en son muayende ebru hanımamı gtmştin birde cnm çok özel olcak kusuruma bakma bişey sorucam sendeki genşlk nekadar birde büyük dudakları açıp baktuğında bnmkinin sağ köşesindee yırtığa bnzer kesik şeklde duruyo ama tabana tam inmemiş inmesi için yarım cm falan varr böle durumlardadamı yırtık oluyo acaba çentik diyolar tabana inmeyene ama bnmki çentikmi yırtıkmı anlayamadım senin düüğün falan varmı cnm

muayene oldunmukı sende? ben ılıskı yasamadıgım halde rıske atmamak ıcın amelıyat oldum salak gıbı

evet canım ben muayene oldum yıltılmış dedi sadece altı yıl önce.tek ilişki oldu bir daha olmadı zaten.ben ameliyat olmaya karar vrdim canım. inş. her şey yolunda gider bizde evlenip çoçuğa karışırız çok istiyorum.

evet kahverengi oluyor çamaşırda ertesi gün, benim de öyle olmuştu, ben de olduğunun farkında değildim doktorun kimdi canım?

akın bey nerede peki soyadı nedir ücreti nedir bilgi verirmisin cnm

akın bey şişli med'de, soyadını bilmiyorum canım 1500 civarı yapıyor yanlış hatırlamıyorsam, pitikara, ist22 arkadaşlarımız ona yaptırdı, olumlu sonuç alanlar olmuş daha önce, bir de son kontrole gitmeyip kanaması olmayan da var ama neyseki ilk ilişki yaşadığı kişiyle evlenmiş..

hangi doktora karar verdn ? bir de hangi doktora muayne oldun :/

kızlar siznle bi fikir paylaşcam belki komiğinizde gidebilirr tuhafınızada ama düşündüm taşındm bir damla kan için nelere maruz kalıyoruz ne acılar çekiyoruz biraz mantıklı geldii bu tür şeyleri arastrırken yapay kızlık zarı sitesi buldum tesadüfen ve siteden sizin ürünle ilgili sorduğunuz her soruyu online cvplıyolar ve bnde kafama takılan bütün soruları sordum ürünle ilgili gayette mantıklı geldii ancak dikat etmeniz gerekn bu ürünün çin malı olanları varmış onlar gerçk kan gibi deglde fusya rengindeymiş ürünün büyüklüğü ise tırnak kadarmışş açıkcası allah korusun bnde bi yırtılma varsa bn işlem yaptrma taraftarı değilim hem ruhsal olarak hemde maddi olarak hazır değilim muaneye bile korkudan gidemiyorumm birde burdaki yorumları okudum hem maddi hemde manevi zarara uğrayan arkadslarmz var her doktor farklı bişey sölüyo diğeri yırtılma var diyosa diğeri yok diyo böle şey olabilirmi yorumları okudukça içim daraldı haliyle bnde etklnedimm ve belki işinize yarar diyede sizede bildrmek istedim bn ürünü alıp denycem baktım gerçek gibi değil ozaman işlem yaptrmaya karar vericem işlemide geçici yaptrmayı düşnüyorum artık rüyalarıma bile grmeye basladı inanırmısınız bugün rüyamda işlemi yaptrmışım ve oramı sakınıyodum uyandgmda adım atamadım dikişliymşm gibi hareket ettim off allahm hepimizin yardmcısı olsunnnnnn linki gönderiyorum kızlar birde siz bakın yorumlayınn Yapay Kzlk Zar Resmi Sat Sitesi - kzlk zar diktirme,kzlk zar dikimi creti,yapay kzlk zar,kzlk zar diktirme

önereceğiniz doktor varmı

ankara da ebru hanım var ankaraya gidebilme imkanın varsa git.en güvenilir doktorlardan birisi o tanıdığım kdryla her türlü hastasının yanında olacaktr garant veriyr ama tabi kalıcı da tutanlar oldu okuduğm kdryla tutmaynda oldu ama geçiçi dikişle kurtrdı onları başarılı bir doktor..ben daha sonuç almadım ama inşllh ben de kurtulcam bu kabustan haeber edeceğim sizlere.. ...bir de akın bey var istanbulda o da onda da tutanlar var .nereye ykınsan nereye gidebileceksen onu seç arkdaşım.

ben senin yaşadığın şehirde bayan bi doktora muayene oldum ama beni çok aşağıladı nasıl çıktım odasından bilmiyorum çok zor bi durum

umutsuzluğa kapılma cnm bnm belliydi öyle çıkacağı insan az çk anlıyor çnkü.ebru hanıma gitmiştim ben..bnm ıkınınca nohuttan çk az büyük senin nasıl?düğün bu seene

canım başta söylediklerine ilk başlarda çok sevinmiştim sen bari forumda acı çekme diye ama yırtık çıktı kanamaz demişya doktor çok üzüldüm inş. kurtulacaz arkadaşlar biz de gülleceğiz elanur8 nerdesin? narm diye bi arkadaş vardı ameliyattan sonra hiç girmiyor artık nasıl gidiyor süreç?

umutsuzluğa kapılma cnm bnm belliydi öyle çıkacağı insan az çk anlıyor çnkü.ebru hanıma gitmiştim ben..bnm ıkınınca nohuttan çk az büyük senin nasıl?düğün bu seene

kesin banada yırtıklık var diyecek bnmkide nohuttan az büyük(kenarıda kesik gibi yer var( orada eminm yırtık olan yer(sen işlem yaptrdnmı cnm

antepte bulunan doç.dr da karar kıldım canım istersen gelme durumun varsa antepe bilmiyor sana her tür türlü yardımı yaparım.ben yaza düşünüyorum artık canım
ah alyel öyle bi durumum yok bi sene kadar cakılıyıım bu sehirde :/
ben karar veremiyorum cnkü bi sene sonra nerede olcagm belli degl o yzden yaptırayım diyorum evlilik falan yok bi 4-5 yıl

inşllh kurtulacağz arkdaşım bizde güleceğiz inan gözüme uyku girmiyor kalp atışlarım bile değişti bu şey yğznden.eskiye dönebilmeyi çk isterdim bu arada narm ın tuttu bi sorun yoktu en son..
kesin banada yırtıklık var diyecek bnmkide nohuttan az büyük(kenarıda kesik gibi yer var( orada eminm yırtık olan yer(sen işlem yaptrdnmı cnm

önce bi git bakalım arkdaşım belki bi şeyin yoktur sadece zedelenmedir belki de.oranın daha küçük olması gerekyr aslnda hangi ildesin?hangi doktora gidcksin?HABEr et bizlere

Son düzenleme:
ben karar veremiyorum cnkü bi sene sonra nerede olcagm belli degl o yzden yaptırayım diyorum evlilik falan yok bi 4-5 yıl

bir sene sonra belki yaşadığın yerden daha iyi doktorların bulunduğu yerde olursun bekle canım. düğüne yakın 4 ay kala yaptır benim bulunduğum şehre gelirsen yardımcı olurum.araştır ne olur ne olmaz şimdiden yaptırma benim evliliği düşündüğün biri var ben yaza düşünüyorum ameliyat olmayı Rabbim yardımcımız olsun şu cuma günü hürmetine hepimizin

ufukta evlılık yok ıse sımdıden sakın bu ıslemı yaptırma arkadasım ne gerek var tanıstıgın ınsanada soylersın . kı sımdı yaptırsan 4-5 yıla kadar emın ol esneme olucak dugun zamanı bıdaha yaptır dıyecek doktorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…