canım bnm keşke orda yazdığım gibi olsaydı ben emin olmak için iyi bi doktra daha gittim yırtık çıktı ve vajina girşim olduğundnan brscık açıktı zorlamayla..kanamaz dedi doktorr..inş sennki benim gibi çıkmaz bi şeyin yoktur umarım.GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUM.Allah YARDMCIN OLSUN
her doktor baska bırsey soyluyor dımı:) ıs onlara kalınca nekadar caresız ısen onlarda acımasızca okadar para ıstıyor caresızlıgını bellı etme .. banada kanayabılırde kanayamazda dedı ama eşimden cok korktugum ıcın rıskı goze alamadım nıtekım ılk 1,5ay vajınısmus yuzunden yapamadım sonra kanamadı flep yaptırmıstım bırde okadar para verdım . ılkınde kanamadı 1hafta sonra 3,denemede kanadı ondada kocam cok ılerı gıttıgı ıcın cok zorlamadan ya daha once bozulmayan kısım kanadı yada orada yara tahrıs vb den dolayı kanadı. doktor bana yuzde yuz garantı verıyordu amelıyata ıkna ederken yuzde 1 rıskı bıle goze alma dıyordu ama sonra bı 400 tl daha ıstedı gecıcı eklıyecekmıs on kısma bende 300 tl borcum vardı ılk ıslemden onuda vermedım yenıdende olmadım bana garantı vermedı ozaman neymıs cok akıntım warmıs ama allahtan 3,denemede kendılıgınden kanadı benım 2tane yırtıgım vardı belkı hıc yaptırmasam yıne kanayacaktı ama cok az cunku benım o hatayı yaptıgım zamanda ertesı gun kan gelmıstı oda kan oldugunu sımdı dusununce anlıyorum cocuk aklı ozaman anladım kaka sanmıstım.mesajına yanıt yazamadım tatlım sure 10dk dıyor yenı bırıne mesaj atmıstım..
sen şanslı kısıma girmişssin ki atlatmışşsın canım ama işte kimse risk almak istemiyr sende öyle yapmışşsın bilemesdin ki kendiliğnden kanayacağını...bence bir doktor hastasının yanında olmalı hele ki böyle hayati bi konuda ayrı para almak ta neymiş....neyse ki kurtulmuşşssu çok multu günler dilerim sana darısı benim ve burda ki bütün arkdaşlarımın başına
her doktor baska bırsey soyluyor dımı:) ıs onlara kalınca nekadar caresız ısen onlarda acımasızca okadar para ıstıyor caresızlıgını bellı etme .. banada kanayabılırde kanayamazda dedı ama eşimden cok korktugum ıcın rıskı goze alamadım nıtekım ılk 1,5ay vajınısmus yuzunden yapamadım sonra kanamadı flep yaptırmıstım bırde okadar para verdım . ılkınde kanamadı 1hafta sonra 3,denemede kanadı ondada kocam cok ılerı gıttıgı ıcın cok zorlamadan ya daha once bozulmayan kısım kanadı yada orada yara tahrıs vb den dolayı kanadı. doktor bana yuzde yuz garantı verıyordu amelıyata ıkna ederken yuzde 1 rıskı bıle goze alma dıyordu ama sonra bı 400 tl daha ıstedı gecıcı eklıyecekmıs on kısma bende 300 tl borcum vardı ılk ıslemden onuda vermedım yenıdende olmadım bana garantı vermedı ozaman neymıs cok akıntım warmıs ama allahtan 3,denemede kendılıgınden kanadı benım 2tane yırtıgım vardı belkı hıc yaptırmasam yıne kanayacaktı ama cok az cunku benım o hatayı yaptıgım zamanda ertesı gun kan gelmıstı oda kan oldugunu sımdı dusununce anlıyorum cocuk aklı ozaman anladım kaka sanmıstım.mesajına yanıt yazamadım tatlım sure 10dk dıyor yenı bırıne mesaj atmıstım..
canım bnm keşke orda yazdığım gibi olsaydı ben emin olmak için iyi bi doktra daha gittim yırtık çıktı ve vajina girşim olduğundnan brscık açıktı zorlamayla..kanamaz dedi doktorr..inş sennki benim gibi çıkmaz bi şeyin yoktur umarım.GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUM.Allah YARDMCIN OLSUN
muayene oldunmukı sende? ben ılıskı yasamadıgım halde rıske atmamak ıcın amelıyat oldum salak gıbı
herkesın yapısı farklı oldugundan bence doktorlarda anlamıyorlar tam olarak o supheyle gıdınce dırek olmus dıyebılıyorlar ..cunku ben amelıyat oldum 3,7 seklınde centık vardı tabana kadar ınmeyen dedıler kanama olabılırde olmayabılırde dedıler ...sonra evlendım vajınısmus yuzunden doktora gıttıgımde doktor hıcbırsey anlamadı ne amelıyatı ne zar ı yanı:S:S tuhaf hepsı baska bırsey soyluyor ya....benımde kanama olabılırde olmayabılırde dedı benım zaten normaldede bır damla bıle deıl gelen sıvı o da bırkere bı hata olmustu bırlesme olmadan zorlamayla ... kahverengı ertesı gun kılodumda gordum hatta kan deıl kaka sandım afedersınız ama olmadı sanmıstım nebılyım yaa:S doktorlara guvenılmıyor dıkkat edın kızlar
akın bey nerede peki soyadı nedir ücreti nedir bilgi verirmisin cnm
hangi doktora karar verdn ? bir de hangi doktora muayne oldun :/evet canım ben muayene oldum yıltılmış dedi sadece altı yıl önce.tek ilişki oldu bir daha olmadı zaten.ben ameliyat olmaya karar vrdim canım. inş. her şey yolunda gider bizde evlenip çoçuğa karışırız çok istiyorum.
hangi doktora karar verdn ? bir de hangi doktora muayne oldun :/
önereceğiniz doktor varmı
inan cnm şuan nasıl üzüldüm anlatamama bana bi umut olmştun bütün umudumda giti( banada kesin yırtıklık var diyecek eminim (( en son muayende ebru hanımamı gtmştin birde cnm çok özel olcak kusuruma bakma bişey sorucam sendeki genşlk nekadar birde büyük dudakları açıp baktuğında bnmkinin sağ köşesindee yırtığa bnzer kesik şeklde duruyo ama tabana tam inmemiş inmesi için yarım cm falan varr böle durumlardadamı yırtık oluyo acaba çentik diyolar tabana inmeyene ama bnmki çentikmi yırtıkmı anlayamadım senin düüğün falan varmı cnm
umutsuzluğa kapılma cnm bnm belliydi öyle çıkacağı insan az çk anlıyor çnkü.ebru hanıma gitmiştim ben..bnm ıkınınca nohuttan çk az büyük senin nasıl?düğün bu seene
ah alyel öyle bi durumum yok bi sene kadar cakılıyıım bu sehirde :/antepte bulunan doç.dr da karar kıldım canım istersen gelme durumun varsa antepe bilmiyor sana her tür türlü yardımı yaparım.ben yaza düşünüyorum artık canım
inşllh kurtulacağz arkdaşım bizde güleceğiz inan gözüme uyku girmiyor kalp atışlarım bile değişti bu şey yğznden.eskiye dönebilmeyi çk isterdimcanım başta söylediklerine ilk başlarda çok sevinmiştim sen bari forumda acı çekme diye ama yırtık çıktı kanamaz demişya doktor çok üzüldüm inş. kurtulacaz arkadaşlar biz de gülleceğiz elanur8 nerdesin? narm diye bi arkadaş vardı ameliyattan sonra hiç girmiyor artık nasıl gidiyor süreç?
kesin banada yırtıklık var diyecek bnmkide nohuttan az büyük(kenarıda kesik gibi yer var ( orada eminm yırtık olan yer (sen işlem yaptrdnmı cnm
ah alyel öyle bi durumum yok bi sene kadar cakılıyıım bu sehirde :/
ben karar veremiyorum cnkü bi sene sonra nerede olcagm belli deglo yzden yaptırayım diyorum evlilik falan yok bi 4-5 yıl
ah alyel öyle bi durumum yok bi sene kadar cakılıyıım bu sehirde :/
ben karar veremiyorum cnkü bi sene sonra nerede olcagm belli deglo yzden yaptırayım diyorum evlilik falan yok bi 4-5 yıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?