inşllh kurtulacağz arkdaşım bizde güleceğiz inan gözüme uyku girmiyor kalp atışlarım bile değişti bu şey yğznden.eskiye dönebilmeyi çk isterdimbu arada narm ın tuttu bi sorun yoktu en son..
evet aliv sorun yoktu ama hiç girmiyor artık obize ışık olacak inş.ben kalp hastası oldum zaten bu olaydan sonra ritm bozukluğu çıktı doktorlar çok strese dayalı dediler.kızlar kendinizi yıpratmayın.altı yıl geçti üzerinden hala dün gibi neyse bu günleri atlatacağımıza inanıyorum.ağır bir imtihandan geçtik.aliv senin düğün ne zaman sen geçici mi düşünüyorsun ebru hanıma aslında ben de ebru hanımı düşünüyordum ama son kortröl durumu olunca vazgeçtim.
sen şanslı kısıma girmişssin ki atlatmışşsın canım ama işte kimse risk almak istemiyr sende öyle yapmışşsın bilemesdin ki kendiliğnden kanayacağını...bence bir doktor hastasının yanında olmalı hele ki böyle hayati bi konuda ayrı para almak ta neymiş....neyse ki kurtulmuşşssu çok multu günler dilerim sana darısı benim ve burda ki bütün arkdaşlarımın başına
inşllh kurtulacağz arkdaşım bizde güleceğiz inan gözüme uyku girmiyor kalp atışlarım bile değişti bu şey yğznden.eskiye dönebilmeyi çk isterdimbu arada narm ın tuttu bi sorun yoktu en son..
evet aliv sorun yoktu ama hiç girmiyor artık obize ışık olacak inş.ben kalp hastası oldum zaten bu olaydan sonra ritm bozukluğu çıktı doktorlar çok strese dayalı dediler.kızlar kendinizi yıpratmayın.altı yıl geçti üzerinden hala dün gibi neyse bu günleri atlatacağımıza inanıyorum.ağır bir imtihandan geçtik.aliv senin düğün ne zaman sen geçici mi düşünüyorsun ebru hanıma aslında ben de ebru hanımı düşünüyordum ama son kortröl durumu olunca vazgeçtim.
Hiç kimse izlemiyormuş gibi dans et,
Hiç incinmemiş gibi sev,
Hiç kimse dinlemiyormuş gibi şarkı söyle,
Dünya cennetmiş gibi yaşa...!
*Mark Twain...
canım haydar dumen bıle ne dıyor gecıcı yaptırın dıye cunku kalıcı hem daha pahalı hem arada cok zaman olunca son gunlerde yenıden strese sokuyor senı doktora kontrole gıdınce gecıcı ıstıyor tekrar.. sen bılırsın .benım anlamaıdıgım neden herkes bunu yasadıktan sonra ayrılmıs sevgılısındenyanı bunu yapanların vıcdanları rahatmı okadar parayı kendımız bulup verıyoruz degermı?? cok agır bır ımtıhan degılmı bu senınde uzerınden 6yıl gecmıs ama acısı dun gıbıdır emınım ınsallah cok mutlu olursun dıkat et kendıne kalbıne
bosuna param gıttı ogrendımkı benım zarım cok ılerıdeymıs sonra vajınısmus ıcın doktora gıttıgımde anladım baska bır doktor kadın dogumcu yapısına bakmıstı ... benım o anlattıgım olaydada kanama olmamıstı zaten kahve leke gormustum ertesı gun... cok hastası var yogun bır doktor bıran once ısını paraya cevırmeye bakıyor yoksa zaten gıtmen ıcın gozunun ıcıne bakıyor ben daha gıyınmeden baskasını almıstı odaya dusunvıcdan azabı gecmıyor canım o dıkısle tamam atlattım evlendım ama sankı hersey bıranda bıtıyormu: banada dua edınkı bu azabım gecsın
Hiç kimse izlemiyormuş gibi dans et,
Hiç incinmemiş gibi sev,
Hiç kimse dinlemiyormuş gibi şarkı söyle,
Dünya cennetmiş gibi yaşa...!
*Mark Twain...
canım haydar dumen bıle ne dıyor gecıcı yaptırın dıye cunku kalıcı hem daha pahalı hem arada cok zaman olunca son gunlerde yenıden strese sokuyor senı doktora kontrole gıdınce gecıcı ıstıyor tekrar.. sen bılırsın .benım anlamaıdıgım neden herkes bunu yasadıktan sonra ayrılmıs sevgılısındenyanı bunu yapanların vıcdanları rahatmı okadar parayı kendımız bulup verıyoruz degermı?? cok agır bır ımtıhan degılmı bu senınde uzerınden 6yıl gecmıs ama acısı dun gıbıdır emınım ınsallah cok mutlu olursun dıkat et kendıne kalbıne
inş. çok istiyorum mutlu olalım sevdiğim insanı kaybetmek istemiyorumbonun bana olan güvenini yıkmak isteemiyorum .ama ben geçici yaptıramam mümkün değil
inş. çok istiyorum mutlu olalım sevdiğim insanı kaybetmek istemiyorumbonun bana olan güvenini yıkmak isteemiyorum .ama ben geçici yaptıramam mümkün değil
nekadardır berabersınız dıgerınden neden ayrıldın bununla o acıdan yakınlasma yok degılmı anlamaması ıcın soruyorum. gızlı saklı yapıncada vıcdan azabı oluyor oyuzden soruyorum.. ıtıraf etsende kaybedersın buyuk ıhtımal burası turkıye canım ama nedesem bılemıyorum allah yardımcın olsun nekadar zor bılıyorum
şükür ki sen kurtulmuşsun kime yaptırmıştın geçici mi?
Flep tı gecıcı degıldı 2,5 ay once yaptırdım .. bakırkoyde burcu hanıma
önce bi git bakalım arkdaşım belki bi şeyin yoktur sadece zedelenmedir belki de.oranın daha küçük olması gerekyr aslndahangi ildesin?hangi doktora gidcksin?HABEr et bizlere
bir arkadaş demiş ya bu olayı yaşayanlar neden hep ayrılıor die.beni onu yaşadıgım insan bırakmadı ben onu bıraktım halada arar evlenelm die ama ben istemiorum imkansz artık. bu olayı atlataym arkama bile bakmıycam .
yani ben bi yonden şanslıyım hala arar evlenlm der ama ben başkasyla çıkıorun onunla evlenicem inş.
Geçiciye güvenemem yaa...son ana kadar stresden ölürüm kesinn bi de vajina geniş kalıyor onda sadece kanama sağlanıyormuş...
Makdelen ve jelibon ben de alive katılıyorum Ebru hanım son derece güvenilir bu konuda işinin ehli ... Benim de keşke nikah günüm belli olsa da ben de sizinle paylaşabilsem... Off offf...kuzenim şimdi hamile ve çok mutlu darısı başımıza...
Makdelen ve jelibon ben de alive katılıyorum Ebru hanım son derece güvenilir bu konuda işinin ehli ... Benim de keşke nikah günüm belli olsa da ben de sizinle paylaşabilsem... Off offf...kuzenim şimdi hamile ve çok mutlu darısı başımıza...
tanıstıgım insana hic bsey demem artık . söyledm cevabımı aldımk bundan snra kimseye anlatmamayı düşünyrmufukta evlılık yok ıse sımdıden sakın bu ıslemı yaptırma arkadasım ne gerek var tanıstıgın ınsanada soylersın . kı sımdı yaptırsan 4-5 yıla kadar emın ol esneme olucak dugun zamanı bıdaha yaptır dıyecek doktorun
çk geçmiş olsun alyel bnde de vrdır belkibnm de 6 yılımı aldı ilişki dışlında bozulacağı aklımın ucundan bile geçmezdi ama hiç de zor değilmiş bozulması.düğüünm bu sene senin vrmıydı arkdaşım ben kalıcı oldm ama kontrole gidemiyrm zaten hoş gitsmde akıntım yzünden eski halini aldı orası açıklık hiseettim bi zaman sonra akıntım olmasaydı böyle olmuycktı kesin geciciye kaldım sanırım son kontrole öyle gözüküyr çk üzgünüm .istersen git ebru hanıma herkese son kontrol yapmıyr 5 kişi vrdr forumda belki daha fazla tutup gitmeyen..ankaradaysan gidbilirsin. canım bunu yapmak zorundaydın lütfen bu kadar üzülme atlatTIN ARTIK HAYATINA BAKbosuna param gıttı ogrendımkı benım zarım cok ılerıdeymıs sonra vajınısmus ıcın doktora gıttıgımde anladım baska bır doktor kadın dogumcu yapısına bakmıstı ... benım o anlattıgım olaydada kanama olmamıstı zaten kahve leke gormustum ertesı gun... cok hastası var yogun bır doktor bıran once ısını paraya cevırmeye bakıyor yoksa zaten gıtmen ıcın gozunun ıcıne bakıyor ben daha gıyınmeden baskasını almıstı odaya dusunvıcdan azabı gecmıyor canım o dıkısle tamam atlattım evlendım ama sankı hersey bıranda bıtıyormu: banada dua edınkı bu azabım gecsın
biliyorum kolay değil aklına geliyrdur arada ama yuvanı düşün
bn ankaraadayım cnm tabiki haber ederimm ama hangi dr gtmekte kararsız kaldım sen kaç dr muayene oldn anladığm kadaryla en son ebru hanıma muayene olmşşsun bnce bi dr. daha görün derim ilk önce muane oldghn dr. hiç bişeyin yok demş ikinci muanende ise dr. yırtıklığın olduğunu sölemş . tutarszlık varr bunda birde tam anlamyla ilşkide yasamaışşsın bilmiyorum 3 bi dr muayene olduğunu ama olmadysan yine bi muayene ol derim ilk görende bi yırtıklık olsa yırtığın var derdi heraldee bu arada senin düğün tarihn bellimi
ben 3 doktora gittim ilk doktor zedelenme ded ikincisi bakiresin dedi ama ben inanmadım açıklık vrdı çnkü eski gibi değildien son da ebru hanıma gttmm beklediğim gerçekle karşılaştım..tam da düşnüdüğüm gibiydi..zaten bu talihsizlikm oldğnda orda açklk oldğnu farketmştm 6 yıl önce
çk geçmiş olsun alyel bnde de vrdır belkibnm de 6 yılımı aldı ilişki dışlında bozulacağı aklımın ucundan bile geçmezdi ama hiç de zor değilmiş bozulması.düğüünm bu sene senin vrmıydı arkdaşım ben kalıcı oldm ama kontrole gidemiyrm zaten hoş gitsmde akıntım yzünden eski halini aldı orası açıklık hiseettim bi zaman sonra akıntım olmasaydı böyle olmuycktı kesin geciciye kaldım sanırım son kontrole öyle gözüküyr çk üzgünüm .istersen git ebru hanıma herkese son kontrol yapmıyr 5 kişi vrdr forumda belki daha fazla tutup gitmeyen..ankaradaysan gidbilirsin.
canım bunu yapmak zorundaydın lütfen bu kadar üzülme atlatTIN ARTIK HAYATINA BAK
biliyorum kolay değil aklına geliyrdur arada ama yuvanı düşün
ben 3 doktora gittim ilk doktor zedelenme ded ikincisi bakiresin dedi ama ben inanmadım açıklık vrdı çnkü eski gibi değildien son da ebru hanıma gttmm beklediğim gerçekle karşılaştım..tam da düşnüdüğüm gibiydi..zaten bu talihsizlikm oldğnda orda açklk oldğnu farketmştm 6 yıl önce
arkadaşlar şahap bey hakkında birşey biliyormusunuz o nasıl bir doktor. fiyat olarak diğer doktorlardan çok uygun yarı yarıya ve kendindende emin yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?