bosuna param gıttı ogrendımkı benım zarım cok ılerıdeymıs sonra vajınısmus ıcın doktora gıttıgımde anladım baska bır doktor kadın dogumcu yapısına bakmıstı ... benım o anlattıgım olaydada kanama olmamıstı zaten kahve leke gormustum ertesı gun... cok hastası var yogun bır doktor bıran once ısını paraya cevırmeye bakıyor yoksa zaten gıtmen ıcın gozunun ıcıne bakıyor ben daha gıyınmeden baskasını almıstı odaya dusun vıcdan azabı gecmıyor canım o dıkısle tamam atlattım evlendım ama sankı hersey bıranda bıtıyormu: banada dua edınkı bu azabım gecsın

şükür ki sen kurtulmuşsun kime yaptırmıştın geçici mi?

önce bi git bakalım arkdaşım belki bi şeyin yoktur sadece zedelenmedir belki de.oranın daha küçük olması gerekyr aslnda hangi ildesin?hangi doktora gidcksin?HABEr et bizlere[/QUOTE]

bn ankaraadayım cnm tabiki haber ederimm ama hangi dr gtmekte kararsız kaldım sen kaç dr muayene oldn anladığm kadaryla en son ebru hanıma muayene olmşşsun bnce bi dr. daha görün derim ilk önce muane oldghn dr. hiç bişeyin yok demş ikinci muanende ise dr. yırtıklığın olduğunu sölemş . tutarszlık varr bunda birde tam anlamyla ilşkide yasamaışşsın bilmiyorum 3 bi dr muayene olduğunu ama olmadysan yine bi muayene ol derim ilk görende bi yırtıklık olsa yırtığın var derdi heraldee bu arada senin düğün tarihn bellimi

bn ankaraadayım cnm tabiki haber ederimm ama hangi dr gtmekte kararsız kaldım sen kaç dr muayene oldn anladığm kadaryla en son ebru hanıma muayene olmşşsun bnce bi dr. daha görün derim ilk önce muane oldghn dr. hiç bişeyin yok demş ikinci muanende ise dr. yırtıklığın olduğunu sölemş . tutarszlık varr bunda birde tam anlamyla ilşkide yasamaışşsın bilmiyorum 3 bi dr muayene olduğunu ama olmadysan yine bi muayene ol derim ilk görende bi yırtıklık olsa yırtığın var derdi heraldee bu arada senin düğün tarihn bellimi

bir arkadaş demiş ya bu olayı yaşayanlar neden hep ayrılıor die.beni onu yaşadıgım insan bırakmadı ben onu bıraktım halada arar evlenelm die ama ben istemiorum imkansz artık. bu olayı atlataym arkama bile bakmıycam .

yani ben bi yonden şanslıyım hala arar evlenlm der ama ben başkasyla çıkıorun onunla evlenicem inş.

arkadaşlar kafam iyice karıştı geçicimi kalıcımı yaptırmak mantıklı. doktor arıyordum kararsızdım birde bu çıktı şimdi kafamı kurcalayan. ne önerirsiniz? geçicide düğüne 4 5 gün kala nasıl yaptırılırki oda aayrı bi stress offf yardım lütfen

Makdelen ve jelibon ben de alive katılıyorum Ebru hanım son derece güvenilir bu konuda işinin ehli ... Benim de keşke nikah günüm belli olsa da ben de sizinle paylaşabilsem... Off offf...kuzenim şimdi hamile ve çok mutlu darısı başımıza...

Geçiciye güvenemem yaa...son ana kadar stresden ölürüm kesinn bi de vajina geniş kalıyor onda sadece kanama sağlanıyormuş...

Geçiciye güvenemem yaa...son ana kadar stresden ölürüm kesinn bi de vajina geniş kalıyor onda sadece kanama sağlanıyormuş...

ben de senin gibi düşünüyorum canım tek ilişki yaşayana da vajina daraltma yapılıyor mu gerek var mı biliyor musun cok mutlu oldum kuzenine darısı bizim başımızı kızlar inş. bizde o günleri görürüz bende çok istiyorum çocuk belki de evlilik istememin tek sebebi diyebilirim.dua edelim

nikah günüm benimde belli değil daha doğrusu ufukta evlilik yok ama isteyen çok bu durumdan düşünmüyorum hep erteliyorum. kalıcı yaptırıncada diyelimki 3 4 yıl sonra evlendik bir sorun olursa diyede korkuyorum çünkü bazı arkadaşlar kalıcı yapıldığında yıllarsonra esneme oluyo diyorlar ne derece doğru ne yapmalıyım

cnm kuzenin ebru hanıma kalıcı mı yaptırdı ve işlemden nekadar süre sonra evlendi.

tanıstıgım insana hic bsey demem artık . söyledm cevabımı aldımk bundan snra kimseye anlatmamayı düşünyrm
evlilik yok da . ne bileyim acık ya orası sanki ögrenilcek gibi geliyor ... benm de uzun süre oldu bu olay basıma geleli 6 yıl kadar . ve her gecen gün daha agır oluyor..
evet belki gitttgim sehirde daha iyi bi doktor olur kısmet ,kader.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…