çk geçmiş olsun alyel bnde de vrdır belkibnm de 6 yılımı aldı ilişki dışlında bozulacağı aklımın ucundan bile geçmezdi ama hiç de zor değilmiş bozulması.düğüünm bu sene senin vrmıydı arkdaşım ben kalıcı oldm ama kontrole gidemiyrm zaten hoş gitsmde akıntım yzünden eski halini aldı orası açıklık hiseettim bi zaman sonra akıntım olmasaydı böyle olmuycktı kesin geciciye kaldım sanırım son kontrole öyle gözüküyr çk üzgünüm .istersen git ebru hanıma herkese son kontrol yapmıyr 5 kişi vrdr forumda belki daha fazla tutup gitmeyen..ankaradaysan gidbilirsin.
canım bunu yapmak zorundaydın lütfen bu kadar üzülme atlatTIN ARTIK HAYATINA BAK
biliyorum kolay değil aklına geliyrdur arada ama yuvanı düşün
ben 3 doktora gittim ilk doktor zedelenme ded ikincisi bakiresin dedi ama ben inanmadım açıklık vrdı çnkü eski gibi değildien son da ebru hanıma gttmm beklediğim gerçekle karşılaştım..tam da düşnüdüğüm gibiydi..zaten bu talihsizlikm oldğnda orda açklk oldğnu farketmştm 6 yıl önce
anladım cnm allah hepmizin yardmcısı olsun bu işlemi yaptrdnmı sen birde afedersn sende ıkındgn zaman kenarında kesik gibi yer çıkıyomu v şeklinde ve tabana kadar inmiş
bir arkadaş demiş ya bu olayı yaşayanlar neden hep ayrılıor die.beni onu yaşadıgım insan bırakmadı ben onu bıraktım halada arar evlenelm die ama ben istemiorum imkansz artık. bu olayı atlataym arkama bile bakmıycam .
yani ben bi yonden şanslıyım hala arar evlenlm der ama ben başkasyla çıkıorun onunla evlenicem inş.
jelibon06 sen işlemi yaptırdınmı yaptırdıysan hangi doktor ve memnunmusun
Makdelen ve jelibon ben de alive katılıyorum Ebru hanım son derece güvenilir bu konuda işinin ehli ... Benim de keşke nikah günüm belli olsa da ben de sizinle paylaşabilsem... Off offf...kuzenim şimdi hamile ve çok mutlu darısı başımıza...
yok cnm yaptrmadım bn daha zarımda yırtıklık varmı yokmu onuda bilmiyorum büyük ihtimal var gibi yırtıklık varsada bi çare yaptrcam gibi gözüküyoo(( düğünmde haziranda tutştum anlycağın kalıcımı yaptrm geçicimi onuda bilmiyorum gecici daha mantıklı geliyo ama bu seferde düğüne 2-3 gün kala dr gtiğimde panklerim bi işim çıkar diyede korkuyorummm
yok cnm yaptrmadım bn daha zarımda yırtıklık varmı yokmu onuda bilmiyorum büyük ihtimal var gibi yırtıklık varsada bi çare yaptrcam gibi gözüküyoo(( düğünmde haziranda tutştum anlycağın kalıcımı yaptrm geçicimi onuda bilmiyorum gecici daha mantıklı geliyo ama bu seferde düğüne 2-3 gün kala dr gtiğimde panklerim bi işim çıkar diyede korkuyorummm
bende bilmiyorum daha yırtık varmı yokmu ama bendede var gibi. şahap beyle konuştum bende baya güven verdi ve fiyatıda çok uygun ebru hanumdan yarıdan daha fazla ucuz onamı yaptırsak hiç yaptırıp yorum yapanda yokki macakizi yaptırmış tek oda artık cvp yazmıo.lütfen haberleşelim bende tutuştum
jeliboncum bu ole farkedilmeden bozulcak bişey değil.kaç yıl kafana takmadın şmdimi takıorsun. bence sennkine bişey olmadı. ole farkedılmeden olcak bişey değil cnku. olsaydı kafana takardın farkederdn.
yinede emin olmak için muayene ol ama doktorlarda bi alem güzelce cvp vermiorlar.
bnde tabana inmemş keskler var onları takma kafaya zarın yapısındanmış 2 doktorda bu konuda aynı bilgi verdi çnkü . kesn olmayam bişeyi solemem sana. 6 yonnde çentk demşti doktor bakıorum bakıorum göremiorum hçbişey yorum yapamıorum.
ben yırtık falan pek anlamıyorum cnm bakınca sadece bi yer ikiye ayrılmış gibiydi ama ora yırtıkmıydı nereydi yırtık olan yer anlamıyorum.ama şu var ki açıklık büyükse kanama olmaz bana göre yırtık olmasa ble açıklık önemli gibi geliyr..bnm öncekii halini hatrlamıyorum ama mercimek kdr falandr.bekar bi arkdaşıma sormtm öyle demişti.bu arada akıntın yoksa kalıcı yaptır yoksa git gecici yaptr.5 güne kadr dahi yapılıyrmuş .
bende bilmiyorum daha yırtık varmı yokmu ama bendede var gibi. şahap beyle konuştum bende baya güven verdi ve fiyatıda çok uygun ebru hanumdan yarıdan daha fazla ucuz onamı yaptırsak hiç yaptırıp yorum yapanda yokki macakizi yaptırmış tek oda artık cvp yazmıo.lütfen haberleşelim bende tutuştum
kızlar lütfen burda kalın arada da olsa hber edin koontrolünzde sonucunuz da bizleri unutmayın lütfen..çok zor çünkü bu şey çok zor.güzel haberler duymak mutlu edyr insanı
Kuzenim Ebru hanıma düğünden 2. 5 ay önce yaptırmıştı flep tuttu ve sıkıntı olmadı arkadaşlar. Konyadan hıxlı trenle geldi ve aynı gün döndü. Kanaması da oldu şükür darısı başımıza...
Arkadaşlar jelibon ve makdelen sürekli doktor ismi soruyosunuz ama zannediyorum forumu tam okumuyorsunuz. Alivin de dediği gibi sözettiğiniz erkek doktorla ilgili olumsuzluklar yaşayan arkadaşlar var seda90 ve bambuu gibi isterseniz onlarla konuşun sonra siz de üzülmeyin. Çok kaba davranmış ve telefonda bağırmış falan dediler ve yaptığı flep tutmamış yeni ameliyat için yeniden para istemiş yani ucuza yaptırdık derken çok pahalıya gelmiş herşey...alivle aynı düşünüyorum bu işte paradan daha önemli şeyler var. Zaten psikolojimiz bozuk bi de kaba muamele iyce insanı güvensiz hissettirir bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?