gothiccim msj atamadgm için burdan yazma greği duydum evet cnm bnde pembe renkte akıntı oldu bi 5,6 sene oluyo bu olay olalı bişey olmamştr diye önmsemedm şimdiye kadar,birde evlenme gibi durum çıkıncaa kafamda soru işaretleri oluştu int arastrdm falan böyle olucağını bilseydm evlenme kararıda almazdm ama bilemedm bişey olmaz zanettim ve arastrrırken sürtünmylede kızlık zarının bozulabilecegını öğrendim( şimdide kara kara düşünmkteyim neyapıcam diyee :/ cnm yaa bi soru daha sorucam sana sendede kesik gibi şeler varmışya çentikler o kesik şeyler ufakmı yoksa 1 cm falan varmı tabana yaklaşmışmı bndeki öle tabana tam gelmemş ama yaklaşmış((

jelibon06 sen işlemi yaptırdınmı yaptırdıysan hangi doktor ve memnunmusun

yok cnm yaptrmadım bn daha zarımda yırtıklık varmı yokmu onuda bilmiyorum büyük ihtimal var gibi yırtıklık varsada bi çare yaptrcam gibi gözüküyoo(( düğünmde haziranda tutştum anlycağın kalıcımı yaptrm geçicimi onuda bilmiyorum gecici daha mantıklı geliyo ama bu seferde düğüne 2-3 gün kala dr gtiğimde panklerim bi işim çıkar diyede korkuyorummm

evt cnm herkes ebru hanımı önermşş çok iyi doktor diyolar ama oda çok pahalıya yapıo bu işlemi okadar parayı şu birkaç ay içinde bulmam imkansızz ya ikna edicem sonraa geirim dicem bilmiyorum bnde neyapıcağımı

bende bilmiyorum daha yırtık varmı yokmu ama bendede var gibi. şahap beyle konuştum bende baya güven verdi ve fiyatıda çok uygun ebru hanumdan yarıdan daha fazla ucuz onamı yaptırsak hiç yaptırıp yorum yapanda yokki macakizi yaptırmış tek oda artık cvp yazmıo.lütfen haberleşelim bende tutuştum

jeliboncum bu ole farkedilmeden bozulcak bişey değil.kaç yıl kafana takmadın şmdimi takıorsun. bence sennkine bişey olmadı. ole farkedılmeden olcak bişey değil cnku. olsaydı kafana takardın farkederdn.

yinede emin olmak için muayene ol ama doktorlarda bi alem güzelce cvp vermiorlar.

bnde tabana inmemş keskler var onları takma kafaya zarın yapısındanmış 2 doktorda bu konuda aynı bilgi verdi çnkü . kesn olmayam bişeyi solemem sana. 6 yonnde çentk demşti doktor bakıorum bakıorum göremiorum hçbişey yorum yapamıorum.

ben yırtık falan pek anlamıyorum cnm bakınca sadece bi yer ikiye ayrılmış gibiydi ama ora yırtıkmıydı nereydi yırtık olan yer anlamıyorum.ama şu var ki açıklık büyükse kanama olmaz bana göre yırtık olmasa ble açıklık önemli gibi geliyr..bnm öncekii halini hatrlamıyorum ama mercimek kdr falandr.bekar bi arkdaşıma sormtm öyle demişti.bu arada akıntın yoksa kalıcı yaptır yoksa git gecici yaptr.5 güne kadr dahi yapılıyrmuş .

makdelen arkdaşm bence önemli olan paradan daha çok garanti ve güven ve destek vermesidir bi doktorun.şahap bey le ilgili önceki satfalarını oku ne dediğimi anlarsın..o kdr olumsuz duyduğum bi doktora gitmeyi ben göze almazdm açıkcası

kızlar lütfen burda kalın arada da olsa hber edin koontrolünzde sonucunuz da bizleri unutmayın lütfen..çok zor çünkü bu şey çok zor.güzel haberler duymak mutlu edyr insanı

tam ilşki olmadığı için bozulmamıştr heralde dedim ve önmsemedm akıntıda pembe renkte gelince yırtılsa dedim koyu kırmızı olurdu dedim bi nevi hymen yırtıklığı hakında pek bilgim olmadgndan önmsemedim yırtılmamştr heralde dedim( alivle sende bnm yasadgmı yasamssnz sizdede akıntı gelmş birde sizin yorumlarınızı okuyunca kahroldum sonuçlar iyi olmayınca bu durumdaa bnde şüpheleniyorum yırtıklık vardır diye bu hafta içi gtmeyi düşnüyorum muane için ebru hanımda karar kıldım gibi inş olumsuz bi sonuçla karşılaşmam dua edin kızlarr(( birde cnm sen muayene için randevu aldgnda direk ebru hanımımı aradın ve istediğin bi gün alabliyomusun randevuyu

evet işte cnm bnmkide öylee bi tarafı ıkıye ayrılmış ama tabana tam inmemş off vala kafayı yedim sen işlem yaptrdnmı cnm

evt şahap beyide duydum ama dediğin gibi ona işlem yaptırıpta yazan yok haberleşelm tabiki cnm çok önmli bi konu hayat meselesi ( birde bn doktor sitesindee bir kaç kadın doğumcuya sordum onlarda bu işlemi yapıyo sevim turhan ve kutlugül yüksel ankarada garanti veriyo ama bu işlem hakında isimleri pek duyulmamış o bakımdan güvenemedm bilmiyorum belkidee gayet bu işlemde basarılılardır ücret hakında bilgi alıcam bide ücreti soramadım( sen nerdensin cnm

Arkadaşlar jelibon ve makdelen sürekli doktor ismi soruyosunuz ama zannediyorum forumu tam okumuyorsunuz. Alivin de dediği gibi sözettiğiniz erkek doktorla ilgili olumsuzluklar yaşayan arkadaşlar var seda90 ve bambuu gibi isterseniz onlarla konuşun sonra siz de üzülmeyin. Çok kaba davranmış ve telefonda bağırmış falan dediler ve yaptığı flep tutmamış yeni ameliyat için yeniden para istemiş yani ucuza yaptırdık derken çok pahalıya gelmiş herşey...alivle aynı düşünüyorum bu işte paradan daha önemli şeyler var. Zaten psikolojimiz bozuk bi de kaba muamele iyce insanı güvensiz hissettirir bence...

Kuzenim Ebru hanıma düğünden 2. 5 ay önce yaptırmıştı flep tuttu ve sıkıntı olmadı arkadaşlar. Konyadan hıxlı trenle geldi ve aynı gün döndü. Kanaması da oldu şükür darısı başımıza...

kızlar lütfen burda kalın arada da olsa hber edin koontrolünzde sonucunuz da bizleri unutmayın lütfen..çok zor çünkü bu şey çok zor.güzel haberler duymak mutlu edyr insanı

canım senin düğün var mı sen kime yartırmıştın. bende akıntı olayı yok bi doktorla görüşmüştüm akıntın yoksa bu işlemim sonuçu çok başarılı olur basit bir işlem zaten dedi estetik cerrahinş. sen ankaradasın bizden çok şanslısın benim son kontrole gitmem imkansız ben kendi bulunduğum sehirde bi doktora kalıcı yaptıracağım narm arkadaşın doktoruna

amin aylin inş. bizde atlatırız da sevincimizi paylaşırız gece gündüz duam.sana bi soru sormuştum tek ilişki yaşayana da daraltma işlemi uygulanıyor mu haberin var mı

canım korkma kafana öyle şeyler getirme.benim durumumu bilen üç kişi var benim da aklıma geliyor durumum aşıkar olur mu diye sen Allaha dayan. özel mesaj atma hakkım yok dolunca atarım canım senin en önemli işin atanıp rahat rahat bu durumdan kurtulman olur o zaman kafan daha rahat oluyor sen üzülme bu zamana kadar ortaya çıkmadı ise çıkmaz Rabbim Es- Settar ismi ile örter. dua edelim inş.BEN BULUNDUĞUN ŞEHİRDE OLSA İDİM GEÇEN YILLARDA EBRU HANIMI DÜŞÜNÜYORDUM şimdi bulunduğum şehirde yaptırıp kurtulacağım

aylincim forumu girdikçe ara ara okuyorum o nedenle pek takip edemedim( tabiki paradan daha önmlii para son planda kalıyoo zaten yetrli miktarda param olsa bugün bile hiç düşnmem fiyatı ne olursa olsun ebru hanıma giderim ama maddiyatt ve zaman suan bnm için çok önmlii onun için arastrma hallerndeyim bi nevi belkı bu işin ehli ucuzayapan bi doktor çıkar diyee bekliyorum arastryorum şu 1 ay içinde biran önce halletmeliyim bu işi ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…