o soruyu ben sordum canım . ınsan tıksınınce ıstemıyor bırdaha degılmı bende ıstesem onunla evlenebılırdım ama baskasına asık oldum ondan tıksınmıstım aldatıyordu benı hep. ınsallah canım hersey gonlunce olur sızı cok ıyı anlıyorum saklayınca da ınsan vıcdan azabı cekıyor bende cok zor gunler gecırıyorum

bende flep yaptırdım kontrole dugunden ucgun once gıttıgımde gecıcı olarak tekrar yapalım falan dedı cok akıntım varmıs goya kı bathıcon la sureklı temızlıyordum ..bende kabul etmedım cunku ben genel anestezı ıle olmustum onun ıcınde 400 tl ıstıyordu yenıden olmadım artık gozumu kararttım neolursa olsun dıye benle cok ılgılenmedı ben daha ustumugıyınmeden baskasını aldı ıcerı cok sınır olmustum hatırlamak bıle ıstemıyorum o gunlerı banada kanayabılırde kanamayabılırde o yırtık kısım esneyebılır penetrasyon esnasında dedı yuzde bır rıske yer bırakma derken cok ılgılenıyordu . bılmıyorum ben eşini bılmem ama onu tavsıye etmıyorum cunku gercekten ıyı yapılan flepte esneme olmuyor ılıskıye gırmedıgın surece sadece sürtünme falan tehlıkelı asırıı bacak acmak gerektıren sporlarda böyle... muayene ucretıde 200 tl bılmıyorum bana cok paragoz gıbı geldı bırde zaman zaman arayıp bırsey sormak ıstedıgınde terslemıyordu ama of puf gıbı konusyordu olabılır normaldır dıye kı benımkı 3,de kan geldı demekkı kendı kızlık zarım cok ılerıdeydı onun dıktıgı öndeydı cunku kandırılmıs gıbı hıssedıyorum gunahını almak ıstemıyorum ama

ben ebru hanıma yaptırmıştım.bnmde bu kdr aşırı bi akıntım yoktu ama sonradan arttı iyice kalıcı da önemli akıntı .düğün belli değil tam netleşmedi cnm.sen izmirdemisin

cnm sen kme yaptrmıştın

ben ebru hanıma yaptırmıştım.bnmde bu kdr aşırı bi akıntım yoktu ama sonradan arttı iyice kalıcı da önemli akıntı .düğün belli değil tam netleşmedi cnm.sen izmirdemisin

hayır canım ben antepdeyim .ben karar kıldım artık doktorda sen herhalde yanış hatırlamıyorsam çok önce oldun değil mi operasyonu inş. kurtulacağız kızlar

hayır canım ben antepdeyim .ben karar kıldım artık doktorda sen herhalde yanış hatırlamıyorsam çok önce oldun değil mi operasyonu inş. kurtulacağız kızlar

eevt arkdaşım ALLAh yardımcımız olsun hepiimzin..kalbim ağrıyor çk kötü

eevt arkdaşım ALLAh yardımcımız olsun hepiimzin..kalbim ağrıyor çk kötü

canım bak sen bizden daha şanslısın gider üç gün kala geçici yaptırırsın çok fazla kafaya takma önemli olan senin sağlığın ben de senin gibi çok kalbim ağrıyordu nefes almakta zorlanıyordum ama şükür şimdi ben de ameliyat olup kurtulacağım diye kendime telkin ediyorum atlatacaz arkadaşım . sen kendine dikkat

yorumlar için cok tesekkür ederim :) bakalım yerim belli olsun o zmn olurum buna karar verdim ..uzun bi süre düşünmeyecegim artık bu olayı.

yorumlar için cok tesekkür ederim :) bakalım yerim belli olsun o zmn olurum buna karar verdim ..uzun bi süre düşünmeyecegim artık bu olayı.

bence de öyle yap canım kafan hem rahatlar para kazanınca daha kolay oluyor bu işler onun içinde kafayı yorma ben çok üzdüm kendimi sağlığım gitti ben inanıyorum Biz de kurtulacağız canım sen dua et hepimize ...

kızlar yaa bu kan takınlı insanlar bize mi denk geldi diyorum yoksa çoğu mu böyle
çoğu bekler mi o kanı:44:
bekar olup evlenen ve o gece kan gelmeyenlerin kocaları hiç bişi dememişler böyle insanlarda varmış ben anlayamıyorum:44:

etmem mi ediyorum .. bi yerde hersey olacagına varacak ... alnımıza ne yazılmışsa bi yerde ..,, o yüzden daha fazla düşünüp yormuyorum kafamı ne olacaksa olur ...

canım benim ablamdan gelmemiş eniştem bir şey söylememiş ama ablam kendi sağlıkçı olduğu için ertesi gün eniştemi doktora götürmüş eniştem gerek yok sana güveniyorum demiş ama ablam ısrar etmiş doktor da biraz geride bir biki ilişkiden sonra kanar demiş 2 gün sonra falan gelmiş kan ama eniştem ablama gelmesede hiç önemi yoktu ben sana inanıyorum demiş şimdi 15 yıllık evliler ama tabi o zamanla şimdi ki şartlar farklı erkekler kendilerini biliyorlar..

Ablan kendınden cok emındı doktora goturdu demekkı neguzel belkı bızede bırsey demezler ınanırlar ama bız cesaret edemedık ınkar edemezdık ben sırf oyuzden yaptırdım konumu okuduysanız ılıskı tam yasanmadıgı halde rısk e atmamak ıcın yaptırdım ben...burdakı arkadaslar da oyle yeterkı kan gelsın dıye ne ezıyetlere katlanıyorlar kı benım esnekmıs yıne kan gelmedı enson 3,ılıskıde asırı zorlamayla geldı.. ben ıstanbul bakırkoyde burcu hanıma yaptırmıstım memnun kalmadım

etmem mi ediyorum .. bi yerde hersey olacagına varacak ... alnımıza ne yazılmışsa bi yerde ..,, o yüzden daha fazla düşünüp yormuyorum kafamı ne olacaksa olur ...

evet canım hersey olucagına varıyor sen sımdı okuluna derslerıne bak artık uzme kendını duzgun bır meslek sahıbı ol hayatında yenıden sevdıgın bırısı cıkarsa ozaman dusunursun bunları sımdı degıl

böyle güzel örneklerde var ne güzel iyi ki iyi bir insana denk gelmiş ablan yoksa terside olabilirdi. mutlulukları daim olsun.bu arada garezim arkdaşım sen aslında kalıcı yaptırdın son kontrolde dikiş atılmıştı öyle hatırladım şükür ki kurtulmuştun sende..bulmuşken seni sorayım son kontrolde dikiş atıldığında akıntın nasıldı varmıydı baya bi de düğünden kaç gün önce atılmıştı dikişin.seni gördüğüme sevindim bu arada.

Son düzenleme:
arkadaşlar akıntı olduğunda işelim tutmadığını okudum bazı arkadaşlar öle demiş. ama bi doktorda diyorki öle bişey olamaz akıntıyla alakası yok diyor. benim akıntım okadar çokki kafama takıldı. antibiyotik tedavisi gördüm bir süre geçti tekrar başladı hemde çok şiddetli başladı. ne yapcam şimdi kafam karıştı işlemi yaptırcamda birde yaptırırım boşa gitmesin çektiğim sıkıntı yanıma kalır diye korkuyorum.yardım edin lütfen bu durumu yaşayan arkadaşlar lütfenn

kızlar sizleri rahatlatmak için bazı şeyler yazmak istiyorum bende bu dertten müzdarip idim 18 yaşında uğradım bu istismara tam 3 yıl çektim hayat zindan oldu 20 yaşında bu forumu keşfettim ve 21 yaşında yani 10 ay önce ebru hanımaa ameliyat oldum hemen anlatıyım 23 nisanda ebru hanımı aradım ve görüşmek istiyorum dedim hemen gel dedi gittim bekletmedi bile o kadarda kalabalıktı klinik ama hemen görüştük ve adet olmak üzereydim haftaya yaparız ameliyatı dedi neyse adet oldum 1 mayısta yanına gittim tek hastası bendim ve o kadar sıcak kanlı bi kadındı ki anlatamam annem gibiydi sanki ameliyat 20 dk bile sürmedi 8 km yol yürümek zorunda kaldım ama ağrım bile olmadı tek bir kanamam daha olmadı ben çok dikkat ettim ama neyse 1 ay sonra gene adet oldum gittim ebru hanıma hiçbi dorun yok dedi ama genede 6 ay sonra bi bakmak lazım dedi rahatlattı beni bende 1.5 ay önce gene gittim bana mükemmel mükemmel dedi çok iyi bi kadın hatta beni öptü sevdi kucakladı.ben her randevu alırken düğünüm olmadığı için randevu alamıyodum gene alamadım dedimki sekretere düğünüm var hemen randevu verdi.sonra ebru hanıma beni odaya alığında canım düğünüm varmış geçmiş olsun dedi bende anlattım yalan söyledim ebru hanım napıyım mecurdum dedim kahkaha attı öptü beni ne zaman istiyosan gel düğünün oluncada gel sen ona bakma dedi ücrette almıcam dedi allah ebru hanımın ayağına taş değdirmesin bu arada 2200 olmuştum ama şimdi 2500 olmuş kızlr o paraya değer emin olun ebru hanım usta ve popüler bşr kadın ben tv ve dergide çok rastlamıştım ve ameliyatıma da nasip oldu.. neyse sorularınız olursa sorun cevaplarım ve rahat olun sadece ebru hanıma güvenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…