kızlar sizleri rahatlatmak için bazı şeyler yazmak istiyorum bende bu dertten müzdarip idim 18 yaşında uğradım bu istismara tam 3 yıl çektim hayat zindan oldu 20 yaşında bu forumu keşfettim ve 21 yaşında yani 10 ay önce ebru hanımaa ameliyat oldum hemen anlatıyım 23 nisanda ebru hanımı aradım ve görüşmek istiyorum dedim hemen gel dedi gittim bekletmedi bile o kadarda kalabalıktı klinik ama hemen görüştük ve adet olmak üzereydim haftaya yaparız ameliyatı dedi neyse adet oldum 1 mayısta yanına gittim tek hastası bendim ve o kadar sıcak kanlı bi kadındı ki anlatamam annem gibiydi sanki ameliyat 20 dk bile sürmedi 8 km yol yürümek zorunda kaldım ama ağrım bile olmadı tek bir kanamam daha olmadı ben çok dikkat ettim ama neyse 1 ay sonra gene adet oldum gittim ebru hanıma hiçbi dorun yok dedi ama genede 6 ay sonra bi bakmak lazım dedi rahatlattı beni bende 1.5 ay önce gene gittim bana mükemmel mükemmel dediçok iyi bi kadın hatta beni öptü sevdi kucakladı.ben her randevu alırken düğünüm olmadığı için randevu alamıyodum gene alamadım dedimki sekretere düğünüm var hemen randevu verdi.sonra ebru hanıma beni odaya alığında canım düğünüm varmış geçmiş olsun dedi bende anlattım yalan söyledim ebru hanım napıyım mecurdum dedim kahkaha attı öptü beni ne zaman istiyosan gel düğünün oluncada gel sen ona bakma dedi ücrette almıcam dedi allah ebru hanımın ayağına taş değdirmesin bu arada 2200 olmuştum ama şimdi 2500 olmuş kızlr o paraya değer emin olun ebru hanım usta ve popüler bşr kadın ben tv ve dergide çok rastlamıştım ve ameliyatıma da nasip oldu.. neyse sorularınız olursa sorun cevaplarım ve rahat olun sadece ebru hanıma güvenin
Alivcim akdeniz diye bi arkadaş vardı onun durumu ne oldu biliyo musun arkadaşım yaa
cnm birde sorum şu olcak ameliyattan sonra işe devam edebilirmiyiz yani çok sancılı bir süreçmi oluo ayrıca tek başımıza işelmi yaptırmaya gitsek dönüşte zor oluyormu yolculuk falan
makdelen arkdaşım yolcuşukla ilgili bi sıkıntı olmaz sancıda olmaz hele de ebru hanım yaptıysa ağrı sizi pek hisetmiyorsun eli çok hafif..akıntın için kalıcı da önemli diye düşünüyorum çok yoksa sıkıntı olmaz.sana kim dedi sorun olmaz diye?
başka bir doktor hatun özkan istanbulda bir doktormuş telefonda konuşmuştum.benim akıntım çok ilaçlara rağmen azalmıyorda bakalım ne olcak.seni düğünden önce kontrole çağırdımı cnm.beni ebru hanımın tekrar kontrole çağırması düşündürüyor yani ben gidemem tekrardan seni çağırdımı cnm yani gidebilcek gibi olsam bende zaten gitmek isterim insan meraktan çatlar ve riske atmak istemez yani. ayrıca sürecide anlatıemısın genel anestezimi lokal mi ağrılı sızılımı işlem yapılırken lütfen yardımcı ol ben tek gitcem sen tekmi gitmiştin sorun oldumu?
ebru hanım çk tatlı bi bayan ben çk sevdim makdelen kalıcı yaaptıyoruz ameliyat gzüel geçiyr ama bu tabi bizim dikkt etmemize ve orayı kuru tutmamıza bağlı tutması..yanibize de bağlı doktorluk bi durum yok dikkat etmen lazım aşrıya kaçmadan..ALLAH YARDIMCIN OLSUNN
Kızlar kendimi daha iyi hissediyorum. Ebru hocanın dediği herşeyi yapmaya çalışıyorum. 2 gün duş yapmadım içeri doğru yıkama falan yapmıyorum. Allahım inşallah herşey iyi olur. Çok küçük kanamalar oldu sonra geçti bakalım düğün tarihi de belli olacak...Ebru hanım çok iyi bir doktor evet ben de katılıyorum size...inşallah benim yüzümü de güldürecek!
Şekerpare Ebru hanım sana da tuttu demiş flep bana dediği gibi ...peki yine de kontrole gidecek misin?
cnm akıntı olması durumunda birşey olurmu sen iyileşme sürecini yaşadığın için soruyorum iyileşme sürecinde akıntı olmaması önemlimi lütfen bi cvp ver bende ebru hanımı düşünmeye başladım çok pahalı ama yapcak bişi yok napalım bulcaz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?