cnm akıntı olması durumunda birşey olurmu sen iyileşme sürecini yaşadığın için soruyorum iyileşme sürecinde akıntı olmaması önemlimi lütfen bi cvp ver bende ebru hanımı düşünmeye başladım çok pahalı ama yapcak bişi yok napalım bulcaz artık

cnm birde sorum şu olcak ameliyattan sonra işe devam edebilirmiyiz yani çok sancılı bir süreçmi oluo ayrıca tek başımıza işelmi yaptırmaya gitsek dönüşte zor oluyormu yolculuk falan

cnm birde sorum şu olcak ameliyattan sonra işe devam edebilirmiyiz yani çok sancılı bir süreçmi oluo ayrıca tek başımıza işelmi yaptırmaya gitsek dönüşte zor oluyormu yolculuk falan

makdelen arkdaşım yolcuşukla ilgili bi sıkıntı olmaz sancıda olmaz hele de ebru hanım yaptıysa ağrı sizi pek hisetmiyorsun eli çok hafif..akıntın için kalıcı da önemli diye düşünüyorum çok yoksa sıkıntı olmaz.sana kim dedi sorun olmaz diye?

başka bir doktor hatun özkan istanbulda bir doktormuş telefonda konuşmuştum.benim akıntım çok ilaçlara rağmen azalmıyorda bakalım ne olcak.seni düğünden önce kontrole çağırdımı cnm.beni ebru hanımın tekrar kontrole çağırması düşündürüyor yani ben gidemem tekrardan seni çağırdımı cnm yani gidebilcek gibi olsam bende zaten gitmek isterim insan meraktan çatlar ve riske atmak istemez yani. ayrıca sürecide anlatıemısın genel anestezimi lokal mi ağrılı sızılımı işlem yapılırken lütfen yardımcı ol ben tek gitcem sen tekmi gitmiştin sorun oldumu?

cnm bilmiyorum ama BENCE akıntı olmasssa başaerı oranı çk yüksek az sa bile sorun olmaz yani çk değilse sorun değil kalıcı da.ama zaten ona ilaç veryor doktorlar belki sana iyi gelir.bana iyi gelmedi akıntım vrdı baya bu da bence kötü etkiledi bence.sen.akıntın için doktora gittin mi kafana göre ilaç içme bence .bn tek gittim sorun olmadı ağrı falan hiç bi şey olmadı canım dedim ya ebru hanım işinin ehli ankara da yaptırcksan ..

Son düzenleme:
ebru hanım çk tatlı bi bayan ben çk sevdim makdelen kalıcı yaaptıyoruz ameliyat gzüel geçiyr ama bu tabi bizim dikkt etmemize ve orayı kuru tutmamıza bağlı tutması..yanibize de bağlı doktorluk bi durum yok dikkat etmen lazım aşrıya kaçmadan..ALLAH YARDIMCIN OLSUNN

Makdelen ben de Ebru hanıma ameliyat oldum beni enson kontrole çağırmadı bilgin olsun. Akıntı ise çok büyük engel olmuyor ama enson doktorun sana bilgi verir korkma canım...

Şekerpare Ebru hanımla ilgili yazdıklarına ben de katılıyorum. Kesinlikle çok tatlı ve sıcakkanlı.benim de gözlerim dolmuşdu da bana da sarılmıştı elimi tutmuşdu. Gerçekten psilolojik desteği de çok iyi ...

merhaba kızlar sanırsam bnde kontrole ebru hanıma gtcem düğüne bir yada iki ay kala flep yöntemi yaptrmış olsam kanama olma ihtimali ne olur sizce birde ebru hanım işlem ücretinde yardımcı oluyomu bi miktarıını sonra versem desemm nasıl karşılar acabaa ://

Canım Ebru hanım ödeme kolaylığı sağlıyor. Ben başda bi makit götürdüm kalanını elime geçince getirirsin dedi sonra toparladım ve öyle götürdüm. Ama sen önce bi muayene ol bakalım yaa belki ameliyat olmazsın...

Kuzenim düğüne 2.5 ay kala yaptırdı flep tuttu merak etme ebru hanım garanti veriyor kanaması da oldu...

kızlar meraba..aylardır girmiyordum buraya..unutmaya düşünmemeye çalışıyordum ama olmuyor..vicdanım sızlıyor..ne yapacagımı bilmiyorum...2 doktora gittim ve ikisindede ilişkiye girdiğmi söylemeye utandım sadece kontrol ettirmek istedigimi söyledim..ikiside zarımın esnek oldugunu anca dogumla kanayacagını söyledi..başka hiçbirşey söylemediler..ama ben çok korkuyorum..evlendigim zaman ortaya çıkar diye ? ne yapmam gerekiyor yardım edin lütfen..(

Kızlar kendimi daha iyi hissediyorum. Ebru hocanın dediği herşeyi yapmaya çalışıyorum. 2 gün duş yapmadım içeri doğru yıkama falan yapmıyorum. Allahım inşallah herşey iyi olur. Çok küçük kanamalar oldu sonra geçti bakalım düğün tarihi de belli olacak...Ebru hanım çok iyi bir doktor evet ben de katılıyorum size...inşallah benim yüzümü de güldürecek!

saol cnm dua et sende ayrıca işlem uzunmu sürüyor cnm benim biraz morale ihtiyacım var korkuyorum çok fazla. lokalmi yapıyor ağrı sızı oluyormu yapınca nasıl o süreç bahsedermisin. bazı arkadaşlar çok kötü bi süreç diyorda çom ağrılı sancılı yürüyemiyorsun falan diyor öle olursa ben naparım zaten tek gitcem.

canım sende ebru hanıma yaptırmışsın anladığım kadarıyla umarım herşey iyi olur allah utandırmasın hepimizide. sanada garanti verdimi ebru hanım yani sonradan kontrole çağırdımı benim bir tek hakkım var gitmek için başka çağırırsa gidemem yani.öle yaptığı insanlar olmuş birkaç ay sonra gel veya düünden önce gel dedikleri olmuş sana öle birşey dedimi cnm lütfen yardımcı olurmusun

Şekerpare Ebru hanım sana da tuttu demiş flep bana dediği gibi ...peki yine de kontrole gidecek misin?

aylin ben zaten kontrole gittim 2 kez ikisinde de tuttu dedi bende tuttu gibi hissettim çünkü dehşet bi kaşıntı oldu hani yara iyileşir ya öyle benim daha evlenme gibi bi durumum yok olduğu zaman giderim ama ya sen?

makdelen akıntı olmaması önemli tabi bende akıntı gibi bi durum yoktu ve ben çok dikkat ettim küçük adım attım yattım dinlendim 3 gün ilaçlarımı aldım her tuvaletten sonra kuruladım ve duş yapmadım ilk zamanlar zaten ebru hanımda çok güzel bakmışşın dedi para konusuna gelince gözünü karart ve yaptır çünkü o paraya değiyo hayatın kurtulacak kimse sana laf edemeyecek artık artık üzülme ve gülümse bu hayatta kimsenin seni üzmesine de izin verme çaresiz olma çare SİZ ol soruların varsa sor ben cevaplarım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…