cnm birde sorum şu olcak ameliyattan sonra işe devam edebilirmiyiz yani çok sancılı bir süreçmi oluo ayrıca tek başımıza işelmi yaptırmaya gitsek dönüşte zor oluyormu yolculuk falan

işe devam edebilirsin ama dikkat et genede kalçanın üzerine otur zaten 0 acı ve 0 eziyet bende tek gitmiştim ameliyata kimseyi yanında götürmene gerek yok bende senin gibiydim ama 20 dk sürmedi bile ameliyat ve çıktığım da dedim ki bumuydu benim sorunum yeniden doğdum resmen 1 mayıs 2012 benim 2. doğumgünüm o ameliyatda son kez ağladım ve artık gözümden damla yaş gelmiyo ben hep sizin yanınızdayım bunu unutmayın...

canım çok saoll allah inş. karşınada hayırlı birilerini çıkarır. dediğim gibi benim kontrole gitme şansım yok inş. banada tekrar gel demez buna gerek kalmaz.benim akıntım çok işte ya ameliyattan sonra bende bakarım yani le bişey sonuçta hayt meselesi.beni korkutan nasıl cesaretimi toplyabilcekmiyim yoksa düşüp bayılcakmıyım o yani.çok korkuyorum inş. herşey iyi olur. ayrıca birşey daha var ben yırtık olup olmadığınıda bilmiyorum buarada.bakalım ne olcak dua et lütfen

allah yardımcın olsun bitanem. sen ebru hanıma git o sana der şura yırtık yada değil diye bende saat 1 ve 3 yönünde 2 tane yırtık vardı ama artık yok asla umudunu kırma acı yok eziyet yok 20 dk bile sürmedi veya şöyle anlatıyım ben 1 mayısta ameliyat oldum ogün 2 saat önceden gittim saat 10 olmak bilmedi neyse işte ebru hanım geldi içeri gittik bana ilgi gösterdi ağladım sonra baş parmak tırnağını gösterdi işte bu kadar bir yerde çalışıyorum ben dedi sonra tuvalete gir bitanem dedi çıktım odaya aldı ve ister altını çıkar ister tamamını dedi ben altımı soydu tabi çok korktum ama açtı baktı yırtıklarımı söyledi sonra eline bi iğne vurdu çok az hissettim uyuştu o bölge eline iğneyi aldı dikti acı hisstmedim sadece iğnenin soğukluğunu hissettim işte bu kadar dedi ebru hanım 5 dk daha dinlendim ürtümü giydim parayı verdim ve çıktım dikkat etmem gerekenleri anlattı. o gün otobüs falan bulamadım ben yürümek zorunda kaldım ama küçük adım attım bişey olmadı yani ilaçlarımı aldım dinlendim falan geçti ve gitti herşey yolunda artık o koltukta son kez ağladım artık kabus bitti.. bak seninde öyle olcak yüzünü asla kimseye biley belli etme en ufak acı duymuyosun yanlız kabız olma sakın kayısı ye bol bol...

bende kanama da olmamıştı ağrı da ne biliyim sanki ameliyat olmamış gibiydim hani kaşıntılarım olmasa şüphe bile edebilirdim o derece hafif yani eli ebru hanımın:)

canım yüreğimize su serptin. inş. bizlerde bu kabustan kurtuluruz.tek isteğim şu dertten kurtulmak kurtulmamız hepimizin ama ben inanıyorum biz de güleceğiz

korkma canım sakin ol lütfen korkacak bi şey yok lokal oluyor hiç bi şey hissetmiyceksn iplerin gerginliğnini hisseddebilirsin dah a snra sadece o kadar işlem de uzun falan sürmüyor öyle en fazla20- 25 max diyebilirim.gittiğinde de akıntını söylE belirt azaltıcı ilaç varsa içersin iyi gelir belki ..ALLAh yar ve yardımcın olsun işin rast gelsin inş..

Son düzenleme:

kontrole gittiğinde tutmuş dediğinde daha iyi olacaksın emin ol

ebru hanımın tek düşündüren noktası fiyatı arkadaşlar. fiyatı daha uygun olup ebru hanım gibi başarıyla bu işi yaptıran varmı o konudada bi fikri olan paylaşabilirmi. en son çare artık napıp edip ebru hanıma 2500 lira bulmak olcak dua edin yaa

ebet biraz pahalı ama o paraya değiyo emin ol çünkü ebru hanım bu işte usta ve ben onun kadar başarılı biri daha duymadım ankarada...

makdelen sen nerdensin bnm düğüne 3 ay kaldı bn cesaret edip halen muaneye gidemedim ebru hanıma okdar yakınken bndede eğer yırtıklık varsa ona yaptrmayı düşünüyorum ama fiyat konusunda çaresiz kaldım senin yakında düğün falan varmı

Kızlar size sorum olacaktı,,,ebru hanımı bende düşünüyorum kismetse bu pazartesi muayenehanesinde Gidecem muayene olacam kalıcı düşünüyorum fakat diyelim tutmadı gecici islemin parasini aliyor mu

ben ankarada değilim cnm ben senin yerinde olsam ankarada olsam kırkkez giderdim valla korkma cesaretini topla git bak düğününede az kalmış bende kısmetse ayın 15i gibi gitmeyi düşünüyorum abakalım ne olvak. sen git yaptır düğünden sonrada bize mutlu haberlerini yaz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…