Şekerpare anlattıkların çok ama çok güzel yeniden doğuş hikayesi gibi... Şükür ben de seninle aynı şeyleri paylaşıyorum... Yaptırmak isteyen tüm mağdur arkadaşlarımıza ışık olalım...ah bi de düğünüm belli olsaydı da tam kurtulsaydık şundan...

diyorum ya ben yeniden doğdum ben insanlara yardımcı olmak için üye oldum zaten merak etme artık kurtuldun sayılır ebru hanıma güven inşallah yakın zamanda evlenirsin daha benim evlenme gibi bi durumum yok...

allah razı olsun canım sagol....bende yogunluktan hıc gıremuyrm net e takıp edemıyorum forumu...bu pazartesı gıdıp muayene olavagım ınsallah

canım rahat ol sen bu işin ustasına gidiyosun hata payı gerçekten çok az ebru hanım bu işte usta hayırlı sonuçlar bekliyoruz senden ve buradaki herkezden....

kızlar meraba..aylardır girmiyordum buraya..unutmaya düşünmemeye çalışıyordum ama olmuyor..vicdanım sızlıyor..ne yapacagımı bilmiyorum...2 doktora gittim ve ikisindede ilişkiye girdiğmi söylemeye utandım sadece kontrol ettirmek istedigimi söyledim..ikiside zarımın esnek oldugunu anca dogumla kanayacagını söyledi..başka hiçbirşey söylemediler..ama ben çok korkuyorum..evlendigim zaman ortaya çıkar diye ? ne yapmam gerekiyor yardım edin lütfen..(

bence bide ebru hanıma danış en doğru şeyi söyler sana ... iki doktorda aynı şeyimi söyledi sana ? yani doğumla kanayacağını?

canım özelden mesaj yazamıyorum burdan cevap vereyim sana ;

baş sağlığın için teşekkür ederim.harun özkan kendinden çok emin bi de bu işlemi çok iyi yapmanın veriği bir özgüveni var bu sana küstahlık gibi gelebilir en başta ama sonra öyle olmadıgını anlıyorsun. ben ikinci işlemi sodesyon denilen bir uyutma sistemiyle yaptırdım hiç birşey hatırlamıyorum geldiği gibi çıktım hiç bişey olmamış gibi ama tek gitme derim imkanın varsa daha sonra kontrole gittim fotografını çekti bikaç poz :) orası tamamiyle kapalı 1 ay sonra gittim kafam rahat tavsiye ederim 3 gün önce kontrole gel gibi bir şartla psikolojini alt üst etmiyor ben olayı tamamen kafamdan sildim hiç olmamış gibi şimdi düğün heyecanım var :) bir an önce kurtulman dileğiyle....

cnm tekrar çağırdımı seni ikincibi kez ayrıca ikinci işlemi nedne oldun anlamadım.ben ebru hocayla harun hoca arasında kaldım.ikiside 2500 lira ama harun hoca kesinlikle ikincikez gelmene gerek yok diyor ebru hanımda yüzde yüz garanti veriyorum ama muayneden sonra anlaşılır işleden sonra belli olu gelip fgelmicen diyor. napmalıyım sence ltfen yardımcı ol fikir ver cnm sen nezaman oldun ve nasıl bir süreç korkutucumu ağrılı sancılımı tek gitmek zorundayım cnm benim birde akıntım çok cnm o iyileşmemi olumsuz etkilermi cnm

bence bide ebru hanıma danış en doğru şeyi söyler sana ... iki doktorda aynı şeyimi söyledi sana ? yani doğumla kanayacağını?

ebru hanım kim? hiçbir bilgim yok hangi şehirde kendi bulundugum şehirden baska yere gitme imkanım yok şu anda malesef evet 2 doktorda aynı şeyi söyledi..

arkadaşlar saydığınız doktorlar hep ankara istanbulda peki doğu bölgesinde hiç bu işi yapan doktor yokmu?şehir dışından uzaktan gelenler nasıl gelsin?hem muayene hem işlem hem kontrol nasıl mümkün olabilirki.bi fikir verin lütfen bide okuduklarıma göre tüm doktorlar düğünden 3 gün önce çağırıp yeniliyo ozaman kalıcı yaptırmanın ne anlamı var?varmı düğünden önce gitmeyipte kanayan?

ebru hanım kim? hiçbir bilgim yok hangi şehirde kendi bulundugum şehirden baska yere gitme imkanım yok şu anda malesef evet 2 doktorda aynı şeyi söyledi..

canım ebru hanım ankarada bu işin ustası

Kimseyi kinamak istemiyorum ama ben bu tur ameliyatlara karsiyim..Eger biriyle birsey yasadiysan bunu kabul et, ne kendini ne de baskasini aldatma..Ben bir erkek olsam ihanete ugramis gibi hissederdim..Dusunun her zaman bu korkuyla yasayacaksiniz ya ogrenirse..Ve size olan tum guveni bitince ne olucak? Tecavuze ugramis bir kiz bile durust olabilmeli..Umarim kimseyi kirmamisimdir ama kendinize bu iskenceyi yapmayin

arkadaşlar fikri olan?

canım ebru zülfikaroğlu... bence ona git sen hem doktorum bayan olması da avantaj ona güven usta bi bayan... rahat ol sn paranı biriktiir ve ebru hanıma git derim...

hagi şehirdesin bilmiyorum ama antepte özkan leylek diye bi doktor var ben onu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…