Hevess ve makdelen merak etmeyin benim burada okuduklarımdan sadece riskli olanları ebru hnm düğün öncesi çağırıyor. Benim kuzenim de oldu kontrolde tuttu dedi hoca dikiş falan yoktu kanama da oldu. Fatmasonmez benden 1 ay önce flep olmuştu ona da dikiş koymadı enru hnm kanaması oldu korkmayın...bana da tuttu riskin yok dedi bakalım nolcak?

benim ilk ameliyatım da saat dokuz yönün de açıklık vardı ücet almadan ikinci ameliyatımı oldum ama harun ben düğünden önce görmem lazım demiyor başka bir doktor dahi anlayamaz diye garanti veriyor. ben güveniyorum harun beye çünkü arantiye aldım işimi. ilk ameliyatımda oluşan açıklık akıntımdan kaynaklıydı ikinci ameliyatı olmadan bir vajinal ovül verdi onu ik kullandıgım an kanamam oldu ki saat dokuz yönün de açıklık vardı. ona rağmen kanamam oldu. o anki sevincimi tarf edemem. ameliyatımdan iki ay geçmişti bi de. ikinci ameliyatımı oldum bir ay sonra kontrole gtim muayene de bana sondurumu fotoğraflarla gösterdi. o bölge tamamen kapalı içim rahat başka bir doktora da kontrol olucam işlem yaptırdıgımı söylemeden yapısını durumunu öğrenme istiyorum diye onu da paylaşıcam burdan. hiç ağrım olmadı bir iki gün damla damla açık renkte kan geldi. 200 tl ek ücret verip sodesyon uygulamasıyla oldum ameliyatımı koluma iğne yaptıklarını hatırlıyorum gerisi bomboş :) uyandıgım da hiç bir ağrı sancı yoktu uykudan kalkmış gibiydim. tek gidebilirsin ama kendini iyi hissetmen için biri olsun derim yine de.... umarım sen de atlatırsın. harun beye sonsuz güveni var ama yine de ısrar etmem çünkü ilk başlarda ısrar ettim gidin diye beni reklamını yapmakla itham edenler oldu. ama şunu da düşün benim açıklık oldug halde kanamam oldu

kızlar benim korkum daha sonra ortaya çıkar mı 2 doktorda esnek dedi bir kez daha baska doktora gitmeye cesaretim yok ne yapmam lazım...daha önceki ilişkimde yalan sölememek için anlattım herşeyi ama herşey dahada kötü oldu ayrıldık.bir daha böyle bir riski göze alamam asla..karşımıza anlayışlı insanlar çıkar umarım

antep bana tamamen ters kalıyozaten sanırım çokda doktor yok bu işi yapan ankara ist.dakilerde defalarca çağırıyo o şehirde olmayanların işi çok zor

hiçöyle düşünme kader diye bi arkadaş ta özkan leyleke yaptırdı kontrole gitmedi çok ta kanaması oldu işinin ehli ise şehir önemli değil bence şimdi narm diye bi arkadaş yaptırdı onun da kanaması olursa hiç şüphem kalmadan doktoruma güvenebileceğim son kontrole de çağırmıyor zaten sürtünme ile bi ilişki yaşamadığın takdirde kanama garantisi veriyor.benim ankara da da yaptırma durumum var ama ben özkan beyi düşünüyorumebru hanımın son kontrole çeğırması kafama yatmadı.

inş. atlatırsın canım

canım çalışan ve ailesinden ayrı yerde yaşayan insan türkiyenin heryerine giderdee ben şuan çalışmıyorum ve ailemin yanındayım.düşünüyorum hadi bikere gittim ya sonraaaa dikş tuttumu diye nasıl gidicem ya da riskli görüp düğünden önce çağırırsa naparımm

canım benimde akıntım çok harun bey kendinden çok emin evet.sen başka doktora nezaman muayne olcan cnm biran önce olda haber ver lütfen çünkü bende buara yaptırcam. haftaya ankarada olcam oyüzden hemen karar vermem lazımki ya ebru hanım yada harun beye olcam.malum ailemizin yanındayızya birkere çıkmışken evden bu işi halletmek istiyorum anladınmı cnm sen haber ver muayne olda lütfen duacın olurum gerçekten

kızlar ben de harun bey'i düşünüyorum, aklımda akın bey de var ama harun bey sanki daha güven verici, son kez çağırmıyorya bir de. ankaraya birden fazla kez gidemeyeceğimden ebru hanımı düşünmedim hiç. ben eylül ayında yaptırmayı düşünüyorum işlemi, lütfen benden önce sonuç alırsanız bildirin. ben de yazıcam burdan. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım artık derin bir oh çekebilirsin, ne güzel bir şey. düğününün tadını çıkarmak kalıyor geriye, sonrasında da bize vereceğin güzel haberlerin. sanırım tek gitmek zorundayım çünkü çevremdeki arkadaşlarımla paylaşamadım daha bu konuyu, tek gitmem ne gibi sorunlar yaratabilir peki canım?

canım canını sıkma bizde atlatacaz bu durumu geçici yaptırma durumun varsa hiç uğraşma kalıcı ile doğuda bi arkadaş vardı oda gecici yaptırdı çok da küçük bir şehirde kanaması oldu olmazsa bende geçici yaptırıp nikahtan sonra bu durumdan kurtulmak istiyorum kafayı yiyeceğim düşünmekten paran olabilir çalışabilirsin ama bu dert bırakmıyor peşini her daim gölge gibi peşinde

aylin sana ne dedi abru hanım malum sende yaptıralı baya olmuş kaç kere gittin kontrole ve düğünden önce gidecek misin ebru hanıma?

Şekerpare bana da Ebru hnm sana söylediklerinin aynısını dedi... Ben kuzenimle gidince kontrol ettirdim toplam 2 kere ikisinde de tam tuttu dedi...ben anlaradayım ya belki giderim yine kontrole sen napcan cnm?

canım inş.doğuda başka arkadaş dediğin nerde yaptırdı.nasıl oldu onunki geçici evet daha iyi gibi geliyo banada ama düğünden bikaç gün önce şehirdışına çıkmak normalden çıkmaktan dahada zor sanırım.oyüzden herşey aile yanından şehir dışına çıkmaya kalıyo işteaslında ben şuan bozulup bozulmadığını bile tam bilmiyorum ama kontrol ettirmeye bile korkuyorum doktora nasıl diycem utanıyorum kontrol ederlermi bilmiyorum bide en çokda kontrol sırasında bozulma riskinden korkuyorum çok aralıyor ya bakmak için ya bozulursa o an

yok canım öyle bi endişen olmasın arkadaşım mantar oldu bozuldu diye düşündü muaneye gittiğinde birşey olmadı önce git muayene olbelki de bozulmamıştır.

canım özel mesaj hakkım olmadığından burdan yazıyorum.ben ebru hanımı düşünüyordum.kadın olması cezbediyordu fakat son kontrol kafama yatmadı .bulunduğum yerde bu işi yaptıran ve kanaması da gerçekleşen arkadaşlar var.doc.drözkan leyleke yaptırmayı düşünüyorum.bulunduğum şehirde yapan varken şehir dışına çıkmayı gözüm almaıyor.erkek olması beni rahatsız ediyor sadece.

Son düzenleme:

canım hopicik diye bi arkadaş yaptırmış doğuda ama hangi şehirde bilmiyor yazıları bi oku istersen

ebru hanım gittiğiniz gün hemen işlem yapıyor mu yoksa tekrar mı çağırıyor

Şekerpare bana da Ebru hnm sana söylediklerinin aynısını dedi... Ben kuzenimle gidince kontrol ettirdim toplam 2 kere ikisinde de tam tuttu dedi...ben anlaradayım ya belki giderim yine kontrole sen napcan cnm?

canım benim evlilik gibi bi durumum yok 5- 6 senede olacak gibi gözükmüyor...bilmiyorum zaman ne gösterir ama o zamanda ankarada olursam giderim ebru hanıma...

ebru hanım gittiğiniz gün hemen işlem yapıyor mu yoksa tekrar mı çağırıyor

arinna paran hazırsa ve sende hazırsan bide adet görmüşsen o ay hemen yapıyo adet olup da gitmen daha mantıklı çünkü o bölge kuru tutulmalı ve bi sonraki adetine kadar iyileşmesi için adet olup da gitmelisin yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…