cnm tekrar çağırdımı seni ikincibi kez ayrıca ikinci işlemi nedne oldun anlamadım.ben ebru hocayla harun hoca arasında kaldım.ikiside 2500 lira ama harun hoca kesinlikle ikincikez gelmene gerek yok diyor ebru hanımda yüzde yüz garanti veriyorum ama muayneden sonra anlaşılır işleden sonra belli olu gelip fgelmicen diyor. napmalıyım sence ltfen yardımcı ol fikir ver cnm sen nezaman oldun ve nasıl bir süreç korkutucumu ağrılı sancılımı tek gitmek zorundayım cnm benim birde akıntım çok cnm o iyileşmemi olumsuz etkilermi cnm
antep bana tamamen ters kalıyozaten sanırım çokda doktor yok bu işi yapan ankara ist.dakilerde defalarca çağırıyo o şehirde olmayanların işi çok zor
inş. atlatırsın canımHevess ve makdelen merak etmeyin benim burada okuduklarımdan sadece riskli olanları ebru hnm düğün öncesi çağırıyor. Benim kuzenim de oldu kontrolde tuttu dedi hoca dikiş falan yoktu kanama da oldu. Fatmasonmez benden 1 ay önce flep olmuştu ona da dikiş koymadı enru hnm kanaması oldu korkmayın...bana da tuttu riskin yok dedi bakalım nolcak?
hiçöyle düşünme kader diye bi arkadaş ta özkan leyleke yaptırdı kontrole gitmedi çok ta kanaması oldu işinin ehli ise şehir önemli değil bence şimdi narm diye bi arkadaş yaptırdı onun da kanaması olursa hiç şüphem kalmadan doktoruma güvenebileceğim son kontrole de çağırmıyor zaten sürtünme ile bi ilişki yaşamadığın takdirde kanama garantisi veriyor.benim ankara da da yaptırma durumum var ama ben özkan beyi düşünüyorumebru hanımın son kontrole çeğırması kafama yatmadı.
benim ilk ameliyatım da saat dokuz yönün de açıklık vardı ücet almadan ikinci ameliyatımı oldum ama harun ben düğünden önce görmem lazım demiyor başka bir doktor dahi anlayamaz diye garanti veriyor. ben güveniyorum harun beye çünkü arantiye aldım işimi. ilk ameliyatımda oluşan açıklık akıntımdan kaynaklıydı ikinci ameliyatı olmadan bir vajinal ovül verdi onu ik kullandıgım an kanamam oldu ki saat dokuz yönün de açıklık vardı. ona rağmen kanamam oldu. o anki sevincimi tarf edemem. ameliyatımdan iki ay geçmişti bi de. ikinci ameliyatımı oldum bir ay sonra kontrole gtim muayene de bana sondurumu fotoğraflarla gösterdi. o bölge tamamen kapalı içim rahat başka bir doktora da kontrol olucam işlem yaptırdıgımı söylemeden yapısını durumunu öğrenme istiyorum diye onu da paylaşıcam burdan. hiç ağrım olmadı bir iki gün damla damla açık renkte kan geldi. 200 tl ek ücret verip sodesyon uygulamasıyla oldum ameliyatımı koluma iğne yaptıklarını hatırlıyorum gerisi bomboş :) uyandıgım da hiç bir ağrı sancı yoktu uykudan kalkmış gibiydim. tek gidebilirsin ama kendini iyi hissetmen için biri olsun derim yine de.... umarım sen de atlatırsın. harun beye sonsuz güveni var ama yine de ısrar etmem çünkü ilk başlarda ısrar ettim gidin diye beni reklamını yapmakla itham edenler oldu. ama şunu da düşün benim açıklık oldug halde kanamam oldu
benim ilk ameliyatım da saat dokuz yönün de açıklık vardı ücet almadan ikinci ameliyatımı oldum ama harun ben düğünden önce görmem lazım demiyor başka bir doktor dahi anlayamaz diye garanti veriyor. ben güveniyorum harun beye çünkü arantiye aldım işimi. ilk ameliyatımda oluşan açıklık akıntımdan kaynaklıydı ikinci ameliyatı olmadan bir vajinal ovül verdi onu ik kullandıgım an kanamam oldu ki saat dokuz yönün de açıklık vardı. ona rağmen kanamam oldu. o anki sevincimi tarf edemem. ameliyatımdan iki ay geçmişti bi de. ikinci ameliyatımı oldum bir ay sonra kontrole gtim muayene de bana sondurumu fotoğraflarla gösterdi. o bölge tamamen kapalı içim rahat başka bir doktora da kontrol olucam işlem yaptırdıgımı söylemeden yapısını durumunu öğrenme istiyorum diye onu da paylaşıcam burdan. hiç ağrım olmadı bir iki gün damla damla açık renkte kan geldi. 200 tl ek ücret verip sodesyon uygulamasıyla oldum ameliyatımı koluma iğne yaptıklarını hatırlıyorum gerisi bomboş :) uyandıgım da hiç bir ağrı sancı yoktu uykudan kalkmış gibiydim. tek gidebilirsin ama kendini iyi hissetmen için biri olsun derim yine de.... umarım sen de atlatırsın. harun beye sonsuz güveni var ama yine de ısrar etmem çünkü ilk başlarda ısrar ettim gidin diye beni reklamını yapmakla itham edenler oldu. ama şunu da düşün benim açıklık oldug halde kanamam oldu
canım benimde akıntım çok harun bey kendinden çok emin evet.sen başka doktora nezaman muayne olcan cnm biran önce olda haber ver lütfen çünkü bende buara yaptırcam. haftaya ankarada olcam oyüzden hemen karar vermem lazımki ya ebru hanım yada harun beye olcam.malum ailemizin yanındayızya birkere çıkmışken evden bu işi halletmek istiyorum anladınmı cnm sen haber ver muayne olda lütfen duacın olurum gerçekten
canım özelden mesaj yazamıyorum burdan cevap vereyim sana ;
baş sağlığın için teşekkür ederim.harun özkan kendinden çok emin bi de bu işlemi çok iyi yapmanın veriği bir özgüveni var bu sana küstahlık gibi gelebilir en başta ama sonra öyle olmadıgını anlıyorsun. ben ikinci işlemi sodesyon denilen bir uyutma sistemiyle yaptırdım hiç birşey hatırlamıyorum geldiği gibi çıktım hiç bişey olmamış gibi ama tek gitme derim imkanın varsa daha sonra kontrole gittim fotografını çekti bikaç poz :) orası tamamiyle kapalı 1 ay sonra gittim kafam rahat tavsiye ederim 3 gün önce kontrole gel gibi bir şartla psikolojini alt üst etmiyor ben olayı tamamen kafamdan sildim hiç olmamış gibi şimdi düğün heyecanım var :) bir an önce kurtulman dileğiyle....
canım ebru zülfikaroğlu... bence ona git sen hem doktorum bayan olması da avantaj ona güven usta bi bayan... rahat ol sn paranı biriktiir ve ebru hanıma git derim...[/QUO
anladığım kadarıyla siz ebru hanıma yaptırdınız işlemi memnunmusunuz yani sorun oldumu. düğünden önce son kontrole çağırdımı benim ebru hanımda düşündüren o son kontrole çağırması çağırdığını duydum yani
makdelen benim daha evlenme gibi bi durumum yok ameliyatdan 1 ay sonra bana kontrole gel dedi ebru hanım adet oldum ve gittim tutmuş sorunun yok ama evlilik durumun olmadığı için 6 ay sonra gene kontrole gel dedi bende en son 1.5 ay önce kontrole gittim herşey mükemmel rahat ol iyi bakmışsın dedi evlenmeden öncede kapım açık eğer gelmek istersen dedi istemezsen de sorun yok dedi durum bu yani ama sen evleneceksin sanırım ve tereddütlerin var canım ebru hanım kontrol maksatlı çağırıyo tamamen riske atmamak için
canım çalışan ve ailesinden ayrı yerde yaşayan insan türkiyenin heryerine giderdee ben şuan çalışmıyorum ve ailemin yanındayım.düşünüyorum hadi bikere gittim ya sonraaaa dikş tuttumu diye nasıl gidicem ya da riskli görüp düğünden önce çağırırsa naparımm
canım canını sıkma bizde atlatacaz bu durumu geçici yaptırma durumun varsa hiç uğraşma kalıcı ile doğuda bi arkadaş vardı oda gecici yaptırdı çok da küçük bir şehirde kanaması oldu olmazsa bende geçici yaptırıp nikahtan sonra bu durumdan kurtulmak istiyorum kafayı yiyeceğim düşünmekten paran olabilir çalışabilirsin ama bu dert bırakmıyor peşini her daim gölge gibi peşinde
canım inş.doğuda başka arkadaş dediğin nerde yaptırdı.nasıl oldu onunki geçici evet daha iyi gibi geliyo banada ama düğünden bikaç gün önce şehirdışına çıkmak normalden çıkmaktan dahada zor sanırım.oyüzden herşey aile yanından şehir dışına çıkmaya kalıyo işteaslında ben şuan bozulup bozulmadığını bile tam bilmiyorum ama kontrol ettirmeye bile korkuyorum doktora nasıl diycem utanıyorum kontrol ederlermi bilmiyorum bide en çokda kontrol sırasında bozulma riskinden korkuyorum çok aralıyor ya bakmak için ya bozulursa o an
canım inş.doğuda başka arkadaş dediğin nerde yaptırdı.nasıl oldu onunki geçici evet daha iyi gibi geliyo banada ama düğünden bikaç gün önce şehirdışına çıkmak normalden çıkmaktan dahada zor sanırım.oyüzden herşey aile yanından şehir dışına çıkmaya kalıyo işteaslında ben şuan bozulup bozulmadığını bile tam bilmiyorum ama kontrol ettirmeye bile korkuyorum doktora nasıl diycem utanıyorum kontrol ederlermi bilmiyorum bide en çokda kontrol sırasında bozulma riskinden korkuyorum çok aralıyor ya bakmak için ya bozulursa o an
Şekerpare bana da Ebru hnm sana söylediklerinin aynısını dedi... Ben kuzenimle gidince kontrol ettirdim toplam 2 kere ikisinde de tam tuttu dedi...ben anlaradayım ya belki giderim yine kontrole sen napcan cnm?
ebru hanım gittiğiniz gün hemen işlem yapıyor mu yoksa tekrar mı çağırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?